Last news in Fakti

11 Януари, 2014 15:08 24 787 16

Двама загинаха при жестока катастрофа с 4 коли (обновена 20.00 ч.)

  • мъж-
  • загина-
  • жестока-
  • катастрофа-
  • 4 коли

Режат ламарините, за да извадят ранените

Двама загинаха при жестока катастрофа с 4 коли (обновена 20.00 ч.) - 1
Снимка: Varnautre.bg

Катастрофа с 4 коли взе жертва на пътя Варна - Аксаково. Сигналът за тежкия инцидент е подаден в 13:15 часа. Пътно-транспортното произшествие е станало на 100 метра от село Изворово, съобщи Varnautre.bg.

Софидйко "Audi" се движило от Варна към Добрич. Предприемайки изпреварване колата се е блъснала челно в "Жигули" с добричка регистрация. На място е загинал пътник от руското возило, а водачът е бил в много тежко състояние и е откаран в МБАЛ "Св. Анна". Впоследствие той също е починал в болницата, съобщиха за Факти от ОДМВР - Варна. 

Зад жигулито се е движил "Opel Omega" със старозагорска регистрация, който също е станал участник в катастрофата. В автомелето е пострадала и четвърта кола - BMW.

Екип на "Гражданска защита" е изпратен на мястото на инцидента, който ще режат автомобилите, за да извадят мъртвия и ранените.  

"Вероятно са пострадали две деца и четирима възрастни. Двама или трима пациенти са били закарани с частен автомобил до филиала на Бърза помощ в Аксаково. Три екипа лекари са изпратени от Варна и един от Аксаково", съобщи шефката на Спешна помощ във Варна д-р Мая Рашева.

По-късно от ОДМВР - Варна, уточниха, че сигналът за ПТП-то е постъпил около 13:15 часа.

Загиналият пътник в Л.А. „ВАЗ” е на 73 г. от с. Змеево, а водачът на същия автомобил - мъж на 46 г. от Добрич.

Пострадали са други 5 души, като опасност за живота им няма. Водачката на Л.А. „Ауди”, жена на 36 г., и двама пътници (деца) са с контузии и фрактура на пръст, настанени за наблюдение в МБАЛ „Св. Анна”, без опасност за живота. Двама мъже от Л.А. „Опел”, на 49 г. и на 29 г. от гр. Стара Загора, са прегледани и освободени за домашно лечение с контузии, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължават процесуално - следствени действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до сблъсъка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    5 2 Отговор
    Много лошо...и пак причината е неправилно изпреварване ! Внимавайте хора !
  • 2 Иван Господинов

    5 1 Отговор
    Мен пък щяха да ме блъснат линейките пътуващи натам. За първи път виждам да карат две линейки една зад друга . Направих път на едната а втората ме връхлетя едвам се измъкнах хубаво че имаше място и бях на първа та я сритах и се махнах. Чудех се накъде ли отиват явно е било това .
  • 3 Georgi Enchev

    4 2 Отговор
    С по-мощните коли са джигити на пътя.Като ги видя и се плаша.
  • 4 Нептун

    4 1 Отговор
    А снимката няма нищо общо с катастрофата, защото е направена малко преди кръговото на Пикадили Парк
  • 5 Бай Иван

    5 2 Отговор
    Когато умират тези които причиняват катастрофата на кой ли му пука. Двама трима по малко. Лошото е когато умират невинни хора които са си спазвали правилника .

    Коментиран от #6, #8

  • 6 ВИП АМГ

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    vinagi kogato umirat hora e jalko
  • 7 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
  • 8 Андрей Николов

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    Бай Иване ти верно си бил пълна откачалка...
  • 9 Виктор

    4 0 Отговор
    Вече на нищо не прилича България! Днес докато шофирах по нормален двулентов път недалеч от град Сливен настигам сиво VW Caddy, което очевидно се движеше мудно. Когато реших да го изпреваря и се изравнихме пича от VW явно реши, че е голям мъжага и почна да настъпва, а насреща идваше кола.. Трябваше да бия спирачки, за да не стане ПТП пък на него едва ли му пукаше.. Накъде отива България хора! Бъдете малко по-толерантни на пътя и има един педал в средата между другите два. Не използвайте само най-десния!

    Коментиран от #15

  • 10 Виктор

    3 0 Отговор
    П.П. Жалко за загиналите. Отново невинни жертви! Дано почиват в мир!
  • 11 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    В България няма да се научим да караме докато не оправят У-чебните коли и инструкторите.Мен ме караха да карам в града с не повече от 30км/ч а извън с 50 .И не забравяйте да си включвате фаровете щото всички свикнаха и с това се ориентират.Ако на руската машина не са му били включени фаровете и ако е имало леко мъгла познайте какво следва.,

    Коментиран от #16

  • 12 тодор дойчев

    1 0 Отговор
    Селото се казва Изворско,а снимката не е от катастрофата.Има замесено Ауди и жълто жигули!
  • 13 Ivailo Ivanov

    0 0 Отговор
    ksto gledam mokro e bmw e vinovno
  • 14 Кобрата

    1 0 Отговор
    Ех ..... значи...докато дават книжки на некадърници тъка ще бъде то човека си е карал жигулката и сигурно онзи по-старият в колата е бил баща му и някаква си некадърна к..ка ги е одарила...и невинните хора са си отишли, а тя е добре за такива работи най-много ме е яд.
  • 15 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Виктор":

    Викторе какво да ти кажа...нямам думи просто бог да ни пази и това е...то да те е страх да тръгнеш на някъде с колата си като знаеш какви некадърници имат книжки.
  • 16 Михаил Тодоров

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бхд БхД":

    Не съм съгласен да се кара извънградско с 50-60 нормалната скорост е 80. Ако караш прекалено бавно пак създаваш предпоставка за птп. Аз във 90% от случаите карам градско с 80км/ч разбира се където позволява пътя (не да карам в някои междублокова уличка) и спокойно мога да заявя ,че и да стане нещо мога да реагирам стига да имаш бързи рефлекси и да знаеш какво да направиш. Във повечето случаи Курсовете не учат на такива работи. Те се придобиват с много практика и създали се рискови ситуаций.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове