Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 15:43 1 185 21

Нинова от Мездра: Крадат от обществени поръчки. После с тези пари ви купуват гласа

  • корнелия нинова-
  • мездра-
  • обществени поръчки-
  • пари-
  • кражба-
  • купуване на гласове

Гласувайте и спасете общините от мафията. Така ще спасите и държавата от хватката ѝ. Опората на порочния модел е в общините. Те се превърнаха във феодални владения. Чрез общинската власт държат в подчинение и страх населението, което мизерства.  Ако сега не се изправим и не се освободим от мафията, тя ще унищожава живота ни още четири години, коментира лидерът на левицата

Нинова от Мездра: Крадат от обществени поръчки. После с тези пари ви купуват гласа - 1
Снимка: БСП

Гласувайте и спасете общините от мафията. Така ще спасите и държавата от хватката ѝ. Опората на порочния модел е в общините. Те се превърнаха във феодални владения. Чрез общинската власт държат в подчинение и страх населението, което мизерства. Ако сега не се изправим и не се освободим от мафията, тя ще унищожава живота ни още четири години.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред жители на Мездра. Тя посети общината, заедно с заместник-председателя на партията Атанас Зафиров и кандидатът за кмет на Враца Иван Иванов, за да подкрепят кандидата за кмет Генади Събков и листата с общински съветници от „БСП за България”.

„Крадат от обществени поръчки, но това са нашите пари - за улици, водопроводи, детски градини и училища, осветление, театри, спортни площадки. После с тези пари ви купуват гласа. Не се продавайте, не продавайте и бъдещето на децата си за 100 лв. днес”, призова Нинова, цитирана то пресцентъра на партията.

„Мездра се управлява от мафията, за която няма партия, няма идеи, няма морал и ценности. Освободете се от нея. Сравнете управлението в предишен мандат на нашия кандидат Генади Събков с това сега. Отговорете си как живяхте тогава и как сега. Генади и екипът от общински съветници и кандидати за населени места са честни, открити, подготвени и доказани във времето хора. Тяхната цел е вашия по- добър живот”, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Студопор

    4 2 Отговор
    Ама от кога това е новина?? На всички е ясно, че всички кметове го правят. Ако имат проект за 3 милиона, кмета гушва 300 бона. 2 милиона са 200 бона - и така...
    С всички проекти е така.
    Защо кмета на Пазарджик прави парк-градина вместо да оправи бетонния мост? Защото парка е по-скъп.
  • 4 Ветеринарен психолог

    10 2 Отговор
    Другарко Нинова. А вие,когато бяхте в тройната коалиция със Симеон и Доган хич ама не крадяхте.За това парламентарната ви група сега се събира в едно такси.Хайде моля ви се. То вярно ,че и тия ,като вас крадат с двете ръце,ама вие направо изнаглявате.
  • 5 Злати Минкова

    6 1 Отговор
    Каква е тази бутафория в Мездра? Прилича на онази извратения до Ветрино /с. Неофит Рилски/ на онзи влах с финансовите пирамиди...
  • 6 Майора

    8 2 Отговор
    Нинче , ами вие не крадете ли? Та нали когато бяхте в безпринципнната коалиция , доведохте страната до фалит и отворихте дупка в бюджета на НОИ от 8 млд лв , които не де знае как ще сепопълнят! Стига популизъм!
  • 7 АГАТа Кристи

    9 1 Отговор
    Крадат, крадат, ИМПЕКСИ
    крадът ...
  • 8 Киро

    3 8 Отговор
    От създаването на ГЕРБ ,сме свидетели на нагло купуване на гласове , привикват наглите крадци - арендатори милионери ,присвоили имотите и горите на дедите ни и с тези наши пари си купуват власт и кюлчета! Не по малко са тарикатите от ДПС ,които плащат на малцинствата !
  • 9 Генчо Даков

    6 2 Отговор
    В Карлово Д.П.С.ТО и Каба..крадев още от сега са купили гла..совете на ро..ми.те....това е общината на Апостола на бъл.гар.ската свобода.....Дръндар...ският Сокол и Каба.милио.неров определят съдбата на остатъка от ра..ята.
  • 10 Веселяка

    3 2 Отговор
    Аз гласувах за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 разбрахте ли, шматки 🤣
  • 11 Кюфтета

    4 4 Отговор
    В пловдивска област ГЕРБ подкупва социално слаби хора да гласуват само за един обяд.Представяте ли си до къде стигнахме?До просешка тояга!
  • 12 Благой от СОФстрой

    6 2 Отговор
    Крушовичката крадла квичи, "дръще крадеца"!
  • 13 ТИ С КВО СИ КУПИ

    5 2 Отговор
    Инпекса......
  • 14 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 2 Отговор
    Ние приватизирахме България и украдохме спестяванията на българския народ, другарката ни говори за некакви дребни далавери....
  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Простакеса!ще гласува някой за теб!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Анджо

    1 1 Отговор
    Тая защо не каже , колко пари завлече държавата от техноимпекс . Коритаров когато беше жив ,при него гостуваше един пич и показа документи , как не е платила на държавата 2 милиона. Тая защо не връща сина си от сащ. Вчера гледах едно предаване как си шушука с Рашетников и вие гласувате за нея която е готова заедно с копейкин да ни продаде на това племе от блатото.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 инж. Ганчо Илков

    2 0 Отговор
    Така е. "Дарителите" на Политическите Партии, очакват да си върнат Дарението чрез Обществени Поръчки. Това обаче никой не казва и не посочва Решение как да бъде Премахнато. Още Доган, в Шоуто на Слави, призна за обръча от Фирми около Политическите Партий. Това е в Сила отнасяща се за Целият ни Политически Спектър. Политическите Лидери се борят за всеки глас въпреки, че нямат Членска Маса. Именно тези "Дарители" са Олигарсите в България. Като Бонус Партиите получават и Партийна Субсидия. Е, как ще влезем в Шенген и какво ще правим там? България е Троянския Кон в ЕС.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол