Last news in Fakti

19 Декември, 2023 11:04 1 089 25

Тошко Йорданов: Променя се Конституцията, за да може сглобката да овладее държавата!

  • тошко йорданов-
  • конституция-
  • итн

Ще вадите флекса, ще режете грубо Конституцията и ще я демонтирате, посочи депутатът от ИТН

Тошко Йорданов: Променя се Конституцията, за да може сглобката да овладее държавата! - 1
Снимка: БГНЕС

Променя се Конституцията, за да може сглобката да овладее държавата. Проблемът ви е президентът. Това мнение изрази председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в декларация от трибуната на Народното събрание.

Йорданов се заяде, че ПП-ДБ са се присъединили към председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски при дърпането на кабелите в пленарна зала и са снимали с телефоните си. Той не пропусна да се заяде и с промените в Конституцията, които днес ще бъдат разгледани на второ четене, уточни news.bg.

Ще вадите флекса, ще режете грубо Конституцията и ще я демонтирате. Това Народно събрание връща комунизмът с бързи крачки и с промените в Конституцията се прави точно това, посочи той. "Бойко Борисов влезе в кабинета на бай Тошо в Партийния дом, защо да не върнете и комунистическата конституция?", отсече Йорданов.

Според него, ако депутатите продължават така, Партийният дом ще бъде изгорен до основи. ИТН няма да участват в дебатите по второ четене на проекта за промени в Конституцията.

Председателят на 49-то Народно събрание Росен Желязков поздрави Йорданов за насладата, която е изпитал от декларацията, изказана от трибуната на Партийния дом.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС,ГЕРБ,ППДБ най-голям враг наБългария!

    36 6 Отговор
    Мафията се бетонира за векове! Време е за Сокола,Тиквата,Прасето,Ментата и т.н. да са в затвора!

    Коментиран от #5

  • 2 ИСТИНАТА

    18 3 Отговор
    п р о с т а ц и
  • 3 Сглобката

    23 3 Отговор
    Се узаконява сама.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Опаа

    15 15 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС,ГЕРБ,ППДБ най-голям враг наБългария!":

    А вие от ИТН сте путинисти!

    Коментиран от #8

  • 6 Торанага

    4 16 Отговор
    Проблемът на ИТН е в грешната им цялостна политика и ориентация.
    Голяма част доста харесват Тошко какви ги плещи в това число и аз , даже ако им тегли по една още повече ще го харесам. Но това е само повърхността то 95% от народа мисли същото за всички тия продажници от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС, че и БСП. Ама всичко с идеологията им свършва до тук. ИТН са същата либерална партия като ПП-та,
    тия също са за НАТО, за еврозона, на Тошко също му е крив "комунизма" в който с помоща на СССР е построена тази държава, там са го изучили майка му и баща му безплатно. Като гледам и натях им пречи днешна Русия, от която бихме имали в пъти повече ползи ако поддържаме нормални търговски отношения. Тъй, че ИТН са само другата страна на същата монета. Туйто !
  • 7 Потресаващо!

    14 5 Отговор
    Дребосъчко Тошко е забравил, че бяха спечелели едни от изборите, но предложиха управление с по големи смешковци от настоящите. Оказа се, че Славчовите брътвежи се диктуват от ДПС и простата Тикав. Българският народ е умен и им нарита чалгарските задни части. Сега са Нюню (11 смешни депутатчета).
  • 8 Адрес 4000

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Опаа":

    Точно
    Пазят най ценният актив на рашистан
    Резидента Рундьо
  • 9 Чалгарите

    3 7 Отговор
    ли да я владеят , бе ?

    Коментиран от #11

  • 10 Галя от EmbassyTO

    3 0 Отговор
    Защо не? Има ли против. Подмяната в действие: не в само бу ци, а е и ши ша доан плюс еднорозите за по - ударно крадене. Останалото за народа
  • 11 Ангеларий

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Чалгарите":

    Не бе сглобката.
  • 12 Помните ли

    5 4 Отговор
    как ИТН под командата на Радев искаха референдум за президентска република с Ив Митева, която е свързана с Емилия Друмева - конституционалист при президента.Радев не даде своя проект, защото е свързан с президентска република. Вчера един евродепутат от БСП, мисля че беше началник на кабинета му, явно говори против парламентарната република. За България означава, че ще се превърнем в авторитарно управление с това предложение.
  • 13 Бре Тоше

    5 5 Отговор
    Това не е чалга кючек за да се изкажете
  • 14 ЧОЧО

    1 2 Отговор
    Тошко,Държавата отдавна е овладяна.Няма смисъл да се пениш.
  • 15 Тошко е

    6 5 Отговор
    Жалка карикатура която се опитва да се хареса на главния чалгар и на хората но това не може да се случи защото Тошко плещи глупости които се харесват на чалгаря но не и на нормалните хора.
  • 16 Идва време

    2 0 Отговор
    за държавен ПРЕВРАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #21

  • 17 Тошко

    5 2 Отговор
    Трупай опит като депутат защото на теб разчитат феновете на чалгата защото великите политици като Славчо и Луна им трябват хора с две клетки а не като тях с една.Като гледам как се увеличава простащината нищо чудно на следващите избори да сте мнозинство.

    Коментиран от #23

  • 18 Чалгарите и

    5 4 Отговор
    Копейките са неуспели циркаджии успели да излъжат избирателите да гласуват за тях и да трупат богатство благодарение на този факт.Може ли някой да ми каже ако една от тези партии вземе властта кокво ще направи за хората и страната?Справка Ципрас в Гърция.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Чакаш руските войници ли

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Идва време":

    Къв преврат?!? Комунизма си отиде!

    Коментиран от #22

  • 22 За такива гилисти,

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Чакаш руските войници ли":

    като вас не ни трябват.
  • 23 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Тошко":

    Аз пък гледам твоята неграмотност и наистина става страшно.

    Коментиран от #24

  • 24 Къде точно

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Видя неграмотност в пост 17 или си от хората на които езикът им изпреварва съзнанието.

    Коментиран от #25

  • 25 Искал е да каже

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Къде точно":

    Не умност и детски глупости!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове