Last news in Fakti

3 Декември, 2023 13:28 1 839 41

Борис Бонев: Досегашният безхаберен модел за управление на София повече няма да бъде толериран

  • столична община-
  • сос-
  • председател на сос

Според него партията, която със сигурност не иска да го види начело на СОС, е ГЕРБ, "защото знаят, че никога няма да допусна всичко, което те са правили, да бъде заметено под килима"

Борис Бонев: Досегашният безхаберен модел за управление на София повече няма да бъде толериран - 1

И да не ме изберат за председател на СОС няма да се разколебая в целите, които съм си поставил и лични, и като политическа организация - да освободим София от досегашния порочен модел на управление, публично да извадим всичките “кирливи ризи”, които ще намерим при ревизията на предишното управление, и да има малко справедливост. Това искаме да направим, за да има последствия - заяви в студиото на БНТ столичният общински съветник Борис Бонев от “ПП-ДБ (Спаси София)”.

Той беше категоричен, че “досегашният безхаберен модел повече няма да бъде толериран” и даде пример:

“За първите 11 месеца на годината фирмите за почистване на София са глобени от Столичен инспекторат с едва 500 000 лева. Само за 24 часа, когато започна силният снеговалеж, глобите бяха за 120 000, а след това са за много повече.”

По думите му, определени кръгове се опитват да формират за него представата, че е властолюбив човек и единствено позициите и постовете са най-важни за него.

“Те се опитаха да направят тази интрига, когато не беше ясно кой ще е обединеният ни кандидат за кмет, а сега продължават заради избора на председател на СОС. Аз съм избран от нашата група като подходящ кандидат за председател на СОС. Смятам, че съм подготвен, че имам достатъчно знания за София и рекорден брой преференции. Благодаря на хората за доверието, което са ми дали”, отбеляза Бонев.

Според него партията, която със сигурност не иска да го види начело на СОС, е ГЕРБ, защото:

“Те знаят, че никога няма да допусна всичко, което те са правили, да си остане заринато под бумагите, новите идеи и приоритети.”

Бонев заяви, че групата на “ПП-ДБ (Спаси София)” е изключително сплотена и държи на кмета Васил Терзиев:

“Той има пълната ни подкрепа, а ние - неговата. Всички опити някой да вкарва интрига ще бъдат посрещнати с присмех от наша страна”, увери той.

За него групата на ГЕРБ е “най-безотговорно и безобразно държаща се в общинския съвет”.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    10 5 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 2 така е мис Бони

    36 5 Отговор
    огледай се че нападалите клони стоят една седмица
    Кошчетата не са чистени.
    Промяната се вижда

    С ПП и ДБ Напред към урвата
  • 3 Още

    32 3 Отговор
    не сте събрали клоните от първия сняг.

    Коментиран от #5

  • 4 Смех !

    37 4 Отговор
    Къв е тоя циганин ?

    Коментиран от #23

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ХАХАХА

    25 4 Отговор
    Те не го пускат в одаята ,той напира за одъра . Безсрамник!
  • 7 ЕВРООКЕАНСКИ

    25 3 Отговор
    Този е от новите соросоидни идоли - мургав, от другия бряг и алчен. Направо мъж за Лена.
  • 8 Майора

    22 2 Отговор
    Бонев , лозунга на тия чиито наследници сте беше"Който иска да работи , работи , който не търси причина"!Какво ви пречи ГЕРБ след като имат само 14 съветници? А не е ли цинично да си получавал 4000 лв от уж лошото управление на общината от ГЕРБ? Вместо да говорите празни приказки се хвнете с Терзиев и ражотете!

    Коментиран от #17

  • 9 Много иска

    15 2 Отговор
    Много иска да "командва парада",но няма желание,нито знае как се правят нещата.Например --защо НЕ КОНТРОЛИРАТ разчистването на София.То на думи и баба може да го направи.Да не говорим,дето излъга за завода за боклук,който уж не работел,пък то фактите друго говорят.За многото преференции --ами гласуват хора от малка група себеподобни,които очакват малцинството да властва даже над ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ.Как иначе да разбирам демонстрации на мъже по прашки.После всички им виновни,че не им ръкопляскат.

    Коментиран от #22

  • 10 Кирпич

    15 2 Отговор
    Какво друго да каже наглец който е наследник на толкова големи комунистически роднини Но у нас е така вместо да лежи в затвора той започва акъл да дава как да се управлява държавата
  • 11 Българка

    4 16 Отговор
    В момента всички обръчо фирми на ГЕРБ и ДПС, които работят на терен в София ,саботират новия СОС и основно ПП-ДБ-Спаси София. И е прав Бонев, че корупционните скандали на ГЕРБ в столицата не трябва да бъдат заметени. Справедливостта изисква носене на морална, политическа и наказателна отговорност

    Коментиран от #25

  • 12 Знаеш ти,ама друг път

    18 6 Отговор

    До коментар #5 от "Я го знам !":

    Сега,ако кажеш,че и Господ ги е саботирал,като им е изпратил мокър сняг посред зима,ще те призная.

    Коментиран от #24

  • 13 шефа

    11 5 Отговор
    Този индивид,Кикимянчо и новия Кмет са най мръсните,долни и гнусни......астчета,жалко за родителите им че са създали такива ...ърши.
  • 14 .....

    14 0 Отговор
    Прави ми впечатление, че откак е нов кмета битовите отпадъци не се събират редовно. Както контейнерите, така и за едрогабаритните не идват камиони.
  • 15 ха ха

    10 3 Отговор
    Борис Бонев: Досегашният безхаберен модел за управление на София повече няма да бъде толериран / затова ще си удвоят заплатите и ще работят по един ден на два месеца
  • 16 ния

    15 2 Отговор
    "Празни думи на един празен човек", това е най-точното определение на Бонев-наглия, бездарен безхаберник....
  • 17 Е как

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Майора":

    Как да работи Бонев,като той е по демонстрациите.Работата според него ,е за будалите.Иначе,кого ще охлюва после.Там му е силата--в говоренето,в критикуването. Работа --къде го търсиш?
  • 18 Колю

    12 2 Отговор
    Това цигане орева цяла София... Вече започва да ми писва... Идват празници... разкарайте го на някъде
  • 19 Аман

    7 0 Отговор
    От безхаберни прайдажии
  • 20 Един от нищото

    6 0 Отговор
    В миналото по тв-то на културата имаше едно сериалче " разкази от криптата " Всеки рекламиран герой от пп и т.п. ми прилича на епизод с неочакван край, но за сметка на зрителите (Българите)... Така жалко ли приключва хилядолетната история на България?
  • 21 българка

    3 13 Отговор
    Подкрепа за Борис Бонев! Крадливата групировка ГЕРБ трябва да бъде разобличавана за всички безобразия, защото те няма да спрат да опитват да се прикрият, да се забрави, да им се прости! Вече и в коментарите се вижда колко много са опрощаващите или замесените!?
  • 22 Трифонов

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Много иска":

    Не намесвай природните закони, че е болезнено очевидно, че тъкмо те са ти кардинално неясни. За всеки биологичен вид, който има ограничено местообитание, както е и с хомосапиенс, тъкмо природата е създала механизми, които да гарантират, както репродукцията, така и контрола над популацията. Защото най-прекият път към изчезването на всеки биологичен вид е да насърчаваш безконтролното размножаване. Какво си представяш, че ще стане накрая!? Унищожава условията на средата, която гарантира оцеляването му и след това изчезва. Човекът е разумен биологичен вид, което означава, че той има потенциал да се справи с повечето природни механизми за контрол над числеността на популацията, които иначе работят при останалите биологични видове. Ето защо природата е предвидила и такива механизми, с които разумът ни да не може да се справи, за да гарантира бъдещето на вида ни. Ето защо е предвидила една малка част от хората да се възпроизвеждат, а другата част да допринесат за оцеляването ни по други начини и като НЕ се възпроизвеждат. А за оцеляването на вида са еднакво важни и тези, които ще се възпроизведат и онези, които няма да го сторят. 2 хил. години човекът целенасочено потиска този природен механизъм, като доведе ролята му почти до ирелевантност. Резултатът - плачевен. Преди 200 год - 1 млрд. Края на 20 век - 4.5 млрд. 30 год. по-късно - 9 млрд. Експоненциално нарастване, което ще доведе до гибелта ни ако продължаваме така.

    Коментиран от #31

  • 23 Мани , мани!

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Смех !":

    Че и пеедераас
  • 24 Я го знам !

    1 9 Отговор

    До коментар #12 от "Знаеш ти,ама друг път":

    Преди изборите не се мяркаха никакви от чистотата.Нито улици чистеха,нито се извозваше сметта от контейнерите.Сега продължават.После ми говори за "случайности". Мафията ГЕРБ в действие !

    Коментиран от #30

  • 25 Пешо

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ти изрина ли пред входа ма?
  • 26 Хахаха

    12 1 Отговор
    Това спасителче ще е начело на гейпарада в София
  • 27 ник

    6 0 Отговор
    с това мислене на комсомолци на тез дърти пишлемета им се привиждат саботажи и провокатори... смешни са. Въпрос на организация и контрол... май го не можете...
  • 28 ще трябва промяна педи

    4 0 Отговор
    След нови кметски и общински избори общинския съвет ще заработи.
  • 29 Сериозно ли

    4 0 Отговор
    Абе тоз льольо до сега да не беше на луната? Как работеше там. Като има толкова много нарушения, що мълча като задник.
  • 30 В кой квартал живееш

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Я го знам !":

    Как да ти вярвам,когато аз живея в краен квартал и тук няма препълнени кошове.Даже са модерни,със самозатварящи се капаци.Има за разделно събиране.Аз разделям боклуците.Ти правиш ли го?Ей,това българите сме особено племе --НЕ ме гледай какво правя,а ме слушай какво говоря
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ха ха ха

    7 1 Отговор
    Гледай си дилдото амбициозен п---л и изчезвай при дружинката си.
  • 33 Циник

    4 0 Отговор
    Идеята е фирмите да вършат работа, а не да се събират глоби.
  • 34 Николай Стоименов

    6 0 Отговор
    Мис Бони за няколко часа видяхме какви бутани каручки сте
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хахаха

    4 1 Отговор
    БориБони, глобявайте снегопочистващите фирми и впрягайте еднорозите и феите да чистят снега, че пак се задава.
    А на софиянци.... да им е честит избора на хелоуинските герои във властта. 😉
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 АВЕ ПЕД-АЛ

    1 0 Отговор
    РАБОТА Е НА ДС И НА МЕКИТЕ КИТКИ ДА ИЗБЕРАТ ШЕФ НА СОС
  • 40 ОНЗИ

    1 0 Отговор
    САМО БОНЕВ МОЖЕ И ЗНАЕ КАК ДА СПРЕ ДАЛАВЕРИТЕ В ОБЩИНАТА КОЙТО ДЕСЕТКИ ГОДИНИ НИ ОГРАБВАТ ЗАТОВА НЕ ИСКАТ ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НО СОС ЗАТОВА ПОЧТЕНИТЕ И НЕКОРУМПИРАНИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ РАЗУМА ЩЕ НАДДЕЛЕЕ И СМЕЛО НАПРЕД Б О Н Е В
  • 41 дядо йоцо

    1 0 Отговор
    ТРЯБВА ГОЛЕМИ СЪКРАЩЕНИЯ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА ОБЩИНИТЕ НО ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ С ОБЩИНСИ СЪВЕТНИЦИ КАТО ПП СПАСИ СОФИЯ ..... .35 ГОД СТИГАТ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове