Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 12:10 2 702 15

Изпращат Ферарио Спасов в тесен семеен кръг

  • ферарио спасов-
  • погребение-
  • ловеч

В личния си живот той беше олицетворение на скромност и честност, отдаден на семейството и приятелите си

Изпращат Ферарио Спасов в тесен семеен кръг - 1
Снимка: БГНЕС

Поклонението пред Ферарио Спасов ще е в много тесен семеен кръг. Това съобщават от пресцентъра на Община Ловеч като се позовават на семейството на футболния треньор.

Близките благодарят на всички, които с искрени слова предизвикаха вълна от състрадание и съпричастност. "Това ни помогна да преодолеем най-тежките мигове от сполетялата ни трагедия. Нашият баща, съпруг и дядо ценеше семейното спокойствие и времето, прекарано скромно, далеч от светлината на прожекторите. Най-съкровеното ни желание е да се разделим точно по този начин с него. Благодарим за разбирането!", казват от семейството на Ферарио Спасов, пише БТА.

Кметът на община Ловеч Страцимир Петков изпрати съболезнователен адрес до близките на трагично загиналия футболен треньор. В него той поднася своите искрени съболезнования на семейството за голямата загуба, съобщават от общинската управа.

"В личния си живот той беше олицетворение на скромност и честност, отдаден на семейството и приятелите си. Именно затова гражданите на Ловеч го ценяха и обичаха. Той беше изключителна личност и силен характер. Искрено вярвам, че неговият пример и уроците му ще останат в паметта и сърцата на всеки, който е бил свидетел на пътя му", казва още кметът Петков.

В съболезнователния адрес се припомня, че професионалният път на Ферарио Спасов започва от Средното спортно училище в Ловеч, което завършва с отличен успех и сребърен медал на Министерството на народната просвета през 1981 г. Успехите му продължават като футболист в отбора на "Осъм" - Ловеч и "Спартак" - Плевен. След като завършва Националната спортна академия "Васил Левски", той поема подготовката на редица отбори, придобива и лиценз на УЕФА за треньор. Най-големите си успехи записва като треньор на ловешкия тим "Литекс". Отборът спечели Купата на България през 2001 г., а през 1999 и 2003 г. е финалист в турнира. С тези и много други професионални успехи той стана любимец на всички ценители на спорта.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    13 0 Отговор
    Много хора изпращат постоянно...мир на праха му!
  • 2 Ветеринарен психолог

    20 3 Отговор
    А Начо ще бъде изпратен на свобода в тесен прокурорско съдийски кръг. По 150 000 на магистрат ще стигнат максимум за 6-7 служители на Темида. И малко повече за ИД главен прокурор.

    Коментиран от #7

  • 3 И най - добре

    10 1 Отговор
    Повечето ще са зепачи или ще отидат от кумова срама .
  • 4 забравиха го медиите и

    1 5 Отговор
    от 2 години не го писаха . Не е с литекс и за това . Рейс на отбора има . Защо с кола бе . клаксон има, газ, спирачка, какво като се е поднесъл задния бе . Да беше жив да страдаш по загубата на отбора . Такова име друго няма . мутренския прякор беше Ламборгинио .
  • 5 Микаела Бейнс

    9 1 Отговор
    Повече от нас станаха тия бангладешки индигота. Да идва тоя закон за притежание и ползване на огнестрелно оръжие. Че да намалее малко електората.Обикновения човек се гърчи от грижи работа и данъци.Бангладешките индигота безчинстват из Територията. Само права,без задължения. По селата Бог високо, Цар далеко. Цяла Европа е пропищяла от тия безполезни индийци.
  • 6 ДЖЕБЧИЯ С ИМУНИТЕТ

    3 0 Отговор
    Публична тайна е, че кланът Манджите в Лясковец, чиято издънка е Начо, се занимава с джебчийство.

    Жените им “работят” из Европа, основно в Англия, за да могат мъжете да задоволяват страстите си към скъпите, мощни коли и високите скорости.

    Бащата на Начо - Върбан, е станал жертва на тази страст. През 2005 г. загинал в катастрофа на планинския път край Арбанаси. През 2014 г. крадци се опитаха да проникнат в бетонните гробни камери на ромския клан в лясковските гробища. За тях се знае, че по традициите на ромския клан оставят телевизори, джиесеми, марков алкохол, златни накити и дори мебели.
  • 7 Механик

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеринарен психолог":

    Не няма да се измъкне Начо.
    Ферарио не кой да е. Зад него стоят много серизони хора. Част от тях са само само богати, но част са от тия, дето е най-добре да не се закачаш с тях. Както казах и вчера, най-безобидния от тия хора е Гриша Ганчев. Така че смятай.
    За Начо неприятностите едва започват и не се знае как ще завършат, но едва ли ще са с хепиенд. Голям късмет ще извади ако само го вкарат в затвора, излежи си присъдата и излезе жив и здрав.

    Коментиран от #10

  • 8 замислете се

    4 0 Отговор
    всеки от нас можеше да е на неговото място.
    Защото.......

    всеки може да напише според него коя е причината, на мястото на точките
  • 9 зле

    0 5 Отговор
    диджей поканиха ли""Ю??
  • 10 зле

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    зад начо стои окръжна прокуратутса велико търново кат велико търново и мвр велико търново сотур ушеф и още много а зад тях кой стои може да са и същите дето стоят зад ферарио, очаквайте задколисни договорки!! начко ще фърля гюбеци на свобода тва е ясно
  • 11 анонимен

    0 0 Отговор
    Не че е важно, не е най-важното, но приветствам близките му за това решение. В погребението понякога, честичко, виждам огромно лицемерие и суета. Суетата пред смъртта е грозно и глупаво нещо. На поклонение и погребение често ходят хора, които не са направили нищо за покойния, докато е бил жив, а може дори да не са го познавали. Веднъж цитирах Шопенхауер, който нарича погребението „лицемерен акт“ на майка си и тя, разсъждавайки, стигна до извода, че много от хората там, дори и част от близките, се преструват на по-опечалени отколкото са; струва ми се, че е абсолютно права. Погребението у нас е мръсен бизнес, опелото също, като добавим и това, че някои „модерни“ атеисти организират опело. Погребална агенция означава да печелиш от смърт много, много пари, да богатееш. Винаги съм смятал работещите в погребалните агенции за по-неморални от политиците и бизнес съсловието. Другите поне не забогатяват от чуждата смърт.
  • 12 анонимен

    2 0 Отговор
    Ферарио Спасов беше изключително скромен и би бил щастлив, че така го погребват. Лека му пръст! Дано убиецът му бъде наказан, както следва.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Някой си

    0 0 Отговор
    Няма да му се размине на джебчията Начо ! След затвора го чака "затвор" вкъщи - иначе ... при баща си !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове