Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 11:24 1 542 39

Борисов: Съветвам финансовия министър да поправи Бюджет 2024 преди първото четене, за да не гласуваме "против"

  • бойко борисов-
  • финансов министър-
  • бюджет 2024-
  • поправка-
  • първо четене-
  • против

Няма да подкрепим този вот на недоверие. Той е свързан със сферата на отбраната. През последните 10 години сме направили толкова много за превъоръжаване на армията, коментира още лидерът на ГЕРБ

Борисов: Съветвам финансовия министър да поправи Бюджет 2024 преди първото четене, за да не гласуваме "против" - 1
Снимка: БГНЕС

В този му вид няма да го подкрепим. Съветвам финансовия министър да си го поправи преди първото четене, за да не гласуваме "против". Това коментира за Бюджет 2024 Бойко Борисов в кулоарите на парламента, съобщават от novini.bg
Няма да подкрепим този вот на недоверие. Той е свързан със сферата на отбраната. През последните 10 години сме направили толкова много за превъоръжаване на армията, коментира още лидерът на ГЕРБ.

При инфраструктурните проекти и общините, ние не сме говорили само там, където имаме кмет, а за всички. Трябва да има механизъм да се подкрепят всички общини да бъдат подпомогнати – осветление, инфраструктура, администрация. Това да се вкара в бюджета, така че хората живеещи в тези региони да са доволни, коментира още Борисов.
На въпрос ще проведе ли среща с Асен Василев, лидерът на ГЕРБ отговори: Излъчили сме хора, експерти, с които да се проведе този разговор. След като имаме краен вариант ще се срещнем да разговаряме.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на ПП

    30 3 Отговор
    Како ни плашиш бре, айде бегай уево !
  • 2 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    34 1 Отговор
    АЗ СЕ ХВАЩАМ НА БАС ЧЕ БЮДЖЕТ 2024 ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕН ОТ ТИКВОНИИ И ГЕРП
  • 3 ТаУмВзе

    13 8 Отговор
    БЕЛЕНЕ! Със киренцето и кокорка у една Килия.

    Коментиран от #7

  • 4 наско

    7 2 Отговор
    Има бизнисмени, които имат да вземат определени порции. И не е хасковския геи тоя, дето ще се прави на мъж, за да отнеме париите от тези, които са определени да ги получат.
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор
    Точно
  • 6 Ей...

    25 1 Отговор
    Ще те затворим, мутро!
  • 7 любопитен

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    В килията, че са ли у интимна връзка ?

    Коментиран от #8

  • 8 ТаУмВзе

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "любопитен":

    Те и са си у интимна връзка! Просто може да монтираме Камери в килиите и да се дава на живо по нета.
  • 9 Боже мили ,

    22 2 Отговор
    съветвал бил , "разбирача" ? Че и опити да изнудва ! Жалък .
  • 10 Ха ха

    18 2 Отговор
    Стискат те здраво за орехчетата, а банкянска мурво?
  • 11 банкянска циганка

    11 0 Отговор
    къде е моето шкафче в тоя бюджет ?
  • 12 Бай Иван

    17 0 Отговор
    Няма вратички за крадване, за това не му харесва!!!
  • 13 ох, тази сглобка

    3 2 Отговор
    Няма нищо лошо, когато едни различни части умело се сглобят. Нали затова са болтчетата, винтчетата, нитовете, удължители, разширителни,скоби, уплътнители и т.н. Когато нещо стане здраво и неразбиваемо - какво лошо има?
    Лошото е, когато нещо за истинско ползване е сглобено от лего.
  • 14 Че вие кога сте

    4 1 Отговор
    гласували против ппдб? Вече никой не ви вярва. Гербппдбдпс са вече една партия - сбирщина от протурски комунета, командвани от Меди.
  • 15 ЧОЧО

    7 0 Отговор
    От вашите експерти и специалисти сме в това положение. Всичките управляващи сте един дол дренки. Алчни и крадливи.
  • 16 тоз тиквун..

    5 0 Отговор
    Щел да гласува със партия цвекьие против..он сутринта се изпусна у WC-то и каза че по добре тая сглобка-отколкото друга..мазник.
  • 17 Един там

    4 2 Отговор
    Мутрата от Банкя ще направи това което краварите му кажат..

    Коментиран от #20

  • 18 Емигрант

    9 1 Отговор
    Сега този главен овчар на стадото на ГЕРБ ако го попита човек от коя страна е дебита и от коя кредита на един баланс дали ще може да отговори, че и той разбирач от бюджети ? Дали неговите енергетици които разбират и от бюджет са му казали, че този бюджет е в полза за народа в който се кълне, че го защитава ? Да не низлезе като руската тръба за газ която подарихме на Путин /3 млрд./ и "днес" рязко стана негов противник, а забравих и расово кученце му беше дарил в знак на приятелство, а Путин вземал, че го дарил пък на един ловец на русомахи в тайгата ? Срам нямат нито българските имитатори на журналистика, нито престъпници като този, Пеевски, Д.Добрев, Данчо Ментата и ред други "патриоти" на света под земята и икономиката в сив цвят !
  • 19 Взеха им соца от устата!!!

    8 2 Отговор
    Тресе ги ГЕРБ и БСП?
    Защото ПП и ДБ им взеха социалната политика-За 1 път при тях се вдигат,заплати,пенсий и,социалната.разходи с такива големи % При Станишев и Борисов се вдигнаха с по 1 кафе? От днес се повишават и вдовиците пенсий,който Борисов не е осъвременена от 12 г,както не беше вдигал нищо през тези години! Ако 12 г. се бяха вдигали заплати и пенсй с по 12% сега всичко щеше да си е на место! Трябваше да дойдат смели хора учили на запад за да оправят "кочината"оставена от Станишев и Борисов! Колко е умен човека,прави това което направиха гърците и Орбан,с заеми вдигнаха заплати и пенсий двоино,и сега са добре! Защо? Защото всеки икономист ще ви обесни че увеличението на заплати и пенсиите води до по голям оборот в държавата и от там до по високо ДДС,повече приходи в държавата и в НОИ,от там по високи пенсий!Връщат се обратно около 50% в бюджета.Трябва да се вдигне плавно и данъка от 10%на 20% в следващите 5г.Досега като беше 10%колко пъти е вдигната раб.заплата и пенсиите,нали това говореше Борисов:"При ниски данъци ще има повече за заплати"Всичко се оказа тарикатлък! Трябва смели действия,но трябва смели и умни,нещо което не се отнася за Борисов и БСП!!! А вие вместо да приветствате това,грачите с/у Василев? Предполагам защото сте от тези 40%работещи в сивият сектор! Вият ГЕРБ и БСП и чалгаря,защото им режат от порциона-По високи заплати и пенсий,по малко пари за пoд масата!!!

    Коментиран от #34

  • 20 Стига с това

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Един там":

    "краварите" бе ксерокс, щото Мутрофанова нищо не ви казва глYпак и нарежда ! Предпочитам "краварите" да ми нареждат и управляват от колкото да гладувам като С.Корея и Беларус под шапката на наследниците на болшевишката мумия !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мата космата

    4 1 Отговор
    Видният финансов експерт по пълнене на чекмеджетата дава съвети на финансовия министър с назидателен тон.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дааа

    3 1 Отговор
    съветва да се преправи, за да се заложи за крадене от нашите пари за мафията дпс-герб.
  • 25 В кое не е прав Борисов?

    2 4 Отговор
    Той добави още един щрих от отминалите кметски избори: "Искам да напомня на Петков, че беше петък и той ми каза, че ако не бъде избран Терзиев, ще падне правителството. Тогава аз от Самоков аз призовах ГЕРБ и благодарение на тези гласове правителството остана и се избра г-н Терзиев... Аз казах: "Гласувайте за кандидата на правителството!", защото той в прав текст ми каза, че ще падне правителството, ако ни вземат София. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии преговарят за мнозинство. ПП-ДБ ще платят цената горчиво, ако направят коалиция в София с тези партии ("Възраждане" и БСП - бел. ред.). Ние сме твърда опозиция в София, защото те така поискаха".

    Коментиран от #27, #28

  • 26 допълнение

    5 2 Отговор
    Крадливият селянин пак заплашва, а зомбираният му електорат е в екстаз.
  • 27 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "В кое не е прав Борисов?":

    В това , че ще се изплющи на обртатно само за броени часове.

    Коментиран от #30

  • 28 дом

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "В кое не е прав Борисов?":

    Не е прав, че е на свобода и той го знае. И ти го знаеш. И уличните кучета го знаят.

    Коментиран от #29

  • 29 така ли?

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "дом":

    Борисов от три години не управлява България. Защо не сте го осъдили и затворили? Или послъгвате и вече никой не ви се връзва на измишльотините?

    Коментиран от #32

  • 30 кое ще му е на обратно?

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ":

    Нали подкрепи Терзиев преди изборите. Кога да очакваме да се извърне на обратно?
  • 31 Бай Лисан

    1 0 Отговор
    Време е някой да направи шкембе чорба!!!
  • 32 Ти идиот ли си

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "така ли?":

    или непроверен за бавно развиване ? Как няма да е на свобода бе, при тази корупция която той създаде и милиардите които прибра по "чекмеджета" си закупи цялата съдебна система с народните пари/демек и твоите/ кой е този който ще го разследва и провери, абе ти хомосапиенс ли си или пRимат ! В България прокуратура и съд си затварят очите за Пеевски въпреки, че е в списъкът "Магнитски", а за Тиквата не искат дори да направят опит да ги отворят за миг ! Не са го осъдили (?), ти бягал ли си от няколко милиона, че се опитваш да мислиш ?

    Коментиран от #33

  • 33 не знам кой е идиот, ама не съм аз

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ти идиот ли си":

    Защо не сте го дали на Кьовеши бе? Дайте и папката с неопровержими доказателства и да го почва.
    Или Борисов плаща и на ЕС и на Международното положение и затова не го закачат? От къде ви намират такива малоумни не знам.

    Коментиран от #35, #36

  • 34 Милен

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Взеха им соца от устата!!!":

    Само не разбрах кой е тоя "пенсий" да не би да е някакъв древноримски пенсионер 🤔
  • 35 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "не знам кой е идиот, ама не съм аз":

    Като не знаеш кой е идиота как разбра, че не си ти бе ? Да си чувал неща като ред, последователност и ангажираност да се връзват с корупция ? Да с виждал нормален човек сам да казва, че "НЕ ЗНАЕ" и в следващият момент да ОТРИЧА ЧЕ НЕ ГО ЗНАЕ ?
  • 36 Милен

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "не знам кой е идиот, ама не съм аз":

    Айде стига с тая Кьовеши, все пак тя е назначена на този пост от брюкселските бюрократи, а те са не по-малко корумпирани от кремълските им другари. Да не би да си мислиш, че всички злоупотреби с еврофондове са организирани само на местно ниво?
  • 37 Стихотворение

    1 0 Отговор
    А работещите пенсионери очакват, че само пенсия ще има още тая зима.
  • 38 777

    1 0 Отговор
    На Боко Тиквето всяко исказване е предпоследно ..винги има едно 180градуса
  • 39 ОК,това ще направи!

    0 0 Отговор
    Да това ще направи,защото парите му са от руснаците/бакшишите де/,но са в Американски банки-сега са по важни американците,а не толкова руснаците,същото е и за Пеевски-мърдане няма!!!Радев уплаши американците и те задействаха спирачките!!! На Борисов песента е изпята-поне едно стадионче да беше построил като Орбан!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол