Last news in Fakti

1 Април, 2024 19:16 2 361 36

Цветанов: От Нотариуса и "Осемте джуджета" започна сривът на това управление

  • цветан цветанов-
  • нотариуса-
  • осемте джуджета-
  • управление

Изглеждаше, че това управление с ротацията може да управлява поне 18 месеца. Разпадът започна, защото участниците започнаха да се обвиняват за несполуките на това управление, но не и да поемат отговорността за управлението с хората, които са участвали досега

Цветанов: От Нотариуса и "Осемте джуджета" започна сривът на това управление - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Изглеждаше, че това управление с ротацията може да управлява поне 18 месеца. Разпадът започна, защото участниците започнаха да се обвиняват за несполуките на това управление, но не и да поемат отговорността за управлението с хората, които са участвали досега. След като няма възможна ротация, виновни са всички участници. Държавата забуксува още повече и няма ясен хоризонт, който да очертава нещо стабилно. Хората вече не проявяват активност на избори, а сега още по-малко. Ако искаха да са искрени един с друг, трябваше да се направи цялостен анализ и да се коригират пробойните в управлението. Не се подписа споразумение на база управленска програма. Това заяви бившият вътрешен министър и лидер на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Не познавам вътрешния министър Калин Стоянов. Може би Продължаваме промяната и Демократична България не го искат, защото имат информация за Калин Стоянов, която не е публично известна и се опасяват, че изборния процес няма да е честен“, допусна той.

По думите му именно случаите „Нотариуса“ и „Осемте джуджета“ са също сериозна причина това управление да не може да продължи да съществува. Той даде за пример с проваленото заседание на комисията, която разследваше влиянието на този човек върху съдебната система. Смятам, че ако излязат истините около тези два случая, би трябвало да бъдат изслушани доста лица, които могат да дадат една светлина , а това ще бъде доста неприятно за тези, които сега участват в политиката, която се прави в момента в съдебната система, убеден е той.

„Няма как Нотариуса да съществува без политическа подкрепа. Видяхте и, че се засили политическата квота за ВСС. Има ясни зависимости. Може и Калин Стоянов да е държан в зависимост под някаква форма. По времето на Рашков той бе разследван, но след това делото бе прекратено и той стана вътрешен министър“, посочи бившият вътрешен министър.

"Във всеки случай смятам, че Главчев не трябва да се възползва от услугите на Калин Стоянов, защото това ще го компрометира. Пък и могат да се намерят много по-подходящи лица за вътрешен министър", допълни той.

„Алексей Петров е един нагледен пример за натиск върху съдебната система и зависимости. Знаете каква бе неговата роля за определени процеси в държавата. Когато той беше арестуван, имаше голям брой персонални атаки върху мен. Тогава сме се ръководили само и единствено от разписаното в закона. Имахме едно управление, сформирано със съдействието на Алексей Петров. Това не бе добре за демокрацията“, подчерта Цветанов.

Тук водещата го прекъсна, като припомни, че той бе оправдан. „Как няма да бъде оправдан. Георги Цветанов загина при странни обстоятелства, другия бе съсечен с брадва, трети – изчезнал и т.н.“, отговори Цветанов.

„Архивите с компромати на Алексей Петров вероятно се пазят от друг, който държи политици в зависимост. Той беше част от националната сигурност. Много е трудно да се бориш с организираната престъпност в тази несигурна обстановка“, обобщи лидерът на „Републиканци за България“.

„Нотариуса, Осемте джуджета, истината за фалита на КТБ - оттам започна овладяването на държавата, от което е много трудно да излезем. Много трудно ще се намери едно стабилно правителство. Трябва да има политическа воля и дебати за хоризонтите на страната“, каза още Цветан Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    26 5 Отговор
    Цецо ще подслони осемте джуджета в осемте си апартамента.

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Собственикът на Факти

    16 4 Отговор
    Цветан Цветанов в целият си блясък

    Коментиран от #12

  • 4 цвъки

    24 3 Отговор
    кажи ни нещо ново, ти също бърка в кацата с мед
  • 5 Име

    7 2 Отговор
    България ще плебъде - сега - 20 години на бабунки - не са нищо време.
  • 6 А+;

    13 2 Отговор
    Звъки и той е като ПП.само цвъка а нищо съществено.Виж апартаментите успя да си уреди
  • 7 ТаУмВзе

    15 1 Отговор
    И Цецку Апартаменто гербераст, не е у БЕЛЕНЕ! После, що сме Приключили Вчера със кирелацията ли. ТЕ ГО ТЕ БРЕ СЛАДУР гуменка. Честито!
  • 8 12340

    13 1 Отговор
    Цветан Цъ се връща на бял конь у МВР за министер? :))
  • 9 Срива в ГЕРБ

    23 1 Отговор
    Почна с апартаментите на Цвъке. И пачките и кюлчетата на Тулупа.

    Коментиран от #13

  • 10 Ама дали всеки апартамент

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    има асансьор?
    Щото джуджетата са малки, с къси крака и им е трудно по стълбите.
  • 11 #идиоти вън

    7 0 Отговор
    Е те тоЯ е компютърният спец по компщтърната сигурност и то голем спеццц, но едва ли знае колко слоен е OSI моделот!!!

    Коментиран от #14, #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Нова

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "#идиоти вън":

    Хаха, така е ...Цец.о кра.децо! Обида към нас, зрителите, е че канят тоя наг.лец! И беше дясна ръка на Б Б , а сега се право на Богородичка, чу.кун.дур- влезе в парламента с домашно плетеноите пуловери и излезе с лъскави костюми за 3-4 бона!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Срива започна много по-рано!

    4 0 Отговор
    Срива започна много по-рано! - Цялото Беззаконие в тази Държава! Сега просто стана Обществено достояние!
  • 19 Тоя продължава

    8 0 Отговор
    да е класика в жанра безграничен тъ. пак.
  • 20 дом

    6 2 Отговор
    Цветанът е прав. Неприятен физкълтурник омазан в апартаменти, но това което каза е така. В момента в който посегнаха на бизнесите и почнаха наред да прибират народа настръхна към дебелия и другия дебел от Банкя.

    Изроди са и двамата, но няма справедливост за тях...

    ...за сега.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 0 Отговор
    Цветанов ти не беше ли дясна ръка на биг бос Бойк?

    Цветанов ти участва ли делата на Бойко?

    Каква е твоята лична отговорност за делота на ГЕРБ?
  • 23 КРОКОДИЛА

    8 0 Отговор
    ЦЕЦО КРАДЕЦО .....................
  • 24 Мумията

    6 0 Отговор
    Мумията от асансьора се завръща.
  • 25 Чоко и Боко

    2 1 Отговор
    От скаридите и калмарите започна, и от незаконното подслушване на телефони, от пъпеша вътрешен министър преди 15 години.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ганев

    4 0 Отговор
    ...............ТО БИВА ..БИВА НАГЛОСТ И АРУГАНТНОСТ......НО ТОЗ ИЗБИ РИБАТА.........НА ТО А ХОРАТА МУ КАЗВАТ ГЬОНСУРАТЛЪК
  • 28 Горски

    5 0 Отговор
    Цветанът на мисълта колко души изгори със "знаковите си дела"? Срам и съвест няма ли, че се явява по телевизията, когато съсипа съдбата на бившия варненски съдия Галин Костов с безумното дело срещу него "Гранити", като поръчител на убийство?! В крайна сметка го оправдаха окончателно! И сега държавата, т.е. данъкоплатците ще бъде осъдена, заради мръсотията на Цветан Цветанов, който се пъчеше по телевизията, че хванал поръчител на убийство. И вместо да плати масрафа от собствения си джоб, го дават пак по телевизията да чете морал и да се прави на чиста вода ненапита.
    Цецо, отиди на гроба на Алексей Петров, запали 100 свещи и му благодари, че точно благодарение на него ти не влезе в затвора.
  • 29 ЦЕЦО ГАЛОША Е БИЛ МИНИСТЪР КОГАТО

    4 0 Отговор
    НОТАРИУСА ВЕЧЕ Е ВИЛНЕЕЛ КРАДЕЙКИ ИМОТИ - ТАКА ЧЕ ТОЙ ВСЪЩНОСТ КАКЪВ МИНИСТЪР Е БИЛ КАТО СИ Е ЕДИН СКЪСАН ПОРТУГАЛСКИ ГАЛОШ ?!
  • 30 ХОДИШ ЛИ ДА ЗАКУСВАШ С ЖЕНА ТИ

    2 0 Отговор
    В БЕЛИЯ ДОМ БЕ ГАЛОШ ? ЩОМ БОКЛУК КАТО ТИКВАТА ТЕ ИЗГОНИ , ЗНАЧИ СИ ДВОЙНО ПО ГОЛУЯМ БОКЛУК И ОТ НЕГО !
  • 31 Никой

    0 0 Отговор
    Подлогата Цецко забрави шестте апартамента и асансьорчето , докато гравитираше около Баце, който пък "не знаел" за имотите на заместника .
    Нагли простаци на килограм , в българският полит.живот.
  • 32 СЛОНА

    1 0 Отговор
    А ТВОЯТ СРИВ ЗАПОЧНА С ПОДАРЯВАНЕТО НА ( мотора)
    И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЯМА ДА СЕ СТРОЯТ АМЕРИКАНСКИ РЕАКТОРИ!!!
  • 33 СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА

    1 0 Отговор
    ТИ СИ ДРУГИА НОТАРИУС И ДЕВЕТОТО ДЖУДЖЕ
  • 34 Тъмен субект

    0 0 Отговор
    Нотариуса и 8те джуджета са съществували години наред и са принцип на функциониране благосарение на герб.
  • 35 Дърт Българин

    0 0 Отговор
    Когато беше на софрата си траеше сега плюеш тези с който си делнахте баницата.Имай достойнство замълчи знаеш че раздора в сглобката е за изпращането наБългаска армия вУкрайна за което ще гласувам за Б.БиГЕРБ.

    Коментиран от #36

  • 36 СЛОНА

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Дърт Българин":

    КОЙ ЛИ ЩЕ ИДЕ,А И С КАКВО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ОТ УКРАЙНА!!!...?????????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове