Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 10:11 7 828 27

Проф. Халачев: Този, който е знаел, че Нотариуса ще бъде убит, е при Пепи Еврото

  • любомир халачев-
  • нотариуса-
  • пепи еврото

Не е важно кой е в списъка с ВИП гостите на частния клуб на Нотариуса, а кой не е влязъл

Проф. Халачев: Този, който е знаел, че Нотариуса ще бъде убит, е при Пепи Еврото - 1
Снимка: БГНЕС

На много места хората могат да тропнат на масата, да избират, не може в демократична държава, за разлика от племената, правосъдната система да е в такова състояние. Това заяви режисьорът проф. Любомир Халачев пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че до преди 2-3 месеца се е говорело, че има проблеми, но има и много почтени магистрати. Но след убийството на Мартин Божанов се оказало, че мрежата е такава, че почтените не се виждат.

"До преди седмица имах надежда, че всичко ще се реши. Но тази комисия няма никаква функция, тя може 2-3 месеца да разпитва, да си губи времето, да каже "ние разбрахме кой е виновен". Прокуратурата какво ще прави през това време", попита Халачев.

Tой посочи, че е не е важно кой е в списъка с ВИП гостите на частния клуб на Нотариуса, а кой не е влязъл.

"Търсят тези, които ще бъдат пожертвани, за да продължи да работи системата. Преди 20 г. са му взети 400 000 лв. незаконно спечелени. Никой не е питал с какво се занимава този човек, който е крал навремето и никой не казва "аз лично го разследвах", коментира още режисьорът.

Той заяви, че обществото ни е социално покварено, идеалите, моралните ценности са изчезнали, както и "нещата, в които, хубави или лоши, се кълняхме".

Криминалистът Иван Савов: Мартин Божанов се е чувствал над закона, не е имал никакви страхове

Според проф. Любомир Халачев, ако някой е знаел, че Мартин Божанов ще бъде убит, е щял да бъде изпратен в чужбина по начина, по който е изчезнал Пепи еврото.

Ако родната действителност бъде разказана в сериал, той непременно ще е криминален.

"Ако такъв сериал се направи без чувство за хумор, много хора ще вдигнат пистолета и ще се застрелят. Героите на тези сериали не са гении, а обикновени, алчни прости хора, със семпли интереси. Няма значение какви постове и титли носят. Малко по малко са пропускани пробойни и сега се е скъсал бентът и ни залива тази мръсотия", каза още режисьорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    26 0 Отговор
    почтени престъпници

    Коментиран от #12, #18

  • 2 А къде

    37 0 Отговор
    е Пепи Еврото ?

    Коментиран от #7

  • 3 Няма оправия

    35 1 Отговор
    Добре го е казал човека, истината е казал, но няма кой да чуе. Всичко е гнило, от училище до Дондуков 1, пък и 2
    Това тук е септична, радиоактивна яма.

    Коментиран от #27

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българка

    29 4 Отговор
    Тоя професор не е в час и разпространява фейк новини. На Божанов НИКОГА НЕ СА МУ ВЗЕМАЛИ/КОНФИСКУВАЛИ ДОРИ 1 ЛЕВ. Комисията за незаконнопридобито имущество му е ЗАПОРИРАЛА имущество за около 400 000 лв, но при властването на ГЕРБ Пацо -терасата (КПКОНПИ)е вдигнал запора. Така , че разцвета и размаха на престъпленията и мрежата на "Нотариуса" е при властването на ГЕРБ-ДПС. И сега всеки да си отговори КОЙ е разпъвал политическия часър. И АКО КОМИСИЯТА ПРОЧЕТЕ МАТЕРИАЛИТЕ ПО ДЕЛОТО КТБ ,ЩЕ МОЖЕ ДА ОГЛАСИ И ИМЕНАТА НА КУКЛОВОДИТЕ И БОСОВЕТЕ НА ТОВА ОПГ. И определено ОПГ на Пепи Еврото и ОПГ на Божанов си партнират и главатарите са едни и същи

    Коментиран от #10, #23

  • 6 Акула

    16 0 Отговор
    Честни престъпници Няма
  • 7 Даааа

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "А къде":

    Със сигурност не е в Белене да чука камъни... Ех, тоя "гаден комунизъм" как липсва при подобни случаи... 😀

    Коментиран от #25

  • 8 Иван Иванов

    5 2 Отговор
    Аз мисля, че е налице просто мързел у съдиите - те не се чувстват уютно - нямат достатъчно мотив да вършат канцеларска работа и - честно - завеждат се дела, а съдията трябва да ги решава - когато съдията настъпи "мотиката" и присъди не както трябва на не когото трябва - му се случват безброй проблеми, почват да го - репресират - буквално става "черна овца", всеки иска на него да се случи победата в едно дело и оттам - това и става, да не говорим абстрактно, налице е висока задлъжнялост на населението - едни "розови" кредити, които са раздавани на "килограм", високи и непосилни семестриални такси (студентски заеми), сметки и т.н. - това е първопричината - за да има съдебни дела, а нека погледнем на Запад - не е така.

    Тук Мафията държи където има високи сметки - там е Мафията - не е в съда точно.
  • 9 Последните 3 години нищо не сее случвало

    21 1 Отговор
    В Държавата, без знанието и Удобрението на ГЕШЕВ и Борисов!
  • 10 Даааа

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Сигурно и през 1992 когато са започнали с "промяната" на ЕГН-то са били на власт ГЕРБ.... ставате смешни като се взирате само в управлението през времето, което са били те на власт.... Хайде отворете си очичките и вижте от 1989 как започва всичко и се търкаля чак до днес...
  • 11 Дъра бъра, два чадъра

    5 3 Отговор
    Пруфесуре, разкриха те. Путин не прощава предателство. Виж Андреевка.
  • 12 ха ха хааа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    Цаца си ти , цаца ...🤭😁
  • 13 Бамбука

    12 2 Отговор
    Големия кукловод е извън България. Тук са само бушоните, куклите на конци и както казва професора - прости, алчни, семпли хора.
  • 14 КойТиУмВзе

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Ахааа , тука имаме и "артисти" вече ... 🤭😁

    Коментиран от #19

  • 15 Малограмотен професор

    4 5 Отговор
    С лопати да ги ринеш.
  • 16 ГЕШЕФ И САРАФОВ И ШИШИ

    4 1 Отговор
    Саху кереча без тях нищо не става
  • 17 Майор Майор

    15 0 Отговор
    Прави впечатление,че повечето са завършили школата в Симеоново и са куки,сто процента....Познават се още от общежитията и ако не са свързани,поне не си пречат.
  • 18 Рибка

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    Не, почетни престъпници...
  • 19 ТаУмВзе

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "КойТиУмВзе":

    Всички сме Пациенти във Цирка на Последна Национална Катастрофа, без да сме нация де.

    Коментиран от #24

  • 20 # КОЙ КОЙ РЪКОВОДИ 2014

    10 0 Отговор
    Цяла България скочи срещу шиши
  • 21 Късно е либе за китка

    12 4 Отговор
    Професоре, защо предадохте комунистическите идеи за едни банани и тоалетна хартия? Унищожихте България от алчност и простотия. Но иде време разделно. Да знаеш професоре,макар който ти е дал дипломата да ти бере гайлето, Москва не вярва на сълзи.


    осква не вярва на сълзи.
  • 22 Снимката говори

    4 1 Отговор
    Вижте самодоволната усмивка на т.нар. професор. Защо сега не го снимате? Бил русофил, сега горд натовец, а утре ще чука камъни в Белене.
  • 23 Иван Иванов

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Този Мартин Божанов действаше със съучастници - ходеха с една пишеща машина - по адресите на хората - уж - за Топлофикация - да подпишат декларации, после - добавяха - "получил сумата в брой - 96 000 лева" и по този начин оправяха нещата - излиза - че освен - че си подписал пълномощно да ти продадат апартамента - то са ти и платили и 96 000 лева (това преди промяната - плащане в брой), както и да е.

    Не беше трудно да се направи измама и сега не е трудно също.

    Въпросът е - че натрупа много пари - само 1 апартамент си е около 200 000 лева - като прибавиш и други екстри - че може да го дава под наем, това също става изгодно.

    Мисля че - имаше безгрижие във властите - сега пък е също опасно - сега - ако кажеш нещо - първо теб те проверяват.
  • 24 даааа

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "ТаУмВзе":

    Това е ясно,но ме изненадва ,че на голяма част от така нареченото население му е супер.А голяма част от същотот население живее за наркотиците,алкохола и казината ,които са основно перо в БГ смешната икономика.

    Коментиран от #26

  • 25 Хаха хаха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Даааа":

    В Алкатрас камани ли са чукали?
  • 26 ТаУмВзе

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "даааа":

    Само територията е Важна, без матряла! Пак дуднем, че е Последна Национална Катастрофа. Плацдарм срещу Русия на краварите сме. Вече Европа е във етно религиозна война със ислямистите. Няма фронт, за тва трябва да са срещу Русия. Нас ни отпиши де. Последният жив да вземе Историята на Паисии, аз я имам де. После да разкаже, ако има на кого за падението Последно на България.
  • 27 Мария

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Няма оправия":

    Кое в училището е гнило ? Това, че учителите пият валидол, а учениците екстази ли ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове