Last news in Fakti

19 Януари, 2024 18:07 1 960 26

Йово Николов: Акцията срещу Васил Божков е пушилка

  • йово николов-
  • васил божков-
  • акция-
  • конституционен съд

Причината е изборът на Атанасова за конституционен съдия

Йово Николов: Акцията срещу Васил Божков е пушилка - 1
Снимка: бТВ

Това е пиар акция на прокуратурата, има всички белези на такава. Това отклонява вниманието от някакви по-важни проблеми в държавата. Например голямата тема днес беше изборът на Десислава Атанасова за конституционен съдия, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ журналистът Йово Николов във връзка със спецакцията в имотите на бизнесмена Васил Божков.

Не мога да разбера каква е целта - очакват пушката, с която е застрелян Алексей Петров, да е под леглото на Васил Божков, и колелото, с което е избягал убиецът, да е в стаята му шест месеца след убийството? Според мен това е пушилка, с която се цели отклоняване на вниманието, заяви Николов.

Според мен тази пиар акция ще бъде неуспешна, от нея няма да произлезе нищо и тя тотално ще срине авторитета на прокуратурата. За съжаление, заявките на г-н Сарафов че ще направи нещо реално в прокуратурата, са абсолютно напразни, коментира Йово Николов.

Божков е много удобен противник – той е известен, преследван, не мълчи, основен противник е на дуото Борисов и – Пеевски. В неговия бъдещ политически проект не виждам заплаха за управляващите в България, но от друга страна, е удобен за отклоняване на вниманието, каза още Николов.

В отговор на въпрос той отбеляза, че няма никакви илюзиции, че убийството на Алексей Петров ще бъде разкрито.

Аз наистина смятам, че избирането на Десислава Атанасова за конституционен съдия е скандално и това ще има последствия не толкова за ГЕРБ, колкото за "Продължаваме промяната – Демократична България", които я подкрепиха. Това е необяснимо и неоправдано, освен с цел да се крепи сглобката, подчерта журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изборът

    27 1 Отговор
    на Танасова е повече от скандален и гавра в българския народ ! Е , при тършуването клипове не са намерили ?!
  • 2 БеГемот

    26 1 Отговор
    Правят ни на луди с евтини номера от селски панаир...а на бас ,че злодея Путин се обгражда с по интелигентни хора ...срам ме е от нивото на българските управляващи...
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 1 Отговор
    В живота и в шахмата Надценяването на противника е лошо,но не ефатално,като ПОДЦеняването на противникът!Камъчето обръща ....колата.........
  • 4 Фибата

    9 18 Отговор
    Бившият мъж на Ива Петрони е поканен да коментира претърсването на офиси на Божков, а той говори за Десислава Атанасова! Това какъв "журналистически" жанр е? М?

    Коментиран от #8

  • 5 Точно в десятката

    27 4 Отговор
    Най после един точен и аналитичен коментар от БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ! Имам надежда с такива обективни журналисти, а не платени от НПОтата на Сорос и ФАЩ.
  • 6 и кво стана

    6 16 Отговор
    Гешев го няма и пак прокуратурата виновна
    Бе Йоло измисли нещо ново

    Коментиран от #14

  • 7 Деций

    15 0 Отговор
    Абсолютната истина!
  • 8 Стига вече!

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Фибата":

    Каква връзка има коментарът на Йово Николов с някоя Петрони с обективната истина! Колко цента заслужи от НПО то което обслу,жвош. Разберете! Вече не вярваме на предателите.

    Коментиран от #18

  • 9 1551

    21 3 Отговор
    Поне Йово има кураж да коментира тоталния, нагъл, арогантен и свиреп упадък в парламента.
  • 10 Цялата дейност

    7 2 Отговор
    Цялата дейност на Управляващите Политически Партии и Правителството са Напълно прозрачни! И нищо не може да се скрие или маскира! Те просто са за Изхвърляне от Парламента!
  • 11 Този

    18 1 Отговор
    Път ПП-ДБ се изложиха.Тая мутреса,която ги наричаше аматьори и какво ли не ,за да угоди на Тиквата не заслужава такъв пост.Тая,която писа конституция за една вечер с Дани Ръбъла и станаха посмешище.Няма изискуемия 15 години стаж.Дано Радев да в отстреля.
  • 12 Този

    10 1 Отговор
    Път ПП-ДБ се изложиха.Тая мутреса,която ги наричаше аматьори и какво ли не ,за да угоди на Тиквата не заслужава такъв пост.Тая,която писа конституция за една вечер с Дани Ръбъла и станаха посмешище.Няма изискуемия 15 години стаж.Дано Радев да в отстреля.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Цялата система

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "и кво стана":

    Цялата система и Продажна! тгоре до Долу! Мафиотска структура!
  • 15 Колко

    14 2 Отговор
    Са нагли Толупа,Шиши и Сарафа.За да отклонят вниманието включват интересен обект,за да забравим за недостойния нов избор на Десислава тъпа--
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ама

    6 4 Отговор
    то и управлението на Zглобката е пушилка с лоши последици !
  • 18 Фибата

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Стига вече!":

    Време да се научиш да си четеш написаното, "колега"!


    П.П. Черепа става политик, а Гешев - гражданин! Егати държавата....
  • 19 ТЕРИТОРИЯТА НЯМА ШАНС

    9 1 Отговор
    Пушилка за да се замаже избора на Деса за конституционен съдия
  • 20 Ами

    7 1 Отговор
    Бих се изходил на парламента ви! За друго не стават!
  • 21 Трябва

    11 1 Отговор
    По неотложност да претърсят и имотите на Толупа и на Шиши ????Те приятелите на Алексей знаят много?Страхливия Боко гледа да унищожи Божков,защото го е страх .Знае колко много е имало между тях и винаги сикаджията се освобождава от неудобните.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ветеран от Протеста

    3 4 Отговор
    Докато не гласуват Закон за Лустрация на комунистите в България,ние отиваме за гъби...в Холандия...Казвам ти - Уредена държава..Рай!!Светлото ни Бъдеще!!!
  • 24 Докога

    3 0 Отговор
    Ще търпим в НС сикаджията рекетьор.Кой не е чувал за него и за рушенето му на бизнеси и съдби.Какво си въобразява Тиквун,че все ще чисти неудобните и няма да му дойде реда ли?
  • 25 Сигурно

    3 0 Отговор
    Сигурно е едно ,че Биби ще предлага всички боклуци от гербавата шайка на разни позиции за благодарност,че му спасиха задника.Евалла на Бойко Рашков ,че не гласува за тази коф-.
  • 26 Емо

    2 0 Отговор
    И на мен ми хрумна ироничната мисъл, че явно пушката на убийството е толкова уникална и скъпа, че Васко си я скрил в офиса, да чака следващата жертва.
    До ченгетата - един вътрешен глас ми шепне, че може да намерите пушката на Витоша. Но ще трябва да прекопате с лопати. Разправят, че и злато имало на Витоша, праисторически селища под земята. От вас без това полза няма, най-ще помогнете на обществото като повъртите лопатите. Да се готвите за Белене, че и вие сте бъдещи съквартиранти на бай Ставри. Как па ни едно поръчково убийство от последните 20 г. не разкрихте.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове