Last news in Fakti

28 Януари, 2024 18:30 1 919 132

Атанас Атанасов: Никога не е имало по-голяма прозрачност при избор на конституционни съдии

  • атанас атанасов-
  • избор-
  • конституционни съдии-
  • сглобка

Социологията показва, че има разочарование, защото в едно мнозинство бяха събрани политически сили, които воюват помежду си. Но ние като народни представители сме длъжни да мислим на първо място за държавата, а не какво губим или печелим, отбеляза съпредседателят на ПГ на "Продължаваме промяната – Демократична България"

Атанас Атанасов: Никога не е имало по-голяма прозрачност при избор на конституционни съдии - 1

Русия ни определи като неприятелска държава. По времето на Путин се възстанови тази идеология от времето на СССР, която смята, че Източна Европа им е някаква губерния. В крайна сметка България е суверенна държава. Ние имаме последователна позиция в това отношение, защото такива са фактите. Ако Русия има заслуги за Освобождението, след 9 септември СССР няма никаква заслуга за България. Напротив, на щиковете на Червената армия идва на власт БКП, чийто режим беше обявен за престъпен с решение на Народното събрание. Това каза в предаването "120 минути" по БТВ лидерът на ДСБ и съпредседател на ПГ на "Продължаваме промяната – Демократична България" Атанас Атанасов по повод писмото, което руската посланичка Елеонора Митрофанова е изпратила до лидера на ДСБ . То придружава декларацията на Държавната дума отпреди седмица, в която руските депутати защитават паметника на Альоша в Пловдив, обявяват партията за враждебна и маниакална.

Не е тайна, че в България има немалко русофилско общество, което защитава руските интереси. Това е проблем, защото обществото ни е разделено, добави Атанасов.

В отговор на въпрос дали избирателите на "Продължаваме промяната – Демократична България" са разочаровани от съвместното участие с ГЕРБ в управляващото мнозинство, лидерът на ДСБ посочи: "Голяма част от решенията, които вземаме в нашата фактическа коалиция, са предшествани от много спорове. Работата на това мнозинство никак не е лесна. Даваме си сметка за това, но когато обсъждахме това решение, приехме, че сме длъжни да дадем стабилност и предвидимост на страната след пет избора и две години и половина загубено време за страната".

Социологията показва, че има разочарование, защото в едно мнозинство бяха събрани политически сили, които воюват помежду си. Но ние като народни представители сме длъжни да мислим на първо място за държавата, а не какво губим или печелим, отбеляза съпредседателят на ПГ на "Продължаваме промяната – Демократична България" .

По думите му решението председателството на комисията за службите да бъде отнето от "Възраждане" е обсъждано на лидерско ниво много преди председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски да го обяви.

Така или иначе тук е важна причината. Всички български граждани виждат, че "Възраждане" имат твърда проруска позиця и в това време на война, когато Русия ни е обявила за неприятелска държава, не може "Възраждане" да оглавява комисията, подчерта Атанас Атанасов.

Той обясни, че думите му, че за всеки ще се намери място под слънцето, означават бърз отговор на това, че за всяко нещо ще се намери решение.

В отговор на въпрос Атанасов уточни, че има подготвен и разписан механизъм за назначенията в регулаторите, който в момента се обсъжда от политическите сили в мнозинството, за начина, по който да бъдат предлагани, обсъждани и избирани кандидатите: "Тук място ще имат гражданското общество и неправителствените организации, които ще могат да правят своите предложения, които ще бъдат обсъждани и накрая номинациите да бъдат внесени в пленарна зала, за да има прозрачност в целия процес".

Лидерът на ДСБ коментира и избора на новите конституционни съдии Борислав Белазелков и Десислава Атанасова.

По-голяма прозрачност от този процес, който бяха избрани тези конституционни съдии, никога не е имало. Имаше правила за номинации, каза Атанас Атанасов.

Според него правилното решение е "Продължаваме промяната" и "Демократична България" да се явят заедно на европейските избори.

По повод казуса със сградата на столичната улица "Чаталджа" той посочи, че смята, че няма закононарушение. Това е политическа игра, в която задкулисно участват хора, които са противници на сегашното управление, заяви Атанасов.

Съпредседателят на ПГ на "Продължаваме промяната – Демократична България", каза още, че за него би било голяма чест да бъде избран за председател на народното събрание след ротацията. Има такава идея. Този въпрос предстои да се реши, отбеляза Атанас Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тапфир

    156 3 Отговор
    Изражението на физиономията му
    може да замести коментара ми....

    Коментиран от #8, #10, #20

  • 2 гоблин

    137 3 Отговор
    ЗЛОБЕН ЧЕ И НИКАКЪВ ИЗКАЗ НЯМА

    Коментиран от #128

  • 3 абе гноме,

    116 3 Отговор
    да не би да се държим като приятелска на Русия страна?!? А я речи благодарение на коя партия ти отиде през „рабфан“-а да учиш право?!? На коя партия служи като прокурор?!? дьонме!
  • 4 Хелоу

    120 6 Отговор
    Вие сте болна сглобка, която се оформя заради омразата към една държава близка на нашия народ и заради посолството което му трябваме изпънати и готови за война, защото Украйна е видно че пада. Само се надявам че е най-тъмно преди зазоряване, защото ни водите иначе към мрак.
  • 5 ха ха

    57 2 Отговор
    избора между страна А страна Б и страна С в равностранен триъгълник винаги е прозрачен
  • 6 А сига

    111 4 Отговор
    Верно ли! Ти долният лъжец и съпартийците от продажници и мафия ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, избтрали прозрачно калинката атанасова! верно ли мислите всички за глупаци като избирателите ви?
  • 7 козяк маша

    88 5 Отговор
    Танасе защо се продаде?

    Коментиран от #19, #99

  • 8 ПРЕКАЛЯВА

    49 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тапфир":

    С ОРИЗА НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ПРОСТАТА---КВО ОЧАКВАШ

    Коментиран от #36

  • 9 някой

    95 3 Отговор
    Да, прозрачен бе избора. Съвсем ясно се видя, че никой от сглобката няма морални устои. Също така, кристално ясно се видя, че Сглобката е мафия. Пък и на всеки ще се намери местенце - според твоите думи!
    Мизерници!
  • 10 Кнаус 485

    83 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тапфир":

    Така е...... Въпреки че не гледам бг телевизия тоя го гледах и се изкефих как не може да отговори буквално на по-трудните въпроси или въпросите които не му харесваха..... Ще гледаме и Гечев и кокорчо, щото ги анонсираха че ще участват в телевизията...... А за късия Наско какво да коментирам боклук от класа, нагаждач и службоворец, въобще много комплексирано човече.....
    .



    ...
  • 11 дедя

    51 4 Отговор
    Капанскио гномъ няма нарушения няма и съд са мр---ите сглобкаджии
  • 12 Жалка работа

    75 3 Отговор
    Няма по-долни твари от пребоядисани комунисти и отрочетата им, а у нас те и партия си имат, че даже са и на власт!
  • 13 мдаа

    69 3 Отговор
    Нагъл грозен предател и лъжец!
  • 14 ИВАН

    67 3 Отговор
    На всички възлови постове се назначават изгодни за посолството, но вредни за България хора, опссс - хора не е точната дума
  • 15 ТЕСЛАТА

    44 2 Отговор
    чикиджи време е да мр-еш
  • 16 морски

    50 2 Отговор
    Ха Ха Ха един комунист да се хвали, този парламент ще го гледаш само от вънка!!!!!!!!
  • 17 Вашето Мнение

    66 3 Отговор
    Това наистина мисли, че всички сме тъпи като избирателите му.
  • 18 Плашимир

    57 3 Отговор
    Тоя крокодиложабешки поглед вдъхва само доверие.
  • 19 Кнаус 485

    49 2 Отговор

    До коментар #7 от "козяк маша":

    Защото винаги е бил продажника и комплексирано човече.....
  • 20 фен на ПП

    18 16 Отговор

    До коментар #1 от "Тапфир":

    Жабата винаги е бил точен и конкретен в аргументите си !
  • 21 Гачо

    65 3 Отговор
    Гледах го тоя Гном при онова цигане от 120 минути.Тоя човек живее в паралелен свят.Не знам какъ прави в парламента и какви са тези журналисти дето го канят в предаванията си.

    Коментиран от #23

  • 22 Бегай !

    39 2 Отговор
    Да пукнеш дано ! Гнидо !
  • 23 Ай майкоу.....

    51 2 Отговор

    До коментар #21 от "Гачо":

    Светлю индиеца много му се натягаше.
  • 24 Хораааааааааа

    64 1 Отговор
    до кога ще търпим тези измамници,абе вече си мисля, че участваме във някакъв експеримент.
    Това не може да е нормално.
  • 25 Ами да

    50 1 Отговор
    Е, все пак знаем кои бяха избрани! Напълно прозрачно беше! И цинично!
  • 26 А го па тоа

    47 2 Отговор
    За къв суверините говориш бре? Ти не се ли отчиташ? 5 милиона я имаме я не, суверинитет.... Ти ептем за малоумни ни имаш бе генарал ли си къв си незнам.
  • 27 007

    39 1 Отговор
    През цялото интервю ДЪВЧЕШЕ ОТГОВОРИТЕ,
    дори се опита да ЗАДАВА ВЪПРОСИ !
  • 28 Без Альоша гнома щеше да е никой!

    52 3 Отговор
    Без Альоша днес Пловдив нямаше да е в България, а в Турция или в Гърция.

    Без Съветската армия освободителка на Европа от германския нацизъм и европейския фашизъм, днес всички щяхте да марширувате в кафяви дрешки, да вдигате ръце за поздрав и да крещите като изоглавени "Хайл Хитлер".

    Днешните мозъчни промивки, които ви правят юдео-сатанистите, евроатлантиците, ЛГБТИ++++ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ЕВРОГЕЙСКИ НПО- организации, щяха да са минало извършено върху вашите баби и дядовци и всички вие безмозъчни щяхте да твърдите, че кафявият цвят е най-синият цвят на света, да марширивате по улиците с безумен блясък в очите и да славите Хитлер като най-голям демократ!

    Слава на Альоша, че запази град Пловдив за тъпите и неблагодарни българани от ППДБ!

    Не пипайте Альоша, че ръцете ви ще изсъхнат!

    Бог забявя, но не забравя!

    Коментиран от #32

  • 29 тц тц

    40 1 Отговор
    съвсем прозрачно си подавайте оставката
  • 30 Ха ха ха

    41 1 Отговор
    То не беше избор. Беше си назначение от вожда и джепдърите.
  • 31 567

    40 1 Отговор
    Деса Тутурутката в прозрачно облекло ли беше на събитието??
  • 32 Българин

    4 35 Отговор

    До коментар #28 от "Без Альоша гнома щеше да е никой!":

    Верно?
    Това от Пасьолството на Рассия в Задунайская Губерния ли ти го казаха? А що не ти казаха, че болшевиките избиха тези които ни освободиха от турско, децата им също?

    Коментиран от #33

  • 33 Здравей

    24 1 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    има лечебни заведения.

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Копейкин Костя

    21 3 Отговор
    Сега ако се появи и Иван Костов, спешното ще се напълни с копринкаджии ... 😂
  • 36 Никси

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПРЕКАЛЯВА":

    нали ? сигурно го треби с боксова ръкавица и се унася , с ориза де , я го попитай дали може да свири на соло китара по същия начин с ръкавицата , а го прави значи е скрита лимонка !!!!😙😂☺️🤩🤠😁😀😬😅🧐😄🥰🤣.
  • 37 Българин

    7 13 Отговор

    До коментар #33 от "Здравей":

    Ами посещавай ги, не чакай джипито да ти даде направление...
  • 38 А изборът

    37 1 Отговор
    на Деса Вълчова кърти мивки ! Пълен е резилът и всички шашми ! Грозно , много грозно !

    Коментиран от #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Дълго_Име

    34 2 Отговор
    Що за "логика" извади този хубостни-генерал? Та тогава, действащите конституционалисти са избрани по непрозрачен начин! Какво да се прави - тази плесенясъла генералска логика ще оглави НС. Боже опази ни, опази и БГ!
  • 41 Българин

    28 2 Отговор
    Смешник.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 КАДРИ

    30 2 Отговор
    НАСЕ И ЗА РАЙОНЕН В РОМСКАТА МАХЛА В РАЗГРАД НЕ СТАВАШ А МЕРАКАТИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ НАСЕ ИЗЛАГАШ СЕ .
  • 44 факт

    23 2 Отговор
    ей от такива като тоя народа се отказа от сдс-комунисти
  • 45 Доказани лъжци сте, как да ви вярваме?

    31 2 Отговор
    Наско порасни още малко и тогава ела да ни лъжеш

    Коментиран от #49

  • 46 хммм

    4 21 Отговор
    При радев е най–прозрачно: назначава единствено свои хора които са предварително избрани от самия него.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Учителю Йода , защо ,

    19 1 Отговор
    защо ..

  • 49 Българин

    4 26 Отговор

    До коментар #45 от "Доказани лъжци сте, как да ви вярваме?":

    Липсва ти Жорж Ганчев, а?
    Атанасов е по-висок от Путин, така че-става. 😂
  • 50 Отвсякъде

    32 2 Отговор
    Гном. Номенклатурен гном отвсякъде.
  • 51 Срам!

    22 1 Отговор
    Нека носим йоще срама по челото,

    синила от бича, следи от теглото;

    нека спомен люти от дни на позор

    да висне кат облак в наший кръгозор;
  • 52 Питам:

    28 2 Отговор
    Може ли да си представите"генерала" в генералска униформа - с фуражка, шинел, гащи с лампази препасан с пищоф или параден сърмен колан с кортик ?

    Коментиран от #56, #89, #98, #120

  • 53 бою

    17 1 Отговор
    споко аз ще го дам на майка му фстата
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Нури

    17 0 Отговор
    Лъжете
  • 56 БАЙ КУРТИ

    33 1 Отговор

    До коментар #52 от "Питам:":

    Неговата фуражка е правеха по поръчка. Поради липса на такъв размер. ВИЖДАЛ съм го на живо в един
    МОЛ. Главата му е като църковна камбана но куха/като върви излиза пара/мозък йок. ПАЗИ Боже , такива джендъри ни управляват . ПРОСТО НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.
  • 57 Истината

    6 28 Отговор
    На възраждане никаква власт не трябва да им се дава, това са вредни бацили за нашата държава, силни дезинфектанти са нужни против такива бацили.
  • 58 оня

    21 1 Отговор
    Нагаждач Нагаждачев, оппппп грешка: атанас атанасов:))
  • 59 Точно в тази прозрачност

    23 0 Отговор
    Се видя, че Цвета Рангелова, имаше по-добро представяне от Атанасова. Защо в този случай беше избрана Атанасова? Еми ясно е, и магаре да сложат, щом е техен кандидат, ще бъде избран.

    Коментиран от #78

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Анчо

    27 1 Отговор
    Много гнусен Жабок! И лъжлив, и отвратително нагъл!
  • 63 САТЪРА НА ХАНА

    17 1 Отговор

    До коментар #60 от "Боклуците на Боклука":

    ЦЪ, ПО ДОБРЕ ЗАДУШАВАНЕ
    ..... ИСКАМ ДА ВКАРАМ ГЛАВАТА МУ В ПУСКАТА НА ПЕЕВСКИ :))
    .....
  • 64 Танев

    25 1 Отговор
    МРЪСЕН ДС ГНОМ!
  • 65 Сталин

    21 0 Отговор
    Нито ти чета нито те гледам по телевизията фашистка свиня
  • 66 Бай Дън

    19 1 Отговор
    Ти да видиш, а да обясни този в момента какъв строи е защото това не е демокрация. Върнахте ни в средновековието еи всичко се решава из тъмните коридори шушукате, кроите, иземвате бизнеси предварително нагласяте ваши хора на постово. Делите кожата на мечката докато е жива.
  • 67 Шиши като ви привика за инструктаж

    25 1 Отговор
    Подмивате ли се?
  • 68 Сталин

    25 0 Отговор
    СМИИГЪЛ що не се завреш в ДС дупката,от която изпълзя на 10.11.1989........
  • 69 Самарин

    24 1 Отговор
    Танас разградски,за пореден път лъже като циганин. Цял народ видя,как общата надяна тогата,която изобщо не е за нея.Танасе,защо лъжеш и мамиш хората? Не чувстваш ли,че стана подлога на магнитски?

    Коментиран от #77

  • 70 особен

    21 1 Отговор
    гномчето е за освидетелстване
  • 71 Цент Тавър

    16 0 Отговор
    Съгласен - посолството казва, вие избирате. Пълна прозрачност
  • 72 Шарлатани ОПГ

    21 1 Отговор
    Жалък манипулатор и измамник! Никой вече не вярва и на една дума изречена от предателите на ПП и ДБ!
  • 73 Гномов

    24 1 Отговор
    Нали знаете как Гнома е завършил "Право" ? Чрез комунилстическата привилегирована система "РАБФАК"- преведено: работнически факултети. БКП му е дала документ, че е "блоганадежден" и той е влязъл без приемен изпит, преди това е учил за стрелочник в ПЖИ-София. С Деса са от един край и на един акъл. Абсолютно тъпи и непригодни хора, но такива издигат.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Така е

    15 1 Отговор
    Тука моите хора, тука твоите хора. От това по-голяма прозрачност, здраве му кажи
  • 76 Степан

    13 1 Отговор
    Точно ви със господина Иванов определяхте Атанасова като насекомо или по точно калинка. Много къса памет имате или ви изтряскаха на козяк и всичко забравихте. Срам и позор всеки ден процентите ви падат до ротацията на това незаконно правителство не гласувано на избори за него ще са нула.
  • 77 Занев

    19 1 Отговор

    До коментар #69 от "Самарин":

    Че той си е жив ЦИГАНИН! Доностник на ДС!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Марда

    16 0 Отговор
    Гномик и Гномиета (от предишната статия) са кисел скеч в българската политика и журналистика. Толкова са "трудни и напъпили" че ще се пръснат от грантов разкош!
  • 80 Глупости

    17 0 Отговор
    Спуснаха ги и ни го наложиха, диктатура, позорна
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Дулово , Силистренско

    20 1 Отговор
    Деса ходеше с един тип, който бе шеф на Човешки реисурси в МВР- казваше се Ведър. после Ведър го хванаха на местопрестплението- трафик на хора от третия свят при Кокаляне и министър Петканов го уволни, а и образуваха дело срещу него. Лъжеха, че ще се женят и дори Деса била бременна от него. Това бе с цел да не я късат на изпит Деса простата селяндурка от Дулово.Демек- професорите да бъдат снисходителни предвид "бременност".
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Хорхе

    9 0 Отговор

    До коментар #78 от "Кайсиева":

    Морските дарове, мидата и полъха на черноморски аромат, решават професионалните липси и неграмотност.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Хасковски каунь

    2 5 Отговор
    Прилича ми на Тодор Колев . Що ли?

    Коментиран от #91

  • 88 ??????

    18 1 Отговор
    Кой ги избира тези идиоти,те това се питам и отговор не намирам.
  • 89 така ли

    12 0 Отговор

    До коментар #52 от "Питам:":

    на парад има това,има-онова..ама кортика се влачи по паважа,като бита мастия.....
  • 90 ИЗБИРАТЕЛ

    14 1 Отговор
    Кой ли е гласувал за тоя.

    Коментиран от #117

  • 91 Танев

    11 1 Отговор

    До коментар #87 от "Хасковски каунь":

    Това е ОБИДА! Т.Колев е ЛЕГЕНДА! БЪЛГАРИН! А този СМИИГЪЛ е ПРЕДАТЕЛ и РОДООТСТЪПНИК! Продал се за ПАРИ и Власт! Такива през 1944-45 висяха по стълбовете.....
  • 92 Кресна

    15 0 Отговор
    Гнома говори пълни глупости .Какъв професионален юридически стаж има госпожата ???? За сведение на Гнома няма и 1 ден такъв .Срам и позор е ,но като чета качеството на повечето коментари мисля ,че си заслужават хора като Атанасова и гнома .
  • 93 Гнома,

    16 1 Отговор
    Ако имаше съвест щеше сам да се застреля.

    Коментиран от #100

  • 94 соломон напасания

    11 0 Отговор
    Що ме изтри ма св-ньо !
  • 95 Яне Сандански

    14 1 Отговор
    Гноме тук има един Ник ,Кресна ,говори ли ти нещо и прозореца на ННС? Ако си беше свършил тогава работата кресната ,сега нямаше да мърсиш народното събрание .

    Коментиран от #96

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Нашамарих Мишо

    10 0 Отговор
    Не ходи без каска на Козяк че ти набиват много кратуната и говориш глупости. Избрахме те за друго.
  • 98 Да, бе

    12 1 Отговор

    До коментар #52 от "Питам:":

    Представям си кортика как стърже по земята,а фуржката почти скрива коланчето му...

    Коментиран от #103

  • 99 сноу

    11 1 Отговор

    До коментар #7 от "козяк маша":

    Че той танас откак се помни е все на тарабата ,и който го чукне все на кухо хлопа..Щом цър уанко го е дамгосал все на неговите тезиси ще блее, а и той още си има тумба верни парвенюта дето ще го вардят и пресукват държавата ,по скоро народа ,докато севсем се оплакнат всичките му престъпления и грабежи...
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Нашамарих Мишо

    5 0 Отговор
    Не ходи без каска на Козяк че ти набиват много кратуната и говориш глупости. Избрахме те за друго.
  • 102 Красимир Петров

    16 1 Отговор
    Този измислен генерал беше върл противник на Борисов и ДПС,а сега е в едно легло с Борисов и Пеевски

    Коментиран от #104

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Сталин

    14 0 Отговор

    До коментар #102 от "Красимир Петров":

    МЪРШАТА СЕ НАДУШВА....От ЕДНА ПОРОДА СА!
  • 105 тома

    17 0 Отговор
    Само в България имаме генерали от пожарната и железницата защото сме велики
  • 106 Град Симитли

    15 0 Отговор
    Хаяско гледа като наср. н!
  • 107 Из……

    10 1 Отговор
    РооооооД
  • 108 КовидманЯк

    10 0 Отговор
    Дайте му един пакет на човека, моля ви се!
  • 109 Демократичен либераст

    10 1 Отговор
    ЖОжето Наско.
  • 110 Службогонци

    14 1 Отговор
    Свърши ли това Народно събрание, Гнома , Ичо, секретарката му, онзи от Крушари- син на партиен секретар, Цона Общата, Панев селянина от Димитровград, Кокорчо, Киро парапета, Лена, оня дебелата Константинова и останалите няма да видят парламент. Разбира се, дотогава ще са си оправили положението- материално-за пет поколения напред. Тъкмо това правят сега.
  • 111 Киро Нашенски

    11 1 Отговор
    Прозрачно вие наистина взехте народа за мезе. България с тези умира това е последния да спре водата и свали бушоните.
  • 112 Ченгеджийски стрелочник

    11 1 Отговор
    Все е имало и ДБили и лъжци в политиката, но този е ярка комбинация и от двете. Толкова противна фигура скоро не се е очертавала, с амбиции и комплекси едновременно.

    Коментиран от #115

  • 113 Z като вендета

    8 0 Отговор
    нАско бегай бате при сина си, щото май ти първи ще улетиш.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Браво!

    9 1 Отговор

    До коментар #112 от "Ченгеджийски стрелочник":

    Толкова точно определение - амбиции и комплекси едновременно!!! Този човек още не знае, че това блни състояния и че трябва да се лекува. Кой да му даде диагнозата?! Ние би трябвало, но само си пишем тук и там...
  • 116 Тази отврат

    10 1 Отговор
    Е бившо БКП тъмночервено
  • 117 Никой

    7 0 Отговор

    До коментар #90 от "ИЗБИРАТЕЛ":

    Всичко е ала бала
  • 118 Дупедавци

    9 1 Отговор
    Барабар с генерал Наско
  • 119 Тоя

    9 1 Отговор
    Олигофрен какъв поглед има само.Дждже недо това ми бил генерал.Боже събери си вересиите.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 бай Иван

    8 1 Отговор
    Боже как гледа тово жуже?
  • 122 форс мажор

    6 1 Отговор
    Този по какъв начин е създаван?Явно отмъщението на природата е видно.Тази с косата го чака.
  • 123 ФАКТ

    4 0 Отговор
    ПЪЛЕН КRЕТЕН.
  • 124 максим

    4 1 Отговор
    атанасовия,не знам кой го направи генерал,гледам и историк,се бара!!! ей, тоя човек,не се осъзнава!!! мисли се за лаик,ама не става работата!не искам да обиждам,ама тежко ни с такива герои!!!
  • 125 Димитър

    4 1 Отговор
    Нещастно, зло, малко човече!
  • 126 Иванов

    6 1 Отговор
    Това четохте ли го в "Скандално" US-Палячото Атанас Атанасов в отворено писмо до шефа на руската Дума: Убеден съм, че Русия ще изгуби войната. " Този не е палячо, има си цяла плеяда от далеч по точни определения. Този е абсолютрн ПОЗОР за нацията ни.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Защото

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "гоблин":

    Този отдавна "си е плюл на сурата" два пъти, един път по времето на "комунизма" и втори път в "демокрацията", абсолютен отпадък.
  • 129 Боклуците на Боклука

    4 0 Отговор
    Този е за трепане...
  • 130 резервист

    1 0 Отговор
    Уж джобен генерал пък мазен! Качихте се на гърба на хората за да се докопате до депутатски места с обещанието да разобличите и накажете виновните за плачевното състояние на държавата. После взехте да обяснявате как порочният модел "Кой?" ще ни помогне да си стъпим на краката. Даже настоявате да ви се признае за заслуга че ближете там дето сте плюли. Дребен човечец с голямо нахалство!
  • 131 Васил

    1 0 Отговор
    Много се изкушава от властта този и въпреки, че няма избиратели все намира начин да се промъкне в нея
  • 132 Атанас Атанасов

    0 0 Отговор
    Ти кой Атанас Атанасов си от всичките?......
    Елементарни сте........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове