Last news in Fakti

14 Март, 2024 18:43 2 550 17

Николай Стайков: Най-вероятно Пепи Еврото е някъде около нас, жив, здрав и продължава да движи нещата по същия начин

  • николай стайков-
  • пепи еврото-
  • жив и здрав-
  • дела

Има и прокурор, който започва разследване срещу свой колега, защото е започнал разследване срещу Петър Петров-Еврото. Виждаме как се замотават дела, подменят се свидетелски показания, които са нарушили спокойствието на Петьо Еврото, подчерта журналистът от Антикорупционния фонд

Николай Стайков: Най-вероятно Пепи Еврото е някъде около нас, жив, здрав и продължава да движи нещата по същия начин - 1
Снимка: bTV

Градският прокурор отправя послание, което е изключително важно – тя влияе на текущото разследване. Това каза в "Лице в лице" по bTV журналистът от Антикорупционния фонд Николай Стайков за неявяването на ръководителя на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова за изслушване пред парламентарната комисия за Мартин Божанов-Нотариуса.
Виждам едно втвърдяване на прокуратурата. То започна от изказването на съдия Георгиева, в което се използваха практики отпреди 7-8-10 години. В изказването тя призова за разследване на Антикорупционния фонд, защото в него има чуждо участие, което заплашва националната сигурност, което е смехотворно. Имаше и позиция на прокуратурата отпреди два дни, в която ясно се казваше – оставете ни намира, заяви Стайков, цитиран от novini.bg.
По думите му въпросите към прокурор Кирилова и към цялото ръководство на прокуратурата нарастват.

Няколко са въпросите, които би трябвало да бъдат зададени в такова публично изслушване. Един от тях е как се гарантира, че един най-обикновен редови прокурор ще разследва преките си началници, които изскачат по водено от него дело. Защото покрай Нотариуса изтичат имената на почти цялата прокуратура. Има и прокурор, който започва разследване срещу свой колега, защото е започнал разследване срещу Петър Петров-Еврото. Виждаме как се замотават дела, подменят се свидетелски показания, които са нарушили спокойствието на Петьо Еврото, подчерта Николай Стайков.
Най-вероятно Петьо Еврото е някъде около нас, жив, здрав и продължава да движи нещата по същия начин, добави той.

Стайков коментира още, че според него трябва да се изясни дали Илиана Кирилова е работила в една стая с Петьо Еврото и Делян Пеевски.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро щайгата

    25 6 Отговор
    че много ясно ако не беше жив оня плъх нямаше да го убият нали щеше да говори срещу него в съда така се чисти конкуренцията в тия среди…! и не си мислете че само един плъх има те са стотици
  • 2 Гаранция не дават на никой

    16 3 Отговор
    Въпрос на време е.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Майорс

    14 3 Отговор
    Явно прокуратурата е прсва , щом АКФ има информация от хора , кпито са подсъдими или де води разследване срещу тях!Не знам как се вярва на тях щом шефа им е от бившата ДС!
  • 5 Пепи Еврото най вероятно е в Дупница

    14 2 Отговор
    при другият брат Галеви.
  • 6 Бендида

    16 3 Отговор
    ,,Те са сред нас " е един наивничък към днешна дата филм на Карпентър. Извънземните се вселяват само в богатите и корумпирани хора, и така колонизират Земята. Знам, че не е смешно, но г-н Евро и сие идеално кореспондират на фентъзи сюжета. :)
  • 7 007 /агент/

    10 2 Отговор
    Сърбия е "около нас" - с Цв. Василев люпят карти по цял ден и ви се надсмиват
  • 8 00001

    21 4 Отговор
    Не само Пепо Еврото,но и всички други храйдути, крадци и измамници са си на същтите държавни работни места, от които изсмукват кръвта на държавата, и убиват настоящето и бъдещето на българите. Убийството на един мафиот не спира работата на десетките хиляди други мафиоти в държавната администрация, служби за сигурност, съдии и прокурори. Докато не бъдат системите изчистени от тях, и преструкторирани няма прогрес. Сега в момента България е каца без дъно, особенно когато се касае за пари от ЕС фондове, държавни пари и поръчки, или за пари на граждани.Данъка на дохода в България не е 10 % а 62%, има много други малки скрити месечни данаци и такси, без да се включва тук данък корупция. За това и стандарта на живот в България е мизерен за обикновения човек.,
  • 9 ДО НИКОЛАЙ СТАЙКОВ

    12 5 Отговор
    НИКОЛАЙЧО СЪРДИСЕ НА ХРИСТО ИВАНОВ/ПИНОКЮЙО/ И НА ПЕПЕТЕТА /ПАРАПЕТИТЕ/ БОЮ ИЗПРАН ДИДО ЦЪФТИ ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ НИКОЛАЙЧО.
  • 10 Жив е той жив

    3 3 Отговор
    е на неговата маса в ресторанта.
    И прокурори приема
    и миряни закъсали за прошка.
    Ти мутри били но след това
    се превърнали в овчици и затова
    невинни се отървали..... уви.
  • 11 Един

    6 5 Отговор
    По-опасен от Пепи Еврото е Румен Рублата.

    Коментиран от #12, #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Артилерист

    9 1 Отговор
    Според мен Пепи Еврото е един дребен мошеник в сравнение с просто Киро, Асан, Борисов, Ристю Иванов, Пеевски (сега ръководител на турската партия в българския парламент). Има публично оповестен запис на разговор на мутрата Борисов и прокурор Кокинов как Борисов си е избрал главния прокурор. Никаква реакция от страна на държавата. Знаем после в каква порочна симбиоза работеха шайката и Гешев.
    Има публично оповестен запис на разговор от сбирката на Подмяната, където ясно се казва от просто Киро, че те ще сменят шефовете на органите на реда и ще правят каквото си искат, съгласувано с посолствоТО. Няма реакция на държавата. Ама как и да има такава, като шефовете на Подмяната бяха ръководители на държавата. Занимават ни с дребни безкруполни мошеници, Еврото и Нотариуса, като в безобразията им участва ДЪРЖАВАТА с полицията, която ги охранява, с прокуратурата чрез Сарафов, който е редовен посетител на заведенията им и тн.
    Цялата държава е прогнила. Младите хора протестираха цяла година срещу мутрата Борисов и каскета Гешев, но "държавата" беше зад тях и те устояха.
    Нужна е революция и преосноваване на ДЪРЖАВАТА! ИНАЧЕ ВСИЧКИЯТ ТОЗИ ГНИЛОЧ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ИЗРИНАТ.
  • 14 Ю. СЛАВКОВ

    5 0 Отговор
    Изслушването на И. Кирилова е наложително, дори обезателно. Добре е, че съществува законна възможност да бъде задължена да се яви. В конкретния момент нейното изслушване би било по-ценно дори от това на поканените Цацаров, Гешев и Сарафов. Не само от гледна точка на все по-затъващия в калта фундамент на българската прокуратура, а от чисто прагматична гледна точка на разследването. Пепи Еврото е някъде около нас, но къде точно? Българите сме поставени в ситуация да гадаем по сайтовете и социалните мрежи. Залага се силно на Гърция и Сърбия и в по-малка степен - на Турция и Румъния. Освен това трябва да се побърза, за да не се даде възможност на действителните господари на нашия живот, Борисов и Пеевски, да вземат сериозно отношение и да обмислят варианти дотолкова, доколкото нещата евентуално биха могли да са свързани със самите тях.

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Не бе,

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Един":

    Киро долара !
  • 17 5454

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ю. СЛАВКОВ":

    Какво изслушване на Кирилова?! Ще дойде в НС и ще каже, че няма корупция, има само усещане за корупция. Прокуратурата е ОПГ. Бастион на престъпността. И никой не предприема мерки за разчистване.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол