Last news in Fakti

31 Януари, 2024 04:36 2 491 29

Васил Терзиев към Ваня Григорова: Дезинформацията няма място в София

  • васил терзиев-
  • ваня григорова

Твърденията за 15 “лисващи” флашки, повлияли на изборите, не са верни, заяви кметът на столицата

Васил Терзиев към Ваня Григорова: Дезинформацията няма място в София - 1
Снимка: БГНЕС

Дезинформацията няма място в София. Ще обърна внимание само на топ 3 фрапантни неистини от Ваня Григорова.

Това написа във фейсбук кметът на София Васил Терзиев, цитиран от novini.bg.

Коментарът му идва след интервюто ѝ в ефира на bTV, в което обяснява, че от 313 протоколи за машинно гласуване, само в 13 няма разминавания. Според нея изводите от направения преглед са, че има 200 гласа повече за мен.

“Вие сте общински съветник за първи път, но това не оправдава разпространяването на неверни факти, игра със страховете на хората, както и да противопоставяте работещите в различни сектори”, пише Терзиев. И припомня, че заплатите за транспорт се вписват в икономическата рамка, която е отделен документ, който предстои да се внесе и също да мине през обществено обсъждане.

Без култура няма национална идентичност. Повишихме средствата за култура, за да стимулираме българския талант. Заплатите в цялата Столична община са ниски не от днес. Увеличението им не е въпрос на желание, а на възможности. За да променим това, работим за реформа и стабилизиране на икономическите показатели на София и нейните дружества, пише още той.

”Припомням ви, че на последните избори се брояха бюлетините в урните. Защото машините станаха принтери. Внушенията за 15 "липсващи" флашки и влиянието им върху изборния резултат не са верни”, пише още Терзиев.

“Българският съд е независим. Нека се придържаме към правото, не към политическия пиар. Форма на неуважение към съда е да се коментират действия по делото или твърдения извън контекст. Това може да бъде разтълкувано като оказване на натиск. Ние се доверяваме на процеса и независимостта на съда”, пише кметът.

“Доверието в изборния процес претърпя достатъчно удари. Не го задушавайте с още неистини. Работещите хора изпитват трудности отдавна. Не им го правете още по-сложно като ги противопоставяте едни срещу други. Ние търсим решения. Вие какво правите?”, пише още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОМБРЕ

    41 10 Отговор
    БЪЛГРСКИЯТ СЪД Е НЕЗАВИСМ---НЕКА СЕ ПРИДТРЖАМЕ КЪМ ПРАВОТО-----МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИ

    Коментиран от #5

  • 2 Нури

    23 53 Отговор
    Григорова сиПоказа Истинското Лице и то в Ефир на Живо
  • 3 Дам

    28 61 Отговор
    Григорова е завистлива ромка.

    Коментиран от #6

  • 4 Абсурдистан

    17 40 Отговор
    От къде ли Григорова е така добре запозната с воденето на хибридна война?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нури

    12 51 Отговор

    До коментар #3 от "Дам":

    Ром е Алкохолна напитка Григорова е Срам за циганския Етнос ИМА мНОГО ПО сВЕСТНИ ОТ ЕТНОСЪТ ОТ гРИГОРОВА в Квартал Христо Ботев Управител на Читалището е Сашо Роман от Койнаре покойния Доктор Професор Александър Чирков е на Милион Висота от Григорова Също покойния чучулигата и Музикантът ИсусАнгелов и Много Други са на по Голяма Висота от Ваня Григорова

    Коментиран от #19

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Име

    29 10 Отговор
    Щеше да е по-енергична Ваня Григорова - на мен лично ми допада - но това е - все пак - беше време за реални един вид - управления - а не това - на сДС и ГЕРБ и други мимикрии.

    Колкото и да е направила Фандъкова - толкова е объркала.

    Цялостната оценка е ниска - при това - можеше да се запомни с нещо приятно.
  • 9 ОМБРЕ

    21 11 Отговор
    ТОВА Е РАСИЗЪМ -----И ИМА СЪДЕБНО ДИРЕНЕ
  • 10 да де

    45 11 Отговор
    Според думите да на ДС-то излиза, че про100то никога не казвал за едни ала бала и само ДС-казва истината.
  • 11 нннн

    37 5 Отговор
    Няма нужда от чесане на езици, а от повторно броене при железен контрол.
  • 12 Доротея

    36 4 Отговор
    Лъже анджак като циганка, но и той не е по голяма стока! Колкото до честните избори, видяхте достатъчно клипове по интернета и телевизиите как комисиите, съставени от войници на мафията, се уговарят как да напраскат преференции на наши хора, присъстващи в секцията и даващи им указания, и как да прецакат конкуренцията!
  • 13 София

    12 37 Отговор
    Григорова Нямаш Дори Необходимо Образование
  • 14 Най новото е:

    40 8 Отговор
    всяка информация уличаваща властимащи в някаква далавера,да се нарича"дезинформация"!
  • 15 ФОКУСНИКА ОТ БАНКЯ

    19 7 Отговор
    Е КАКВИ МУШИНГИЙ ПРЙМ НИЕ С ЦЕЦО ЕДНО ВРЕМИ 2009г. ИЗЛЪГАХМЕ ЦЯЛ НАРОД ВАСКО ИЗЛЪГАЛ СОФЕТО.
  • 16 плюс минус

    38 9 Отговор
    Цветанка Ризова.
    Надприказваше Григорова, почти не й даваше думата.
    ЦР вече става досадна с журналистиката си.
  • 17 Явно васето

    11 5 Отговор
    Знае къде са , ама не му се ще да каже
  • 18 Васко Делчев

    25 15 Отговор
    Не знам защо софиянци си избраха тази празна материя за кмет. Този е много елементарен човек, който не би ставал за чистач на столицата, камоли за кмен. Подобни хайвани са жива загуба на материя.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 "Българския съд е Независим"

    11 5 Отговор
    Казал В Терзиев!! Виц на Месеца!!
  • 21 Байрактар"70

    8 2 Отговор
    Заболя ти истината! Току що тръгва, и като излязат всички наяве, хората ще знаят с кои си имат работа! Но нищо страшно, това е България! Пак ще се размине, стадото ще върви там, на където го карат!
  • 22 Терзиев Ако имаше Независим Български

    12 5 Отговор
    Съд, тея в Н С щяха да са половината в Затвора, както в Румъния!! ИМА ЗАВИСИМ СЪД И ТАКИВА ПРОКУРОРИ, ЗА ТОВА И ТИ СИ КМЕТ ОЩЕ!!
  • 23 Е от

    6 4 Отговор
    сигането само интриги и реване чакайте! Нищо друго!
  • 24 Всички знаем

    9 2 Отговор
    Че са верни и изборите се фалшифицират в България. Не пасем трева, живеем в корумпирана държава от политици и не сме глупави американци.

    Коментиран от #27

  • 25 Много

    2 1 Отговор
    Добре ни е ясно как се правят избори в бг.Комевтарите са излишни.
  • 26 Бай хор

    4 0 Отговор
    Добре бе дс ушенце , де са тези 15 флашки и защо съдът разпореди да се направи проверка на всички протоколи ? Не че Ванчето ще се справи по-добре от теб ...същата работа. Аз само искам да знам , честни ли са били изборите. За сега има съмнение ..точка по коментара
  • 27 Миле

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Всички знаем":

    Трева пасът само избирателите на ппдб , директно в двора на про100 киро , сорта е канадска ливада , от тая дебелата и сочна . На зайците ми много им харесва.
  • 28 Една позиция

    2 1 Отговор
    Водещи членове в СОС:
    1 кмет с наследство от ДС
    2 крачещ по левия тротоар на път към СО
    3 виден представител на Факултето
  • 29 сламен човек

    1 0 Отговор
    Дори тези, които го натресоха, знаят, че ДС кметът е такъв. Такава мъка ще бъде, докато разбере че не става и не си даде оставката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове