Last news in Fakti

1 Април, 2024 15:24 5 128 36

Калин Стоянов: Публичните атаки към мен не стихват. Използват се внушения на неистини и откровени лъжи!

  • калин стоянов-
  • публични атаки-
  • неистини-
  • лъжи

"Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди!", добави още вътрешният министър в оставка

Калин Стоянов: Публичните атаки към мен не стихват. Използват се внушения на неистини и откровени лъжи! - 1
Снимка: БГНЕС

"Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи! Затова съм длъжен да заявя категорично: Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса!". Това написа вътрешният министър в оставка Калин Стоянов на страницата си във Фейсбук.

"По времето, в което бях ръководител на ГДБОП събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство!
За разпространяваните неистини и лъжи по мой адрес заведох граждански иск в съда срещу сайт и лица определящи себе си като „разследващи“ журналисти. Относно безумията и неистините, които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри по националните телевизии, също възнамерявам да потърся правата си в съда!", написа още Стоянов и допълни, че:

"Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди!".

Ето и цялата публикация на вътрешния министър:

Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи! Затова съм длъжен да заявя категорично:
Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса!
По времето, в което бях ръководител на ГДБОП събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство!
За разпространяваните неистини и лъжи по мой адрес заведох граждански иск в съда срещу сайт и лица определящи себе си като „разследващи“ журналисти.
Не на последно място – семейството ми притежава един апартамент, закупен с ипотечен кредит, на какъвто разчитат не малка част от българските семейства. Апартаментът е намерен с брокерска фирма за недвижими имоти, която ни показваше различни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв начин не съм се възползвал от служебното си положение при закупуването на този апартамент!
Нещо повече – нямам личен градинар!
Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди!
Относно безумията и неистините, които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри по националните телевизии, също възнамерявам да потърся правата си в съда!


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    39 2 Отговор
    Станал политически Пудел, са се Жалва нещо а. Хахахахаах

    Коментиран от #32

  • 2 Хайде

    39 1 Отговор
    сега , че и се жалва ! Много " мъжко" !
  • 3 УРА, УРА

    43 2 Отговор
    Този киноман да престане да се жалва и оправдава.
  • 4 Милиционерски номера!

    46 4 Отговор
    Този окончателно се освети като гербераст!

    Коментиран от #8

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    40 1 Отговор
    Ами просто е! Що не кажеш с кого си провел ОНЗИ разговор ‼️
  • 6 Помак

    7 22 Отговор
    не се поддавай , изкарай полицията на улицата , да респектира и мачка престъпниците ежечасно ден и нощ ! и си гледай кефа ...само това се иска от теб
  • 7 Даниел

    39 2 Отговор
    Вярваме ти,така както вярваме на прокурорите,че не познават убития!
  • 8 На Боко

    22 1 Отговор

    До коментар #4 от "Милиционерски номера!":

    "откритие" !
  • 9 Софийски

    38 2 Отговор
    Оставката ве герберски парцаляк, никой не ти иска обясненията
  • 10 Кажи честно ...

    21 8 Отговор
    Аз вярвам на този чичко милиционер. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 11 Питам:

    24 5 Отговор
    Някой видя ли кадри или коментари за "ВСЕНАРОДНИТЕ ТЪРЖЕСТВА" по случай 20 години от приемането на България в НАТО заради, които беше затворен центъра на София ?
  • 12 Аз съм

    40 0 Отговор
    Здравният министър не можа да свали от ръководство директора на държавна болница Пирогов. Министърът на културата също не успя с директора на Народния театър Иван Вазов. Министър председателят Денков и ръководителите на партия ПП не успяха да отстранят Министърът на вътрешните работи. Сега в българия партия-движение ДПС притежава не само обръчи от фирми, но и обръчи от държавни институции. Българските ръководители са безсилни в собствената си страна.
  • 13 истината

    29 1 Отговор
    този министър да седне и да се замисли колко човешки животи е унищожил.
    Но лично наистина се съмнявам да има резултат.
    в МВР нито има чест, нито морал, нито достойнство. Там и да убият някой от бой на другия ден вече е минало и забравено. Да унищожават животи е призванието на МВР на република България.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тиквена калинка

    30 1 Отговор
    Тоя добре угоен герберастки мазен комсомолец изпрати заптиетата си да пребиват студентите с палки Зад колоните на МС. После докато София вреше и кипеше, беше с любовницата си на кино през работно време.
  • 16 ХАЙДЕ ДАВАЙ

    11 5 Отговор
    СЪДИ ГИ ДО ДУПКА ДОНО СИ ПОМОГНЕШ НА ИПОТЕЧНИЯ КРЕДИТ И ДЕНКОВ И ВАСИЛЕВ СЪДИ
  • 17 Мемфис

    33 2 Отговор
    Тази нагла свиня е същият наглец като банкянският нерез!!!
  • 18 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    24 0 Отговор
    Защо онзи разговор съвпада по време с разговор, воден от Нотариуса? Тебе трябва да те разпита Бойко Рашков!
  • 19 прокопи

    19 0 Отговор
    Имаше една детска песничка. Започваше с "Калинке - малинке" и завършваше с "фъррр...".
  • 20 Красимир Петров

    23 0 Отговор
    Слугата на ДПС и ГЕРБ
  • 21 да де

    18 0 Отговор
    "няма доказателства" за каквото и да било щом е под чадъра на политическата рода , и те така от както се помня
  • 22 Герен

    16 0 Отговор
    А ТИ СИ КАЖИ ЩО СИ НАПРАВИЛ. Докажи,че си честен и добър управник
    Не мънкай а застани за името си покажи телефона си и обори твърденията им. Само мънкате.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 МВР служител

    13 0 Отговор
    Колегите с качулки ще те оправят, боклук такъв! Ще разбереш колко тежка е България и какво значи върховенство на затвора.
  • 25 марш ве фес

    14 0 Отговор
    Подлогата на Шиши нещо не е доволна.
  • 26 Мнение

    14 0 Отговор
    Заради този работата на този Пеевски престъпник, набеден за държавен министър , България не е пълноправен член на шенгенското пространство . Не арестува Пеевски, Борисов, Цацаров, Михалев и Аманатидис. Не предаде доклад за убийствата на Петров и къро в европол. Да го хващат качулките без обяснение
  • 27 Нямаш

    13 0 Отговор
    Нямаш доблест да се оттеглил и не правиш разлика между истина и атаки.Като си много честен застани на детектора на лъжата.Много си нагъл и лъжеш.Бърд те разкриха,освен това си изнасял информация при Рашков.Много удобен информатор си на Пеевски и Борисов.За какво да те защитават като си посредствен,просто им служиш.Стига си ревал никой не ти вярва.Хукнал като женичка да се оплаква.Сиювол на посредствеността и зависимостта си.Неудачник.Демерджиев е класа над тебе.Ама те кадрите на Бокича са все калинки недоучени като и.д.глсвен прокурор.Сведтен човек слуга и доносник не става.

    Коментиран от #28

  • 28 отговор

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Нямаш":

    Това е някаква първоаприлска шега от лицето Стоянов. Жалко, че се шегуват с лицето Пеевски на гърба на влизането ни в Шенгенското пространтво и на Върховенството на закона. Като не иска публичност, да влиза пак в заднитечасти, от които се появи
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Калин-чо

    6 0 Отговор
    към Боко: шефее, и аз лъжа, ама толкова много и добре като теб не мога...ни лук съм ял, ни съм мирисал с Нотариуса, но добре, че го ликвидирахме навреме с Пепи и Борислав Боби, че щеше да ни издъни жестоко...
  • 31 Ааааа

    0 1 Отговор
    За народа е без значение, кой ще е, но да спрат да драскат с ключ колите на хората, да спрат вземане на пари кат, полицаи. Гледайте реално нещата, но като са неуки как да знаят подщинените законите. На хората им писна да ги набеждават, че крадат, а именно тяхните хора, мнозинството го правят. Кой квото си иска в тая държава си прави. 35 години от зле по зле става, не с хонорари и пенсии, а човечността изчезна, като вълци са някои хора. Все те трябва всичко да им се дава. Задоволявайте се, с което имате. Защо с ключ драскаш цялата кола, защо удряш отзад на човека колата и кат защитава младото, което е ударил отпред на човека колата. Няма съд, няма кат, няма полиция, всичко е наред, и ги знаем и в града, нотариуса, покойник с брат във Варна, как сте ги назначавали? И в бургас? Все пари под масата. Това нас не ни еня, но не отмъщавайте, кога ви казвахме 15 г, къде грешихте и продължавате да отнъщавате, обиди валят, но първо си вижте вас си, как на село изнасилухте малолетното и сте в системата, що не ползвате,.. Всеки плюе всеки, но никой не вижда себе си, какви ги е вършил, да излъжеш малолетното
  • 32 Милото Гери

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Назначено ОТ ДАМАДЖАНАТА С 12WC
  • 33 Истината

    3 0 Отговор
    И в Бургас преди х годин. Едно ченге с връзки ще отидеш в бургас при х, отиде, не носи пари, имам работа и дим да го няма, дано не е калин, малин ли е, ескурзуйка до Бургас
  • 34 Емо

    3 0 Отговор
    Добре, интересно ми е как шефа на анй-корумпираната служба в МВР не знае нищо за корупцията в МВР. Неговите хора пазят ли "бизнесмени" олигарси за 100 лв. на ден в работно време или не? Проверки по тези сигнали има ли?
  • 35 Ю. СЛАВКОВ

    2 0 Отговор
    Огромният проблем се състои в това, че подобни публични изявления в медиите основно с цел “изчистване на доброто ми име” нямат стойност нито на нормално разследване от компетентни органи, нито като отговор на прокурорско обвинение, а най-малко пък на постановена съдебна присъда. Би могло дори да се възприеме от определена част от обществото като инсценировка пак в същия дух: “Не посягайте на доброто ми име, аз съм безпределно честен човек и вярно служа на нацията!” Както видяхме, комисиите по повод убийството на Нотариуса са неефективни. Има действително почтени и отговорни прокурори, но те са значително по-малък процент. Изявленията почти загубват смисъл. Това е все едно да попиташ публично Бойко Борисов: “Ти ли поръча атентата срещу РАЙФАЙЗЕНБАНК БЪЛГАРИЯ в квартал Лозенец в София на 22 ноември 2020 г.?” Познайте какво ще ви отговори.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол