Last news in Fakti

31 Януари, 2024 09:13 22 511 62

Влюбен бодигард тормози Гергана Стоянова: „Ще те изкормя като риба“

  • бодигард-
  • заплахи-
  • гергана стоянова

Мъжът се изненадал, че тя има деца, но обещал да ги гледа и тях. Гергана била категорична, че той нещо се е объркал. Човекът обаче настоявал за задълбочаване на контакта си с нея

Влюбен бодигард тормози Гергана Стоянова: „Ще те изкормя като риба“ - 1

„Влюбен“ бодигард се обажда през нощта, а след това с месеци ми пише, че ще ме изкорми като риба и ще ме обеси на червата ми. Това каза в предаването „Тази сутрин“ актрисата Гергана Стоянова, която е била обект на психически тормоз от непознат мъж.

„От години водя фолклорния фестивал в Жеравна. Има охрана до сцената, когато съм там, за да не се позволява на всички да се качват. Този човек е бил охрана до сцената. Дала съм си телефона на някого от организаторите, той го е чул и го е записал. След това този човек ми звънна и поиска да говорим за „следващи стъпки“ в Жеравна“, разказа тя.

Актрисата му обяснява, че има репетиция и го кани да отиде до театър „Сълза и Смях“, за да изпият по един чай и да поговорят. Човекът пристига, но тя е се сеща кой е той.

„Той ме попита: „Как ще тръгнем?“, а аз го попитах къде смятаме да ходим. В отговор на това, той ми обясни, че вероятно и аз съм „усетила искрите, които прехвърчаха между нас“. Аз започнах да се чудя, какво става. Обясних му, че си имам приятел, както и деца“, продължи да разказва актрисата.

Мъжът се изненадал, че тя има деца, но обещал да ги гледа и тях. Гергана била категорична, че той нещо се е объркал. Човекът обаче настоявал за задълбочаване на контакта си с нея.

„Той е решил, че съм направила някакъв жест към него, когато съм му дала била номера си по време на фестивала“, пояснява още актрисата. Срещата им приключва, но 36-годишният мъж продължава да ѝ звъни и да ѝ праща съобщения за среща. „Измисли ми дори галено име – Аги“, пояснява тя.

Историята изглежда безобидна и романтична, но младият мъж започва да притеснява Гергана Стоянова през нощта или в ранните сутрешни часове. Блокирала номера му, но той си го сменял и продължавал да ѝ звъни. Имала около 5-7 такива блокирани номера, от които мъжът ѝ звънял.

„Той работи като охрана и не знаех дали той разполага с оръжие. Ето защо подадох жалба в полицията. Извикаха го и разговаряха с него. Близо един месец се разправяхме – мен ме викаха, него го викаха. Накрая обеща, че вече няма да ми звъни. Действително спря да звъни, но продължи да ми пише съобщения“, продължава разказа си Гергана Стоянова.

Актрисата призна, че в един момент мъжът започнал да я заплашва, че „ще ме нареже“, „ще те изкормя като риба“, „ще ме обеси на червата ми“ и „ще направя нещо на децата ти“. Спирал със заплахите за около месец и изведнъж започвал отново да праща съобщения от непознати номера.

„В началото на тази година реших да потърся помощ от полицията. Искам да благодаря на Пета криминална група „Витоша“ в нашето районно. Преди два дни го извикаха да даде обяснения“


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    64 70 Отговор
    Подобни бутафорни патрЕоИдиотични "фестивали" се посещават предимно от документирани психопати и средностатистически полуидиоти.....
  • 2 Освалдо Риос

    37 68 Отговор
    "Била му е дала" да се разбира като била му е пуснала. Иначе застаряващите лелки са склонни без много овъртания да преминават към същината на нещата. Затова му е и завъртяла и главата на младия левент.
  • 3 Гълъбова

    82 8 Отговор
    Това е в стила на Митьо пищова и Киро парапета.
  • 4 Трол

    101 4 Отговор
    Този е от школата на Митьо Пищова, дето ги пори като риби и ги пълни като агнета, обаче е предозирал с белото и резултатът е налице.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 рарарар

    71 27 Отговор
    Абе я чакайте малко - че коя нормална жена кани непознат на чай? Явно и тя е имала интерес и нещо не се казва как е точно. Спроде мен му е пуснала и сега се чуди как да се отърве.

    Коментиран от #10, #56

  • 7 Не знам

    57 21 Отговор
    коя е госпожата и кой се интересува от нейните махленщини !
  • 8 Чума

    56 16 Отговор
    Нетактична жена, психопатен тип и ето ти проблем! Но, за един месец би трябвало да преминат мераците му, ако просто бе заблуден нормален младеж! И тая, вместо да блокира номерата му, да веме най после сама да си смени и телефона и номера! Ефтина реклама!
  • 9 ФЕЙК

    51 7 Отговор
    Една от основните причини за неблагополучията в света са слабите пиячи и слабите е.......чи !
  • 10 Чума

    43 13 Отговор

    До коментар #6 от "рарарар":

    След като ,,му е пуснала", той какво повече иска? Това е достатъчно за истински мъжага! Следващата, моля! Дрът пуберняк!

    Коментиран от #37

  • 11 Митьо Пищова

    33 10 Отговор
    Поря ги като риби!
  • 12 Механик

    55 19 Отговор
    Е как хем си казала номера си на някой от организаторите и тоя го е чул/подслушал и зписал, па послеказваш, че той неправилно е разбрал това, че си му дала номера си? Последно, дала ли си му го или го е подслушал?
    Май те е "порнал" за една вечер и после си му била шута. А той не е много съгласен с постъпката ти?

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ОТ ПУБЛИКАТА

    37 12 Отговор
    ГЕРГАНЧЕ ТИ СИ ВИНОВНА КЪВ ГО ДИРИШ НА ГЕРБЕРСКИ ФЕСТИВАЛ ЖЕРАВНА . МОМЧЕТО Е ЛУДО ВЛЮБЕНО В ТЕБ АКО СИ СЕ ФРЪЦНАЛА ТОЙ СЕ Е ЗАБЛОДИЛ.

    Коментиран от #19

  • 15 реалността

    16 6 Отговор

    До коментар #12 от "Механик":

    Точно!
  • 16 Кики

    22 9 Отговор

    До коментар #13 от "456-789-324 обадете се Аги бау":

    АЗ КОЛЕГА ЩЕ Я ОПРАСКАМ ОДМА.

    Коментиран от #17

  • 17 Хахаха

    47 10 Отговор

    До коментар #16 от "Кики":

    Ма тя иска връзка бе, ама трябва да имаш кешовица. Тя иска млад, богат и красив. Само дето не се знае какво предлага насреща - с две деца от различни мъже, три пъти женена, с бая километраж. Даже имаше връзка с министър Петър Стоянович преди десетина години.Пътуваха с кола до Москва двамата в командировка, че на него му ставало лошо в самолет.

    Коментиран от #21, #45

  • 18 ХАНКО

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "Иска да е боцка":

    ГОЛЯМ БИЯЧ СИ ЕЙ.

    Коментиран от #23

  • 19 Сила

    48 3 Отговор

    До коментар #14 от "ОТ ПУБЛИКАТА":

    Помниш ли снимката на Цв Цв (Цецерон) с калпака и потурите...... Е кай честно, не са ли идиоти тия???

    Коментиран от #24

  • 20 ахахахахаха

    15 5 Отговор
    аги , непознатия , ами то като на филм . страшно нещо . защо се натиска . какво го е привлякло . актрисата гергана е срещнала голям проблем . явно или е объркан или и друг път е заплашителен към други жени . много актриси са жертви . доджа кет я наби брат и . делон го биха децата , с юлян и кубрат имаше истории с андреа и друга актриса . има филми които показват такива отношения между индивиди . нали му е казала в лицето : нещо си се объркал . значи непрепоръчва той да е с нея и децата и от други мъже . Да . дали е категорично. сама жена в здрава форма и без мъж е малко съмнително . Живее с децата .Забранено е да я заплашват .
  • 21 КИКИ

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "Хахаха":

    ПАРИ НЯМА БРАТ ИМА ФИЙ.
  • 22 Гост

    10 3 Отговор
    „Измисли ми дори галено име – Аги“- 😲
  • 23 Много ясно

    23 6 Отговор

    До коментар #18 от "ХАНКО":

    На теб това прече ли ти нещо?Може би, ти си онзи тормозещ жената?
    Голям си еркек щото в полицията ти казват да не правиш повече така, ти казваш добре, пускат те и ти започваш пак.

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 У сите дупки лютеница

    18 13 Отговор
    Бих й ударил едни макари на таз!
  • 26 гери е кат пейо ,

    7 6 Отговор
    от ергенско парти , та измъкване и оцеляване на косъм , ограничение от съда, глоба кат в нос Страх . Списание Драма . Тоя дансаджия е проблемен . а 20 години разлика . видял е от Макрон . бъдещата жеравна е щяла да е с певица с влажни очи и охрана с палатка . ако се бяха събрали . сега няма да са близки никога . явно условията в бг не са подходящи за подобни връзки с цел интимност . Може да е искал да я вербува за трафик. В Амстердам . Доходно . Осветила го е . хахаха
  • 27 ХАНКО

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Много ясно":

    МНОГО СИ ГЛУПАВ ПРАВИЛНО Е ПУСНАЛА ЖАЛБА А Я.КАРАТЕ ДА СЕ САМОРАЗПРАВА МНОГО СЪМ ДАЛЕЧ ОТ СОФИЯ ЧЕ Й ДА Я ТОРМОЗЯ НЕМЕ ОБСЪЖДАЙ.
  • 28 гацо

    19 0 Отговор
    така е като дава безплатни билети и тоя му харесало
  • 29 Този

    28 0 Отговор
    е гледал филма " Бодигард" ...
  • 30 5674

    41 0 Отговор
    Много хора си мислят, че като станат охранители, могат да правят каквото си искат. Охранителската професия деформира мозъка.
  • 31 Бай Ху (By Who)

    28 6 Отговор
    По вероятно господинът е казал не изкормя, а Шта поря кат риба и сигурно е добавил И шта пълня кат агне.
  • 32 Даа...

    29 5 Отговор
    Някой път така се получава с еднократните забивки
  • 33 Порно

    22 10 Отговор
    Момчето не е съобразило, че за нея едното плющене не е повод за запознанство. А това "ще те кормя като риба" си има определен сексуален подтекст, не е пряка заплаха.
  • 34 Съдията Дред

    18 11 Отговор
    Извинете, коя е тази Гергана, та ни занимавате с трепетите и ?
  • 35 Абдул от Кабул

    8 8 Отговор
    Аги, Аги... и аз не бих те върнал.
  • 36 ммм...да.

    10 5 Отговор
    Трябвало да я изпраска .
  • 37 Ами...

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "Чума":

    Искал е да стане известен. И стана ...
  • 38 спасителят БоБо

    11 9 Отговор
    Ако беше по-надарена в бюста щеше да се обърква с порно-звездата Ава Адамс!
  • 39 Деса Конституционала

    18 5 Отговор
    И мене ме тормозят некакви партийци, ама си поемам "кръста" до откат! И не се оплаквам - все пак ми плащат по БгЛв.20к / мес. !
  • 40 на село

    18 2 Отговор
    " галеното й име не е Аги,а Герги“
  • 41 ЗиС 5

    8 7 Отговор
    „Ще те изкормя като риба!“ Искал е да й каже,че ще я бърррр надълбоко в цепкалото.
  • 42 Петър Стоянович

    15 7 Отговор
    Гергана, що се излагаш така, дотам ли изпадна, да спиш с охранители, па после да се оплакваш. Малеййй. Ама ти си голяма истеричка, аз затова те зарязах.
  • 43 прекалила е

    7 5 Отговор
    Небойте се мастиляци на всеки 100 нормални еб дето с тях слагате рега на мъжете си. Има по един такъв. Тая просто много е прекалила. Дръжте бройката да не е повече от 30-40
  • 44 Роза

    15 4 Отговор
    Такива хора се наричат агресивни психопати.Приемат желаното за действително и са неадекватни.Дано от полицията да го сплашат сериозно.Веднъж актьорът Георги Иванов разказваше по телевизията,как на млади години една студентка,влюбена в него,го преследвала,а накрая се отровила.Тъжна история!
  • 45 Tурнага

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Хахаха":

    Въъъййй чуек! Ти сериозен ли си ?! Тя таз щом е паднала до нивото на Димитър Стоянович работата ясна ...
  • 46 Гост

    12 4 Отговор
    Абе, сигурно има нещо вярно в цялата история .Ама аз,не разбрах само,като е бил някакъв от охраната ,тя защо го е извикала ,да пият чай и да говорят за следващи събития ,че той да не е организатор

    Коментиран от #49

  • 47 Порно

    17 2 Отговор
    Лелята се оказа на 52, той май бая е закъсал. Или иска да го изберем за президентин, ама не сме фрацужко, все пак
  • 48 Будител

    19 4 Отговор
    Имам питане към ФАКТИ БГ....Цитат от Вазов го триете, но простаците тук които обиждат Гергана ги траете ...това ли Ви е разбирането за свободна медия....да триете исторически факти и цитати от българи които се изучават в училище , а откровени нецензурни изрази си стоят....

    Коментиран от #60

  • 49 Сатана

    13 1 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Нищо чудно да е вярно. Има други подобни случаи между артисти и охраната, която трябва да е близо на сцената. Нормално е да се създават приятелски отношения, защото работят като един екип. Проблемът е че бодигардовете в България са мафиотчета събрани от дискотеките . Имат уж обучение по психология но не може да се говори за професионалисти.
  • 50 хахаха

    13 2 Отговор
    тя си помислила, че е ухажвана от милионер-патриот пък той се оказал прост охранител.....еми, нормално брат да ти отбие офертата. Жената си иска кешовицата, другото всеки го може.....
  • 51 Ханс

    6 3 Отговор
    Ако му е дала, той само щял да се откаже.
  • 52 Коя е тази

    11 4 Отговор
    Извинявам се, ама коя е Гергана Стоянова? За пръв път я чувам, а тук я представят като публична личност и много известна?!?
  • 53 Вълчо

    5 2 Отговор
    Къде е тръгнал с 1000 лв. заплата на охранител. Пък и тя ако беше синоптичка си е друго, по-престижно.
  • 54 Гризел

    11 0 Отговор
    Госпожо,покажете съобщенията на медиите,след което заведете дело срещу въпросния човек.Освен това,можете да го блокирате навсякъде в телефона си,може да си смените номера.Днешните хора толкова ли безпомощни и безидейни сте?Проявете малко съобразителност и хитрост.
    Отделно от това,къде са ви мъжете,щом подобен индивид ви заплашва?Нали сте семейна?
  • 55 НА ПРОСТАК НИШАН СЕ НЕ ДАВА

    8 0 Отговор
    Древна мъдрост
  • 56 Соц чичка

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "рарарар":

    Едно време нас ни канеха на кафе с райбер.
  • 57 Aлфа Bълкът

    11 4 Отговор
    Човекът наистина е психично болен, щом се е влюбил в тая к-ва!
  • 58 Нещо не е ясно

    5 1 Отговор
    Като че ли има нещо, което се пропуска! А именно че Гергана и охранителя са имали интимност. ( може би не секс) и от там нататък всичко се върза - и тел. номер, и звъненето и всичко както го описва Гергана! Явно човека си е направил погрешно заключение и затова е започнал да говори за "следващи стъпки", само че актрисата го върнала в реалността - това е било просто един епизод!
  • 59 Име

    1 1 Отговор
    Алфа мъжкар!
  • 60 точно така

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Будител":

    позна от първия път!!!
  • 61 Твореца

    1 0 Отговор
    Какво стана с тези 52 милиона от магистралите изтеглени на каса, Покриха ли случаят.
  • 62 Агито

    0 0 Отговор
    Аз какво съм виновна то си е професионално изкривяване.
    Казах му вратите се отварят качвай се и той се качи в хотелската стая ама после не знам какво не разбра под вратите се затварят слизай, аз да не съм влакче само за един, обичам да се качват и слизат много хора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове