Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 11:05 1 475 30

Нинова: Ако ГЕРБ седнат за преговори по меморандума, означава, че Борисов е поставил партията си на колене пред ПП-ДБ

  • корнелия нинова-
  • герб-
  • преговори-
  • меморандум-
  • бойко борисов-
  • пп-дб

Това е меморандум-самопризнание, че тази сглобка съществува единствено, за да си разпределя постове, каза още лидерът на БСП

Нинова: Ако ГЕРБ седнат за преговори по меморандума, означава, че Борисов е поставил партията си на колене пред ПП-ДБ - 1
Снимка: БГНЕС

Това е меморандум на позора на ПП-ДБ, самопризнание за подялба на постове и шамар за Борисов. Това заяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова в кулоарите на парламента, предаде репортер на "Фокус".

"Партиите, които щяха да изчегъртат ГЕРБ, които щяха да сменят модела на управление, сега предлагат на Борисов 50% от държавата", заяви Нинова.

"Единствен изход от тази ситуация е избори 2 в 1", допълни тя.

"На второ място това е меморандум-самопризнание, че тази сглобка съществува единствено, за да си разпределя постове. От началото на правителството до ден днешен ние от БСП ви повтаряме това - тези хора се събраха единствено, за да си разпределят държавата, да я овладеят чрез регулатори и ВСС и ето го доказателството - писмено, черно на бяло доказателство за какво са се събрали. Няма нито ред за политики, за хора, за здравеопазване, за цени, за инфлация - само постове. Това е много звучен шамар за Бойко Борисов. Ако изобщо ГЕРБ седнат за преговори по този меморандум, това означава, че той е поставил напълно партията си на колене пред ПП-ДБ", каза още Корнелия Нинова.

Като предателство на националния интерес определи Нинова изказването на премиера Николай Денков, че е важно санкциите срещу Русия да работят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    12 5 Отговор
    И таа не се Наяде ей!
  • 2 Личната приятелка на Тиквата

    12 4 Отговор
    Му натяква нещо лично.
  • 3 УРА, УРА

    16 8 Отговор
    Пропадането на Нинова продължава. Това е необратим процес!

    Коментиран от #22

  • 4 Българин

    18 4 Отговор
    Нинова занули БСП

    Коментиран от #17, #21

  • 5 Българин

    17 5 Отговор
    ББ е на каишка от Посолството
  • 6 тодо

    15 5 Отговор
    Ама,ти откога се загрижа за Тиквата.БРАВО на ППДБ,че не им чинат евала вече.
  • 7 Ужастъ

    9 4 Отговор
    Тази лелка като и видя снимката и винаги се сещам за една песен на турбото: Преглед на печата, жена .....

    Коментиран от #23

  • 8 Майора

    12 6 Отговор
    Нинче , като участваше в безпринципната коалиция беше добре , сега не! И като искаш избори , ще минеш ли границата за тях! А колкото до Русия вие и Коейкин в защитавате , даже негови трима членове са там! Тогава кои са предателите?
  • 9 Дебелано Седесарска

    5 7 Отговор
    Като избереме президентска партия , царството ти свършва.
  • 10 истина ти казвам

    11 3 Отговор
    Ей не съм вервал че тая може да бъде такъв елементарен и нагъл човек! Тая си мисли че хората ядът доматите със колците,буквално! Нинова не разбра ли че,ако не са червените бабички и няколкото заблудени овце за вас никой нема и да знае! Ама и бабичките стремглаво намаляват,по естествени причини.
  • 11 5577

    12 2 Отговор
    Тая е подстрекател.
    Нинова си мисли, че при евентуални избори ще спечели повече гласове и ще се набута сред управляващите, ама няма да стане. БСП затъва и никой не иска да се съешава с комунистите.

    Коментиран от #18

  • 12 Пеши

    8 1 Отговор
    Каката иска нови избори.Но на тях резултата ще е отчайващ за БиСиПи
  • 13 Боко

    9 3 Отговор
    Абе, каквото каже Галя от ПосолствоТО, това ще правя. Какво тук значи някакъв си ГЕРБ, че и България...
  • 14 Нинова,,,,

    7 0 Отговор
    БСП да отдавна на колене.......това кажи
  • 15 5577

    7 2 Отговор
    Тая се включи в хартиената коалиция, заради нея върнаха хартиените бюлетини и ГЕРБ пак започнаха да "печелят" избори. Тая беше готова да се съеши с ГЕРБ, ама се провалиха плановете ѝ. Като фурнаджийска лопата е, ту с тоя, ту с оня, само и само да е във властта и пак не ѝ се получава. На следващите избори БСП ще е още по- надолу. Коледни добавки нямаше за пенсионерите, Великденски пак няма да има, цените растат, пенсиите не се увеличават, не се знае дали ще се увеличат от 1 юли или с колко ще се увеличат. От това БСП губи гласоподаватели.
  • 16 НИНОВА,,,,

    2 0 Отговор
    На каишка от Драган Цанков 28
  • 17 Млад пенсионер

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    За сведение-за първи път и винаги вечеще гласувам за БСП! Живот и здраве да е. Ще се броим все пак, макар, че официалните признания за манипулация на вота навяват съмнения! . Уж е престъпление, а извършителите са в НС????

    Коментиран от #28

  • 18 истина ти казвам

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "5577":

    Тя си мисли че е подстрекател! Може да подстрекава неколко баламуници да идат да тропат със тенджерите на площада.
  • 19 Корнелия

    4 7 Отговор
    Само тя не се предаде и продаде на ГЕРБ. ПП - ДБ позооооорници

    Коментиран от #25

  • 20 Георги Илиев Митев

    6 1 Отговор
    Сатирично стихотворение; Ода за Бойко : " Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: Каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар - Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент. " . Автор: Георги Илиев Митев. София (2014).
  • 21 Ппп

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Ей, пишман българино, Нинова казва самата истина. Но твоите оскъдни мозъчни клетки и гънки не могат да разберат. Точно заради такива като теб простото Киро си разиграва коня и унищожава държавата. Той утре ще си вземе сърфа и ще се върне в Канада, но къде ще отидеш ти бе Ганьо с дисагите. Всъщност знам- ще си на фронта в Украйна с пълни потури с кафява маса. Ей това просо.тията не прощава на никой. Дори и на най прос.тия човечец.
    .
  • 22 Ураааааа !

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "УРА, УРА":

    А пък ген. Атанасов расте всеки ден! Като носът на лъжльото Бойкикев!
  • 23 Пуфи

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Ужастъ":

    Ами гледай снимката на Киро с кривата джука. Той знае как да манипулира такива нискочели при.мати. Може и на съсела с очилцата, на който не му пука за теб как ще живееш. Помисли, ако можеш разбира се. То и това действие не се отдава на всеки.
  • 24 Ван дер Любе

    3 0 Отговор
    Всички крадливи партии са против ПП-ДБ. Явно има защо. Дали заради Русия, или свършиха парите. Но явно Борисов може да си мисли какво иска. Важно е какво мислят другите от тази партия. Дали Габриел си дава сметка, че следвайки Борисов вече няма да й носи полза. Колкото и да се дуе Борисов, Мата Хари му диша във врата и скоро ще го захапе. Габриел ще иска ли да си отиде безславно? Няма да е лесно.
  • 25 истина ти казвам

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Корнелия":

    Е не се е продала щото не са и предложили сухо! На дечицата във USA требва да помага че,там живота е труден! Виж ако ги беше изпратила при дрогарите във Масква,ама тя не!
  • 26 Бамбука

    1 0 Отговор
    Файтонната лидерка пак зае ефира, колкото да го зацапа.
  • 27 Колко е самодоволна!

    1 0 Отговор
    Колко е самодоволна! Че критиките не са към ея!
  • 28 Инициативата е тяхна!

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Млад пенсионер":

    Инициативата е тяхна! Иначе никога няма да седнат на пейките там!
  • 29 Цццц

    1 0 Отговор
    Тази дали ще има 4 депутати на следващите избори?
  • 30 Тъй де

    1 0 Отговор
    То от нагли по-нагли, че и подлоги
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол