Last news in Fakti

26 Март, 2024 10:49 2 051 18

Антон Кутев: Борисов вече е убеден, че може да обърне играта. ПП не познават начина, по който се прави политика

  • антон кутев-
  • бойко борисов-
  • избори-
  • игра-
  • пп-
  • политика

Причината за края на преговорите не е само спорът за военния министър Тодор Тагарев, а това, че от самото начало Борисов е принуден да участва в нещо, което не иска, коментира експертът

Антон Кутев: Борисов вече е убеден, че може да обърне играта. ПП не познават начина, по който се прави политика  - 1
Снимка: NovaNews

Бойко Борисов установи, че вече може да управлява без ПП-ДБ и реши, че това става чрез избори. ГЕРБ и ДПС се намират в добра кондиция за договорки и ще трябва да „напазаруват“ нужните им субекти“, това каза бившият говорител на служебните правителства Антон Кутев в ефира на „Твоят ден" по NovaNews.
Експертът посочи, че хората са изморени от случващото се на политическата сцена и затова одобряват разпадането на „сглобката". Той смята още, че от ПП пък не познават начина, по който се прави политика.
Кутев е на мнение, че причината за края на преговорите не е само спорът за военния министър Тодор Тагарев, а това, че от самото начало "Борисов е принуден да участва в нещо, което не иска".

„Досега той нямаше силите и усещането, че може да обърне играта, но сега вече е убеден, че може да го направи. Затова отива на избори“, поясни Кутев. Той допълни, че ПП са можели да намерят път, но вместо това са „решили да извиват ръце“.

Кутев е на мнение, че се подценява падането на резултатите на ПП-ДБ. Той не вярва, че те повече ще влязат в управлението. По негови думи заявката е била за сериозни реформи и борба с корупцията, които не са се случили.
Експертът посочи, че промяната в Конституцията е била насочена към президентската власт. „Последните четири правителства на Румен Радев са с 30-35% одобрение“, поясни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хе хе

    19 13 Отговор
    А вие не познавате избирателите. Борисов няма да обърне играта. Избирателите му постоянно намаляват.

    Коментиран от #6, #8

  • 2 Последния Софиянец

    24 6 Отговор
    Ген Атанасов се моли на колене на Тиквата.Гади ми се!

    Коментиран от #12

  • 3 Ранбо

    12 8 Отговор
    Начина по който се прави политика у нас е следния: От сарая нареждат, слугите изпълняват. Който е най-усърден и изпълнителен, получава назначение и някаква малка порцийка. И така, който е най-старателен, той се издига до слуга!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пфф

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ранбо":

    Зеленчуци, битовизмите ви на слугини не ни интересуват!
  • 6 оня с коня

    13 10 Отговор

    До коментар #1 от "хе хе":

    Ако според тебе Избирателите на ББ намаляват,то на останалите просто трябва да са свършили.Ще дойдат изборите ,ще ги Спечели КАКТО ВИНАГИ Борисов,а Вие дето го наричате "Тиква" и "Пожарникар" отново ще правите смешни сметки колко малко Проценти е спечелил като се извадят от общото число на Българите Негласувалите!

    Коментиран от #9, #18

  • 7 будка с П - що е то

    10 2 Отговор
    отговор : Антон Кутев , но всъщност (въпреки , че не мога да го понасям отвсякъде) в случая е напълно прав . Силно се надценява процента , който ПП/ДБ ще вземат на предрочните избори ,защото 90% от хората гласували за тях ,всъщност видяха и какви са , и колко струват и това разочарование ще се стовари над кухите , лакоми , неуки и не съвсем в ред глави на ШАРЛАТАНИТЕ ПРЕЗ М. щНИ.
  • 8 Аха ,аха ... ,

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "хе хе":

    ... така е ! Избирателите на ГЕРБ не само намаляват , ами ... не останаха !!! А виж ПП+ДБ ,ехехехе ... колко нови поддръжници "спечелиха" с "мъжкото" си поведение и с "брилятното" си управление на държавата ... не е истина !!!
    Само ми е чудно ... барем ти вярваш ли си на щуротиите ,които пишеш ?

    Коментиран от #10

  • 9 хе хе

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Вижте какво, зарзавати, това, че блокирахте работата на парламента, няма да мине без последствия. Както искате го разбирайте! Сметки без кръчмар си правите.😄
  • 10 добре се справят

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Аха ,аха ... ,":

    Взеха ви няколко областни града. Още не можете да го праживеете, понеже политическите ви врачки ви бяха излъгали.
  • 11 Българи къде сте

    3 1 Отговор
    Полицаи убиват Българи в град Бобов дол без никакви основания, тези са полудели!
  • 12 това шоу чакахме

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А на мен ми е весело. Понеже знам какво следва. 😄
  • 13 💠🔆♻️

    2 3 Отговор
    Четири до пет процента макс, почти сигурно е че до Изборите на Есен ще има нов проект в ляво, така че и тези 4/5% на ПП, ДБ не са сигурни, до Есен има време всичко е възможно, това което не е възможно е ПП, ДБ да спечелят повече от 5% но по малко е твърде вероятно.
  • 14 ИНЖ1

    7 5 Отговор
    Единствено ППДБ се опитват да правят политика. Останалите(ГЕРБ, ДПС, БСП и тн.) се опитват да правят пладнешки обирджилък.
  • 15 Бай Благой

    4 2 Отговор
    Никак не ми е симпатичен Кутев....но в случая е прав човека.
    ПП-ейците си заминават..най-вече заради това че те се оказаха същите крадци и схемаджии като гробаджиите и ония от "сараите".
  • 16 Анонимен

    5 1 Отговор
    Г-н Кутев,вие на този цирк политика ли му викате?В България няма нито един истински политик(без да се обиждате), особено в редиците на престъпната групировка ГЕРБ.
  • 17 Горно Уйно

    2 1 Отговор
    Кириле, а сад адио!
  • 18 това са фактите

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Паднахте от 800 000 на 600 000. Това да не е увеличение случайно?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол