Last news in Fakti

30 Март, 2024 13:09 6 693 106

Асен Василев: Ние искаме мачът да е честен, а не уговорен. ГЕРБ и ДПС искат мачът да е решен преди да започне

  • асен василев-
  • мач-
  • уговорки-
  • герб-
  • дпс

Въпросът е по кой модел искаме да се развиваме - латиноамериканският на ГЕРБ или европейският, при който растат доходите и имаме модерно здравеопазване, образование. Виждате колко яростни са атаките на ГЕРБ към европейския модел. Ако искате латиноамериканският модел и постната пица, гласувайте за ГЕРБ и да спечелят изборите, каза още съпредседателят на ПП

Асен Василев: Ние искаме мачът да е честен, а не уговорен. ГЕРБ и ДПС искат мачът да е решен преди да започне  - 1
Снимка: БГНЕС

В последните дни слушаме призиви от рода на - хайде да се върнем към добрите времена на ГЕРБ. Аз казвам - хайде да видим какви бяха добрите времена на ГЕРБ. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев по време на Общото събрание на партията, цитиран от novini.bg.

"Само за последните три години имаме ръст от 10% на БВП. При управлението на ГЕРБ също има ръст от 10% на БВП, но за 12 години. За три години успяхме да вдигнем средната работна заплата със 700 лева. Да видим доходите на пенсионерите. За 12 години управление на ГЕРБ пенсиите са растяли с по 10 лева на година. За последните 3 години пенсиите са нараснали с над 400 лева. Сега от 1 юли ще има още ръст на пенсиите. Това не са подаяния. Това е възможност нашите родители да не избират между хляба и лекарствата. При най-бедните положението е същото. За три години минималните пенсии ще нараснат с повече, отколкото за 12 години управление на ГЕРБ. Пак ще кажа, че това не е лява политика или политика на подаянията. Това е политика за хората. Политиката на ГЕРБ беше латиноамериканска - много малко хора стават супер богати, а останалите са бедни и емигрират. Ние успяхме да увеличим доходите на хората в момент на ковид криза, война в Украйна, не увеличихме данъците. Това е пътят България да стане нормална европейска държава. Ако искате България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ и им дайте властта", обяви Василев.
"Осигурихме безплатни учебници и транспорт за учениците. Искаме образованието да бъде достъпно за всички. Следващата задача е по-трудна - образованието да стане по-качествено. Вдигнахме и заплатите на учителите. Вдигнахме заплатите в здравеопазването. Осигурихме безплатни лекарства за сърдечно-съдовите заболявания. Това струва 45 млн. лева или под 0.5% от увеличението на бюджета на Здравната каса. Това не е социализъм. Това е възможност 600 000 българи да си пият лекарствата. Това не се правеше досега. Защо? Защото здравната система е построена така, че всички искат пари за болници, а никой не иска пари за превенция на заболяванията. Срещнахме огромна съпротива. Две години водим битки, за да се въведе минимално заплащане за лекарите и сестрите в болниците. Знаете ли кой атакува тази мярка? Шефовете на държавни и общински болници. Те получават заплати от 50 000 до 100 000 лева на месец. Вместо тези пари да се разпределят равномерно, те отиват при шефовете. Успяхме и с това да се преборим. В болниците не се мисли за здравето на хората, а как да вземем повече пари по пътеките. Лекарите бягат от България и по тази причина - отвращават се от тези политики. Ако ГЕРБ искат европейско здравеопазване, нека да седнем и да го направим", призова Асен Василев.

"Третият мост над Дунав вече е договорен. Това е вторият мост при Русе. В процес на финализиране е и четвъртият мост при Силистра. Започваме да свързваме Северозападна България с останалата част от държавата и Европа. Започва строеж на последния участък на АМ "Струма". Толкова за "една лъжица асфалт не сте сложили", а и по-важното е, че нашият асфалт е качествен. Общините вече имат равен шанс да подобрят качеството на живот на гражданите си. Българската армия има рекорден бюджет за превъоръжаване. Имаме завършен интерконектор с Гърция след 10 години чакане ГЕРБ да го направят. Имаме разширено газохранилище в Чирен отново след 10 години чакане ГЕРБ да го направят. Имаме договорен с Румъния ВЕЦ на Дунав. Очакваме до месец да получим одобрение от ЕК. Имаме увеличение на 30% на инвестициите, което е рекордно. Всичко това с дефицит под 3% и в условията на кризи. Това не е магия, просто оставяме бизнеса да работи и му създаваме равни условия. Въпросът е по кой модел искаме да се развиваме - латиноамериканският на ГЕРБ или европейският, при който растат доходите и имаме модерно здравеопазване, образование. Виждате колко яростни са атаките на ГЕРБ към европейския модел. Ако искате латиноамериканският модел и постната пица, гласувайте за ГЕРБ и да спечелят изборите. За последните три години наваксахме толкова, колкото за последните 10 години. Данните на евростат показват, че за първи път, откакто сме членове на ЕС, не сме последни в ЕС по покупателна способност, зад нас е Унгария. Тези данни са за 2023 година и са пресни, пресни - от миналата седмица",разкри Асен Василев.

"В модела на развитие на страната имаше много грешни неща, които можеха да бъдат поправени лесно и по централен начин. За да мръднем още напред, трябва да имаме честен мач, който не е уговорен. Това важи за всяка една обществена поръчка, всеки един конкурс, съдебната система. Ние искаме мачът да е честен, а не уговорен. ГЕРБ и ДПС искат нещата да са уговорени, мачът да е решен преди да започне. Това е причината да отиваме на избори. Хората започнаха да се връщат в България. За да продължат да се връщат, трябва да имаме честни правила. Само така ще имаме качествено образование, здравеопазване и инфраструктура. На тези избори това ще е нашата борба - за честни правила", завърши съпредседателят на ПП.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    88 25 Отговор
    От злоба към Радев ПП върнаха на власт Бойко Борисов.
  • 2 Бойко Разбойко

    71 14 Отговор
    Кьорав карти не играе.С 200.
  • 3 Герен

    59 9 Отговор
    ЕДНО Е ДА ИСКАШ ДРУГО Е ДА МОЖЕШ И ТРЕТО ДА ВЗИМАШ РЕШЕНИЯТА САМ.
    МУУУУ СТЕ. ИЗВИНЯВАЙТЕ КРАВИЧКИ ПО УМНИ СТЕ ОТ ТЕЗИ.
  • 4 Признайте си

    82 18 Отговор
    пред избирателите, че ви хлъзнаха за кой ли път, стига сте бръщолевили празни приказки от рода на отбор, промяна и тнт Слаб 2 за управление, 6-за измами
  • 5 Вьзмутен

    82 14 Отговор
    Асанко пропусна да каже с увеличение на пенсиите колко пьти се вдигнаха цените

    Коментиран от #45, #64

  • 6 ТаУмВзе

    60 10 Отговор
    Кокорка пак да се изреже нещо си!
  • 7 Мдааааааа

    77 10 Отговор
    А ние искаме всички вкупом да се пренесете при бай Ставри. Той е строг, но справедлив.
  • 8 Въпроси

    70 13 Отговор
    Тоз върна ли парите? Не трябва ли да е в затвора? Защо мисирките му давате гласност?
  • 9 Те така

    51 5 Отговор
    са свикнали да играят , затова България е цъфнала и вързала !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Червената шапчица

    67 8 Отговор
    Христо Иванов: Ние имаме рецептата за промяната, не само амбицията. Ние имаме формулата - Това е вицът на деня...
  • 12 Киркокор

    61 12 Отговор
    Много искаш ама никой не ви иска 💩
  • 13 Да ви го......

    54 11 Отговор
    Скапани ппдб продажни
  • 14 Големите надежди...

    56 10 Отговор
    Те искали...И какво постигнаха - Борисов и Пеевски изпрани, излъскани до блясък. И с цялата власт - правителство, парламент, прокурор, съдебна система.
    Полуграмотни неможачи.
  • 15 Българка

    30 40 Отговор
    Истината е, че ГЕРБ-ДПС не са проевропейски партии, а наистина латиноамерикански групировки. Всичките им активисти са милионери и мултимилионери. А това не е от депутатските им заплати. И колкото по-богати стават лидерите на тази ОГ, толкова по-бедни стават и остават гласоподавателите им. ПП-ДБ не трябва да се заблуждават, че докато грабителите не са в затвора, а властват и рекетират, то ще има работещи промени в политика, служби, прокуратура, здравеопазване, регулатори, държавна администрация. ПП-ДБ трябваше да се обединят не с ГЕРБ-ДПС, а обществени организации и граждани като Дунчев, БОЕЦ, Ние идваме, Антикорупционен фонд, Методи Лалов, Христосков, т.е. с всички, които на дела са доказали битка срещу корупцията и мафията

    Коментиран от #37

  • 16 ПОЛИТИЧЕСКИ РЕАЛИЗЪМ

    34 8 Отговор
    В България всичко е жалко и тъжно. Точно като Г-н/Г-жа на снимката.
  • 17 Риторично от записа

    44 9 Отговор
    Как се прави честен мач с ала-бала?!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 дом

    28 17 Отговор
    Не може да направите честна сделка с измамници. Това са милиционери, които ви направиха 200 милиционерски номера, а крадливата тиква ни го накова с 300.

    Сега само стойте и гледайте как се правят избори от милиционери.
  • 22 Хаха

    27 4 Отговор
    Празни приказки
  • 23 Мда

    49 6 Отговор
    Когато крадци и шмекери ти заговорят за честност !!
    Асене кажи къде отидоха парите от пътните глоби и как разгони фамилията на държавата и тогава за чест говори.
  • 24 СТИГА ПЛАКА БЕ АСЕНЕ

    32 6 Отговор
    Радев го избра....
  • 25 Само предлагам

    45 6 Отговор
    Хайде да се върнем към добите времена на ПП А кои са те Врътки с бюджета с горивата да назначим нашите роднини Ако това е промяната боже ОПАЗИИИИ
  • 26 тита

    36 6 Отговор
    асен василев настоява за честни избори като ала-бала през президента…..хахахаааааа
  • 27 Майорс

    43 8 Отговор
    Стига Кокорчо с вашите лъжи , публично ти каза че трябва да овлсдеете службитр и цялатс власт в страната и по латиноамерикандки спечелихте с машините на Мадуро! И стига оправдания че мислите за народа , не може за 9 дни да изхарчиш 9 млд лв , да теглиш големи заеми , да вземеш 5,4 млд лв от ФЕС , да правиш ала бала с финасите , да докладваш на избрани сенатори противниците си за Магнитски, да лъжеш колегите си от фирмата , да осигуриш на Путин и Русия над 2 млд долара от Лукойл! За нищо не ставате Харвардски мошеници!
  • 28 Дечо

    30 5 Отговор
    Тва щото вече за ПП няма да има ала-бала.
  • 29 ЧОЧО

    36 6 Отговор
    Как все попадаме на мошеници!Пенсиите нараснали с 400лв,кои пенсии бе кокорчо!Как в Европа за която мечтаеш за коледа и великде дават по още една пенсия а ти не можа по 50лв да дадеш.Защото разпределихте парите по между си.
  • 30 Аз ме вълнува повече, колко кашона

    24 5 Отговор
    с бутилки и пици ви доставиха на днешното събитие
  • 31 Промяна

    33 7 Отговор
    АСЕНЕ СПРИ ДА ЛЪЖЕШ АСЕНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ЦЯЛАТА ШАЙКА ОКОЛО ТЕБ БОЖКОВИСТИ РАЗРУШИХТЕ ДЪРЖАВАТА А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА ВЪН
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Промяна

    29 6 Отговор
    Асене спри да лъжеш Асене я кажи за ала бала с президента твоят честен мач нали или пък да манипулират флашките от машините на изборите в София ваши хора Вън срутихте всичко каквото имаше слуги на божковите вън
  • 34 Реалност

    10 20 Отговор
    Което е така, така е.
    Всичко това е лесно проверимо в цифри.
    Докато руските еничари от ГЕРБ се чудят как да получат ресто от заграбените от москва десетки милиарди, само при управлението на тиквата, няма как да бъдем равни с Румъния и Гърция
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 рфр

    29 5 Отговор
    ние хората пък искаме мача да започне с червени картони за всички ви от псевдо промяната
  • 37 Имате жестока грешка

    18 13 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Госпожо, каквито некадърници са ПП и Кокорчо, такъв недоносник е и Дунчев! Вземат всичко наготово и ламтеж за постове и грабежи!

    Коментиран от #38, #41

  • 38 Демократ

    19 13 Отговор

    До коментар #37 от "Имате жестока грешка":

    А Славчо на Митрофанова ли да назначим а бе?исмет комунистическа

    Коментиран от #51

  • 39 БКП - румен пилона и буда ломоносов

    11 16 Отговор
    Руско-българската мафия не иска да изпусне властта на Задунайската республика
    Бойко - агент Буда, узурпирал с Доган и Пеевски всички служби, регулатори, прокуратура и съд и няма как да искат да се разделят с практически цялата власт над България.
    Тиквата е платил московски рекет от над 30 милиарда на фашистите в Кремъл.
  • 40 помним

    30 6 Отговор
    Тайният запис на вашата група ясно ни каза, колко честни могат да са изборите.
    Хората не забравят.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мошеник съм аз

    25 7 Отговор
    Топ глупаците от ,,Подмяната" ! Вън !
  • 43 хихи

    19 5 Отговор
    На Калпав Демократ ВълнатаМу пречи...
  • 44 чичака

    17 5 Отговор
    Коко-рана да си смуче кли-тора! Това отвратително същество върна финансите на държавата в 1996 г!
  • 45 един

    10 7 Отговор

    До коментар #5 от "Вьзмутен":

    Цените се в по-голямата си част се вдигат по-независещи от нас причини,най вече заради войната!Цените на някой стоки са вдигнаха,но цената на олиото е такава каквато беше преди 4-5 год. по-времето на Герб!
  • 46 само питам

    19 6 Отговор
    един от шарлатаните на снимката, пак чупи пръсчета за да краде от народа

    къде е она продажник тагаренко жив ли е още?

    нали съборихте моча, сега всичката ни е наред продажни шарлатани
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кирпич

    18 4 Отговор
    Не можах да разбера АЛА БАЛА с машините ли или АЛА БАЛА с ДЪРЖАВАТА
  • 49 Ха ха ха

    13 6 Отговор
    Кой те бръсне теб за слива уса подметке
  • 50 123

    23 5 Отговор
    Боклук, вие какво направихте? Нали за една година щяхте направите всичко то магистрали, то тунели???

    Коментиран от #73

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ала-бала

    26 5 Отговор
    Асен Василев каза: Процентите на ППДБ са под 10, но с ала-бала стават над 20.

    Коментиран от #102

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ПП...

    19 5 Отговор
    ...феноменално предадоха всичко, за което се бореха стачкуващите хора на павета, срамота и шарлатания!
  • 55 Перо

    12 4 Отговор
    ПП/ДБ могат да разсиват дамо африканския модел на развитие, некадърност и корупция! За това са в сглобка с другите престъпници!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Хахаха

    11 4 Отговор
    Говори бъдещ затворник
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 6 Отговор
    ПЪТУВАХ С ЕДИН ПРИЯТЕЛ ЗА .......... МЕЗДРА , ТОЧНО КОГАТО ИЗГРЯХА ......... . КИРО И КОКОРЧО ............ ТОГАВА ЕДНОВРЕМЕННО ГИ ОПРЕДЕЛИХМЕ КАТО ........... ИДИОТИ , ПОВТАРЯМ ЕДНОВРЕМЕННО ............ ФАКТ !

    Коментиран от #68

  • 62 Асен Василев е прав

    4 10 Отговор
    Благодарение на балкански поток, Бойко Борисов има много по голяма покупателна способност от Виктор Орбан. За разлика от Орбан, Бойко е милиардер.
  • 63 Кокорчо

    6 3 Отговор
    Га писахте конституция да бехте мислили. Бацо и без арвард ва с 200
  • 64 Асен Василев е прав

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Вьзмутен":

    6,50лв е свинския бут без кост. Днес си купих. И при ГЕРБ струваше толкова

    Коментиран от #66

  • 65 тиририрам

    6 1 Отговор
    Някои пишман футболисти могат да играят само на уговорени мачове.
  • 66 ХаХа

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Асен Василев е прав":

    Ма златото е хиляда лева повече за унция, по-високите прнсии са с напечатана артия
  • 67 12345

    10 1 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца
  • 68 хе хе

    7 1 Отговор

    До коментар #61 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    А дали ти и приятелят ти не сте такива? Аз мисля, че сте!
  • 69 Здрастии копейкиИИ 🤪🤡

    4 7 Отговор
    Всички от "Аз съм npocт и вие сте npocти, затова се разбираме" и техните бастуни от секта "Копейка" са се обединили в обща xpaчka . 😂😂😂
    Боко пак е отворил чекмеджето, а konaнаpa пак е тръгнал по агенции за движимо и недвижимо имущество.
  • 70 Да Денков

    9 1 Отговор
    ПП предложиха най безличният премиер министър, който надмина ББорисов:
    1. клетвопрестъпник - нарече протестиращият народ "Терористи" след като себеше заклел;
    2. Правителство на Войната още не се е разминало да пратят Българи за пушечно месо в Украйна, но Украинците избиваха Българо в Украйна с български, ракети, боеприпаси и военна техника - не само руснаци;
    3. Денков продаде България и заяви бронемашини на САЩ, които ние правим, правим ги по евтино, по-добри параметри на защита имат и са много поевтини от милярдите, които отлетяха за САЩ и екскурзии на военни и други министри;
    4. Денков затри финансово България за десетки години напред с договор за американска АЕЦ: безкрайно скъпа, без ограничения на цената за изпълнение, без никакъв качествен и времеви срок за изпълнение на "договора за унищожаване на Българската ядрена енергетика в гр. Козлодуй";
    5. Денков не гласува 13 пенсия за нова година и лиши Бьлгарските пенсионери от възможност да посрещнат 1 ден от новата година без да са гладни!!!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ха Ха

    2 0 Отговор
    Асен дали си има на идея, че журналята са му търили снимката и народа се хваща. Асен всякъде би отишъл новини. Има други неща за гражданските права. Вече има много богати в Бг. Що не направят, както е в Германия Кьолн, Франкфурт и другите градове. В четвъртък богаташите в бг да определят едно място и там да оставят новите мебели, телевизори и всичко, а не хората да ровят и си режат ръцете от кво ли не в боклука. От пиле и мляко, думата е така де, има по тия места, а сега от Бг отиват и в събота на пазара българи купуват хахаха кво ви трябват депутати, докато пишете, те си изкупиха земите ви и си построиха къщи на праправнуците. И не са за обвинение. Има хора като видят някое дърво бедняка изоставено му се ослажда и пак и пак отива, за да се наяде, а що човека с връзки да не ги използва, докато вие сте за този и онзи депутат. Депутата си гледа за неговият джоб който и да е той, Тя. Обърнете се към човека, от Дс, АДХ, голям сеир комшу
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Грозев е еничарин

    4 0 Отговор
    Как Асан Василев си сваля пр Е зерватива? Като пръцне. :D
  • 75 Грозев е еничарин

    2 0 Отговор
    Как Асан Василев си сваля пр Е зерватива? Като п р ъцне. :D
  • 76 Грозев е еничарин

    5 0 Отговор
    Три коментара пиша,а тия не ги допускат.Пак ще кажа,че Кокорчо обича мускулести мъжкари като Спецов.
  • 77 Асен от Сливен

    2 6 Отговор
    Единствено този може да оправи гербиджа
    Но умният и трудолюбив български народ който си обича далаверката и да покрадне няма да му позволи
    С любезното съдействие на североизточната сатрапия
  • 78 Кокорчо

    5 0 Отговор
    Кокорчо обича мускулести мъжкари като Спецов.Ама обича и нежни жени като бившия министър на културата,абе обича хея.
  • 79 Кокорчо

    5 0 Отговор
    Кокорч о е хей и е токлкова ококоренd,защото е усещала на Спецов спеца :D
  • 80 ...

    7 0 Отговор
    БОКЛУЦИ....
  • 81 Вълканов

    10 0 Отговор
    ПП със страста си за смяна на Конституцията, сами си вкараха автогол На ихвъргачката са.Ще гледате власта през крив макарон.
  • 82 1234

    3 0 Отговор
    Гербдпсбспрр са силни играчи, поделения, мвр, пожарна, кметове и другите са все тяхни, василев, кики, са нещастни самотници, изброените са с ессср путин, демократ трябва да ти е в кръвта от малък от живков, преди живков, вижте държанието на Сакскобургготски и на бай Стоил войвода. Той и сорос идвайки в САЩ е преминал през кражби, от народа за него. Животът е кратък и не си струва тая алчност при някои, за мен са абтали, кво има по пътя всичко да гепите
  • 83 Коко

    7 1 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ ГЕЬО ..ТЕ СА ГИ ПРАЩАЛИ В БЕЛЕНЕ. ЗАЩО ЛИ ?!
  • 84 Миро

    7 1 Отговор
    БОКО НАЕБЛ КОКОРЧО И СЕ РОДИЛ КИРЧО.
  • 85 Тц Тц

    5 0 Отговор
    Затова ли даде един милион шафкет от мадан, то трактори, булдозери, огромни малини, всичко изкореняват, хората от 25 години са без работа и единствено им остава да си изживеят живота на чист въздух и гори, но кой ги пита тях, седнали всички горе да искат да гласуват за тях, превърнахте някои градове в България, ама как да пишат и пубкикуват, като всички са едно цяло в далаверите. И седнал да ни казва, тия пари ги давам, за да не отиват нашите хора навън, кои са бре чапо вашите хора, защо трябва да се делим на ваши и наши, или вече си имате нова държава на името на теб, милиардера от чапаев щат вайанаджиквай
  • 86 Психотерапевт

    10 2 Отговор
    този е с отклонения и то сериозни.
  • 87 Ранбо

    6 1 Отговор
    Мачът асенке, е решен преди 40 години. И там няма никакви третополови соросоиди. Има само ДПС и неговите партии!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Иванова

    9 0 Отговор
    Как не ви е срам, отвратителни боклуци
  • 90 Дедо

    7 1 Отговор
    Мдаа, не може да е друг, само ваш може , поредните номерца. Ами аут сте от политиката , толкова , на кукловодите им писна.
  • 91 Дани

    5 0 Отговор
    Този гони наградата за лъжец на десетилетката, заедно с Кирчо и ББ.
    Но той е особено отвратителен и циничен. Печели приза по цинизъм.
    За една година 20 милиарда дълг...
  • 92 Класика

    5 1 Отговор
    Този еничар хванат с тежко досие на каишка от " посолството" , трябва да е в военен затвор като национален предател работещ за чужди страни с " тъмни" цели и схеми !!!!!!

    Коментиран от #101

  • 93 Путин

    4 1 Отговор
    Ти. Ли. Ше. Ми. Говориш. За. Честност. Или. Киро. Лъжица. Дето. Обича. Да. Чупи. Чаши. И. Маси. Но. Знай. Къде. Ако. Дойде. Във. Вкъщи. И. Се. Прави. На. Мъж. Директно. Ше. Го. Натрошен. На. Парчета.
  • 94 Путин

    4 1 Отговор
    Във. Нормална. Държава. Ти. И. Киро. Нямаше. Да. Излезете. От. Затвора. Поне. Първите. Двадесет. Години. Без. Право. На. Обжалване
  • 95 Путин

    3 1 Отговор
    Единствения. Верен. Факт. Е. Че. Промяната. Са. Бита. Карта. И. Ги. Е. Страх. От. Радев. Да. Не. Направи. Партия. Защото. След. Това. Тяхната. Партия. Влиза. Във. Затвора.
  • 96 ДЯДО ПОП

    4 0 Отговор
    Тоя лигав харвардски измамник говори за честност ! Откровена е само гаврата, която предлага на народа !!!
  • 97 ИЗВЕРГИТЕ

    4 0 Отговор
    от ПП-ДБ не трябва никога повече да се допускат до власт !
    НЕ ГЛАСУВАЙ, НАРОДЕ, ЗА ТИЯ ЕНИЧАРИ !!!
  • 98 КОРЕКТИВ

    4 0 Отговор
    Точно ти и шайката ти никога повече няма да се домогнете до власт, че и "мачове" да решавате. След изборите ПП-ДБ ще имат привилегията да скимтят около НС !
  • 99 Асенчо

    4 1 Отговор
    Със лъжи доидохте и със лъжи си отивате
  • 100 Как

    3 0 Отговор
    Тоя педал трябва да бъде съден за зулумите които причини с външният дълг.
  • 101 пфф

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Класика":

    Комунистическите чугуни и да излъжете правдоподобно не умеете, толкова сте елементарни.
  • 102 заминавай

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Ала-бала":

    Каза, че 10 % от населението са интелигенцията. Това съвсем не означава, че и останалите не ви разгадаха играта.
  • 103 Шанел

    2 0 Отговор
    Абе какво ни занимавате с глупости ,дреме ми на шмайзера за техните простотии Абе да се оправят както искат ,Вече ми омръзна да ги виждам и слушам Пускам телевизията те там ,отварям фейсбук те пак там, Страх ме е да отворя фейса заради тях,Айде пътеките.....
  • 104 Киро

    3 1 Отговор
    Ти ли, ти какъв боклук си ако знаеш, ще се гръмнеш на секундата.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Иван

    1 1 Отговор
    А е смешник точно ти и оня с мазна та коса ще говорите за честност. Все още помним записа по късни доби за АЛА БАЛА и колко процента ще сте. Не можах те да овлдеете службите и сега рев. Този вътрешен министър е може би един от най стойностите до сега. Плачете алабалата приключи. Ревльовци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол