Last news in Fakti

3 Април, 2024 07:25 1 074 28

НС обсъжда създаване на Временна комисия за изчезналата пътна карта

  • нс-
  • комисия-
  • пътна карта

Преди около месец документ, за който се твърди, че е именно тази пътна карта, се появи в хакнат имейл на сътрудник на руски депутат

НС обсъжда създаване на Временна комисия за изчезналата пътна карта - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Депутатите ще разгледат проект на решение за създаване на Временна комисия за установяване на факти и обстоятелства относно изчезналия стратегически документ „Пътна карта на проекта за разширение на газопреносната система на България".

Комисията ще прецени и всички обстоятелства относно реализацията на проекта „Турски поток” на територията на страната.

Преди около месец документ, за който се твърди, че е именно тази пътна карта, се появи в хакнат имейл на сътрудник на руски депутат, предаде Нова.

Според ПП-ДБ, които предложиха комисията, България е дала милиарди за изграждането на руски газопровод и по този начин е помогнала на Владимир Путин да започне войната в Украйна. От ГЕРБ-СДС коментираха, че нямат притеснения.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сензация, извънредно, ексклузивно

    10 4 Отговор
    Някой депутат, пътува с градския транспорт и си е загубил картата?

    Коментиран от #3

  • 2 Цирк

    18 5 Отговор
    Преди колко години нушката покри картата, сега ли се сетихте. 35 години псевдодемокрация, 35 години цирк. Още 10 години и ще задминете социализЪма...
  • 3 Хихи

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сензация, извънредно, ексклузивно":

    Да не е ПКП то бре. Тя каза на който не му харесва, да оди пеш
  • 4 Последния Софиянец

    4 10 Отговор
    Козяк шантажира ГЕРБ.

    Коментиран от #6

  • 5 Делю Хайдутин

    9 5 Отговор
    И кой е хакнал този руски депутат? Много ясно че ЦРУ.
  • 6 Да бе

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Козяк не шантажира, козяк дава заповеди
  • 7 ТаУмВзе

    11 6 Отговор
    Пътна карта не е съществувала, за да я търсят бре! Тръбата е Незаконна и едни Милиарди са Гепени Пак!
  • 8 Стига

    13 3 Отговор
    с тези комисии. Нищо не решавате с тях освен, че се правите на загрижени. Обезличихте прокуратурата и сега вие се правите на разследващи органи. Използвате комисиите за имитиране на дейност и допълнително възнаграждение за участие в тях.
  • 9 Хи хи

    10 1 Отговор
    Мъка , мъка лилава ! Така се получава като и Магнитски не сработи , сега ще гонят Михаля и накрая измамените камилчета.
  • 10 Мими

    10 1 Отговор
    На това му се вика гавра с държавата и населението й!!!!!!!
  • 11 БАНко

    11 6 Отговор
    ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ НЯКОЛКО ГЛАСА ПОВЕЧЕ , КИРО КАНАДКАТА И КРИПТО ИВАНОВ СА ГОТОВИ ОТНОВО ДА АРЕСТУВАТ ИЗПРАНИЯ БОРИСОВ !!! КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА , НАРОДА ВИ МРАЗИ ОТ СЪРЦЕ !!!

    Коментиран от #14

  • 12 Маринов

    10 5 Отговор
    Как така "изчезва" документ за ТРИ МИЛИАРДА ЛЕВА НАРОДНА ПАРА??? Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО за доживотен затвор! Вместо това Теменужка Петкова дава интервюта по медиите. Борисов, Доган също са за затвора понеже именно те над 15 години въртяха алъш-вериш с Путин и Ердоган!
  • 13 Национално предателство

    8 6 Отговор
    ГРЕБ и ДПС умишлено са скрили картата за да не видят българите че руснаците ни прецакват жестоко със строителството за наша сметка , страшно занизени приходни коефиценти за евентуални приходи за БГ/ на загуба / и никакво отклонение на тръбата за БГ . За тези 3 проблема във вреда на БГ , ГЕРБ трябва да се закрие и забрани а цялото ръководство вкарано в затвора доживот .

    Коментиран от #17, #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 аман от предизборна агитация

    7 3 Отговор
    Що не прочетете отчета на Булгартрансгаз за патока?!? 1,3 милиарда получени до сега, цена на патока 2,5 милиарда! Украинските глупости няма да коментирам, само да напомня, че Германия по същото време финансираше Северен поток 2, сигурно и те са отворили войната в Украйна! В момента тръбата я ползват Газпром и МЕТ, има и 20% свободен капацитет, точно по евроизискванията! По другата опорка, патока има връзка с вътрешната газопреносна мрежа на 5 места! Загубили сме били 2 милиарда на година от транзита за Турция?!? Абе вие мислите ли с главите си, Турски поток къде свършва, на остров Тамбукту ли?!?Ама вие си лапайте мухите! Какво очаквате да пише в „пътната карта“, а?!?

    Коментиран от #26

  • 16 Майорс

    6 3 Отговор
    Не знам защо търсите под вола теле! Всичко е съгласувано с Е к и няма смисъл от коментари! Само в главата на просто Киро и сие е мисълта че България е помогнала на Путин за войната!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Истината

    4 2 Отговор
    Тези комисии не вършат никаква работа в полза на справедливостта, а носят още по-големи заплати на антидепутатите. Депутат означава представител на народа, а тези представляват само себе си с малки изключения, те не защитават интереса на държавата. Това огромно поредно национално предателство, което е гордост за агент Буда- Борисов струва 3 млд.лв.на хората и помогна на Путин да нападне Украйна беше разкрито преди 4 г.още в началото на незаконния строеж от руснаци и Беларус и нищо не последва. Горката ни България няма как да се оправи, докато е захапана в железните клещи на Русия. Великият Раковски е предупредил преди 160 години какво ни очаква, ако не се отървем. Чакаме българските родолюбци строители на съвременна България много дълго време!

    Коментиран от #20

  • 19 Ежко Бежко

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Национално предателство":

    Голямото предателство беше отмяната на Южен поток. Путин тогава каза, че Русия е загубила 800 милиона долара заради отмяната, ама кой да слуша. Та Путин е звъннал на Борисов и му е казал: Виж кво, или строиш турски поток за ваша сметка, или получаваш инфаркт, авто катастрофа, падаш от 10тия етаж и т.н. по избор.
    Не ревете, че турски поток няма отклонение за България. След като ентусиазирано се отказахме от южен поток, е някак смешно да се тръшкаме заради някаква си тръбичка. И запомнете, ча за всичко сме виновни ние, целокупния български народ. Сами си ги избрахте.

    Коментиран от #21, #28

  • 20 Ежко Бежко

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Истината":

    Чакате много време, казваш. Ми в това ви е проблема, че чакате. И междувременно си избирате Борисов, Кирчо, ристю и кого ли още не "родолюбци". Много сте смешни вие чакащите някой да ви измъкне от там където сами сте се заврели.

    Коментиран от #22

  • 21 Родолюбец

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ежко Бежко":

    35 години не се появи родолюбец във властта, който да иска България сама да решава съдбата си, никой не разреши да бъдат използвани природните ни богатства за развитие на икономиката. Зависимостта от Русия е най-вредна за държавата, а това се осъществява от българите руски агенти. Българските възрожденци преди 140 години са го знаели и са предупреждавали. Румъния показа може да се развива бивша съветска колония - екзекутираха незабавно диктатора Чаушеску, не разрешиха партийната и ченгесарска кохорта да бъде във властта и икономиката, вкараха в затвора корумпираните управляващи и смело вървят напред. Скъсаха всякаква зависимост от Кремъл. Тука плачат за диктатора Живков и ченгетата и БКП величията, защитават престъпника терорист Путин и са верни на Кремъл,не на България, защото той ги е обучавал как да репресират хората. За съжаление са навсякъде във властта, държат парите и контрола и не им пука за хората и държавата. Всички джавкащи депутати са от тази каста.

    Коментиран от #23

  • 22 Истината

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ежко Бежко":

    Ченгетата са овладели държавата и не пускат никой друг и това безкрайно чакане е възможно благодарение на такива като теб,които не мислят за България, а за Русия.

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ежко Бежко

    0 2 Отговор
    Стига си ровил в историята. Аз съм в бгто вече 10 години и виждам само омраза към Русия. Южен поток, Белене, 72ма руски шпиони и какво ли още не. Не Русия ви дърпа назад друже. Вие самите се дърпате. Ровиш в някакво далечно минало колко сме зависими от Русия. Аз в бгто нищо руско не съм видял, освен остатъците от соца. Това което виждам е пълна разруха и неистова русофобия. Мразете русия колкото си щете. Но да упреквате руската зависимост за мизерията си е като щрауса със заровена глава в пясъка. Виновни сме всички ние, особено такива като теб.

    Коментиран от #27

  • 25 Ежко Бежко

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Истината":

    Пет пари недавам за Русия. А за Америка още по-малко. Цялата вина за положението ни е в самите нас.
  • 26 Ежко Бежко

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "аман от предизборна агитация":

    Шокиран съм, че в плявата наоколо има и зрънце истина. Поздравления за коментара. Ще следя колко минусаще нацвъкат паветниците.
  • 27 Не е баш тъй!

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ежко Бежко":

    Виновни сме самите ние казваш, както е виновен един добър градинар, че не може да отгледа рози насред Сахара! Не те знам какъв си, явно си руснак щото си от10-12 години в "БГ-то" както се изразяваш, но държа да те уведомя, че Българите не мразят Русия и не изпитват русофобия! Съвсем различно е да харесваш и уважаваш Руския народ и да не харесваш днешна Путинова Русия.Относно това, как сами сме си виновни НЕ Е ТОЧНО ТАКА! Нима България доброволно въведе колективизация и прогони хората си от селата - беше под натиск от Москва, нима ние сами си обезглавихме нацията след 09.09.1944, или беше под натиск пак от там, отначало тихомълком да се унищожат физически неудобните за два-три месеца а на оцелелите да се спретне един "Народен съд"! Нима ние сами поискахме да си строим промишленост по стари и мръсни технологии и т.н. и т.н..Нещата винаги не са такива каквито изглеждат на пръв поглед!
  • 28 Още един Путинофил

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ежко Бежко":

    Ни казва как сами сме си виновни, че някакъв си бандит начело на Русия много искал, ама от ЕС го отрязали да бъде монополист на влизащия в Европа газ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове