Last news in Fakti

28 Януари, 2024 20:08 2 038 33

Ботьо Ботев: Възможно е инцидент при срещата да е подтикнал към убийството на Пейо Пеев

  • ботьо ботев-
  • убийство-
  • пейо пеев

Да се извърши предварително подготвено престъпление в тези условия, пред камера, пред техния дом, няма никаква логика на базата на една предварителна подготовка, която има

Ботьо Ботев: Възможно е инцидент при срещата да е подтикнал към убийството на Пейо Пеев - 1

Възможно е да е възникнал някакъв инцидент при тази среща, който да ги е подтикнал, но независимо от това има условия в техните взаимоотношения, които навярно са подтиквали към умисъл за ликвидирането. Проблемът явно е текъл от миналото. Това каза криминалистът Ботьо Ботев в предаването "120 минути" по БТВ за убийството на Пейо Пеев в София.

Да се извърши предварително подготвено престъпление в тези условия, пред камера, пред техния дом, няма никаква логика на базата на една предварителна подготовка, която има. Съществували са реални взаимоотношения за това, че този човек е пречел, допълни той.

По думите му големият проблем е, че не е била оценена обществената реакция и информация. Ако това е било направено, вероятно не нямало да се стигне до фатален край.

Не е дадена реална и обективна оценка на тези взаимоотношения, че би могло да се стигне до този фатален резултат. Особено от голямо значение са социалните. Жена като майката с подобен обществен статус, външно министерство, живее и работи навън, имала е проблеми там – тези симптоми явно не са изяснени както трябва. Зародишът на всичко това е заложен в този фал на реакции и форма на отношение на майката, която е възпитала дъщеря си така. Как и на базата на каква оценка дъщерята е издигната да работи на такова място, да бъде предложена за кандидат-депутат на една партия, коментира още Ботьо Ботев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    26 3 Отговор
    Смешно е това бат Ботьо ....жените винаги планират
  • 2 тоя съм го кръстил

    23 0 Отговор
    Алко Всезнайков Некадърников.Помня навремето го беха заточили вдиарбекира Кърдажли.Приказки на едро,а КПД нула.
  • 3 Некой си

    25 1 Отговор
    Ботьо пияницата 😂 Голем експерт.Като беше на служба,ходеше да брои трупове и толкоз.Разкрил беше,че на баба Нуша,лисица и изяла кокошките.
  • 4 Лост

    26 0 Отговор
    Б.Ботев ,защо ли го канят и него да му слушаме глупостите?
  • 5 Бравос

    15 0 Отговор
    Ботьо, всичко е възможно, но не за всеки - това го казваше акад. Сендов!
  • 6 Ботьо Ботьо

    24 1 Отговор
    язък за хубавата фамилия.От теб ни град,ни село става.
  • 7 Леличката

    24 1 Отговор
    Тоя пак счупи глупомера.
  • 8 Супер нали

    20 1 Отговор
    Осъди ха България в ЕСПЧ Страсбург заради Ботьо Ботев, а той дава акъл, супер няма що!
    Ботев ти ли ще плащаш обезщетения?
  • 9 гумата

    23 0 Отговор
    Защо Ботев е обществен зашитник, който пробутва оправдаваща теза? Защото при доказано извършителство ще се осигури по- леко наказание на ниво ВКС. А зашо това е така, защото във ВКС и МВнР живеят старите комунисти и техните наследници. Просто партията защитава своите, па ако ще да са брутални убийци. Срам за следствието , срам за правосъдието! Но има нешо още по- страшно! Принадлежащите към партията може да убиват и ще получават обществена защита. Затова затваряйте си устата и поклонете глави!
  • 10 ХАХАХА

    17 1 Отговор
    Този некадърник не разбирам защо непрекъснато се интервюира ?
  • 11 Абе

    12 1 Отговор
    Планировката според умствения капацитет и месечния цикъл при женете.Те винаги могат да изненадат здравата логика на всеки топ криминалист.
  • 12 Б Ботев ГОВОРИШ глупости, как ли сее

    25 2 Отговор
    Издигнала до тоя пост във Външно министерство?? Как се издигна тея дни една до Съдия в К Съд?? По същия начин сее издигнала и въпросната Щерка!! Все едно си живял на друга планета и току що си пристигнал на Земята!! Престани да се Излагаш!!
  • 13 РЕАЛИСТ

    22 0 Отговор
    Ако Ботьо Ботев беше следил новините, щеше да знае, че бащата на Пейо, го е посъветвал да паркира колата пред камера, защото е предусещал, че коконите му готвят нещо. Двете кокошки въобще не са знаели, че го душат пред камера.
  • 14 Анонимен

    6 1 Отговор
    Убиха най умните ченгета, няма да забравя, как едно ченге сподели следното, живях 50 г и се налага да напусна този град, тъжно, но факт, дойдоха да не обидя, кои, на тяхно място
  • 15 Хорейшио

    22 1 Отговор
    Дедо Ботьо, айде скрий се и си пий ракийката бе! На всяка манджа мерудия си, като че ли си най големия следовател в БГ, нещо като Шерлок Холмс. Знаем как по твое време се разкриваха престъпленията - бой докато си признае ...Даже глупостите които сега говори тоя, не отговарят на общоизвестото - двете жени са опитвали и друг път да го ликвидират, слага ли са му нещо в питието, после на камерите се вижда че предишна вечер пак са го дебнели до колата с туба бензин, но имало и други хора и се отказали... Тъй че , стига сте му давали трибуна на тоя пенсионер, да ходи да ги говори тия неща в пенсионерския клуб

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 разбор

    15 0 Отговор
    Научил е някаква ужасна тайна за тях,имал е неблагоразумието да им съобщи,че знае и "видния дипломат"действа импулсивно.На улицата пет минути колата се тресе и клати.Никой ли пък не мина,не обърна внимание ,че става нещо.Ще научим истината за това чудно престъпление.Ако ни я кажат.
  • 18 Хорхе

    11 2 Отговор
    В един момент, като одъртееш, трябва да се кротнеш и откажеш. Тогава беше лесно- през ръцете и с респект. Сега адвоката изписва вежди, нищо, че няма очи пред аудиторията.
  • 19 Некадърник

    14 6 Отговор
    Това пиянде от снимката няма разкрито едно престъпление , но мисирките или няма кой друг да поканят или няма желаещи да се показват по телевизията иначе в Бг има кадърни полицаи , но не разбирам защото по телевизията винаги се показват най - некадърните и най - малко можещите
  • 20 Ха хихо

    4 0 Отговор
    Сегашните млади сте мамамия на бой налитащи и в картуни празни. Аз съм полицай, е, и, кво като си полицай, а аз съм доктор. Много са прости на баьою б. ОБИЧАТ парички, но глави кухи
  • 21 Мдаааа.

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хорейшио":

    Правилно и точно казано!
  • 22 бай Иван

    13 0 Отговор
    "По думите му големият проблем е, че не е била оценена обществената реакция и информация. Ако това е било направено, вероятно е нямало да се стигне до фатален край"

    Ботьо , Ботьо спри се вече! При убийство не била оценена обществената реакция и информация. На кой бе Ботьо, му пука за обществена реакция, когато е решил да извърши убийство? Да не мислиш ,че затвора който ги очаква е по-малко оценен от двете от обществената реакция на деянието. Т.е не оценили обществената реакция и информация /каквото и да е това/ , а не убийството и ако били оценили обществената реакция нямало да извършат убийството. Самият ти знаеш ,че когато някой реши да извърши умишлено убийство, той винаги, ама винаги си прави сметката така да го извърши да не го заловят и вярва ,че ще успее. Тук не говорим за убийства в афект или случайни събития.За първи път чувам някой убиец да се притеснява от обществена реакция на деянието си.
  • 23 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 0 Отговор
    Очаквах да каже как двете жени са туширали Пейо, имал ли е шанс да се отскубне? Ясно е, че са действали в синхрон, имало е предварителна подготовка! Тъщата е носела кабел! Спирта с който са го подпалили. А относно това, как дъщерята е назначена на отговорна длъжност в Градския съвет в Бургас, причината е същата, както даването на жилище в Бургас от общината, като крайно нуждаещи се. На метри от Морската градина, ремонт за 30 000 лв. за сметка на Общината. Причината - създаване на връзки с дипломатката от Външно министерство. Утре някой бургазлия ще потегли към някое министерство.
  • 24 Странно

    0 10 Отговор
    В цялата ситуация ми се струва нелогично, че социалните са оставили грижите за 4мес бебе на майката на Пейо, която, хем не му е роднина по кръв, хем е в шок от загубата на сина си, като знаем кои са обвиняемите. Не можеше ли грижите за бебето да поеме роднина от страната на майката, който, хем има кръвна връзка с детето, хем не е потърпевш в ситуацията и не е в конфликт на интереси.
  • 25 Aлфа Bълкът

    10 0 Отговор
    "По-добре е да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да отвориш уста и да разсееш всички съмнения." – Линкълн.
    Двама души няма да убият някого и то с душене, ако не са имали предварително намерение.
    То все единият ще се опомни и ще възпре другия.
    От самото начало са замислели да го убият. Просто първия път е трудно и са сметнали момента за подходящ.
  • 26 Румен

    5 2 Отговор
    Един глупак се пише криминалист. Тоя една крадната кокошка не е открил
  • 27 Феминист

    2 1 Отговор
    Абе всички си знаем, че накрая ще излезе, че Пейо сам се е удушил, ами само разлайвате кучетата, да ви дават по телевизора
  • 28 безпартиен

    5 1 Отговор
    Този ако преброи положителни и отрицателни коментари за себе си и има поне малко честност и почтеност,ще спре да дава мнения по медиите!Ама това е само ако има честност и почтеност!Очакваме нови версии за каквото и да е от него!

    Коментиран от #29

  • 29 Ама

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "безпартиен":

    Кои коментари да преброи, като повечето са тролски?
  • 30 зайО байО

    0 0 Отговор
    Добре де , щом Ботьо е такъв експерт , защо не е на терен , а само по ТВ ? Ползвайте го по специалността му !
  • 31 щирлиц

    0 0 Отговор
    Винаги съм се питал - колко цигари трябва да изпуши и колко ракия да изпие , за да докара такъв глас , когато дава изявленията си ?
  • 32 легналАНГЕЛ

    0 0 Отговор
    Спомняте ли си , га бат Бойко беше баш полицай , как ходеше по местопрестъпленията с пр-спецове и камери около себе си ? Как нагласяха нещата , все едно той идва и ги разхвърля ,като един същински батман ! Смешна и жалка картинка !
  • 33 астиномия

    0 0 Отговор
    Все си мисля , че трябва да сложат за разследващ Бойко Б ! И тогаз престъпниците , щом знаят кой е главния , ще спрат уплашени да правят каквито и да са бели ! А ББ щеше да гледа победоносно от портрети и паметници по градове , села и паланки !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове