Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 18:51 1 966 19

Ваня Григорова: Без "Люлин" няма София

  • бсп-
  • софия-
  • люлин-
  • ваня григорова

На 29 октомври нашият отбор ще донесе автентичната промяна, заяви председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков

Ваня Григорова: Без "Люлин" няма София - 1
Снимка: БСП-София

“Без “Люлин” няма София! Тук живеят работещите хора, които носят София на раменете си. Но Люлин не е само място, в което преспиваме. “Люлин” е място, в което живеем и където израстват децата ни. “Люлин” има нужда от култура, “Люлин” има нужда от спорт. Защото София е за всички!”

С тези думи се обърна към гражданите кандидатът за кмет на София от МК „БСП за България“ Ваня Григорова, която заедно с председателя на БСП – София Иван Таков и кандидати за районни кметове и общински съветници участва в предизборна среща в ж.к. “Люлин”. Домакин на събитието бе кандидатът за кмет на района Тони Попов.

“Много се радвам, че най-сетне стигнахме до “Люлин”, при това в ключов момент, когато до изборите остава само седмица, тъй като тук са концентрирани работещите хора, които с труда си създават БВП, които гарантират функционирането на страната и на София”, каза Ваня Григорова.

Тя подчерта необходимостта в най-големия софийски жилищен комплекс да има социален живот, да има културен център, в който децата да развиват талантите и чувствителността си към културата, да има възможности за спорт, за да може децата да избягат от влиянието на дилърите, които са до училищните огради и за да не се налага родителите да пресичат целия град, за да им осигурят физическа активност.

Григорова представи двама от кандидатите за общински съветници, които са част от екипа, с който е работила като синдикалист - Иван Кирилов от Федерацията на транспортните работници и Миролюба Станоева от Медицинска федерация към синдиката, която е и директор на детска ясла и с опита и експертизата си ще е изключително полезна при решаването на проблемите в този ресор.

Ваня Григорова се обяви за едно ново виждане за София, което се грижи за нуждите на обикновения човек като поставя всеки един човек на дневен ред.

По думите ѝ кварталите не може и не бива да бъдат забравени, а да се мисли само за центъра.

“Само ние заедно в отбор можем да решим проблемите, които бяха натрупани от грабителското търгашко поведение на всички управлявали до момента столицата от 33 години насам”, призова Ваня Григорова.

“Имаме нужда от реална и компетентна промяна, която ще подобри качеството на живота ни през следващите 4 години, а не онази, която ни се натрапва”, каза на свой ред домакинът Тони Попов и призова: “Затова нека масово да гласуваме и да подкрепим нашия отбор, защото само той може да донесе необходимата ни промяна.”

Към гражданите с призиви се обърнаха и кандидат-кметовете на районите “Връбница” Венера Калева, на “Нови Искър” - Милко Панов, на “Овча Купел” - Христо Колев и на “Красна поляна” - Георги Миланов.

“Усещате ли вятъра на промяната?”, попита присъстващите лидерът на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков.

По думите му точно след 7 дни всичко ще се промени за по-доброто на софиянци, за по-добър и спокоен живот.

“Това е отборът, който ще сложи край на 33-годишното дясно управление на столицата ни.

Столична община се превърна в един амбулантен търговец, който години наред продава евтино земята, водата, здравето ни”, заяви Таков

Според него управляващите са решили да принесат сглобката от национално на местно ниво.

“Ние казваме - не! Това няма да се случи!”, категоричен бе председателят на БСП – София.

“Стига толкова! Искаме промяна! За това всеки, който иска разграбването и разрушаването на София да спре, да гласува с №86 в бюлетините за кмет на София, общински съветници, районни кметове и кметове на кметства. Това е автентичната промяна“, призова Иван Таков и благодари на всички кандидати от МК „БСП за България“ за смелостта да се изправят с високо вдигната глава и да тръгнат към победата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    27 32 Отговор
    Циганката без квартала на наркотиците и стрелбите няма как да овладее София.
  • 2 Според много

    25 26 Отговор
    Софиянци Люлин е люпилня на дилъри на наркотици крадци на автомобили и апартаментаджии. Но явно и тези работят упорито за бъдещето на София.
  • 3 Вашето Мнение

    32 21 Отговор
    Ваня Григорова води убедително пред слугите хикимян и терзиев, за ужаст на жълтопаветния шибек.
  • 4 Така е

    21 20 Отговор
    ванче и без братята ти от фъкултета няма София!

    Коментиран от #5

  • 5 Вашето Мнение

    19 7 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    Жълтопаветен шибек се чуди как да оправдае, че ще гласува за цялата ДС. С роми се оправдава, с този пред когото лази по голо шкембе се оправдава, със собственото си нищожество се оправдава.

    Коментиран от #15

  • 6 ТаУмВзе

    17 17 Отговор
    Кукло, аз и некви аверчета сме Ветерани от Люлин! БУХАХХА Гарантирам ти, че нищо нема да можеш да направиш. Просто си лаеш Клекнала, както си и требва.

    Коментиран от #9

  • 7 тцъ тцъ

    12 16 Отговор
    Всяка втора статя за джуклата.
  • 8 ?????

    10 10 Отговор
    И без София, няма Люлин! Май достатъчно унищожиха левите!
  • 9 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    19 5 Отговор

    До коментар #6 от "ТаУмВзе":

    Толуповото Кекавомянче ли е вълшебникът?

    Коментиран от #14

  • 10 Факти

    15 6 Отговор
    Ваня дай боже да си кмет и един кючюк ще ти донесем и ги почвате герб и дпс и сталинистите им, бЕлким се осъзнаят какво направиха с избирателите си.

    Успех, Ваня!
  • 11 Гертруд

    2 13 Отговор
    Цял живот гласувам за Партията и сега ще е така с N 86 в хартиената бюлетина. Горда съм, принципна и последователна. Предсказуема като евроатлантик и винаги може да се разчита на мен като фондацията "Америка за България" и за проблеми като в село Чичипръчане!
  • 12 Без Ваня София ще

    8 16 Отговор
    бъде по-добре! Какви компетенции има тя освен, че е червена и русофилка?

    Коментиран от #18

  • 13 Кочо

    7 15 Отговор
    Каква е тая Ваня и от къде се пръкна? Какво знаем за Ванчето: Израстнала в центъра на циганската махала в кв. Христо Ботев, работила като чистачка в училище, служител в НПО Отворено общество по въпросите на ромското включване, докладчик в НПО-то по въпросите на 10-летие на ромското включване, от телевизионните и участия разбираме, че е яростен привърженик на масовата ваксинация и на Истанбулската конвенция! С прости думи казано Ваня е циганка на която парашута и се е отворил след като става служител на Сорос в Отворено общество по въпросите на ромското включване, ваксинаторка изповядваща джендъридеологията! Как се е озовала като синдикален деец и лидер знае сигурно чичко Сорос! Но българските зомбита са готови да се хвърлят като риба на стръв на този пореден проект от външни сили! Ако софиянци не си изберат хомосексуалист за кмет, ще си изберат циганка! Той Сорос много ги подкрепя тези малцинства!
  • 14 ТаУмВзе

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    Нищо и Никой от тия кукли, които Лансират по телевистан Не са реални. Реалността е Много, много по Брутал от тия Продажници.
  • 15 Хихихи

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Вашето Мнение":

    Психодесните са в шок....трябва да гласуват за ДС.....ПА И ПЕdЕРАzИ.
  • 16 ТАРБАТА

    7 3 Отговор
    ДАВАЙЙЙ ВАНЯ МАЧКАЙ ШАЙКАТА И ШАРЛАТАНИТЕ ОГРАБИЛИ НАРОДА!
  • 17 Люлин люлката на цивилизацията

    6 0 Отговор
    Тунел нас ни свързва,
    тунел все ни дели,
    човек съм аз,
    а от Люлин си ти...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове