Last news in Fakti

23 Декември, 2023 17:46 2 408 111

Нинова: Не бих издигнала кандидатурата на Радев отново. Особено първия мандат той го дължи на мен лично

  • корнелия нинова-
  • кандидатура-
  • румен радев-
  • първи мандат

Лидерът на левицата очаква при ротацията да има ново сътресение за държавата, а партиите, подкрепящи кабинета, да „се хванат за гушите, за това, кой министър да бъде сменен и кой –не

Нинова: Не бих издигнала кандидатурата на Радев отново. Особено първия мандат той го дължи на мен лично - 1
Снимка: NovaNews

Ако имах възможност да върна времето назад, не бих издигнала кандидатурата на Радев. Това обяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя обвини президента, че сменя позициите си спрямо това, на кого говори. Освен това, според нея, има поводи да се мисли за това как да се „конкретизират” правомощията на служебните правителства, но настоящите промени в Конституцията не решават проблемите.
БСП се обяви вече твърдо против всички приети промени.

„Конституционният съд ще каже дали има противоконституционни текстове. Но от близо 50 отрицателни становища от всички юридически съсловия – адвокати, съдии, прокурори, НПО, граждани, има изразени съмнения за противоконституционност на някои от текстовете. Да, ние категорично се обявихме против всички текстове. Имаме своите аргументи. Трябва да се обединим с другите опозиционни групи, защото на нито една от нас не ѝ стигат гласовете за жалба до КС, ние сме готови за това”, каза Нинова.

Сред критиките на БСП са за двойното гражданство. „Ние категорично смятаме, че допускането на двойно гражданство е риск за националната сигурност и е предателство към суверенитета”, каза Нинова. „Сигурна съм, че 2/3 от тези, които натиснаха копчето за тази промяна в Конституцията, не са чели закона за българското гражданство”, смята тя. И даде примери.

„Представете си, че бежанец с 3-годишно разрешение за постоянно пребиваване в България се кандидатира и бъде избран за депутат или министър – това допуска тази промяна в Конституцията. Този човек, без да бъде проучван, получава достъп до секретна информация. В бежанските групи може да има някои инфилтрирани, терористични ядки. Този човек става народен представител, става министър на отбраната и има достъп до най-висока степен на секретна информация, участва в КСНС. Това крие риск за националната сигурност”, каза лидерът на левицата.
Даде и втори пример.

„Чужденец се жени за българка. При 3-годишен брак той е и български гражданин. Той също ще може да се кандидатира и при това ще се ползва с имунитет. Той не е проучван кой е, а има достъп до информация. Коя е гаранцията, че няма да злоупотреби? Това е огромен риск за националната сигурност”, категорична е Нинова.

Именно по въпроса с възможността хора с двойно гражданство да стават депутати Нинова отправи сериозни критики към президента.

„Той не си е променил мнението. Той просто има 2 мнения по важните въпроси, в зависимост от това къде и пред кого говори. Мога да ви дам примери. На срещата в Мюнхен през 2022 на върха на НАТО. Там се взе решение, че Русия е най-голямата заплаха за Европа, че е терористична държава, затова да се отпуснат 20 милиарда допълнително. Той се съгласи. В България каза, че Крим е руски. В България – едно, пред партньорите - друго”, коментира Нинова.

Тя коментира още, че именно служебно правителство на Радев е дало възможност за премахването на Паметника на Съветската армия.

„Много се спори кой е дал старт и как е тръгнал демонтажът на паметника. Служебният кабинет на Румен Радев дава старт на тази процедура”, каза Нинова и показа документ. „Ето го документа от Министерството на културата от 30 март 2023 от служебния кабинет, който дава становище. В него пише: Паметникът на Съветската армия не е елемент от Недвижими културни ценности, не притежава статут на военен паметник и не е културна ценност по смисъла на закона”, прочете Нинова.
Според нея събраните подписи за референдум за запазване на 3 март за национален празник, ще бъдат използвани за създаването на нова парти.

„Вчера се отказаха от референдума. Защо? Отново манипулираха хората. Събраха подписите за референдум, не ги внесоха, ще правят партия „3 март” с тази подписка. Те сами намекнаха за това. Александър Маринов каза, че тук има потенциал за новата партия. Румен Радев подкрепя този проекти”, каза Нинова.

Запитана дали съжалява, че е издигнала кандидатурата на Румен Радев за президент, тя каза: „Не бих го направила отново. Особено първия мандат той го дължи на мен лично, като издигане на кандидатурата”, каза Нинова.

„Няма лошо да се правят нови партии. Но на един президент не му е това работата. Ако иска партия – да напусне президентството, да я оглави, да се състезава”, продължи Нинова.

Относно Конституцията и правомощията на президента, тя коментира, че има основание да се мисли за промени.

„Служебните кабинети на Радев очевидно преминаха границата – подписваха договори за 30 години, уволниха 7000 души. Имаме повод да мислим как да се конкретизират правомощията на служебните кабинети, независимо дали е Радев. Това, което направиха в Конституцията, според нас, не решава проблема по същество”, каза лидерът на БСП.

Тя отправи критики и към бюджета. Според нея се „изсипват пари”, а няма промени.

Оценката на Нинова за първите 6 месеца на кабинета е „слаба”. „Целите, които самите те си поставиха, не се изпълняват. Планът за възстановяване и устойчивост, Еврозона,

Шенген. Хайде за Шенген имаме добра полуновина, дано да стане. Говоря за целите, които си поставиха за Нидерландия. Но остава Австрия. И остава това да ни приемат пълноценно, а не само по въздух. Има още доста неизвестни. Така че оценката е слаба, незадоволителна”, каза Нинова.

Тя очаква при ротацията да има „ново сътресение за държавата”, а партиите, подкрепящи кабинета, да „се хванат за гушите, за това, кой министър да бъде сменен и кой –не”.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мръсна крадла

    73 15 Отговор
    Достойна наследница на украинеца Станишев.

    Коментиран от #66, #77

  • 2 Госあ

    82 12 Отговор
    Проста селянка, крала рамо до рамо с мавъра.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Късно

    61 10 Отговор
    е да се каеш.
  • 5 Генерал Решетников от КГБ

    38 21 Отговор
    Товаришч Нинова, первии мандат Радева ради меня.
  • 6 ост

    84 10 Отговор
    Това го казва същество което преизбра себе си 2 пъти и съсипа една партия ....

    Коментиран от #29

  • 7 Радев за пореден път стана за смях!

    42 60 Отговор
    Главният руски поп Кирил-милиционера от КГБ, дойде в България на 3 март преди 3 години за да нахока и унижи Радев в Президентството насред София пред камерите на цял свят!
    А вицето Илияна падна на колене пред руският поп да му целува ръце, а след това издаде хиляди БГ паспорти на руските шпиони! В нормалните държави Митрофонова щеше да бъде изгонена веднага!
    И Зеленски го направи за смях!

    Коментиран от #64, #84

  • 8 СОКРАТ

    35 7 Отговор
    СКРИИ СЕ ЗАКЛИУЧИ СЕ И ХВЪРЛИ КЛИУЧЪТ В МОРЕТО
  • 9 отечествен фронт

    28 3 Отговор
    Малко ви прецакА.
  • 10 Конспиратор

    21 31 Отговор
    Ясно е Кой предложи Кой гласува с лозанпановци, та вместо ректор си имаме шофьор на аероплан.

    Коментиран от #68

  • 11 хммм

    21 52 Отговор
    Не да му издигате кандидатурата, а да го СВАЛИТЕ от власт... Това трябва да направите, иначе тоя човек ще ни вкара във война!
  • 12 Макето

    61 5 Отговор
    Тааа нема срам, от където мине, всичко се проваля!
  • 13 И всичките

    22 11 Отговор
    катастрофи след това за страната и народът ни - на вас двамата ! Непростимо е !
  • 14 Рускиня се жени за бг циганин

    25 9 Отговор
    След 3 години е бг гражданка.

    Коментиран от #58

  • 15 А бе

    19 10 Отговор
    Не го ли дължи на Решетников?
  • 16 Майна

    42 7 Отговор
    Тази е има едно определение- ,,оправна селянка,,
    Ама в нехубавия смисъл, в смисъла ,в който ще кажеш ,,Пази, Боже,, да не ти влезе в къщата, камо ли в държавата...
    Родено в къща с външна тоалетна и после -казало като една ..,,никога повече няма да допусна да се върна там, с цената на всичко,,
  • 17 ТрампЛин

    24 6 Отговор
    Спокойно! От Драган Цанков ще ти посочат “правилния” кандидат!
  • 18 Бамбука

    32 14 Отговор
    какви пухкави бузки е направила. Явно Лукойл добре я захранват. Колкото до президента, не тя, а руския генерал го посочи, а тя изпълни пълнежа.
  • 19 Майна

    36 8 Отговор
    Ти не се различаваш от Радев...
    Много те бива в речите...( празните)
    Ама и заяви, че изобщо няма обединена опозиция..
    Щото утре може да решат да те включат в ,,сглобката,, в по- различен вариант..
    Неприятна селянка
  • 20 Кмета на Крушевица

    38 2 Отговор
    Най мощният мотив на селяндура е да стане софиянец!
  • 21 Пьотр от Краков

    34 2 Отговор
    И коя сте ВИЕ, госпожо Нинова ???????????
    Ако мога да попитам, разбира се ???????????
  • 22 червен,ляв и отвратен

    13 10 Отговор
    Издигни го пак,белким доведе още няколко дузини Кирчовци,кокорчовци и паткани ,като днешният ни ,,Премиер"
    ..

    Коментиран от #24

  • 23 оня

    26 1 Отговор
    ТаА куха лейка мнОо си е повЕрвала:))
  • 24 оня

    18 2 Отговор

    До коментар #22 от "червен,ляв и отвратен":

    Тези дузини му ги натресе херомусаката:))
  • 25 Нинова не се Хвали, по скромно!

    42 10 Отговор
    Може ти да си го издигнала, но Народа го избра! Някога бях СДС Активист, за БСП не съм гласувал никога, но за Радев гласувах!! Много хора, които нямат нищо общо с БСП, гласуваха за Радев! Имаш частична Заслуга Радев дае Президент! Частична!! Не забравяй Народа който гласува за него!! Не си по Велика от Народа!!

    Коментиран от #33, #79

  • 26 АГАТа Кристи

    31 0 Отговор
    "Другарката" винаги е права !!!
    Както кривата линия, успоредна на "правата" линия Партията !
    Тя винаги взема правилни решения - приватизира "Техноимпекс", прати детенце да учи капитализъм в "омразата" САЩ, подшушна на мъжлето си къде е благинката - в Лукоил .... Тя е безпогрешна, ДРУГАРИ.
    Да и честитим Рождество, което тя, както и всички комуняги благоговеят пред този празник въпреки, че са атеисти !!!
  • 27 Какво чакаш?

    34 1 Отговор
    Подай си оставката, тогава! Допусналите персонални грешки политици го правят винаги.

    Коментиран от #39

  • 28 Ха ха ха

    17 22 Отговор
    Нинова късно е да се жалваш, трябва да си понесеш отговорността задето ни натресе този руски слуга. Радев не е българин, той предпочита да брани интересите на терористичната държава русия.
  • 29 РЕАЛИСТ

    7 23 Отговор

    До коментар #6 от "ост":

    Нинова е единственият лидер на партия в България избрана чрез гласуване на всички членове на партията. Така се прави в демократичните държави. БСП е единствената партия, която отговаря на определението за партия. Останалите са разни глутници и политически проекти с водач, които изчезват при отстраняване на водача.

    Коментиран от #31

  • 30 Aлфа Bълкът

    8 8 Отговор
    Румбата веднага един кунилингус на кака си Корени!
  • 31 Брях!

    23 0 Отговор

    До коментар #29 от "РЕАЛИСТ":

    Всичко много хубаво и демократично, а партията залязва и лъкатуши като пиян циганин в тъмна улица.
  • 32 ФЕЙК

    25 0 Отговор
    Душевния климакс е изключително изразен при Курни. Колкото повече остарява - толкова по-злобна става, но уверено води БСП към Орландовци.
  • 33 Диамантената ръка

    12 14 Отговор

    До коментар #25 от "Нинова не се Хвали, по скромно!":

    Той народа и Жан Виденов избра, и Орешарски, и Боко, и... всичките. Та и с тоя невнятник фатмак, и с него така...
  • 34 радев

    24 0 Отговор
    коя беше тази приличаща на биволица женица?!?!
  • 35 Кара Ибрахим

    26 2 Отговор
    Нинова уважавахте до преди 2-3г , но ти започна да се излгаш. Вместо да се бориш с прсета и тикви мафиоти , ти кепазиш своите ...лошо ще стигнете ...лошо . ..под 4%...а ляваъа идея не е лоша , прилагат я доста западни страни
  • 36 !!!?

    27 0 Отговор
    Ех, а какво време беше...е беше !!!?

    Коментиран от #46, #62

  • 37 доказано

    23 2 Отговор
    Нито един комунист не е за България,а всичко е за лична изгода
  • 38 Преjeba ли се, Корнело?

    17 0 Отговор
    Щото после jеbane нема каjeне.
  • 39 Пред кого бе, другарю?

    24 0 Отговор

    До коментар #27 от "Какво чакаш?":

    Пред кого да подаде оставка? Ми то партия не остана. Даже Ванчето Григорова не я бръсне.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 СЗО

    11 4 Отговор
    Абе има и по зле от нас. Министър председателя на англичаните е индиец...кмета на столицата- пакистанец....
  • 42 крушовишки биволар

    12 1 Отговор
    Не .на теб а на бацко, който изправи срещу него рабфак специалистката Цецка.
  • 43 Войводата

    15 4 Отговор
    Неверник се оказа разреза теб д-р Нинова, първия мандат цялата сума от Митрофанова тия грабна. Ма на втория поделихте бонусчето..хахах
    А сега и копейката дръпна от комисионна сметка на губернатора на България д-р Митрофанова. Всичките им се кланяте като на Бог Путин и неговата месия в България, ви казва кой какво да прави.

    Коментиран от #50

  • 44 Ами жалко за теб

    21 7 Отговор
    Зад теб се виждат зависимости, а Радев се показа като един от малкото българи, милеещи за България! Именно твоите зависимости и неговото милее е за България, ви прекъсна пътя! Жалко за теб нинова! Жалко и за БСП, че те търпи да го съсипваш!
  • 45 Жмуц

    15 1 Отговор
    Тази е чисто мюре на Демократическата партия. Прислуга на финансовия олигархат. Което в реда на нещата, че точно финансовият капитал е баща на левия псевдосоциализъм.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Патка

    20 4 Отговор
    Тази жалка баба за какво се мисли.Била издигнал.Заповядаха ти да го издигнеш и ти реши че можеш да го командваш.Но Радев ти тегли една майна и изрита боклука Калоянчо.И сега виете като бити чакали..Погледни колко взимаш ти на изборите и колко той-разликата е в пъти.Вместо да му целуваш ръка си тръгнала да плюеш по него.Само да не се удавиш в плюнките.
  • 48 007

    11 1 Отговор
    Най-колевната водочка на най-колективнана партия, сама решила за кандидат президента па се и хвали. Преди дни написа "бият МОИТЕ депутати", от моята партия е вярното продължение.
  • 49 Как

    17 10 Отговор
    И кака Корни разбра че презира е шашкънин. Всички обаче знаят и че е платен агент на КГБ. Издигналите го съжаляват гласувалите за него също съжаляват. Да се пробва сам на избори да видим кой ще гласува за него?
  • 50 Хора,бдете!

    7 11 Отговор

    До коментар #43 от "Войводата":

    Ако имате приятели русофили, и ги намирате за читави, крийте ги по мазета и тавани.Че догодина като стане войнъта и дойдат братята поляци и братята израелци няма да им простят! Събирайте пари за да ги откупите.
  • 51 Анонимен

    18 5 Отговор
    Разбира се,че съжаляваш,защото не ти е покорен слуга както са тези около теб.
  • 52 Подай си отставката

    16 15 Отговор
    Не намесвай президента. Вината за паметника твоя. Твоя приятел Тулупа ще те вземе в ГЕРБ-СДС.
  • 53 реру

    36 7 Отговор
    "Нинова: Не бих издигнала кандидатурата на Радев отново. Особено първия мандат той го дължи на мен лично"


    Така е, но чак след благословията на...

    Коментиран от #57

  • 54 Що за наглост

    15 0 Отговор
    Ти нямаш нито власт нито авторитет,а и кой ще те пита теб.
  • 55 Дааааа

    18 0 Отговор
    Чудя се как не осъзнава, че с толкова злоба, която излъчва тая женица ОТБЛЪСКВА хората и партията й залязва безславно ?!?!
  • 56 Муня е

    15 9 Отговор
    Твоето детенце , Курни.

    И хубаво или лошо ще си го гледаш .

    Но не разбираме защо се сърдиш .

    И двамата сте Подлоги на Мутрофанова

    И миризмата винаги е една и съща ..

    От едно място смърди.
  • 57 Голям напън

    6 27 Отговор

    До коментар #53 от "реру":

    да си продадете бъдещето! Колажите и лъжите не са ти от полза, но явно е трудно за осъзнаване при някои!

    Коментиран от #60, #70, #75

  • 58 И после

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Рускиня се жени за бг циганин":

    Децата им Русофилки.

    Логично .
  • 59 Красимир Петров

    17 1 Отговор
    Г-жо Импексова,ти и БСП отивате в канала
  • 60 Кое не е

    23 7 Отговор

    До коментар #57 от "Голям напън":

    Ясно на снимката .

    Много ясно се вижда.

    Има и една друга .

    Тъотка седи на Главата на Пилончо .

    Там е още по голяма излагацията.

    Коментиран от #63

  • 61 Име

    6 11 Отговор
    Западът няма социално послание - само - юркат нисшите по звено.

    Пари - йок.
  • 62 Червеното

    6 3 Отговор

    До коментар #36 от "!!!?":

    Беше на мода тогава.

    Мечти , мечти , мечти .

    Червени надежди , кремълски.
  • 63 Не снимка, а колаж

    6 24 Отговор

    До коментар #60 от "Кое не е":

    Колажа не е снимка! А иначе в коментара пишеше, че лъжите и колажите не са ти от полза, но явно на някои им е трудно да го схванат! Или мечтата им е да ги крадат, обират и лъжат национални предатели като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, да се бедни и нещастни!
  • 64 С една дума

    18 7 Отговор

    До коментар #7 от "Радев за пореден път стана за смях!":

    Гундяев му наби канчето .

    КГБ си знае работата.
  • 65 Блез Паскал

    11 1 Отговор
    Нинова е Голяма @диотка!
    Води война едновременно с борисоФ и с Президента Радев,
    въпреки, че Радев е на нейна страна!

    Коментиран от #67

  • 66 Станишев

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мръсна крадла":

    Какъв украинец е .

    Я пак .

    чист Рушляк
  • 67 С борисов

    12 0 Отговор

    До коментар #65 от "Блез Паскал":

    прави театър, а не води война!

    Коментиран от #69

  • 68 Почитателка

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Конспиратор":

    Какво стана с Лозан Панов?! Толкова ми липсва?!

    Коментиран от #81

  • 69 Евроатлантик

    7 10 Отговор

    До коментар #67 от "С борисов":

    Провери колко специализации има Радев и къде ги е изкарал!:) Виж къде е защитил доктората си и тогава пиши глупости!

    Коментиран от #72

  • 70 реру

    31 10 Отговор

    До коментар #57 от "Голям напън":

    "... Колажите и лъжите не са ти от полза..."


    За путинофилите всичко, което не e съгласувано или извън кремълските догми и опорки е колаж, лъжи и т.н.

    Имаш Internet и много лесно може да намериш снимката /ако вече не си го направил/, но така е по-лесно да се оправдава един о.з. генерал-майор, който си въобрази че е голЕма работа, но не заради подкрепата на Нинова...

    Коментиран от #74

  • 71 Анонимен

    2 2 Отговор
    Не знае народа кой повече краде, но всички селяни в поделения са в града, пенсия и заплата, никаква култура, с претенции, но пред вратата ни боклук, а от град х в град ст загора с коли го извозват пенсионера булгар, жилища, имоти, земи родители. Нищо не може да се промени.
  • 72 Сега остава и да кажеш

    10 1 Отговор

    До коментар #69 от "Евроатлантик":

    кое са глупостите и кво общо имат специлизациите на Радев с врътките на нинова?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Както казах

    7 26 Отговор

    До коментар #70 от "реру":

    лъжите и колажите не са ти от полза, освен ако мечтата ти не е националните предатели и мафия в България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, да те крадат и лъжат, да си бедна и нещастна! Намесването на детски глупости за не знам си какви фили и марсианци, само ме кара да се отвтращавам от ПП, ДБ, ГЕРБ, които ви опростачват! Да се плаща за лъжи, е тотално дъно!

    Коментиран от #83

  • 75 !!!?

    28 11 Отговор

    До коментар #57 от "Голям напън":

    Такива "лъжи" много ви дразнят когото разкриват двуличието на кремълския парашутист Радев !!!?

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 въпрос

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мръсна крадла":

    Тебе, пък кой те издигна, бивша седесарка, с баща от ДС, която занули партиятя.
  • 78 Нормално е

    8 22 Отговор

    До коментар #75 от "!!!?":

    хората с морал да се гнусят от лъжците! Лъжеца все пак е много жалко нещо! Пробвай с марсиански! Не звучи по глупаво и все става за лазне и продаване на бъдещето на мафията и националнои предатели на България ПП, ДБ и ГЕРБ! Жалко занимание, но хората без ценности и морал ги влече!

    Коментиран от #82

  • 79 мнение

    15 8 Отговор

    До коментар #25 от "Нинова не се Хвали, по скромно!":

    Браво, много точен коментар! Народа го избра и той защитава националните ни интереси. За това е трън в очита на инакомислещите от посолството, защото не им се вписа в задачите.
  • 80 Е да

    6 0 Отговор
    Ама не можеш да правиш лицеви опори !
  • 81 реру

    18 0 Отговор

    До коментар #68 от "Почитателка":

    "Какво стана с Лозан Панов?! Толкова ми липсва?!"


    Когато някога стигнеш до Върховния административен съд, може да ти бъде съдия по делото...
  • 82 !!!?

    16 10 Отговор

    До коментар #78 от "Нормално е":

    Един лицемер не може да има морал ! Ако той е натовски генерал, както сам се назова, ти нямаше сега да се хвърляш на амбразурата до го защитаваш !!!?

    Коментиран от #88, #97

  • 83 реру

    28 11 Отговор

    До коментар #74 от "Както казах":

    "... Да се плаща за лъжи, е тотално дъно!"


    Така е, а по-дълбоко, по-ниско, по-срамно, смрадливо и т.н. от кремълското дъно няма...
    Някои обаче приемат кремълските лъжи и дори ги защитават и разпространяват... нали им се плаща...

    Коментиран от #89

  • 84 Моряка

    13 17 Отговор

    До коментар #7 от "Радев за пореден път стана за смях!":

    Зеленски и досега благодари на Радев,че последния има волски нерви и не му избърса един наопъки по нахалната му мутра.А си го заслужаваше.

    Коментиран от #99

  • 85 9689

    14 1 Отговор
    Корнело,ошушка каквато можа,набута БСП на дъното-изчезвай.Ако левицата се обедини около Президанта ще изчезнат мутри,толуми,парапети и корнели.
  • 86 Това обаче й е плюсът

    8 1 Отговор
    Един плюс има, че го издигна, иначе срина партията,въпреки качествата си
  • 87 Кип

    12 0 Отговор
    Горката ! Вече никой не и вярва даже съпартийците.След толкоз кал хвърлен по президента от нея лично и от подлогите и омърси най вече себе си, а можеше да бъде различно..... Жалка истерия.
  • 88 Така е

    13 14 Отговор

    До коментар #82 от "!!!?":

    Ако лицемерите в ПП, ДБ и ГЕРБ имаха морал, нямаше да са жалки лъжци, крадци и национални предатели и да опростачват жалки хорица, хвърляйки им някоя троха за бъдещето! И да повтотря! Лъжеца изглежда толкова жалко! Да му се чудиш на мерака да се гърчи жалко!
  • 89 Кремълски не знам

    13 19 Отговор

    До коментар #83 от "реру":

    Но виж лъжите на НПО-тата на оня боклук зад океана и жалките ни национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, дал бог!
  • 90 Разправи се със съпартийците си

    12 2 Отговор
    Тръгна да изкл ючва съпартийци, щото с право я критикуваха и се обкръжи само със себеподобни, това на какво ви прилича, за СДСто, откъдето дойде, да не говорим.. Поне с Президент да не се заяжда, че вече вреди
  • 91 Дядо мраз

    11 0 Отговор
    Много грозна бре ! И много тъпа е !!! Болест коварна да те стигне друг да ти харчи парите кош долен!!!
  • 92 Ген решетников

    17 10 Отговор
    Аз избрах радев..
  • 93 Не й прави чест

    15 1 Отговор
    Жалко за ума й, обърка конците, да гони тия варвари от сглобката
  • 94 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    15 0 Отговор
    Нинова, гаджето на Бойко Борисов, при световно неизвестната мисирка някой си Любо Огнянов. Добре че е Румен Радев, иначе няма по кого да плюете, нали всички се поизпрахте взаимно, харесахте се и сте до живот за благинки във властта. Много е отмъстителна тази женица ей!
  • 95 дядото

    14 1 Отговор
    дори да е така,какво трябва да направи радев.да ти стои мирно и да козирува или да се навре под полата ти лаейки като паленце.бъркаш корнело,румен радев е мъж,а ти нещо силно си се объркала.
  • 96 Джуджи

    6 7 Отговор
    Не пипайте пРезидента.
  • 97 реру

    21 4 Отговор

    До коментар #82 от "!!!?":

    "... Ако той е натовски генерал, както сам се назова, ти нямаше сега да се хвърляш на амбразурата до го защитаваш !!!?"


    Явно има нова опорка - защита на натовските генерали одобрени от Кремъл и плюене само по американските /както с различните американски президенти/... или пък няма опорки и направо истерясват от невежество, яд, злоба и т.н.
  • 98 Па да бе подкрепила магаретата

    4 3 Отговор
    Че то магарета при Борисов бол, и досега ни пробутва по някое
  • 99 Вярно е

    7 14 Отговор

    До коментар #84 от "Моряка":

    И толкова жалък изглеждаше тоя продажник зеленски, четейки си опорните точки в листчето!
  • 100 инж. Ганчо Илков

    8 1 Отговор
    Корнелия говори глупости. Може ли Лице с двойно гражданство до спечели доверието на Дарител (Олигарх), който да му донесе брой гласове за да бъде избран за Депутат? Нещо не се връзва. Практически в България липсват реални Политически Партии. Имаме Политически Проекти издържани от Дарители (Олигарси), очакващи възстановяване на Даренията чрез Обществени Поръчки. Така, че въпросът с двойното гражданство важи за такива псевдо Политици като Корнелия, които синовете биха се пробвали на политическото поприще ( Изучени в Демократични Държави в които приемат гражданство. Синът на Корнелия в момента прави Кариера в САЩ).
  • 101 Истината

    10 9 Отговор
    Мунчо е най-голямото недоразумение влизало някога на Дондуков 2. Същество с нисък интелект, дълбоки комплекси, голямо его, неограничени болни амбиции, огромен морален дефицит и силни руски зависимости. Нинова го измъкна от армията, Нинова го направи президент, Нинова дори го ожени за Деси за да имаме първа дама а не първа любовница. А той от благодарност се обърна срещу нея и от няколко години насам я дискредитира е разбива и маргинализира партията и.

    Коментиран от #103

  • 102 Гертруд

    12 0 Отговор
    Овча крава умува, а от нея нищо вече не зависи! Занулява Партията със всеки изминал ден!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Павел пенев

    8 10 Отговор
    И двата мандата Радев дължи на себе си. А ти няма да можеш да отидеш в евро парламента каквато е голямата ти мечта.
  • 105 Поале

    1 0 Отговор
    е...б....а$$$н ,,е нема каяне!
  • 106 Българин

    11 3 Отговор
    Курнелче, не забравяй, че не ти издигна Румен Радев а другаря генерал Решетников. Това че си се присламчила тогава, е без особено значение!
  • 107 Гражданин

    12 2 Отговор
    Решетников свърши, тоя номер минава само веднъж.
  • 108 Питащ

    6 4 Отговор
    Нали нямаше нищо общо с Решедката голямо сричане и отричане . И искам да питам ако ти подкрепяш Руската политика и система защо лиши сина си от истинската демокрация по Путлер и го прати на изгнание да се мъчи и учи в омразната капиталистическа страна САЩ на вас слугите на руското влияние където има равноправие за разлика в комунистическата “демокрация” на Путлер .
  • 109 баба Ванга

    6 0 Отговор
    куха лелка
  • 110 666666

    4 0 Отговор
    Отдавна се е продала на краварите.Тя си мисли,че като е издигнала някой трябва той да слушка и да се подчинява на нейните финансови капризи.
  • 111 Да издига магарета тогава

    1 0 Отговор
    Има за пример Борисов
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол