Last news in Fakti

23 Януари, 2024 16:38 1 437 23

БСП: Призовахме президента да блокира избора на новите съдии в КС и той го направи. Това е правилното решение

  • бсп-
  • президент-
  • избор-
  • конституционен съд-
  • блокиране

Парламентарната група на БСП за България гласува против избора на двамата конституционни съдии, се казва още в позиция на левицата

БСП: Призовахме президента да блокира избора на новите съдии в КС и той го направи. Това е правилното решение - 1
Снимка: БГНЕС

След ГЕРБ и от БСП официално коментираха решението на Румен Радев за сезира КС срещу избора на новите съдии. Ето и позицията на столетницата, изпратена до медиите:

"Парламентарната група на "БСП за България" гласува "против" избора на двамата конституционни съдии. Призовахме президента да блокира избора и той го направи. Това е правилното решение".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 12 Отговор
    Това е моят президент! Гордея се с него!

    Коментиран от #3

  • 2 българка

    13 6 Отговор
    БСП прави завой и от известно време се опитва да заеме позиция близка до Радев, усещат че властта им се изплъзва и търсят нов пристан - ту с тези, ту с онези. А имали уж желязна идеология, да бе!
  • 3 Нури

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Факт
  • 4 някой

    23 6 Отговор
    Вие сте последната дупка на кавала.Президента сезира КС, защото смята, че така е редно, а не защото вие сте го призовали.Не се опитвайте да си приписвате чужди заслуги.Не сме забравили как постоянно говорите и действате срещу него, нищо че той е единствената и последната пречка пред сглобката да превземе цялата държава.
  • 5 инж. Ганчо Илков

    4 20 Отговор
    Корнелия крие своите Тайни. Президента е изцяло зависим от Корнелия и генерал Решетников. Така че Президента че е поклушал Корнелия не е нещо ново. ГЕРБ направи Политическа грешка с Атанасова. С Глупавото си изказване, че ще защитава Правото от Закона, практически заяви, че ще слуша и изпълнява каквото и нареди Лидера на Политическия Проект (ГЕРБ). Политическия Елит трябва да бъде Премахнат в това число: ГЕРБ - СДС; ПП-ДБ; БСП; ДПС; ВЪЗРАЖДАНЕ; ИТН. Конституцията трябва да определи НАРОДА за Суверен и със Закон, да не допуска Регистрацията на Политически Проекти. Медиите да не допускат Анонимни Коментари с нецензурни и Пропагадни текстове. Конституцията трябва да Регламентира Даренията и Държавната Партийна Субсидия за издръжка на Лидерите на Политическите Проекти. С две Думи: Конституцията трябва да бъде Променена в унисон с Принципите на Демокрацията и Върховенството на Закона.
  • 6 Президента грам не се вълнува

    18 7 Отговор
    какво го призовавате, щото и вие сте продажници! Отново е застанал зад България и е направил най правилното да стопира мафията и национални предатели да овладеят и констатиционният съд!
  • 7 НИКАКВА КЛЕТВА ЗА ДЕСА СМРАДТА !

    20 3 Отговор
    Габриела, убила мъжа си с помощта на мама, щурмувала парламента с листата на ПП
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РАДЕВ Е ВЕЛИК

    14 12 Отговор
    И Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ !

    Коментиран от #10

  • 10 Кнаус 485

    14 5 Отговор

    До коментар #9 от "РАДЕВ Е ВЕЛИК":

    Не знам колко е велик Радев...... Но прав си в едно ,че е истински генерал, а не като ти квон, гяура, къси е Наско и още няколко знайни тъпи парчета.....
  • 11 Бамбука

    3 10 Отговор
    Плюли са си в устата още като са го избирали руснаците и БСП
  • 12 граф Монте Кристо

    9 2 Отговор
    Това е само временна спънка,шишо-боковци ще я преодолеят и ще си наложат своето,деса и другия зелков са капии на боко и доган,КС им се пречка и като ги назначат тия глупендъри,ще могат да прекраят конституцията както си искат.Президента и бсп трябва да търсят бързо ефективни методи да бъде спряно вътрешното разложение на държавните институции,защото с тоава се цели безпроблемна и ускорена укро-фашизация.
  • 13 Майора

    6 2 Отговор
    Друго не може да се очаква от БСП , нали с тяхна помощ и ген. Решетников и КГБ бе избран! Защо не бойкотира избора на Стоилов от БСП за съдия и като член на БСП?

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Моряка

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Майора":

    И сред майорите може да има вече калинки.При военни министри като Ненчев и Тагаренко всичко може да се очаква.О времена,,о нрави!
  • 15 Къде е

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Майора":

    Янаки Стоилов, къде Десислава Атанасова? Единият доцент и професор в Юридическият и изнася лекции, другият завършил икономическо право в икономическият! По излишен въпрос нямаше!
  • 16 Майора

    3 1 Отговор
    14 и 15 май не разбирате , тк става въпрос за това , че се пеотивопоставяте на гора , избрани от партии! С колкото до калинки преди 23 години съм извън армията и не м нъвресува!

    Коментиран от #17

  • 17 Коя гора

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Майора":

    Тази на двата олигархични кръга капитал и доган ли? Това държава на мафията ли е? Ти в такава държава ли искаш да живееш, да я крадат, обират и ти да си беден, излъган и ограбен?

    Коментиран от #21

  • 18 Призовавам бсп

    3 6 Отговор
    Вкупом с президента да се омитат за масква, и да ни оставят на мира вече тези орки

    Коментиран от #19

  • 19 Е кво да правят там

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "Призовавам бсп":

    Президенъта е българин и си е в България, за гадост на майкопродавците и национални предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 20 Умен по цялата глава

    1 3 Отговор
    пРезидента не може да блокира клетвата на избраните съдии.В Конституцията пише че се полага в Присъствието на....Което означава,че само са поканени да Присъстват,ако искат..Той като не иска - да не присъства !!!
    Нинива пак заблуждава Народа!!!

    Коментиран от #22

  • 21 Ветеран от Протеста

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Коя гора":

    При управлението на Румен Радевите Служебни правителства е Установено съпричастност на зам Секретаря на МВР в трафик на мигранти към ЕС...
    Установено е подмяна на условията на Обществена поръчка,която води до щети на МВР и Държавата в размер на 81 милиона лева.Тива след вдигнати в юмрук на Радев и Протестите на комунистите...
    И кво правим ся???

    Коментиран от #23

  • 22 И разбира се няма да присъства

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Умен по цялата глава":

    на клетва на поставени лица на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 23 И все

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ветеран от Протеста":

    са установени в грантаджийските медии! Не си мрази страната! Не е за продан на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Не се бори да си бедна и нещастна!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол