Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 13:10 3 714 33

Директорът на СДВР: Застреляният Божанов владеел доста имоти, има и в Гърция един имот с доста големи мащаби

  • нотариуса-
  • имоти-
  • сдвр

Сигналът за самото убийство на Мартин Божанов с прякор Нотариуса е подаден в полицията със закъснение от 50-55 минути, уточни старши комисар Любомир Николов 

Директорът на СДВР: Застреляният Божанов владеел доста имоти, има и в Гърция един имот с доста големи мащаби - 1

Сигналът за самото убийство на Мартин Божанов с прякор Нотариуса е подаден в полицията със закъснение от 50-55 минути.

„Това е, което виждаме от охранителните камери, заснели самото убийство. А сигналът е подаден с такова закъснение от съпругата на Божанов, защото тя тогава го е констатирала. Свидетелите, които са чули изстрелите - също не са подали сигнал в МВР”. Това заяви на брифинг директорът на СДВР старши комисар Любомир Николов по повод разследването на убийството в София, цитиран от Нова телевизия.

"В момента се извършват процесуално-следствени действия с оглед събиране на данни и обстоятелства във връзка с конкретни предполагаеми извършители на убийството на Мартин Божанов-Нотариуса. Установяват се мястото, от което е произведен изстрелът, видът оръжие, неговият калибър. Установяваме и лицата от най-близкия кръг на убития, за да се ориентираме по-мащабно в живота на жертвата. Целта е да изведем конкретни версии, по които да работим приоритетно", посочи той.

Комисар Николов подчерта, че МВР разполага с данни, че Божанов е собственик на имоти извън пределите на страната и по-конкретно - в Гърция. „Колко са те, ще установим впоследствие. До момента имаме информация за един имот и той е с доста големи мащаби”, подчерта той.

По думите му фиктивно Божанов владеел доста имоти, но на негово име или на фирмите, управлявани от него, "се водят единици". "На името на г-жа Божанова има къща извън София, която е била претърсена", заяви Николов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    25 2 Отговор
    Много е пиел и разправял за ортакът си Белазелков.Даже във фейса е писал.Голяма грешка.
  • 2 "ИМА" е доста силна дума

    23 0 Отговор
    По точно ги е откраднал от някой/и.
  • 3 наблюдател

    31 0 Отговор
    Още една свиня се наигра.
  • 4 ценности на родната демокрация

    38 0 Отговор
    Този ми напомня за Красьо-Черния! Но, изглежда че цялата ни държава е оплетено от такива мафиоти, които търгуват с влияние! След като е назначил и жена си в ГД БОБ, сигурно е бил доста влиятелен! Което пък ми напомня за едно лице, осъдено по закона "МАГНИТСКИ"! Което сега управлява държавата.....

    Коментиран от #6

  • 5 жена му на нотариуса

    23 0 Отговор
    в гдбоп работим усилено по случая

    Коментиран от #8, #33

  • 6 Последния Софиянец

    29 1 Отговор

    До коментар #4 от "ценности на родната демокрация":

    Пиян е писал във фейсбук за ортаците си Белазелков и Пеевски.Това му изяде главата.
  • 7 Отец Оцет

    25 0 Отговор
    "Застреляният Божанов владеел доста имоти, има и в Гърция ...." А сега? Взе ли нещо със себе си? Сега е владетел само на имот метър на два метра и нищо повече.

    Коментиран от #14

  • 8 Последния Софиянец

    3 19 Отговор

    До коментар #5 от "жена му на нотариуса":

    Все пак да го убият пред жена му и децата е грозно .

    Коментиран от #15, #16

  • 9 Eдин бандит

    15 0 Отговор
    си отиде на горе....
  • 10 БЪЛГАРИН🇧🇬

    33 0 Отговор
    Абе да питам: Къде са спали службите досега? Имал имоти, пари.....алооооу, къде спахте досега, бе лежачи-лапачи?

    Коментиран от #12

  • 11 Кандидат Милионер

    21 0 Отговор
    Опечалената вдовица ще наследи сериозно Наследство...Горката!
  • 12 Последния Софиянец

    15 0 Отговор

    До коментар #10 от "БЪЛГАРИН🇧🇬":

    Жена му е службите.

    Коментиран от #17, #23

  • 13 Хехе

    33 0 Отговор
    Смешници! И никой не го е знаел. Я стига сте ни играли циркове! От 35 години все една и съща. Всичко се знае за всеки, просто е станал неудобен. Или не си е платил мизата към БАЦЕ, ШИШИ и някой около тях, или е попречил на някой по голям. В тази държава и децата са наясно, камо ли службите. Нали виждаме всеки ден, че и те са в кюпа. Нали женицата му е от тях. Стига сте правили всички на глупаци!
  • 14 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "Отец Оцет":

    ОНЯ СЪРВУЛ ОТ СНИМКАТА ...ЩО НЕ ВИДИШ КАКВИ ИМОТИ ИМАТ ПРОКУРАТУРАТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ... С КАКВИ ПАРИ СА КУПЕНИ ...МАЙ С ПАРИТЕ НА МУТРАТА БОРИСОВ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА ... Е ТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО ИСКАХТЕ ПР00СТ М@ТРЯЛ...
  • 15 Даааа

    21 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Грозно е. Трябва да се прави публично за назидание
  • 16 Кнаус 485

    22 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Изглежда грозно, но помисли не е ли бил грознен бизнеса който е работил.... Щом не помислиш колко съдби е разбил.... Жена му четох че се залюбила с него заради парите му и тия пари е изучила без да ходи на изпити, тия пари и купи ли мястото в ГДБОП.... Децата са му били малки и не са знаели какъв му е мръсен бизнеса, но жена му полицайката в кавички е знаела.... Така че не изпитвам никакво съжаление към това семейство....
  • 17 БЪЛГАРИН🇧🇬

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Ааааа, да.Разбрах.
  • 18 Чочо

    3 0 Отговор
    Е,вече няма
  • 19 Отец Дионисий

    14 0 Отговор
    Човек гол идва на този свят и гол си отива!
  • 20 пореден път когато

    5 1 Отговор
    зад камерата няма човек . пред камерата убиват няколко души за седмица - 2 . Тези кръгове влиятелни от прокурори, съдии, адвокати , меверейци , гедебоби да не се намешат в следствието . Доказателствата могат и да се фабрикуват . защо е нямал лично оръжие богаташа . все въпроси без отговор . Жената като кърми и не и вдигат . видяла колата и слязла . какво като е след час . Илия Павлов също говореше по телефона с жена си . та къртицата е очаквала мъжа си около 8 вечерта . Да . Друг път случайни хора подават сигнал . Сега свидетелите са мълчали 55 минуи , а и без да подават и после . какви свидетели на убийство . Да .
  • 21 АГАТа Кристи

    8 0 Отговор
    И този "пушек" за 2 - 3 седмици и ТОЛКОЗ.
    Както на всички знакови убийства в Бг, а то е крещящо видно, че поръчките са от НАЙ-ВИСШИТЕ власт имащи !!! Те са навързани като червата на едно домашно животно, каквото има даже и в законотворчеството ни !
  • 22 м-р

    5 0 Отговор
    Гледат се като котаци наговорили са се с лъжите
  • 23 Имаш

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Още двайсетина чинии да измиеш. Не се мотай и спри да ползваш за лични нужди служебен телефон ! Виждам те на камерите !
  • 24 изкривява се следствието

    2 2 Отговор
    аз ако съм решаващ за дело и ми дойде божанов , Искаш ли 20 000 евро бе и аз дай 70 000 евро бе, и божанов абе немам толкова бе на 20 000 евро . как да реагирам . ще го чупя да си ходи . а ако съм брадата и дойде божанов абе дай 100 000 евро бе , Руснака жена му си иска парите бе . какво да правя , ще го изгоня . Такава професия няма . Следователно са клевети . 500 имота се вземат от Рекетьор . Рекетира се с компромати , рушвети, а известни случаи няма . И по света няма . Да . Реабилитиран мафиоз . Сам няма как да склони новобогаташ незаконно забогатял да му даде нещо . А от самотни старци замъци неможе да вземе .
  • 25 Смехория

    16 0 Отговор
    И на децата е ясно, че всичко това не го е правил сам, не чух нито един капацитет да каже, че се разследват висшестоящи съдии, адвокати, политици, полицаи,само празни приказки
  • 26 тук случая не е като

    4 0 Отговор
    Плъха и Доктора . Самоделно оръжие . Окалян олигарх . Близък до гропировките . Фидосова правеше сделки . Митничари с имоти и лимузини , чалга и наркотици . А индиректно държал имоти . Закакво са му . Взвли му 200 бона евро . Сега има 80-120 милйона леват . къщи , сгради , имоти , а чичо му не е вече нотариус . Да .
  • 27 нашата

    7 0 Отговор
    Държава в плен на МАФИЯТА!
  • 28 Настрада мус

    7 0 Отговор
    На Кой остави 203 къщи и апартаменти Нотариусче е е, хай майко о о о!
  • 29 еврейте са най богати

    2 1 Отговор
    стиснати , парилюбци . този е странил от политиците . защо ли .
  • 30 Тома

    7 0 Отговор
    Добре че го гръмнаха да разберем какво притежава подставеното лице на полицията съда и прокуратурата
  • 31 Хайде

    3 0 Отговор
    Сега КПКОМПИ да се заеме с тези имоти и да ги върне на ограбените собственици и на държавата.Заинтерисованите да подават жалбите си там.Защото прокуратурата е глас в пустиня,а и съиграч както се вижда щом в такива престъпления участват съдии и нотариуси и им засекретяват имената,защитават си ги.Хората всичко знаят.Чакаме и с тях да има саморазправа .Правосъдието като отсъства има начин.....
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ДАНС

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "жена му на нотариуса":

    Колежке,недей така,и при нас е много натоварено!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове