Last news in Fakti

31 Март, 2024 12:00 35 416 182

Кирил Петков: Разочарован съм от ГЕРБ и че ни пратиха да гледаме едни театри седмици наред

  • кирил петков-
  • герб-
  • преговори-
  • служебен кабинет-
  • димитър главчев

Не е вярно, че щеше да има конституционна криза, ако Димитър Главчев не беше приел, защото Андрей Гюров нямаше да откаже

Кирил Петков: Разочарован съм от ГЕРБ и че ни пратиха да гледаме едни театри седмици наред - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Не е вярно, че щеше да има конституционна криза, ако Димитър Главчев не беше приел, защото Андрей Гюров нямаше да откаже. Това заяви пред БНР Кирил Петков, съпредседател на "Продължаваме промяната" и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ, във връзка със заявеното от президента Румен Радев, че председателят на Сметната палата е бил единственият от поканените събеседници, съгласил се да поеме ангажимента да стане служебен министър-председател.

„Кандидатите за служебен премиер бяха така обрисувани, че няма избор, но реално имаше избор. Ние знаем, че Андрей Гюров, ако беше избран, нямаше да откаже, и то не защото иска, а защото щеше да го види като отговорност към Конституцията и към България. Тезата, че щеше да има конституционна криза, ако Главчев не беше приел, не е вярна. В това сме сигурни поне за един кандидат", обясни той и категорично подчерта, че е имало избор.

„Не беше вярно, че няма избор между възможните кандидати. Сред възможните кандидати имаше и хора, които не бяха толкова ярко оцветени партийно. Не беше само черно и бяло. Съгласен съм, че тези институции трябва да се пълнят с непартийни хора, добави Петков.

По думите му Конституцията работи добре като формат, но „в завзетите институции в момента този формат беше много труден.

„Това, което сложихме в нашето споразумение, е, че във всички назначения в тези институции не трябва да има политически квоти. Включително и от нас, не казвам, че ние (ПП-ДБ) трябва да сме със специална квота, напротив“, разясни Петков.

Той определи номинираният за служебен премиер Димитър Главчев като „кандидат на ГЕРБ“ и посочи, че не може да бъде определян министърът на вътрешните работи Калин Стоянов като неутрален.

Всички видяхме, цяла България видя, че той не просто е от едната страна, а много тясно е от едната страна. Ако отново загубим едни 400 000 гласа и пак се купуват гласове като на местните избори - това ще бъде пълно безобразие. Ще го познаем Димитър Главчев по делата - да видим сега кои ще са кандидатите. Много се надявам да не се играе играта скрити зависимости - незнайни лица. Да си кажат, ако ще слагат чисто ГЕРБ хора, по-добре да си сложат чисто ГЕРБ хора. А не да казват, че са независими, а да им се обаждат по 10 пъти на ден, за да обслужват политически цели, обясни бившият премиер на България.

В предаването "Неделя 150" Кирил Петков изказа разочарование, че страната отива на предсрочни избори за Народно събрание и даде заявка, че след тях ПП-ДБ „няма да управлява с никой, ако те не са готови да подпишат с ясни дати споразумението, което изработихме“.

„Разочарован съм, че ГЕРБ не си спазиха уговорката и съм разочарован, че ни пратиха да гледаме едни театри седмици наред. Но едно е хубаво - разбраха, че ние не си предаваме принципите. Който иска да работи с нас, трябва да се съобразява с тези принципи, защото те не са наши, а на българското общество, което, ако иска да дръпне още малко напред, трябва да има работеща съдебна система. Няма как да станем по-богати в България и по-проспериращи, ако нямаме тези институции. Защо ние непрекъснато се замеряме пред камерите и по студиата с оплаквания един към друг, защото няма съд. Когато кажем, че някой е корумпиран, няма съд, който да каже, че той наистина е или не е корумпиран. Не са политиците, които трябва да стават съдии, прокурори или регулатори. Политиците трябва да придвижат тези институции, за да започнат да работят“, разясни още съпредседателят на ПП.

Ще бъдем в опозиция, дори и да бъдем първа политическа сила след изборите, ако нямаме партньори, които да са със същата визия за България като нас, категоричен беше съпредседателят на ПП-ДБ.

„Не е на всяка цена в правителство, което ПП-ДБ подкрепи, Асен Василев да бъде министър на финансите. Не е на всяка цена, но изпускаме ресурси, ако на база на политическо оцветяване не си слагаме най-добрите хора на най-правилните места. Никой не е със запазена роля и със запазена позиция. Единственото важно е да продължаваме да строим институции, които не са тясно политически и дават на обществото да се движи напред“, посочи Петков.

Задължително ще имаме обща листа с "Демократична България" за европейските избори и ние с Асен Василев и Христо Иванов няма да бъдем в нея, подчерта Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1551

    207 14 Отговор
    Милата тя...разочарована е
  • 2 Голата истина

    172 67 Отговор
    Без герб нема държава от лятото ще сте още по малко в кошарата
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зрител

    163 108 Отговор
    15 години ГЕРБ лъжат за да крадат и крадат за да лъжат, защото няма върховенство на закона.

    Коментиран от #25

  • 5 Ама защо го тиражирате това жалко нещо

    348 33 Отговор
    Един долен лъжец и шарлатанин, в нормална държава не го дават по медиите! Докато обществото не изхвърли такива недоразумения, никога няма да живее достойно!

    Коментиран от #14

  • 6 Какво

    183 27 Отговор
    си очаквал от една безродна граблива шайка , лъжеща и грабеща варварски собствената си държава и народ ?
  • 7 Данчо

    260 19 Отговор
    Циркаджия
    Изчезваи с 200
  • 8 Бият децата ни

    42 168 Отговор
    Възраждане ще направим всичко възможно за да няма никакви реформи в България които да навредят на партия ГЕРБ и ДПС Време е за Възраждане Гласувайте за Костадинов.

    Коментиран от #176

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Що измами избирателите бе нешасник

    208 20 Отговор
    Полегна на Бойко за делаверата , кво си разочарован. Делавера само за ГЕРБ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 знаем ги

    172 13 Отговор
    Аз никога не съм била очарована от тях, че да ме разочароват.
  • 13 Мъдрият

    260 21 Отговор
    Ти си заблуден човек! Жалко, че носиш името на велик светец, когато ни най-малко не се стремиш да му подражаваш!

    Вашата партия се оказа много гнила, малоумна и неориентирана - и е време да излезете завинаги от политиката!

    Аз прогнозирам, че ще имате 2-3 % на изборите! Така, че ви казвам Сбогом подмяно!

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бен Ходжа

    199 22 Отговор
    "Не е вярно, че щеше да има конституционна криза, ако Димитър Главчев не беше приел, защото Андрей Гюров нямаше да откаже" - защо пък трябва Радев да избира вашия човек? 9 месеца управлявахте...

    Коментиран от #18

  • 16 Киртаци и лъжци

    196 19 Отговор
    Уж учени харвардски мошеници, а един селски тарикат ги наигра. И сега ревът по медиите, като вдовица за... Естествено ако това не е била целта от самото начало. Изпират Боко, опоскват каквото могат през това време и изчезват с 200 към островите в Тихия океан

    Коментиран от #26, #58

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ето за това

    49 15 Отговор

    До коментар #15 от "бен Ходжа":

    Защото ТЕ го подкрепиха за втори мандат, а не ГЕРБ.

    Коментиран от #93

  • 19 Българка

    40 56 Отговор
    Надявам се, че обещанието, че ПП-ДБ няма да се съешат с ГЕРБ без подписано споразумение с ясни срокове за назначения в регулатори, КПКОНПИ, ВСС ,които да са експерти, а не политически лица и лимонко като Калин СТоянов, ще бъде спазено. Без справелива правосъдна реформа и изчистване на съдебната и прокурорска власт от вся нотариусчета, джуджета и обслужващи престъпници и олигарси нищо в България няма да помръдне в правилна посока
    Мястото на престъпниците е в затвора, а не във властта

    Коментиран от #33, #78

  • 20 бай Благой

    151 11 Отговор
    то Гюров отказа ама тоя явно пак е на кристали и не знае
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хайде тръгвайте

    117 8 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Про100 Кироооо, всички вървете на ...

    Коментиран от #52

  • 23 Мъдрият

    47 17 Отговор

    До коментар #17 от "смея да отбележа":

    И защо реши така?

    Явно не си ме чел досега.

    Относно герп и дпс - съм абсолютно против тях!

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Голата истина

    52 24 Отговор

    До коментар #4 от "Зрител":

    На баз че герп ще са номер 1

    Коментиран от #107

  • 26 Да си кажем истината

    68 19 Отговор

    До коментар #16 от "Киртаци и лъжци":

    Въпросният селски хитрец беше незаобиколим защото сред нас има много фенове на дребните и по-едри полузаконни далаверки, общински и всякакви, които гласуват за бащицата и против общия интерес.

    Коментиран от #34

  • 27 Хахаха

    160 11 Отговор
    ПП/ДБ реват, че Главчев бил партийна фигура, а Гюров какъв е?
    Няма по-малоумни от про100Киро и Кокорестия.
    А, да Христо Иванов - този е уникално тъп!

    Коментиран от #116, #146

  • 28 странно

    18 22 Отговор

    До коментар #23 от "Мъдрият":

    Тогава кой си мислиш, че ще спечели? Изборът пак ще е между две алтернативи.

    Коментиран от #57

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Техните театри

    35 14 Отговор
    Са същите като на ППДБ. Тиква-Трактор по манастирски.
  • 31 Анджо

    87 7 Отговор
    Тоя защо не го попитаха а техният театър по интересен ли беше.
  • 32 Истината

    110 13 Отговор
    Кирчо,ти си най-големият с.мешник на политическата сцена.Лъжоте,н.аглостта политическата н.еграмотност те съпровождат навсякъде.Никой не ти вярва.
  • 33 центовче

    90 11 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    ППДБ вече излъга че няма да управлява с ГЕРБ .Кой са експертите в ППДБ защото в мУмУрандома ППДБ поискаха половината от службите и регулаторите за тях
  • 34 Бойно поле, България

    57 17 Отговор

    До коментар #26 от "Да си кажем истината":

    Където Киро Харвард Мушенгията се сблъска с Боко Ганьо Селянията. Ама продължавам да си мисля, че това е евтино театро. Кирташки го каза, "Ние с ГЕРБ сме маркетингови врагове" и другото е ала-бала. 80% от българските граждани отказват да участват в този цирк, като не гласуват

    Коментиран от #44, #49

  • 35 Груев,

    46 8 Отговор

    До коментар #29 от "Не виждам":

    Ти си представител на най-простите от тях, затова не говори от името на българите!

    Коментиран от #36

  • 36 Факт

    59 6 Отговор

    До коментар #35 от "Груев,":

    Иначе недоразумение като това на снимката, не биха ти купили бъдещето!

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гост

    94 9 Отговор
    Гюров не става за продавач на пазара, тоя иска министър-председател да го прави.

    Много пица е ял снощи с ленчето...

    Коментиран от #45

  • 39 Кокинов

    31 4 Отговор
    Ти си ги избра
  • 40 Киркокор

    64 5 Отговор
    Пак е закусил с пица 😂
  • 41 пфф

    14 8 Отговор

    До коментар #36 от "Факт":

    Аз не го продавам. Вие сте се продали за крепостни.

    Коментиран от #48

  • 42 Нема по

    74 7 Отговор
    Голем боклук от това недоразумение
  • 43 ПСИХОТЕРАПЕВТ

    90 8 Отговор
    Киреее не се коси. Нали апна, пийна и удари едно колено на аванта на ленчето. Това няма кой да ти го вземе.
  • 44 Да гласуват за друг

    21 10 Отговор

    До коментар #34 от "Бойно поле, България":

    Иначе пак същите.
  • 45 до пенсионерския клуб

    9 52 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    По-умен е от Главчев и му тече мисълта.
  • 46 Баце ме преклецА

    36 4 Отговор
    Но за мен това е ежедневие.
  • 47 ХараКиро

    61 5 Отговор
    ти си Чао!
  • 48 Е като не го продаваш бъдещето

    41 6 Отговор

    До коментар #41 от "пфф":

    защо драскаш ниско интелигентна неумнотия, спонсорирана от онова жалко нещо на снимката! Не мога да му кажа името, че ме е гнус, като всички българи, мразещи лъжци и крадци!
  • 49 Шукри

    10 5 Отговор

    До коментар #34 от "Бойно поле, България":

    Аз ще гласувам и вместо теб.
  • 50 Българин

    76 7 Отговор
    Киру, ама ти си много прос! Сами променихте Конституцията така, че служебен премиер може да е само човек на ДпС! И сами избягахте от властта на 5 март и предизвикахте избори, които и за децата е ясно че ще загубити с разгромен резултат. Какво може да направиу Бойко, освен да си вземе всичко, което сами му поднесохте на тепсия?!?

    Коментиран от #80

  • 51 Кой какво

    58 8 Отговор
    А ние сме разочаровани от Вас, върнахте мутрата на власт,и вас повече няма да ви има...жалки,колко хора излъганите с тая колаборация
  • 52 Поздравления

    40 6 Отговор

    До коментар #22 от "Хайде тръгвайте":

    Точно в десетката! Когато фактите говорят и боговете мълчат! Евтини шарлатани!
  • 53 учете историята си

    39 14 Отговор
    Преди много години на парламентарни избори случайно на кантар застанаха новопръкналата се партия ГЕРБ и оядената ДПС. Дори Ахмед Доган в резултат на алкохолно опиянение на предизборен митинг гордо заяви, че той раздава порциите в държавата и без него нищо не става. На балотажа, изправени пред избора Доган или Борисов, народа масово излезе и гласува срещу порциите на Доган, т.е. за Борисов. Така дойде на власт никому неизвестния начинаещ политик Бойко Борисов. Противно на всякакви сметки и планове на ДС Забелязали ли сте, че Борисов НИКОГА не е казал "ще обсъдим и ще ви отговоря"? Няма водещ офицер с когото да обсъжда. Говори каквото смята че е правилно за държавата и каквото знае, че може да изпълни. Макар и по някога да променя мнението си, след като някой от експертите му го убеди, че обещаното не може да стане. Та, същия този Борисов накара видния воевода Яне Янев да събере Иван Костов и Царя да се цункат с Ахмед Доган в името на борбата срещу партията ГЕРБ, която не е от котилото и която случайно попадна във властта. От първия ден на управление на ГЕРБ през далечната 2009 година всеки божи ден партията получава само и единствено ДС удари под кръста. То бяха флашки, бомби, подслушвания в тоалетната на Борисов, кюлчета, дронове..... Изводите ги оставям за вас.

    Коментиран от #59, #111

  • 54 Кире Кире

    62 3 Отговор
    Нали вашата коалиция гласува промените в конституцията, така че не роптай сега.
  • 55 Майора

    60 4 Отговор
    Кирчо , човек което см си направи , никой друг не може да му го направи! Кирчо еие управлявахте 9 месецс без условия и когато доойде вре за ротация поставихте , извършвахте смени е сгенции и дружества без партньорите си! И не на последно място неистовата во жажда за власт и пари и овладяване цялата държава, доведе до това!
  • 56 Психар

    49 5 Отговор
    Този е обсолютен психар.Борише се против гербб, а сега бил разочарован. Изглежда са си дружки и всичко е само един цирк.
  • 57 Мъдрият

    28 31 Отговор

    До коментар #28 от "странно":

    Аз съм родолюбец и съм за силна и независима България!

    Относно външната политика - против еврогейската ориентация на страната ни съм, и смятам, че е най-добре да спазваме пълен неутралитет и да не вземаме страна в чужди конфликти, и да поддържаме братски и добри отношения с Русия!

    Смятам, че за България е най-добре да излезе веднага от НАТО и ЕС!

    Кой ще спечели - не мога да кажа със сигурност! Искрено желая и се надявам да не е герп! Или в краен случай, ако въпреки това спечели - да няма повече от 15%,

    Коментиран от #105

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Впечатлен

    18 7 Отговор

    До коментар #53 от "учете историята си":

    В тези форуми големи измишльотини се пишат, но толкова абсурдни и бомбастични фейкове като твоите не бях чел.

    Коментиран от #61

  • 60 Така е

    43 3 Отговор

    До коментар #58 от "един":

    Виждаме как ПП и ДБ сядаха в скутовете на ГЕРБ и ДПС по кабинетите! Много е жалко да се лъже! Ставаш нещо като това жалкото на снимката! Дъно в обществото!
  • 61 разбира се

    27 4 Отговор

    До коментар #59 от "Впечатлен":

    Пийни си млякото и си лягай, че утре си на училище.
  • 62 Благой

    43 5 Отговор
    Какво се правите на обидени моми н,али предложихте домовата книга и я гласувахте ти не си българин и съм сигорен че незнаеш свашите камъни по вашите глави
  • 63 Гогата от горната маала

    55 8 Отговор
    Целия народ и ОФ са разочаровани от теб лъжец долен прибирай се у канада да си пиеш аповете нервак такъв такива ора не могат да управляват държавата това не е циганската маала

    Коментиран от #66

  • 64 Кире Киреееее

    16 23 Отговор
    Аз от ГЕРБ съм разочарован от 12 години,а бях техен почитател!!!!
  • 65 оооо, харакирО,

    47 5 Отговор
    не споменавай думата разочарование, защото тя е НАЙ-МЕКАТА за тебе.
    Жалка смехория си, за съжаление за наша сметка.
  • 66 До Гогата:

    19 13 Отговор

    До коментар #63 от "Гогата от горната маала":

    Недей да броиш целия народ.Най-много ме е разочаровал Тиквата с неговите лъжи!!!!

    Коментиран от #86

  • 67 Какво не разбрах?

    38 7 Отговор
    Вчера Кирчо каза, че нито един член на ПП-ДБ нямало да работи в правителството на Главчев. Днес се оказва, че Гюров бил готов да работи. Президентът пък казва, че само Главчев се е съгласил да състави правителство. И двамата послъгват, ама Кирчо послъгва всеки път!
  • 68 Артилерист

    25 5 Отговор
    Когато просто Киро слугуваше на шайката се хилеше, пък сега бил разочарован. Впрочем, случайно или иносказателно-даже не се сещам в момента как точно да го нарека, без да се демаскирам-познавам(той не ме познава) това момче Андрей Гюров. С две ръце гарантирам, че той, за разлика от публично по-известните от Подмяната, е много сериозен, интелигентен и почтен човек. Чудя се как е попаднал сред тях (той не е сиромах, който и пред трохата се прекланя), особено като имам предвид какви ги говореха от записа на сбирката на Подмяната...
  • 69 Сладкаря

    35 7 Отговор
    Тоя петко такава физиономия прави все едно са му дръпнали десерта дайте му една пастичка с малка бозичка и да миряса...нада ли , изглежда ми лигльо ....
  • 70 Киреее, Кире

    39 5 Отговор
    Боко Тиквата ви ивзръткА с 200 а вие на разбрахте.
    По две причини:
    1. Много сте флупави, особено ти
    2. Много сте лакоми
    А е казано: Фъз флава затрива.
  • 71 Хитрата сврака, с двата крака

    20 4 Отговор
    ;-) хаха

    Коментиран от #74

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 това момче

    42 7 Отговор
    е за детската градина, при 3-годишните.

    Коментиран от #102

  • 74 Въобще не е хитър тоя

    40 4 Отговор

    До коментар #71 от "Хитрата сврака, с двата крака":

    просто е изключително неумен.
  • 75 Мнение

    39 5 Отговор
    Просто Киро се подигра с надеждите и въжделенията на хората от протестните като изпра Борисов и го върна на бял кон. Това никога няма да му бъде простено от хората, които протестираха месеца напред против тоталитарния Борисов.

    Коментиран от #108

  • 76 Путин

    31 4 Отговор
    Яд. Те. Е. Че. Не. Стана. Вашата. Дано. Да. Пуснеш. Кучи. Сине. Идва. И. Твоя. Ред. Продажник. Мръсен. Чифутчия. Бита. Карта. Сте.
  • 77 Ха ха ха

    17 4 Отговор
    Урвата на Тиквата,Пеефски и посолствоТо
  • 78 Даааа

    28 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Е, нали точно Кирчо не искаше да подпише коалиционно споразумение с всички включени точки вътре, които да бъдат приоритет през времето на управлението...???? Вие толкова ли сте "умна" като "харвардските тарикати" или малко повечко от тях..???
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Ти познаваш ли

    18 5 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    действието "мислене" и имаш ли изобщо "гънка разум" в кратуната си ? Изтече им 9-месечния мандат на 5 март, не са "ИЗБЯГАЛИ" от властта ! Ало Фактически имитатори на журналистика, защо не цензурирате малоумниците, а цензурирате изказите с ТОЧНИТЕ ПРИЛАГАТЕЛНИ за тях ?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ха ха

    33 1 Отговор
    естествено,че Гюров нямаше да откаже,мечтае за това - а тогава нямаше ли да е партийен премиер? Или само бивши гербаджии са партийни до живот?Каквото изрече Киро пътото, все е лъжа - колко се мазни на Бойко и го обикаля и му обещава какво ли не, а сега не било така, ама онака!понеже Киро бил на-честния човек в страната,борец,дошъл да помага(а защо ли сметките му са в чужбина) , само дето си е чисто чедо на Държавна сигурност, където татко Петко си е прекарал живота, а и сега вероятно също - щото бивш ДС-ец няма, както няма и бивш комунист, нали така?!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ФБР

    56 4 Отговор
    Супер нахалитет ! Абсолютен НАГЛЕЦ ! Те не го пускат в селото , той пита къде са къщите на кмета и попа ! Първо място в изборите ?! На върбин ден ,Нещастнико ! Национален предател !!! Забрави ли какни ги натвори с Македония , а сега искаш да ни вкараш във война , която не е наша ! Вие от ПП / Пари и предатели ! / сте за боклука !
  • 86 ха ха

    26 4 Отговор

    До коментар #66 от "До Гогата:":

    е, Киро тъпото вече го надмина!!
  • 87 дай боже

    35 4 Отговор

    До коментар #14 от "поглед в бъдещето":

    и трети или четвърти - и власт повече да не видят! искат цялата власт и служби - на това му се вика чиста проба ДИКТАТУРА!
  • 88 Име

    14 12 Отговор
    Сигурно има реални фенове на ГЕРБ, те се водят спортисти, пфу - не могат и с медицинска топка да "спортуват", нали ги знам - но не им е подигравам - въпросът е - изпуснахме България - 12 години безвремие на ГЕРБ и пенсии доходи - на дъното - мизерията е тотална.

    Вика - "Оди пеш, бре", ми това е същността на ГЕРБ.

    То - нахално - нищо - разминахме се - той стана и на фашист - ако не беше Румен Радев да го спре.

    Влиза в самото Президентство, спирачки - черни джипове, мутри с полицейски униформи - и ще проверяват за руски агенти.

    Гвардейците са с бутафорни оръжия - мисля - че карабините са "Манлиехер", с извадени предпазители и изобщо - негодни, гвардейците - на входа на Президентството и - ГЕРБ искаха и това да ни унижат и им счупихме главата.
  • 89 Кирчо не я владееш

    23 4 Отговор
    тази игра. Да си добър картоиграч трябва да има и вариант губя, само вариант. Не става да преминеш оживен булевард, без да се огледаш. На този разбойник ББ му е в душата, роден за далавери.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 айдееее

    23 1 Отговор
    На пицата с кристали, на два ката.....
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Гневна

    19 2 Отговор

    До коментар #18 от "Ето за това":

    И като го подкрепиха - да съсипят и БНБ с мераците си. Това, което е правило за Радев и останалите заместници е задължително и за Гюров, дето май не му е читава магистратура та.
  • 94 Електра

    37 1 Отговор
    Ха значи с Главчев лошо, но с шарлатанина щеше да е Ок. Кире ствоя кокоши мозък, който е под полата на Лена Парапетова, сме на избори...
  • 95 Сусу Манарата

    20 3 Отговор
    Захарно цвекленце, едва ли някой се интересува от какво си разочарован.

    Коментиран от #99, #100

  • 96 Дедо Z

    27 2 Отговор
    Кире, един прост съвет, като за теб:колкото по-малко се опитваш да се изявява, толкова по-добре за партията ти! И, крайно време е да по научиш българския език! Иначе с изучаването на йезуитщината си напреднал добре! 8392
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Докога?

    10 25 Отговор
    Как не ви омръзнаха тия крадливи у цинични простаци от ГЕРБ ?! Как!?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 пфф

    14 3 Отговор

    До коментар #95 от "Сусу Манарата":

    А от теб кой се интересува, бе, лилав фасул?

    Коментиран от #101

  • 101 Е що си лилав

    20 2 Отговор

    До коментар #100 от "пфф":

    а не розов, като привържениците на това недоразумение на сннимката?

    Коментиран от #103

  • 102 ъхъ

    9 3 Отговор

    До коментар #73 от "това момче":

    Бай Хъ при деменциите!
  • 103 Ами

    6 0 Отговор

    До коментар #101 от "Е що си лилав":

    Сусу е лилав, щото Господ така ги е белязал.
  • 104 ХАХа

    12 1 Отговор
    Преди 15 години Христо Иванов, който тогава се подвизаваше като писател и се подписваше с истинското си име Христо Бойкикиев, беше публикувал в бургаското издание "Море" няколко разказа. В един от разказите - "Thanksgiving във Филаделфия" - Иванов пише:
    "... Пуйката, която като Марсел Дюшановски сватбари чакаме да разтерзаем на Etant donnés, но която е толкова голяма и потентна в закръглеността си, че хич не е ясно дали няма да намери начин да рипне и да погълне главата ти и да те задуши. Да, да, да, всички те са там вътре, а аз съм тук, отвън, най-сетне, свободен от глутонимическото бреме на плувналата в сос от мьобиосово въодушевление скука."
  • 105 хе хе

    11 13 Отговор

    До коментар #57 от "Мъдрият":

    Заблуден си ти, не си мъдър. Никоя братска страна не би ни сложила в списъка с враговете си, нито би си позволила да ни заплашва с ракети, нито да казва, че ако иска ще ни купи. Комунизмът е болест, с която руснаците трябва сами да се справят.
  • 106 Чочо

    16 1 Отговор
    А, ние от Вас. Ще е по-добре да не се появявате повече.
  • 107 ИМПЕРИАЛИСТ

    21 12 Отговор

    До коментар #25 от "Голата истина":

    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко и ГЕРБ, заради строежитe им на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.

    Коментиран от #127, #155

  • 108 ПРИПОМНЯНЕ

    20 11 Отговор

    До коментар #75 от "Мнение":

    Виж сега, Бойко имаше повече грешки от всички които са управлявали преди него, но направи и изгради 10 пъти повече неща в ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРИЯ от всички други взети заедно...Няма да стигне мястото да изброя всички обекти РЕАЛИЗИРАНИ с неговото решаващо съдействие!
  • 109 Кирчо опорката

    27 1 Отговор
    Добре лъже и манипулира.Явно 2 месеца ще тиражират на черното бяло.А какво бяхте написали в меморандум ленчин или се съгласявате с нашите условия или избори.Ето ви избори.Затова ги разигравахте ,карате по записа.Гледаме стъпките.от диктувани от лицето на инфлацията Асен Дълга
  • 110 Пинокио

    31 1 Отговор
    Една лъжа изречена сто пъти може да стане истина смята Кирил Лъжата.Има още някой да ви вярва,мошеници ?
  • 111 лечение

    16 4 Отговор

    До коментар #53 от "учете историята си":

    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност беше "Ръководител катедра" в академията на МВР в Симеоново .
    Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от КГБ, московската агентура е проникнала до всички нива.

    Коментиран от #169

  • 112 Хмм,

    23 2 Отговор
    Андрей Гюров е в БНБ където подписват декларации ,плюс изисквания на ЕЦБ.А защо сте изредили хора и то в Конституцията които трябва да са надпартийни и не следва да са служебни За да правите вие изборите,нъл тъй и да пипате машините. Жалки измамници!
  • 113 Ирония на съдбата

    26 6 Отговор
    Баце е по читав от вас ,вдигна БВП,разви инфраструктура,пречиствателни станции ,спортни зали,пътища ,вие какво,остави ви излишък и почна една промяна ,една широбаджснащина,кражби и сега сме с дефицит,посредници и инфлация.За това ли ви пратиха ,плюс закони за олигарсите ,вашите преподаватели и донори?Това ли са финанси по " харвардски" ,въпреки ,че с дипломата не е сигурно?
  • 114 Чудомир

    20 2 Отговор
    Реви марко да ревеме ти в обора аз в затвора
  • 115 бай герги

    21 4 Отговор
    що не поиска ти бе психо да станеш министър -председател,акъл нямаш очи също нещастник долен
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Митев

    15 2 Отговор
    Не обичам някой да говори от мое име без да съм го упълномощил и не ви пратиха на театър,а за гъби, следва продължение....
  • 118 ТоКики

    15 2 Отговор
    На кристали ли си?
  • 119 Алексей Сергеев

    24 3 Отговор
    Kики, много лъжеш !
    Вие от ПП и лично ти с твоето его сте причина да се разтури сглобката
    Ще ревете на изборите
  • 120 Барон Мюнхаузен

    26 2 Отговор
    Искрено се надявам, че вече няма да има идиоти, които да гласуват за тоя лъжец и измамник Киро Интелекто.

    Коментиран от #123

  • 121 Класика

    25 2 Отговор
    Този наркоман да го пратят да се изчисти !!!

    След това в военен затвор като чужд агент !

    И след 40 години да си го изпратят в Канада!
  • 122 БАКЛАВА

    10 6 Отговор
    С ГЕРП да правиш достлук ,значи да се ожениш за дявола ,курв..ен.ските номера на главанака нямат край .Затова при възможност арест и по бързата процедура .
  • 123 Халваджан

    2 14 Отговор

    До коментар #120 от "Барон Мюнхаузен":

    Много се лъжеш ,сега ще видеш какво ще стане .45 %ПП
  • 124 !??!

    9 1 Отговор
    Кире, герб отстъпи на радев, а там са тъмночервените, милко багдасаров, дс бащите, а деца у герб. Турчина е богат и са много, копат в града 5 декара земя, изучиха се на запад, баба на 80,баща на 57,внуци,правнуци,коли,живеят си и пет пари не дават, ядат еко храни, продават на едро. Как ще ги стигнем
  • 125 Анонимен

    9 1 Отговор
    Тръгнаха дс бкп за Гърция. Живеят си, къщи каравани земи хотели, най много да ви напсуват
  • 126 Дамммм

    5 20 Отговор
    Не се кахъри Г-Н ПЕТКОВ ,НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИМ ДА Я КАРАТ КАКТО СА Я КАРАЛИ 33 г.Българино не гледай умно ами гласувай само за ПП-ДБ иначе ти е ева.на мам..та и да виеш после ,че някой ти е виновен ,сега му е времето да промениш нещастният си животец и да пратиш главанака в зандана догде му дойде акъла и върне всичко откраднато.Него най много го е страх от това .

    Коментиран от #170

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ами,дали

    19 0 Отговор
    Кирил" почтения" !Смях в залата !Лъжливото овчарче!.Ако е почтен няма да лъже ежедневно!А защо лъже и злепоставя безотговорно?Защото иска да получи власт с неморални и непочтени средства ,без оглед дали очерня без основания който и да е .Много е плитко и жалко;
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #127 от "Българин 🇧🇬":

    Има "търсачки" в ИНТЕРНЕТ, виж!
  • 131 ААААА,Кирчо

    18 1 Отговор
    Хубаво е да се ходи на театър от време на време,иначе се оглупява,пъки тоя университет дето казвате,че сте го завършили с КОКОРЧО,ГЛЕДАМ ИМАТЕ ДОСТА ПРОПОСКИ.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Реформатор ПП

    2 11 Отговор
    Продължаваме! С вас съм!
  • 134 Глупако

    13 0 Отговор
    Престани да си отваряш устата! Вони!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 О,чуден

    3 0 Отговор
    Ааа админа, май и ти искаш да се включиш в упражненията, които се изпълняват обикновено на колена. А ?!
  • 137 Киряк

    14 0 Отговор
    Ти си,Довиждане!
  • 138 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал

    10 0 Отговор
    ===Ако отново загубим едни 400 000 гласа и пак се купуват гласове като на местните избори - това ще бъде пълно безобразие. Ще го познаем Димитър Главчев по делата=====Няма да загубите само 400000 гласа ! Въобще не се надявайте даже.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 И ние сме разочаровани от теб!

    16 1 Отговор
    Язък че са похарчили толкова пари да те изучат! Но който се е родил прост , такъв и ше си умре! Да имаш образование не значи , че си образован!
  • 141 Егея Димитрова

    8 1 Отговор
    Малеииии! Като вземе да пъшка девицата за пари, още малко ще му повярвам че плаче за народа на Б-я!
    А ние, вече 33 години гледаме Платен театър - 33 серия "400-те" разбойници и охранването им!
  • 142 Бивш левскар

    7 1 Отговор
    На овцата детето то. Тъпо , тъпо , чак просто.
  • 143 Егея Димитрова

    8 1 Отговор
    Малеииии! Като вземе да пъшка девицата за пари, още малко ще му повярвам че плаче за народа на Б-я!
    А ние, вече 33 години гледаме Платен театър - 33 серия "400-те" разбойници и охранването им!
  • 144 Иван

    13 1 Отговор
    Започнете с истината Кириле, девет месеца ви мачкаха и си мълчахте за едно Нищо.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 крум

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    като Вас😂
  • 147 Мда

    14 1 Отговор
    Петков лъже типично по Кравардски, както го направи за Гюров днес. Съюзи се с герб в сглобка, а протестираше срещу герб преди това. ПП трябва да се преименува - Продължаваме Подкрепата за Герб и ДПС, тоест ППГД.

    Коментиран от #150

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Смях в залата

    13 1 Отговор
    Депутатите се залива ха от смях в залата, от самоунижението на клоуните от ПП,ДБ гнома АА и Киро просто, пред ГЕРБ.
  • 150 И пак не се научиха

    5 2 Отговор

    До коментар #147 от "Мда":

    Съюзи се, защото ГЕРБ ги учеха как се управлява държава, със съвети, критика и по чисто технически въпроси.
  • 151 Анонимен

    0 6 Отговор
    Кирето, би спечелил с гжа Габриел. Тя е харесвана от бастиона на доган. Успех и късмет, млади хора.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 1520

    10 0 Отговор
    Кирчо просто , разбрахме , че нищо не става от вас. С тези глупави реформи създадохте хаос в държавата .
    Кирчо станахте жертва на собственната си некадърност
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Мнение

    6 3 Отговор

    До коментар #107 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ей жалко същество!
    Боко тиквуня вилня над десетилетие, след което остави само разруха!
    Тоя гнусен тулуп не може друго освен манипулации и лъжи!!! Арестуваха го шарлатаните, а после се ожени за тях?!

    Сега пък си сложи свой мин председател на служебния кабинет?!
    А уж трябвало служебното правителство да било равно отдалечено от всички партии???

    Мафията вилнееща в България е крайно време да си получи заслуженото!!!
    Евроатлантик ли е не ми го хвали!
    Един дол дренки са - продажни, престъпни и зависими от външни интереси!!!

    Коментиран от #177

  • 156 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    8 0 Отговор
    Шарлатанина си мисли, че някой още му вярва, то лена те заряза ти искаш другите да водиш на парапета...
  • 157 Мари

    4 0 Отговор
    Пък ние от теб да видиш, колко сме разочаровани. От момента, когато се пръкна от изневиделица...
  • 158 Чочко

    2 1 Отговор
    Доган пеевски борисов не можете ги вдигна с кран Кирил. Те са силни и са от живково с жорж ганчев цацаров пепи еврото и мвр и горско кметове всичко е на тяхно разположение и Удрят жертвите си, като ги оставят безработни директори тяхни, а нима в банката на цветелина бориславова всичко не е от дпс в Американската кредитна банка, имаш ли си на идея кирил как се приватизираха предприятията, изгониха млади майки с бебета и болни с тежки онко операции жени на 44 години на улицата, а от касиер счетоводител се изнасяха чували с пари и те ми говорят за Права и свободи. Марева от сивата река софия Егн 63, има хотели във Варна, никой не може да се справи с кражбите, купените дипломи на ченгета право от Великобритания, никой, те ще продължат да крадат от народа, няма да спрат, независимо, кой е на власт. Хубав ден и бъдете здрави, всичко трябва да започне от съзнанието на хората, ако не, здраве да е, човек може и с 2 лева на ден.

    Коментиран от #167

  • 159 Асвн

    3 0 Отговор
    Театрите идват от вас,Кики
  • 160 Пламен Добридинев

    5 0 Отговор
    Кире няма коментар в твоя полза целият ти политически опит е фарс заминавай за топлите страни
  • 161 вкк

    3 0 Отговор
    А всички ние сме силно разочаровани от вас и най-вече от теб!!! Време е да изчезвате!!
  • 162 Иванчо

    5 0 Отговор
    А ние сме разочаровани от теб и от Лена ! Поне да бяха близнаци !

    Коментиран от #163

  • 163 Иванов

    5 0 Отговор

    До коментар #162 от "Иванчо":

    Кокорчо роди на атлетичния от НАП близнаци, но ги крият !
  • 164 Цирк по ПП,ДБейски

    3 0 Отговор
    И ние сме разочаровани, че гледаме цирковете и излагациите на Киро просто, Кокорчо, Лена от парапета, Лорер продавачът на лукс апартаменти...но няма как, нарекоха ни вас.
  • 165 Европеец

    3 0 Отговор
    Киро Цървули или хараКиро
    Отврат!
  • 166 ТАКА ЛИ

    3 0 Отговор
    канадецо ти си заслужил артист в тази дейност втори като тебе не се е родил още ръка целувай на генерала че те вкара в далаверата и сега не ти се тръгва за Канада лош бил живота тук в БГ ама не за тебе!!!
  • 167 безпартиен

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "Чочко":

    Как още не са изтрили коментара???Дали от него може да направят проверка на фактите за лица?НЕ ВЯРВАМ!!!!!!!!
  • 168 МНОГО

    2 0 Отговор
    по-здрави и по- дълги от всите българи и да не си изпуснете полета на митницата ще ви дам указание къде да ги скриете да не ви ги приберат!
  • 169 не е вярно

    2 1 Отговор

    До коментар #111 от "лечение":

    много го издигна беше пожарникар в сф и Роко шайбата му беше ротен!ако не беше охрана и на царя сега какъв ли щеше да е???
  • 170 така, така

    3 0 Отговор

    До коментар #126 от "Дамммм":

    ама ще трябва първо да направят нова пристройка на врачанският затвор и за бандата на кире канадецо и крадливия кокорчо ,жълтото еврейче и т.н.
  • 171 Ние на очи

    4 1 Отговор
    Бие на очи, че Просто Киро и Кокорчо подражават на украинския шут във всичките му превъплъщения. От кристали, бял прах и други лекарства тези български циркаджии минаха всякаква граница на нормалното и показаха освен че са тъпи, са и безочливи темерути. Скоро другите ще са виновни за техните провали, а те умните Харвардския идиотчета неоценени. Скоро Киро ще спре да се хили като пациент на д-р Гълъбова, а Кокорчо ще спре да се цъкали и зъби като луд. Надяваме се Посолството ще свие юздите на тези самовлюбени шутове с един Голям шут по задните части, а нашите прокурори да се съвземат и да въведат в действие всички точки от НК и потърсят съдебна отговорност на цяла пасмина предатели и мафиоти на българските интереси. На прокурорите късмет, а на българските мафиоти и крадци Съд до дупка.
  • 172 скорпи

    3 1 Отговор
    ГЕРБ не ви е виновен!
    Вие сте си виновни,не може непрекъснато да са ви виновни
    другите!
    С лъжи и шмекеруване държава
    не се управлява! Държавата не ви е бизнес! Милиардите които изтеглихте кой мислите ще ги връща?!Ако това не е кражба?!
    Дори накарахте Денков да ви бъде съучастник в лъжите?!!!
    В политиката влезнахте с мотото
    да си върнете държавата, та искам да знам кога е била ваша та да си я върнете?!!
    Вие сте толкова некомпетентни
    дори не знам дали го разбирате.
    Май не!!!!!!
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 173 Ох на дядо

    2 0 Отговор
    Не виждам как ще се оправим като маймуните са едни и същи,стани за да седна,виновни бол а в затвора никой, прокуратурата спи съдът си играе на сляпа баба,май е време да обърнем палачинката но с какво ........
  • 174 Нагъзи

    0 0 Отговор
    ГАНЬО ДО КОГА ЩЕ ЛЪЖЕШ САМ ЩЕ СЕ ЛЪЖЕШ И ЩЕ ТЕ ЛЪЖАТ МНОГО СИ ПРОСТ ЗАДНИК
  • 175 Поликан е галант

    0 0 Отговор
    Мръсен долен БОК..к яла мъ хвани за премиера
  • 176 Тъпкачев

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бият децата ни":

    Я ми съ наду..и
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 свободен

    1 0 Отговор
    Горе главата разума ще победи!!! За съжаление България все още е в началото на 20 ВЕК!!
  • 179 Т.Николова

    3 0 Отговор
    Стига с тези безобразия на Киро!Дори не може да се изразява!Той български не знае,а какъв английски говори!Бърка словореда,повтаря и на й гадното е,че глаголите му завършват на. Ъ.Няма глагол ходът,правят,Петър и т. не.Все някой трябва да го запише на един курс по ограмотяване.

    Коментиран от #181

  • 180 Честен симпатизант

    4 0 Отговор
    Предатели пп и дб. Много ще платите.за изперете мафията в името на власта и парите
    Ала-бала за наивници е мантрата е че чрез тях ще промените конст.и законите.кой ще се съгласи да му сложиш въгето на врата. Трябваше да излезете плед нароза че се отказвате от сглобката и тарода ако ви даде болщинство отшвате на избори и печелине асо не народа да си сълба попарана.но вече нова лъга кокорчо и оня 1,50 високия с мките и злбни очи който драпаше да става парлам.шеф ще гледате прец крим макарон. Предатели кариеристи сте за народа. Запомнете го
  • 181 Т.Николова

    2 0 Отговор

    До коментар #179 от "Т.Николова":

    Простовато момче,което се взема на сериозно.Чудя се дали си плаща наем на Биологическия факултет,където му е бизнеса за пробиотици,защото деканът го смотолеви и така не се разбра.Но ние сме ларж!Киро все пак е учил,а ние сме смотаняци,които трябва да му правим вятър!
  • 182 Петко

    4 0 Отговор
    Какви откраднати 400 хиляди гласа бълнува този търчи-лъжи.Нека първо си направи само оценка,още от първите си стъпки в политиката,и как стана министър в служебното правителство на Радев.Всички от ППДБ,ГЕРБ,и ДПС са изпечени мошеници,и затова не могат да си имат доверие.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове