Last news in Fakti

16 Декември, 2023 06:50 2 289 71

Искрен Арабаджиев: Паметникът ще бъде напълно възстановен и реновиран

  • искрен арабаджиев-
  • депутат-
  • бюджет-
  • шенген-
  • паметник

За следващата година сме предвидили около 11% ръст на доходите, заяви депутатът от ПП-ДБ

Искрен Арабаджиев: Паметникът ще бъде напълно възстановен и реновиран - 1
Снимка: Евронюз България

Приемането ни в Шенген ще донесе огромни икономически ползи за страната ни. Подкрепата от Нидерландия е очаквана благодарение на усилията на парламента, правителството и лично на акад. Денков.

Това коментира в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

Преди няколко месеца и въздушен Шенген ни се виждаше невъзможен, но преговорите с Австрия продължават, така че да имаме конкретна дата за пълно присъединяване. Няма да допуснем решение, което уврежда интересите на страната ни.

Не се регистрирахме днес в парламента, за да не даваме шанс на лъжливите опорки на БСП, „Възраждане“ и ИТН да излизат наяве. Работата на народните представители продължава, понеделник и вторник сме свикали извънредни заседания, така че да можем да приемем бюджетите и Конституцията в рамките на тази година. Не е допустимо да може няколко народни представители да блокират работата на парламента, ние ще вземем мерки. Надявам се до тогава и фигурите от паметника да бъдат демонтирани.

Паметникът на части е качен и на части се сваля. Ще бъде напълно възстановен и реновиран.

За следващата година сме предвидили около 11% ръст на доходите при инфлация около 5%.

Ресторантьорите се оказа, че имат силно лоби в парламент, надяваме се 2024 г. да е последната с намалено ДДС за ресторантьорския бизнес.

Това е едно управление на постоянния конфликт, но това е единственият начин към момента държавата да върви напред - с взаимен контрол. За някои регулатори, за които се иска 160 гласа от депутатите, ще се изискват и гласовете на ДПС. Няма да допуснем една парламентарна група да има пълно влияние върху един регулатор.

Вижте цялото интервю във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Лисан

    30 8 Отговор
    "Паметникът на части е качен и на части се сваля. Ще бъде напълно възстановен и реновиран."

    Ново двайсе! Тия да не са решили да го санират?
    Гледайте да е 10 см. фибран минимум и да му смените дограмата!
    Всички евроатлантици са хора с идеи (има и по-кратка дума)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Само го

    35 4 Отговор
    чуйте този каун.
    ....Ресторантьорите се оказа, че имат силно лоби в този парламент....
    Това недоразумение на природата го слушах преди няколко дни освен за заеми и дефицити за друго не говори.Акъла му е до тук да се фалира държавата.Каза че в капиталистическия свят се живеело така със заеми , каквото и да искаш да си вземеш става със заеми,и че държавата можела да си позволи още и още докато ще е стигнала до фалит.Откъди изкопават такива незнам.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПП-ДБ

    30 4 Отговор
    "...имахме около 7 до 10% от изборите, но направихме ала бала и станахме над 20%..."
    Въпросът е, защо, като цял свят чу тези признания, никой в България не обяви резултатите от тези избори за недействителни? А даже и президента даде на тези право да образуват правителство?
    Това са все нарушения и незаконни решения едно след друго. Никой не се сезира да разследва всичките признания за нарушения и дават възможност на престъпници да управляват страната. Пък после се чудят, че се дават милиарди за "купуване на несъществуващи самолети и друга военна техника", подаряват се милиарди народйа пара и активи на чужди страни, което освен че е загуба за народа, също и подозрително защо се прави? Кой и какви комисионни и бонуси от посолството взема? Изобщо всичко свързано с тези ППДБ е свързано с корупция и незаконни действия в ущърб на държавата и народа.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Предлагам вместо

    35 3 Отговор
    Този паметник, който унищожиха, да се направи ан това място "паметник на българските негодници и продажници, които съзнателно и умишлено унищожаваха България"! Трябва да се увековечат тези харвардски, пладнешки разбойници, за да знаят поколенията, че на един косъм не са ни унищожили страната напълно.... И отдолу на паметника да се напише: "От признателният, ограбен и унизен български народ"!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Що за общество е

    36 5 Отговор
    Това, в което една шайка ненормални могат да рушат историята на страната? Добра или лоша, това е станало. Защо не унищожат тези и паметника на американските пилоти бомбардирали София и други градове и убили хиляди българи, жени и деца, цивилно население? Щом са тръгнали да унищожават историята, да унищожат и нашето фашистко минали. Защо ти да остане? Тогава сме били на страната на фашистите и само с помощта на СССР сме се отървали от превръщане на София и България на "картофена нива. "! И ако не я е имало Руската империя да ни освободи от турско робство днес щяхме да сме като курдите или палестинците - народ без държава, без право на език, подчинен на чужди страни, когато го унищожават, на другите по света им е все едно. Няма значение, с каква цел са ни освободили, важното е че СА ни освободили. А днешните дебилни поколения плюват в лицето на тези хора от "благодарност"!
  • 13 Курти

    6 28 Отговор
    Да го възтановят,и да го сложат там където му е мястото.В музея на комунистическото,забранено от закона минало.Гошяма драма,за един паюетник ма окупатори.

    Коментиран от #14, #15, #38, #67

  • 14 Бай Лисан

    24 3 Отговор

    До коментар #13 от "Курти":

    Курти, да ти обясня, че думите окупирам, окупация, окупатор са с английски произход (от occupate).
    Това с окупирането са го измислили наглосаксонците.
    А летци, бомбардиращи цивилно население (2500 убити), как се наричат? Ландшафтни дизайнери?

    Коментиран от #28

  • 15 Какви "окупатори"?

    38 7 Отговор

    До коментар #13 от "Курти":

    Аз съм живял по времето на тази "окупация"! Тогава имаше училище и учехме в него 8 класа от 1-еи до 8-ми клас над 200 деца. Днес няма там нито един ученик. Ако беше "окупация", защо на учениците ни даваха топло мляко, безплатно, кой колко иска да изпие в 10 часа ? Днес не ти дават нищо и щом е свобода и не е "окупация", защо се топи народа?
    Ама не можете да мислите логично.
    Тогава е било "окупация" и "супер лошо", но народът е сторил заводи, язовири, пътища, електроцентрали, електронна промишленост, летяхме и в космоса с "окупаторите", а днес от "съюзниците ", какво имаме?
    Унищожена индустрия, излъган народ, платил милиарди за военна техника и не получил нищо, принудени сме да плащаме огромни суми за интересите на "съюзника" ни,... Ще летим с тях в космоса на куково лято. Тогава нашите ВВС имаха над 600 модерни военни самолети, повече от близките врагове тогава Турция и Гърция заедно, докато днес и една банда бежанци с тояги може да победи "българската армия"! Е, кога е окупация???
    Когато сме силна икономически и военно страна или когато сме унищожени демографски, икономически, военно, културни, превърнати в 72 пола, без история , без образование? Ограбени до нулата от "съюзниците"!

    Коментиран от #46, #49, #50, #64

  • 16 Искрен Арабаджиев?? Много Лъжеш!

    24 4 Отговор
    Млад си а Лъжеш като Дърт циганин!! Никой не вярва на подобни като теб!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 2020

    15 2 Отговор
    Паметникът на Съветската Армия, ще БЪДЕ възстановен до последния детайл и върнат на мястото му до сега.А, за каторжническа, фашистка Канада /приютила 20 нацистки престъпници -Израел ще унищожи тази измислена страна Канада/.Колкото до полицейските,наркомански сащ, пияниците от Финландия, чихуахуа-Балтика,ще се молят на колене на Русия и Вл. Вл Путин да ги храни и дава на наркоманите от сащ-алуминий, злато,скъпоценни камъни и храна.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ццц

    15 2 Отговор
    Като знам тия гламуци какви решения вземат по извънредни заседания, ми е жал за Конституцийката. Киро добави ли фотоволтаик към Герба?
  • 25 UFO-справочник

    4 5 Отговор
    Паметникът е само запушалка на филиал на Царичина дупка, известен като Княжевската дупка. Езерото Ариана е само резервен охладител. Та, внимавайте като копате.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 а ааа

    1 14 Отговор
    Най-доброто възстановяване е в пещите за претопяване.
  • 28 Факрус

    5 18 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Лисан":

    А, как се наричат руски окупатори, под командването на които, бг.терористите откраднаха земята и животните на моите прадядовци?

    Коментиран от #29, #43

  • 29 Бай Лисан

    10 7 Отговор

    До коментар #28 от "Факрус":

    Как са откраднали земята, изнесоха я със самосвали ли?

    Коментиран от #48

  • 30 НА СНИМКАТА КАКВО ВИЖДАТЕ ?

    12 2 Отговор
    ТОЗИ БОКЛУК ЗАЩО НЕ Е В ПСИХОДИСПАНСЕРА НА ПЪТ КЪМ КАРЛУКОВО ЗАЕДНО С ПАРТИЯТА СИ И КИРО ПРОСТОТО !?

    Коментиран от #63

  • 31 Механик

    4 10 Отговор
    МОЧА и Альоша и другите съветски паметници ще бъдат премахнати а 3 март няма да бъде национален празник. И ще го преживеете, както преживяхте без разрушените паметници и бюстове на Сталин, без мавзолея и без национални празници на 7 ноември и 9 септември.

    Коментиран от #45, #61

  • 32 Доротея

    7 4 Отговор
    Паметници и празници даващи повод да се развяват чужди знамена нямат място в България.

    Коментиран от #40, #62

  • 33 ДНЕС СМЕ БАЗА НА САЩ

    13 0 Отговор
    И ТЕХЕН ПРОТЕКТОРАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДЛОГИТЕ КИРО БОКО ДОГАН КЛИ, ТОРА И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПРЕХОДА КЪМ РОБСТВОТО НАРЕЧЕНО ДЕМОКРАЦИЯ ! ТОЯ БОКЛУК НА ФОТКАТА ЛИ ЩЕ ИЗДИГНЕМ НА ПАМЕТНИКА ИЛИ КИРО И БАЩА МУ ?
  • 34 ППДБ ГЕРБ ДПС СА ЗА САПУН

    9 1 Отговор
    ПО РЕЦЕПТА НА АКАД. ДЕНКОВ !

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ДА ИДВАТ ,

    6 2 Отговор
    РУСНАЦИТЕ !

    Коментиран от #39

  • 37 РУСНАЦИТЕ КРАДЕЛИ КОКОШКИ ПРЕЗ ОКУПАЦИЯ

    9 3 Отговор
    ТА ............. СЕГА ОКУПАТОРИТЕ ОТКРАДНАХА ВСИЧКО И ДОРИ ИМ ПЛАЩАМЕ ДЕТО НИ КРАДАТ !
  • 38 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Курти":

    Руснаците са окупатори само за фа6истите.
  • 39 Наказателен кодекс

    3 5 Отговор

    До коментар #36 от "ДА ИДВАТ ,":

    Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

    Коментиран от #41

  • 40 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Доротея":

    Кажи го на бея от кея и на оня, дето България му била земя, а родината му била, пуйкия.
  • 41 Гост

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "Наказателен кодекс":

    Съвършено вярно, но той не приканва нито към война, нито към друго враждебно действие. Той, вика руските туристи на курорт, да развиваме туризъм ;)

    Коментиран от #47

  • 42 Иванчо

    3 9 Отговор
    По добре да живея като американец а не като пиян руснак.

    Коментиран от #44

  • 43 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "Факрус":

    И днес, като ти върнаха земята, ти грабна ли сърпа, да жънеш? Не! Ти, даде земята от прадядовците си, на бившите комунисти (днешни кооператори), за рента.
  • 44 Гост

    10 2 Отговор

    До коментар #42 от "Иванчо":

    Руснакът може да е пиян, но американецът е надрусан.
  • 45 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Механик":

    Ще ти се, Мехмет, ама няма да го бъде.
  • 46 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Какви "окупатори"?":

    Окупация е било за мързеливите търтеи, които днес станаха бизнесмени по анцузи и къртят съмнителни пачки с неясен произход.
  • 47 Наказателен кодекс

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    И ти и той много ясно разбират да какво ги викат.
  • 48 ето така

    7 0 Отговор

    До коментар #29 от "Бай Лисан":

    Преватизираха я с компенсаторни записи, които бяха присвоени от фирми фантоми. Това си е чиста кражба!
  • 49 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 9 Отговор

    До коментар #15 от "Какви "окупатори"?":

    Чета някои коментари и се чудя! Забравихме ли вече 1990г? Как партийните велможи от БСП по предприятията, изхвърлиха на улицата СТОТИЦИ ХИЛЯДИ? Тълпите пред бюрата за регистриране на безработни?
    А сюрреалистичната ВИДЕНОВА ЗИМА? Една от грешките на прехода от СОЦИАЛИЗЪМЪТ е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщини!

    Коментиран от #55, #58

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ПРИПОМНЯНЕ

    2 10 Отговор

    До коментар #50 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    2. Комсомолските бригади-ангария бяха по същество школа за обучение на актива как да накараш хора да РАБОТЯТ БЕЗ ДА ИМ ПЛАЩАШ.
    3. За промишлеността, - да ви припомня ли как швейцарци купиха водопроводна арматера от нас, заради месинга с който правеха часовници, заради забраната да продаваме суровини извън СИВ.
    А пък японците купиха български чинии, заради .... ама хайде стига, че ще разстроим по-младите не живяли в "социалистическия рай"...
    Това беше най-идиотският строй....Още помня блъсканицата пред американската палата на пловдивския панаир за да се докопаш до.............. НАЙЛОНОВА ТОРБИЧКА.....Реалността за онова време е просто НЕОПИСУЕМА и на това разчитат комунистическите гниди!!!

    Коментиран от #53, #54, #60

  • 52 Бай Ганьооо

    4 1 Отговор
    След ремонта на паметника най добре го сложете пред парапаламенть .
    А парите за ремонта най добре да се земат от всеки гражданин според процент от данъчната оценка на имота в който живеят.
  • 53 Прав си

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Таквиз бурени поникнаха по нашите ширини.

    Архитектите на държавата Утопия.

    Коментиран от #56

  • 54 "реалността"!

    10 1 Отговор

    До коментар #51 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Да ти кажа ли каква "реалност" имаш сега?
    Излъгаха милиони, милиарди хора да им сложат някаква отрова в кръвта и преди няколко дена една наша позната получи инсулт. И знаеш ли защо? Немски патолози установиха че "ваксините" убиват хората. И този немски лекар, който установи и показа на цял свят, почина "случайно при нещастен случай"!
    Та за каква реалност ми говориш? Тогава си се блъскала за найлонова торбичка а тези днеска те убиват съвсем "демократично"...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ОТТГОВОР

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Прав си":

    Нашите пилитици са късогледи.
    ВСИЧКИТЕ.
    Прочетете за Доходното здание в Русе. От коя година е идеята. За колко време е реализирана. Каква доходност е давала на година за Русе .
    Никога няма да стигнат онези хора.
    А онези хора вече ги няма.
    Една част от тях са изгонени , а други
    избити от алчните комуно-социалисти.
    А тяхните наследници отлетяха през Терминал 1 и Терминал 2 .
    Така , че интелигентни хора с визионерски идеи днес няма.
    Наличните са бедни , жадни , гладни .
    Идеите им се изчерпват с набавянето на ежедневна храна и методи за замитане на отпадъка под килима. Принципа е - няма проблем , щом не се вижда такъв.
  • 57 ЗРИТЕЛ

    3 0 Отговор
    Гледайте филма- Сойка присмехулка 1 и2.
    Днешната наша реалност е сякаш копие на този филм.
    Метафорите са малко различни.
    Но тази идея не е за всяка глава.
  • 58 Ти да видиш

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Виж какви минуси ти лепят.
    Това са хора фиксирани и замечтани по късния социализъм , изпълнен за младите със скука , отчаяние , монотоннос , липса на свобода.
    Човешката памет е къса.
    Едни народи забравиха втората световна война , а други забравиха социализма и светлия комунизъм.
  • 59 Бизнес тук

    5 2 Отговор
    Те създават ненормална държава.
    И си вярват.
    Терминалите 1 и. 2 продължават работа .
    Няма смисъл да да се връщаме по родните места.
    Нито като нает персонал , нито като предприемачи.
    Тук на бизнесмена се гледа като на престъпник. В Германия и Франция , е гордост да си бизнесмен.
    Объркано общество .
    Това виждаме отвън.
    И да намалите данъците , пак няма да се върнем.
    На екскурзия за няколко дни - да , но за живот и бизнес - не.
    Колко много губите българите от детинските мечти за равенство.
    Проблема е ,че очаквате и се стремите към равенство в реалността.
    Булдог и пекинез.
    И двете са кучета.
    КОГА ЩЕ СТАНАТ РАВНИ ???
  • 60 Констатираща

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Именно тези, които се блъскаха пред Кореком за найлонови торбички и после ги носеха окъсани и изтрити с дъвка в устата и с гордост мляскаха като малачки в училище, сега са предателите сред нас, които се опитват да затрият страната ни.
  • 61 ТОВА

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Механик":

    Ще бъде до време, защото историята периодично се повтаря, а после всички предатели и рушители ще си получат заслуженото наказание. Няма как на черното да се казва бяло.
  • 62 А КАКВО

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Доротея":

    Правят знамената на Украйна, на САЩ, на ЕС тук и там из България?
  • 63 ИНТЕРЕСНО,

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "НА СНИМКАТА КАКВО ВИЖДАТЕ ?":

    Че те с приличат и по външност!
  • 64 Констатираща

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Какви "окупатори"?":

    Много добра характеристика, към която ще допълня още - безплатни учебници до осми клас, безплатно лечение и лекарства за бременните и децата до три години, безплатнаа попивка и лагери, стипендии за ученици и студенти, евтини и достъпни храни и продукти от първа необходимост. Подкрепям всичко, защото израснах в това време и никой не може да ме излъже. Сегашните деца и младежи нямат такива хубави спомени. Сега те се забавляват в дискотеки и барове пълни с дим, наркотици, проститутки и побоища или пред компютъра и смартфона в ръка, затова все по-често когато отраснат, прибягват до разводи или изобщо не сключват брак, забременяват инвитро, раждат със секцио и кърмят изкуствено, а демографския прираст е отрицателен.
  • 65 Пропаднал лъжец

    5 0 Отговор
    Обясни за покупателната способност на парите, а стига с тази инфлация
  • 66 Нищо подобно

    2 1 Отговор
    Вие сте най-големите лъжци, родили се в България. Ще го претопите за патрони. И ще го замените с пластмасов за показване само за един ден.
  • 67 Коко

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Курти":

    Да ми обясниш моля как закон може да забрани миналото ни ?
  • 68 Даааа

    1 0 Отговор
    ====Ресторантьорите се оказа, че имат силно лоби в парламент=====нормално е ! Прошляци, мутри, наркотрафиканти все са атлантическа сган нали ?
  • 69 Хахахаха, мишка смотана малоумна

    0 0 Отговор
    депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.....
  • 70 Пишлемееее,

    1 0 Отговор
    ======Не се регистрирахме днес в парламента, за да не даваме шанс на лъжливите опорки на БСП, „Възраждане“ и ИТН да излизат наяве. ===== Алоооо кретенчето, какво пак криете и не искате да излезе наяве ? Смотани нищожества а?
  • 71 Едно кретенче

    0 0 Отговор
    мишка "анализатор" в Coca Cola . След местните избори през октомври 2019 г. се присъединява към ръководството на Столична община – район „Студентски“ като заместник-кмет, издигнат и представляващ "Демократична България“.....и така..... Поредното недоразумение ковач на конституции
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове