Last news in Fakti

21 Октомври, 2023 11:34 2 539 28

Бащата на трите българчета в Газа: Продължават да падат бомби до тях

  • газа-
  • българчета-
  • таер ал шарафи

В момента трите деца на Таер Ал Шарафи са при негов приятел

Бащата на трите българчета в Газа: Продължават да падат бомби до тях - 1
Снимка: Нова телевизия

Бащата на трите българчета, които бяха в неизвестност в Газа призна, че още няколко пъти е успял да се свърже по телефона със семейството си. По думите на Таер Ал Шарафи те са се преместили, но до тях продължават да падат бомби, разкри "Нова телевизия".

Припомняме, че децата бяха в неизвестност, след като бомба избухна в техния район в Газа. Впоследствие те бяха открити живи. По чудо, в момента на атаката са се намирали на 100 метра от засегнатата от атаката сграда.

В момента трите деца на Таер Ал Шарафи са при негов приятел. Бащата призна, че от България търси питейна вода за семейството си, защото да се намери такава в Газа е трудно. „Много се страхуват. Малкият е на 5 месеца и вее има проблеми с дишането. Нямат достъп до медицински грижи”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    42 7 Отговор
    Този не е българин.
  • 2 ТаУмВзе

    36 10 Отговор
    Чекай са! Баща си е Изоставил ДЕЦАТА И СЕ ЖАЛВА! СМЕТАЙ.
  • 3 Хххххххх

    39 8 Отговор
    Кой им дава гражданство на тия?!

    Коментиран от #18

  • 4 Ха ха ха

    28 13 Отговор
    Защо нападнаха Израел

    Коментиран от #19

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ФАКТИ

    28 8 Отговор
    Интересни коментари, всички скачаха в подкрепа на палестинците ама като ти дойдат в държавата се почва "кой им дава гражданство" "тея не са българи" нали викахте за тях, сега какъв е проблема двуличен българино?

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 За застраховката е всичко

    31 1 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Мислиш че му пука за помакинята дето я е ползвал за да вземе паспорт?

    Коментиран от #14

  • 10 германеца

    32 2 Отговор
    Защо не са се евакуирали ? На 5 месеца е едното и е в Газа, може би е родено там ? Къде е майката ? Защо търси вода само за неговото семейство ? Може би търси и доброволци да занесат водата ? С какво се занимава в България и поради каква причина е с бълг.гражданство ?
  • 11 Пилотът Гошу

    26 2 Отговор
    Значи не, че нещо, мак точно са българчета децата? Таер Ал Шарафи шопско име ли е, от Пловдив ли, Варна ли .... Да не питам от къв зор е пратил малки деца в Газа....

    Коментиран от #13, #28

  • 12 Пилотът Гошу

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФАКТИ":

    Никакъв, питаме що викат, че са българчета. Да си го напишат както си е. Иначе той, че глъм е ясно....
  • 13 За бизнес

    21 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пилотът Гошу":

    Канали да организира, да докара тук родата и още 5-6 да им вземе някой долар. Много съм любопитен къде и какво работи тоя? Сигурно си е направил магазинче и продава съмнителна арабска стока на онези от Орлов мост, и 5кабинки с телефони! Бас правя че живее на гърба на събратята си които пък живеят на гърба на европейските средства.

    Коментиран от #17

  • 14 стоян георгиев

    19 3 Отговор

    До коментар #9 от "За застраховката е всичко":

    Кво реве тогава народа срещу израел?тия нямат уважение към собствените си деца и все чакат на помощи и някой им е все виновен.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мамул

    19 1 Отговор
    От тук взима помощи , а децата му са в Ивицата. Няма как да си българин, а децата ти да живеят в най-големия затвор на открито.
  • 17 Калоян

    5 9 Отговор

    До коментар #13 от "За бизнес":

    Мошетата да не би да са все миньори?
    И едните и другите са от два клана на една ромска фамилия.
  • 18 Майна

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хххххххх":

    Вицето .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Я да им чуем имената на българчетата

    14 4 Отговор
    Може и да плюете САЩ, но дете родено там може да получи първо име Само и единствено "американско". След 3-4 поколения, по името не можеш да разбереш кой с какво потекло е. И те самите вече не се самоопределят като други освен американци. Евалла.

    Коментиран от #22, #25

  • 21 Чико

    14 1 Отговор
    Група цигани от Газа...
  • 22 Имената ли

    10 3 Отговор

    До коментар #20 от "Я да им чуем имената на българчетата":

    Мустафа, Хасан и Моабед.
  • 23 бай Иван

    3 3 Отговор
    Слушах , слушах нашите медии и не разбрах аджеба чия е била бомбата дето е паднала до децата и е убила 40 души . Поне така каза бабата на децата,че има около 40 убити . Така беше направено предаването ,че бомбата е в резултат на тероризма и човек остава с впечатлението /подчертавам впечатление, а не достоверност /,че бомбата е от терористите от Хизбула, ама пострадалите са палестинци, май? Вие и от тази статия разбрахте ли какви са ?Говоря за Ал Шарафи и децата? А сега де ? Где я истината -Израел или Хамас е виновен? Внушението е Хамас , но е скрито внушение. Също така обявиха вчера или онзи ден за убит репортер на Райтерс с още няколко журналисти. Останахме с впечатлението ,че са убити от терористи, ама ядец .Излезе информация /разбира се не в България/,че са разстреляни от израелски войници по погрешка въпреки ,че са били с указващи жилетки ,че са журналисти. Някъде такова нещо в медиите да чухте, щото аз не съм? А историята с обезглавените бебета , която от кой ли лидер на "обединеният запад" не се цитира и опровержението мина така някак между другото. Само ,че в съзнанието на хората остана ,че щом са го казали по телевизора е верно и тези изроди са обезглавили 40 бебета. Залива ни пропаганда и май западната е по-брутална, а истината е някъде дълбоко скрита и никой не се интересува от нея.

    Коментиран от #26

  • 24 Гост

    6 0 Отговор
    Абе, докога някакви мюсюлмански навлеци ще спекулират и ще се възползват от българското гражданство?
    Трябва да се мисли за отмяната на двойното гражданство!
  • 25 бай Иван

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "Я да им чуем имената на българчетата":

    Може и да плюете САЩ, но дете родено там може да получи първо име Само и единствено "американско". След 3-4 поколения, по името не можеш да разбереш кой с какво потекло е. И те самите вече не се самоопределят като други освен американци. Евалла.
    Че при нас нали вече е така. Никол на дедо и Никола ,Марионетка -на баба Мария и Недка ,Стивън на дедо си Стефан, Дона на баба си Донка, Елизабет на баба си Елена и още и още. След едно две поколения и ние ще сме американци и ще сме забравили потеклото си.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Е как да не са българчета

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Пилотът Гошу":

    След като може децата родени при 500годишното присъствие да са българчета, защо и сега да не може
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове