Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 11:12 1 730 55

Станислав Владимиров: В лявото пространство се появи нов лидер - Ваня Григорова

  • местни избори-
  • бсп

Ако пък трябва да се правят някакви компромиси в името на това Перник да се развива, ще ги правя. Дали това ще се харесва на определени лидери е последната ми грижа, каза кметът

Станислав Владимиров: В лявото пространство се появи нов лидер - Ваня Григорова - 1
БНТ

Компромис с това Перник да се развива няма да направя. Ако пък трябва да се правят някакви компромиси в името на това Перник да се развива, ще ги правя. Дали това ще се харесва на определени лидери е последната ми грижа. Това заяви в "Денят започва" избраният за кмет на Община Перник, Станислав Владимиров, който беше избран на първи тур със 79,32%.

"Цялата тази подкрепа и позитивна енергия аз я усещах през целия мандат. Знаете, че имахме доста трудности, като започнем с водната криза, проблеми за боклука, около 35 млн. задължения, които вече са много преструктурирани и към днешна дата са около 2 млн.", каза той.

Новият стар кмет на перник коментира и отношенията си с БСП. Според него, да напусне партията е било едно от най-трудните решения в живота му. "Но се вижда, че когато някой в партията победи, рейтингът му се покачи, Корнелия Нинова веднага започва да се плаши за своя вече овехтял партиен трон и върху него се излива цялата тази помия", каза Владимиров. Той смята, че в лявото пространство се е появил нов лидер - Ваня Григорова, която е с много по-различно поведение.

"Перник е в добрите класации на финансовото министерство и това ще продължи в следващите години. Най-голямата победата за перничаните беше, че се обединихме като семейство. Тази подкрепа, която получих и начинът, по който се почувствах в неделя го пожелавам на всеки един политик", коментира той.

Според кмета на Перник е много странно в навечерието на изборите, при пълен язовир, ВиК да не може да намери аварията. Именно тази авария предизвика и вълна от недоволство сред жители на града, които излязоха на протест.

"Това, че трябва да продължим с подмяна на подземната ни ВиК инфраструктура е така, но да се остави толкова голям квартал, толкова дни в навечерието на изборите е странно. Сигурен съм, че при достатъчно добри проверки ще се намери истината. Ако ръководството на ВиК Перник трябва да отиде на местни избори, резултатът няма да е близък до моя", уточни кметът на Перник.

По думите му този общински съвет ще работи по-добре.

"Хубавото е, че в този общински съвет има повече политическо представителство от предишния. Аз ще търся пътя към такова политическо представителство, защото то е по-стабилно и устойчиво", заяви Владимиров.

Според него няма нормални и навременни фактори при финансирането на местната власт.

"Пожелавам си това правителство да има по-дълъг хоризонт, защото това ще бъде добре за местната власт. Има много субективни фактори как да се помага на една община. Нито имаме децентрализация на човешки ресурс, нито финансова, а проблемите стават повече и повече. Тъжно е, когато трябва да се разпределя финансов ресурс, който да бъде насочен към местната власт, доста често субективния фактор оказва влияние", заключава Станислав Владимиров.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Курнела отива

    10 9 Отговор
    в Архива....моментално ...дори сама Го разбира
  • 2 Русофил

    15 16 Отговор
    Ромската путинофилка Ваня ще е катастрофа за София.
  • 3 Град Симитли

    14 4 Отговор
    А глей си града, стига плю откъдето си лочил, стга с тая Нинова!
  • 4 Последния Софиянец

    10 6 Отговор
    Ваня от край време е лидер на площада.
  • 5 лидера е Станишев

    14 11 Отговор
    Ваня е откритие на Сергей Станишев и руското посолство!

    Коментиран от #12

  • 6 Една служителка от червената "Подкрепа"-

    7 10 Отговор
    какъв опит може да има, освен да слугува на президента й Монолов? Какво знае тя горката освен да носи кафета?
  • 7 провинциалист

    5 2 Отговор
    Те всичките лидери са в лявото пространство.
  • 8 От факти.бг

    7 5 Отговор
    Вотът от ромските секции в София показва, че хората гласували там са предпочели най-много кандидата на БСП/Левицата Ваня Григорова, следвана от кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян. 
    Вотът в "Орландовци" и "Филиповци" бе 89 процента за Григорова в останалите секции в ромските квартали на София около 80 процента! Очаква се в неделя да бъде по висока и отново да подкрепят кандидата на БСП и представител на техния етнос!

    Коментиран от #9

  • 9 Али турчина

    3 8 Отговор

    До коментар #8 от "От факти.бг":

    Така е. Само Григорова . "Григорова успява да събере над 90 процента повече гласове и да "оглави" класацията на ромския вот с гласовете от квартал "Христо Ботев", където тя е родена и израстнала. "

    Кварталът, в който музиката движи живота, където попфолк легендата Сашо Роман "побеля и остарява"
  • 10 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 7 Отговор
    Честита победа отсега на Ваня Григорова! Борисов лично я подкрепи в интервю пред Соня Колтуклиева с думите - "В неделя аз лично ще гласувам за Григорова и призовавам всички симпатизанти на ГЕРБ които също излязат да гласуват за нея която е по добрия кандидат"👍🤘 Всички нейни съплеменници от кварталите Христо Ботев откъдето е Ваня, Орландовци ,Красна Поляна ,Факултета и Казичене откъдето бе убитото преди месец от полицай 18 годишно ромче също декларираха подкрепа за тяхната съплеменничка! 90 хиляди роми ще излязат от тези квартали масово за Ваня и избирателната активност при тях ще е 90 процента! Ваня обеща веднага като встъпи да премахне Украинските знамена от общината и всички учреждения и да запази МОЧА. ПОБЕДА

    Коментиран от #19

  • 11 Дончо

    3 4 Отговор
    Това е едно добро попадение на унука на бай Пеко. Ако беше жив деда му би се гордел.
  • 12 Майна

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "лидера е Станишев":

    По-точно , на жена му .
  • 13 Наивник на средна възраст

    14 1 Отговор
    Ти компромиса си го направил вече.От кмет на БСП в името на властта,не на Перник,стана кмет подкрепян от ГЕРБ, Но властта е сладка,а да си сборуваш глупости си е твоя работа,стига да има кой да ти се върже.
  • 14 Потомствен

    15 3 Отговор
    комунист , играещ за далавери десен ! Бояджия като банкянския крадльо !
  • 15 Перо

    10 4 Отговор
    Само тоя политически гимнастик не разбра, че Ваня Григорова не е политически обвързана с членство в никоя партия! Говори лицемерно да я противопостави на неговия враг Нинова!

    Коментиран от #31

  • 16 Наивник на средна възраст

    7 6 Отговор
    Що се отнася до Ваня Григоров,без да съм член на БПС,ще кажа,че показа повече качества от опонентите си.Това се вижда и от надигналата се патардия за "синя" София,за евроатлантически цености и т.н.СДС е виновник за рзграбването на държавата,а тез преекспонирани цености,барабар с НАТО,за последните 34г ни докараха до просешка тояга - за обикновените хора иде реч.Това,което не приемам е изказа й - "малкия човек".Трябва да го смени с - обикновения човек.Колкото повече реват по медиите за фалшиви цености и разни цветове,толкова по-добре.А ние гражданите сме тези,които трябва да контролират обществените процеси,участвайки в тях с всички форми разрешени от основния обществен договор.Да контролираме нашите наемни работниици в държавните институции,докато станат високотговорни към обществото,а и след това.Пожелавам си и на София също отговорен кмет към хората,надявам се Ваня Григорова да бъде такава.Високоотговорен към обществото,загрижен за хората,а не за печалбата милионер,не ми се струва,че може да бъде открит днес-въпреки наличието на такива в миналото на Родината ни.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Чудеса стават

    10 1 Отговор
    Станиславчо 4-мандата комунист, но не щеш ли една вечер се гушнал с Боко Тиквата и на другия ден се събудил гербераст (мата харовец)
  • 19 да,ама не

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    в неделя че го видим наш василчо кмет на софия.така е,маййнааа.нема лабаво.асенчо и василчо са от сега нататъка.комунизма умре отдавна,герп отиде на боклука.квоопрайм.

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 4455

    0 4 Отговор

    До коментар #19 от "да,ама не":

    Васил няма да стане кмет бъди сигурен. 100 хиляди римски гласа са вече готови в неделя за Ваня

    Коментиран от #27, #40

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Разследват го

    4 1 Отговор
    Този се продаде на ГЕРБ и зомбира цял Перник 80% чрез полицията ,този резултат е нереален защото цял Перник е Зомбиран, всички знаят, че са "особени" !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Павел

    3 1 Отговор
    Яяяя, пер ниш кото комуни стче, дето из точи язовир Сту дена и остави 100-хиляден град без вода цяла година, вече било гер бера стче.
  • 27 Копейка

    2 4 Отговор

    До коментар #21 от "4455":

    Не знам и не ме интересува! На нас ни казаха да викаме за хамасите и за Ваня Нужника!
  • 28 един

    0 5 Отговор
    Чистачката стана лидер,егати държавата,щом е за власт и крадене и чистачката ще направим лидер,ни акъл,ни....!
  • 29 Данъкоплатец

    6 0 Отговор
    А точно пернишкио кмет да мълчи! Прегърна се с Боко, когата крадоха заедно от милионите за водопровода от София към Перник и сега насмеля! А този водопровод НЕ СЕ ползва. Само откраднаха парите - е тоя и подобията му.
  • 30 Бай Тъньо

    5 0 Отговор
    Всички пътища водят към Буда. Откъдето и да минеш, БСП, РЗС, РБ, АТАКА, ВМРО, НФСБ, ДБ, ПП все стигаш до разкопчания цип на Бойко. Извинявам се на тези които пропуснах.

    Коментиран от #33

  • 31 Сиганката не била обвързана

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Перо":

    с политическа сила???Айде,бе?
  • 32 Весела

    5 0 Отговор
    "Сигурен съм, че при достатъчно добри проверки ще се намери истината. "А ти г-не трябваше да търсиш истината кой източи язовира ви .Вместо това бързо се гушна с Борисов и замълча .
  • 33 Бялата Златка

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Бай Тъньо":

    Аз от Буда нищо лошо не съм видял!
    Копейката ми изяде хлбеца!
  • 34 Чудотворец

    3 0 Отговор
    Май Станиславчо комунистчето се гушкало под завивките с Бате му Бойко с когото заедно откраднаха над 16 милиона за водопровода от Рила, през Панчарево за Перник. Нереде Ямбол, нереде Стамбул. И вече Стасилвчо не е комунист като баща си и дядо си (и дядото на Бате му Бойко), а е един чисто нов човек - Мата Харовец.
  • 35 Ванга

    1 5 Отговор
    Она Ванчето нема да кметува.Она ке седне на стола на Ниновица.

    Коментиран от #38

  • 36 българина

    1 4 Отговор
    има само един много притеснителен факт за Ванчето, не че е от Х Ботев, а че 2018 е критикувала Бсп за неподкрепянето на истанбулската конвенция... дали защото не е работила в О Общество и е скрита джендърка
  • 37 Любо

    4 0 Отговор
    Тоя сега лев ли е или десен. Нищо не му се разбира. Върти се като фурнаджийска лопата.

    Коментиран от #42

  • 38 Охо

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Ванга":

    Горещия стол ли? Не знае накъде е тръгнала.😄
  • 39 Перниканец

    4 0 Отговор
    Станката разказа ли колко имота в Гърция си взе откакто е кмет. А вие от хвалби, немате желание и да го питате.
  • 40 не думай

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "4455":

    Магнитски ще ги събере набързо.;)
  • 41 Мата Хари

    3 0 Отговор
    Този ли е новата любовница на тлъстия Банкянски похотливец ?
  • 42 Използвач, какъв да е.

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Любо":

    Десен паразит върху лявата идея. Точно като станишеф. Тези двамцата до изборите трябва да изчезнат. Всяка връзка на Ваня Григорова със соросоидните леваци и експлоататори на социалната идея трябва да бъде пресечена. Загубата на ВГ е гарантирана от такакива застъпници, доказани предатели.
  • 43 Малко инфо от Перник

    4 0 Отговор
    Станиславчо освен 4 апартамента в Перник, 2 в Делта Хил срещу Кладница, 3 в София има и 2 имота в Гърция - на Офринио и Аспровалта. Ама нали е от нашите вече и няма кой да го разследва.
  • 44 Да се знае

    2 0 Отговор
    Станислава Владимирова е новата любовница на Бойко Борисов.
  • 45 Перничанин

    2 0 Отговор
    Тоя вече ми лази по нервите,а са минали два дена от изборите.Ако не беше чичо му ,никой немаше и да го знае.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Под терор

    1 0 Отговор
    Така живееме обикновените хора в този град.А некакви зализани мазници много дават,ама дават на техните си хора,а престъпниците вилнеят.Тея са една кръгла нула ,а измислените им сайтове бълват лъжи.Много съм изнервен и не искам да развалям празника ,но това не са будители,това са приспиватели на народа.
  • 49 новият,

    1 0 Отговор
    стар кмет, да каже колко пари откраднаха с Баце покрай източването на язовир Студена и режима на водата в Перник, покрай докарването на вода от Рила, където заровиха едни тръби по протежението Суходолски път до кв. Църква, и които почнаха да гърмят като балони още на пробите и си останаха заровени и неизползваеми, и затова сега Перник все още разчита на старите радиоктивни водопроводни каменинови тръби, и докато се подменят колко още пари ще се откраднат не е ясно.
  • 50 българка

    2 0 Отговор
    Имам две забележки към г-н Владимиров, не че са му нужни - първо: Ваня Григорова ще си покаже веднага рогата, щом се докопа до власт /съчувствие към Нинова/ и второ: ако е по силите на перничани, обуздайте го най-после този прокурорски син и спрете да ни занимавате с него!
  • 51 перничанин

    0 1 Отговор
    това е най добрия кмет последните 30 години.
    доказано уважаван от перничани !
    Кмете ,възможно ли да се въстанови ски пистата над града с нови атракционни лифтове
    ( лято-зима ) ,екопътеки (колкото може повече) и да се направи огромно , най голямото "HAPPY " в България
    на мястото на хижата с огромен платен паркинг?
    И пътят до горе да се разшири, смени водопровод, канализация, лед осветление нов асфалт и.т.н ...
    и също : целият град да е под видео наблюдение контролиран от МВР.
    и също да се монтират камери за скорост !!!!!!
    и също : много,много още други ......
    с уважение от С......

    Коментиран от #52

  • 52 Лесно е

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "перничанин":

    да се говори,само ако не си пряко под ударите на местната власт.А ти явно си от облагодетелстваните,защото в Перник и полиция и съдилище и журналисти,са нищо друго освен изпълнители на мокри поръчки.

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 перничанин

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "Лесно е":

    човек не ви разбирам !
    аз съм един обикновен жител на перник ...
    не съм с нищо облагодетелстван ...
    какво лошо има човек да предложи още нещо хубаво да се направи в града....
    просто , виждам че кмета е един ГРАДИВЕН ЧОВЕК.
  • 55 Оги

    1 0 Отговор
    Този пернишки тарикат ,да се скрие под шлифера на мутрата ,те са в една бандитска партия !!! Нямаш оправдание заради 35 милиона се продаде на мафията ,вода няма и милиардите си разделихте!!! Потомък на род антифашисти ,сега връл фашист ! Нямаш място в БСП, много си ограничен и продажен !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове