Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 12:07 1 338 32

Петков: Има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент. В понеделник Борисов имаше покана от мен да говорим

  • кирил петков-
  • стратегия-
  • бавене-
  • до последния момент-
  • бойко борисов

"Това, което ме озадачава, е, че оценките на министрите на Денков са готови от 4 седмици и чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари - никакъв обратен официален отговор", допълни съпредседателят на ПП

Петков: Има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент. В понеделник Борисов имаше покана от мен да говорим - 1
Снимка: БГНЕС

В понеделник Бойко Борисов имаше лична покана от мен да седнем да говорим по всички въпроси. Вместо това аз разбрах, че те ще ни дадат техния документ в деня на оставката, а дотогава ще се случват тези моноспектакли - няма никакъв смисъл от това. Това каза Кирил Петков от ПП-ДБ в отговор на днешното изказване на Бойко Борисов, цитиран от Dariknews.bg.

Напомняме, че Борисов заяви, че на 5 март ще представят коалиционното споразумение, на 6 ще го дадат на ПП-ДБ да го четат, а 8 март Денков и Габриел ще са приключили оценката на министрите.

"Това, което ме озадачава, е, че оценките на министрите на Денков са готови от 4 седмици и чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари - никакъв обратен официален отговор", допълни Петков.

Според него "няма смисъл да дават документа в деня на оставката" и "има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент".

"Ако стане грешка, няма достатъчно време или се опитват чрез пресиране на времето да постигнат някакви резултати - то отговорността ще е изцяло тяхна", категоричен бе той.

"Скептичен съм към реалната идея за това колегите да се договорят с нас и имам чувството, че се правят моноспектакли, които да стигнат до потенциални избори", заключи Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Национални предатели

    24 5 Отговор
    Разрушители на България. Измамници.

    Коментиран от #16

  • 2 Селянин

    32 5 Отговор
    Тези, които ни казваха, че:

    - няма да правят коалиция с ГЕРБ
    - няма да подкрепят ДПС
    - няма да заселват нелегални имигранти в България
    - няма да толерират корупцията

    сега ни казват, че няма да изпращат български войски в Украйна и няма да ни вкарват във война с Русия.

    Има ли някой българин, който да вярва на тази лъжлива и крадлива пасмина, управляваща България?
  • 3 факт

    23 12 Отговор
    Боко докато е на свобода ,тази държава никога няма да стане бяла страна !!
  • 4 дебелака дето ака

    20 5 Отговор
    ДОВИЖДАНЕЕЕЕЕ
  • 5 Селянин

    26 4 Отговор
    Кирил Петков:
    "- Ние обещахме на нашите избиратели много ясно, че коалиция с ДПС и ГЕРБ няма да бъде направена от Продължаваме Промяната.
    Ние обещаваме това преди изборите и ще си изпълним обещанието, защото ние като политици ще бъдем хората които, когато обещаеме нещо, ще го изпълняваме."

    Коментиран от #8

  • 6 Прокурор

    22 5 Отговор
    ЩЕ НАПРАВИТЕ РОТАЦИЯ И ХОРО ЩЕ ИГРАЕТЕ ! Така казаха от посолствоТО ! Иначе няма папкане и има Магнитски !
  • 7 Шмоко стягай куфарите за

    18 8 Отговор
    Канада и хич не мисли да се връщаш
  • 8 И после

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Селянин":

    Си го избърса с избирателите многократно.
  • 9 ТаУмВзе

    16 5 Отговор
    Канадчето Врътка де Робе Овца! Що сме Приключили вчера ли? Те го те сладуро и некви парапети.
  • 10 Гачо

    17 4 Отговор
    Стига си мрънкал Киртак! Хвърляй оставката, взимай куфарите и отивай на острова, и се надявай да не дойдат хора милеещи за страната, че и там ще те намерят и вкарат в затвора!
  • 11 ЛИЛИ

    13 5 Отговор
    КИРЕ БЕБЕТО РАСТЕЛИ ЛЕНЧЕТО ИМА ЛИ МЛЕКО ЗА МАЛКОТО
  • 12 Този Кирчо

    16 4 Отговор
    За нищо не става. Нито четене с разбиране му се отдава, нито дар слово. Пълна трагедия е. Ама пълна. Мозък на пастет и визия амбулантен търговец . Покъртително е че въобще подобни хора в управлението на държавата има. Погледнато реално това същество няма никаква експертиза по каквото и да е. Може от проВиотици от кокичета да разбира но дълбоко и в това се съмнявам
  • 13 Този Кирчо

    9 3 Отговор
    Иде пролет смешко, време е кокичета да береш ! Аре....
  • 14 Гост

    9 4 Отговор
    Никой не иска да говори с наркозависими,освен Лена,но и тя не ще приказки иска да и се гъделичка парапета.
  • 15 До сега имахте всички министри без един

    10 3 Отговор
    Сега трябва да имате само един ! Това е ротацията. Кое точно не му е ясно се чудя на тва същество ? А?
  • 16 Кнаус 485

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Национални предатели":

    Съгласен съм че ти е боклуци са национални предатели...... Като видя пелтека ми се повдига, за тиквун и прасето не ми се говори......240 народни боклуци.....
  • 17 ЧОЧО

    4 1 Отговор
    Не мога да преценя,кой от двамата е по голям лъжец.
  • 18 А ТИ ПЪК

    9 1 Отговор
    КОЙ БЕШЕ
    БОРИСОВ ПЪРВО ЩЕ ГОВОРИ С НАЧАЛНИКА ТИ А ПОСЛЕ ЩЕ ТИ СВЕДЕ РЕШЕНИЕТО ИМ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ
  • 19 продажници

    10 1 Отговор
    Защо Денков ще оценява министрите си? Защо не питате народа? 9 месеца слушаме само за Украйна и евро-атлантическата солидарност! С какво подобрихте живота на обикновения българин? Или той не ви интересува?
  • 20 патриот

    2 1 Отговор
    Къде се е чуло и видяло, българи да се разберат? Сигурно, защото пренебрегват условието за постигане на най добрата сделка, включващо решение, при което и двете страни, да са малко неудовлетворени!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 про100 киро

    5 0 Отговор
    нали не сте коалиция а сглобка
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 бай герги

    6 1 Отговор
    Киртак ти си вече бита карта и чеп за зеле неставаш
  • 25 Всичко

    2 0 Отговор
    За едно завладяване на държавността.
    Но 100%тъпко кире тя е завладяна и няма да ти я дадат шиши пожарнио и доган. И ти си кът тях. Всичко е за твое ваше ползуване. СИГУРЕН СЪМ (СЛЕД КАТО НАРОДО СПИ ДЪЛБОК БАЛКАНСКИ СЪН) ПАК ЩЕ СЕ СГЛОБИТЕ И ПОДЕЛИТЕ НАРОДНИТЕ БЛАГА.
  • 26 Малък весел гей

    3 1 Отговор
    Представяте ли си какъв ще е диалога между Кико и Баце?-"Само да кажа,само да кажа..."!Киро,стига вика,че ме заболя главата!Я бегай да донесеш едно кафе от Дилян,че ми изгасна пурата.И по мазно да е!

    Коментиран от #30

  • 27 Простия Киро отново чете учебника лъжи

    4 2 Отговор
    За напреднали и тренира!
  • 28 Българка

    2 2 Отговор
    Работата е ясна. След грандиозния скандал с мафията в правосъдната система, създадена от Герб и ДПС, Боко ще направи всичко възможно да се потули всичко това, дори сцената на предсрочни избори. По делата ще ги познаеш! Шайка изроди.
  • 29 Анджо

    0 0 Отговор
    Кой е тоя плужек бе ,рядко ме дразни някой, но тоя пълна невежа.
  • 30 Анджо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Малък весел гей":

    Така трябва да се пише и на русфилите, те ще се сеят и няма да разберът , че става дума за тях. Това е в характера на шопа.
    Сега ще се опитат тия да се оправдават само с Бойко и няма да видят техните генални простоти които сътвориха.

    Коментиран от #31

  • 31 до неразбралите

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Анджо":

    Няма да се ходи на предсрочни избори, защото най-големият губещ ще е той.
  • 32 Павел пенев

    0 0 Отговор
    Изчезвайте веднага гнусни политически боклуци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол