Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 10:03 1 698 32

Бойко Борисов: Много от министрите не си гледат работата, колегите малко самоуверено мислят за ротацията

  • бойко борисов-
  • министри-
  • работа-
  • ротация-
  • самоувереност

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ако е вярно това, което казва съдът - то тогава сме свидетели на най-голямото и чудовищно купуване на гласове в София. "Експертизата е категорична. Над 300 секции гласовете не излизат, не се засичат. Това е манипулация. СОС буксува, защото има нещо мръсно, купено", допълни той

Бойко Борисов: Много от министрите не си гледат работата, колегите малко самоуверено мислят за ротацията   - 1
Снимка: БГНЕС

Надявам се компетентните органи да разкрият снощното убийство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, коментирайки убийството на Мартин Божанов, по прякор "Нотариуса".

Той заяви, че не са имали среща с Кирил Петков за КЗК. "Колегите малко самоуверено мислят за ротацията. Ще имаме сериозни разговори, много от министрите не си гледат работата. Обикалят по страната и казват, че наши неща са свършени от тях. Подготвя се огромна делегация за САЩ с правителствения самолет", каза лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg
"Помня, когато се скриха от срещите, на които трябваше да се вземат решения - за реакторите, за оръжията за Украйна... Просто се скриха", заяви Борисов.

"Тече пропаганда, която няма да се отрази добре на ротацията", каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че ако е вярно това, което казва съдът - то тогава сме свидетели на най-голямото и чудовищно купуване на гласове в София. "Експертизата е категорична. Над 300 секции гласовете не излизат, не се засичат. Това е манипулация. СОС буксува, защото има нещо мръсно, купено. Нито аз, нито колегата Петков, да не изброявам всичките лидери, свършихме много добра работа. Преди ротацията ще се направи много добра оценка. Страховито е мълчанието в спортното министерство", каза той.

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че има страховито разхищение на държавни пари за командировки. "Едно време ми правихте сметка колко ядки са изядени в самолета. Ние нямахме кетъринг. Ние казахме, че ще намалим държавните разходи и администрацията. Сега ми дадоха списъка с командировъчни, то са се нагласили 30-40 души да пътуват в САЩ. Ако те отиваха на камината на президента Байдън, три самолета да отидат - ще са малко, но да отиваш 5 дни с министри, които са били преди дни там като Тодор Тагарев. Това са самолетни билети за по 4000 - 5000 долара и е двоен аршин. Ако отиват за камината - ще ги изпратя, ще махам, но тия разходки напред - назад, ще говоря с Кирил Петков за тях. Ако ме убеди, че има полза за държавата ще спра да коментирам", отсече той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    25 0 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 2 Алабаланици

    22 0 Отговор
    както винаги !
  • 3 ццц

    13 3 Отговор
    Напротив,бибитков, гледат я но не я вършат.
  • 4 Минувач

    22 6 Отговор
    За Бойко съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 5 Вестоносец

    26 0 Отговор
    Бок, Нотариусът те вика!
  • 6 един

    25 1 Отговор
    "Много от министрите не си били гледали работата",а да се стигне до снощното убийство колко други министри не си гледаха работата?Кои управляваха 12 год. и кои допуснаха такива престъпници да крадат цели имоти и жилища?Това е наследството на бати ви Бойко/че и преди него//,дето се правеше на голям шериф със черен шлифер,а просто е един овластен мошеник!

    Коментиран от #29

  • 7 Бойчоооо

    12 0 Отговор
    почвай веднага да се ротираш на пилона, че пак ще ти набиват мозък и чипове на Козяк
  • 8 Много от министрите не си гледат

    9 0 Отговор
    работата... и най вече Кретинел
  • 9 Нито един от министрите

    7 4 Отговор
    Не трябва да остане. Тотална щета са
  • 10 Българин

    14 1 Отговор
    Жалки смешници.
  • 11 от ден

    21 0 Отговор
    на ден, все по-противен става този!
  • 12 Тази мутра

    18 0 Отговор
    и Шиши трябва да са в затвора, както и новите корумпета просъокирчовците!
  • 13 Заради

    18 1 Отговор
    Този идиот и гроб,Nexo завеждат дело за милиарди и ,ще го спечелят.
  • 14 БОРИСОВ ЩЕ ЗАМЕНИ КАЛИНКИТЕ С ДРУГИ

    14 0 Отговор
    ТАКИВА ! .............. КАТО НЕГО - ЕМАНАЦИЯТА НА ТЪПОТИЯТА И ПРОСТОТИЯТА НА КРАДЦИТЕ ! БОКЛУК ОТ НАЙ ВИСШ СОРТ !
  • 15 ТОЗИ БОКЛУК МАЙ НИ ВТЪЛПЯВА ЧЕ ТОЙ ПАК

    14 1 Отговор
    ТРЯБВА ДА НИ КРАДЕ ............ ,,ДА СМЕ ПОГЛЕДНЕЛИ СЕРИОЗНО" ДУМА ИДИОТА !
  • 16 Заварчик

    10 0 Отговор
    Да, Бойко Борисов се чуди как "алегорично", или по- витиевато, или по заобиколен начин да каже, че го е страх от Тагарев и иска да го махне. Явно Тагарев има по-силно лоби от него в американско и това внушава страх на бат Бойко. Да не го намагнитят и него? Защото не знам кой друг е бил 5 дни в командировка. А неговите министри се разкарваха на държавна издръжка до Дубайско, само за да ни докарат самолет пълен с фурми, нещо което всяка търговска фирма можеше да извърши. Страх, страх, лъжи и интриги- от това е изтъкан Борисов.
  • 17 Айде

    14 0 Отговор
    Този безсрамник поквари България! Затвор и нищо друго!
  • 18 ДА ПОПАДНЕШ НА ДЕФЕКТЕН ПЕЗЕРВАТИВ .....

    11 0 Отговор
    ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ПРИ БОКО ТИКВАТА !
  • 19 Шах

    3 1 Отговор
    След месец идва на власт. Идват и милиардите евро от Европа. Който не рита ще лапка.

    Коментиран от #26

  • 20 Тома

    8 0 Отговор
    Бати бойко е осъден за лъжа и каквото и да каже няма кой да му повярва
  • 21 Нотариално заварени

    5 0 Отговор
    Чакайте да видиме,че май нещата вече взеха да се случват
    и без министрите и министерствата?
    Все отнякъде се почва.
    Така е в Шенген...
  • 22 Хохо Бохо

    8 0 Отговор
    Този защо не е в затвора?
  • 23 дом

    10 0 Отговор
    Вместо пред съд, говори пред камери. Отврат. Мафиот гаден.
  • 24 Дедо Пене

    7 1 Отговор
    МУТ.РАТА ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ПРАВИ НА УМЕН! КОЙ МУ ВЯРВА НА ТОЗИ БАНКЯНСКИ ЦЪР. ВУЛ?
  • 25 Демократ

    5 0 Отговор
    Мутрата Борисов е доказателство, че държава ,управлявана от тайни служби, никога не е успявала да се развива, защото за ченгеджийската мафия най-важно е да държи властта, парите и контрола над всичко, за да не носи отговорност за престъпленията си към държавата и народа. В мафиотската държава правосъдие няма и това е основата й. Сценарият Борисов е пример как действа задкулисната КГБ-ДС ченгеджийница. От 2001 г. изгря звездата му от КГБ поставения цар Симеон и го направи от охранител и пожарникар гл.секретар на МВР, после кмет с орден от КГБ за послушание, връчен му в Руското п-во от Примаков, после вечен министър- председател и така 23 г. няма отърване от него. Той каза,че ще управлява повече от Живков, чийто охранител и кафеджия беше. Т.е. 35 години управление на диктатора Живков ще бъдат надминати и така краят не се вижда, но се виждат навсякъде ченгетата. Пита ли се защо Симеон и семейството му са се заселили вечно в България и защо сделката с имотите му ,върнати му незаконно и на всичкото отгоре всички ние ще му плащаме обезщетение от 3 млн.лв. за горите, които не са били собственост на царското семейство? Лъжите в България се пренасят и в Европа, защото няма правосъдие, всичко е в ръцете на милиционерската школа от Симеоново. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 26 Дон Отворко

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Шах":

    Хибаво идват, но Кокорчо е финансов министър и без него и лев не получава никой! Пижара, затова го хвали непрекъснато, че Чекмеджан е вече без постъпления!!!
  • 27 Васко

    4 0 Отговор
    Бойко последния месец се държеше учудващо нормално И остави кремълските партии сами да плюят и хулят Което въобще не беше добре за тях Защото нямаше разединение а единомислие в сглобката. Изглежда това не му хареса И ето пак се включи в плюенето, заедно с руските партии....А те само това чакат и се радват на глупостта му!! Да плюе пък в софия изборите и да подържа тезите на крайни русофили които стоят зад григорова Си е чист аматьоризъм!!
  • 28 българка

    7 1 Отговор
    Най-големият купувач в бизнеса "Купуване на гласове за избори" е възмутен, че имало купуване на гласове "... има нещо мръсно, купено" ! Драги сънародници, докога може да се търпи тази човекоподобна торба с лъжи???
  • 29 Ха ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "един":

    Ще се успокоя когато тази лъжлива, крадлива, криминална гнида влезе най-после за много дълго в затвора.
  • 30 Боко

    2 0 Отговор
    Няма желание за ротация и си прави пожарникарски сценарий главния бивш секретар на МВР ОТ. ТОГАВА ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН Е ТАКА. 2 ма измислени гл Прокурори Цацата и Гешо +бочко едно голямо нищо
  • 31 Да да

    3 0 Отговор
    БОКО гл секретар със черен шлифер или кожено манто взесеза голям разбирач и го направиха разноглед бившите ДС го свиха на кифла да слушка
  • 32 плод-зеленчук

    0 0 Отговор
    Костинбродски алабализми...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол