Last news in Fakti

4 Април, 2024 05:40 25 747 82

След полунощ Народното събрание забрани на Асен Василев да харчи пари за пенсии, заплати и бюджетни плащания

  • асен василев-
  • бюджет-
  • харчене-
  • пари

Депутатите създадоха комисия за "Турски поток"

След полунощ Народното събрание забрани на Асен Василев да харчи пари за пенсии, заплати и бюджетни плащания  - 1
Снимка: БГНЕС

Малко след полунощ депутатите приеха още проект на решение за предприемане на мерки за гарантиране на финансовата стабилност и фискалната ликвидност на страната. Негови вносители са Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС и Йордан Цонев от ДПС, съобщи БНР.

Приетото решение задължава финансовия министър в оставка Асен Василев незабавно да преустанови разходите по консолидираната фискална програма за пенсии, трудови възнаграждения, неотложни социални плащания и падежни плащания по държавния дълг до назначаване на служебното правителство. Даден му е срок до 9 април да представи на НС пълен и подробен отчет за разполагаемата ликвидност и планираните разходи по дати в периода 4-10 април.

И още едно задължение - да задели средства за обезпечаване на плащанията за пенсии. Решението беше прието със 131 гласа "за". Преди гласуването депутатите от ПП-ДБ напуснаха залата.

Със 182 гласа "За" и само 1 "против" - от ГЕРБ-СДС, парламентът реши да създаде временна комисия за установяване на фактите и обстоятелствата относно изчезналия стратегически документ "Пътна карта за реализация на проекта за разширение на газопреносната система ", както и на реализацията на проекта "Турски поток" на българска територия. Предложението за комисията дойде от ПП ДБ. Депутатите избраха 12-те членове на комисията, но не се разбраха за председател. В залата се стигна до остра размяна на реплики и закани за бъдещи срещи с Прокуратурата.

"Идеята на тази комисия е да даде трибуна на тогавашните управляващи в лицето на г-н Борисов и г-жа Петкова, така че да отговорят къде е тази прословута пътна карта, и защо тя всъщност не се намира в деловодството на българската държава, а се намира в имейлите на руски депутати. Кой и колко открадна от изграждането на тръбопровода "Турски поток"? Нямам търпение да ви видя физиономиите, когато пратим документа на Прокуратурата", заяви Венко Сабрутев от ПП-ДБ.

В отговор Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС показа доклад от 3 август 2022 г., публикуван по думите ѝ на сайта на ПП. Докладът е от проверка, разпоредена от Кирил Петков, в качеството му на министър-председател тогава.

"В този доклад много ясно пише: Предоставеното от ДАНС копие на пътна карта не дава основание за юридически изводи относно нейното съдържание. Къде е пътната карта? Къде е? ДАНС ви е предоставила тази пътна карта и вие не казвате къде е. Какво видяхте в нея? Просто това, което сте видели, не ви удовлетворява, защото в тази паметна бележка отсреща няма нищо, което да противоречи на националния интерес", заяви Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС.

Малко преди полунощ беше гласувана и още една комисия - за проверка на необходимостта от получената дерогация, ползвана от "Лукойл" и икономическия ефект от нея за нашата страна, и режима в Русия. До нея се стигна, след като от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС постигнаха компромис да не се разширява обхвата на комисията за "Турски поток". Срещу тази комисия гласуваха само от "Възраждане". Председател така и не беше предложен.

По предложение на ПГ на ИТН Народното събрание прие да бъде създадена и временна комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях. Комисията ще бъде оглавявана от Тошко Йорданов. От ПП-ДБ гласуваха против, тъй като не беше прието тяхното условие, за да подкрепят предложението.

"В деня на ареста на служители на Агенция "Митници" ние излизаме и се опитваме да правим анкетна комисия. Това, ако не е идиотия и пълна глупост, но понеже никой не е над закона, призовавам ви, ако имате още малко разум, да подкрепим тази комисия без това обидно заглавие към Асен Василев", заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков.

От ИТН отказаха да променят предложението си. "Арестът е на човек, който Асен Василев лично е назначил в Агенция "Митници", така че искам да проверя дългата ръка на Асен Василев докъде е стигнала, какво е хванала отдолу под масата, за да можем да вземем целесъобразно решение, да прецени НС дали да помогне на държавата да го арестува", заяви Станислав Балабанов от ИТН.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    94 33 Отговор
    Много правилен ход,но освен тази забрана е време да се заведе това лице на Г.М.Димитров на хотел за дълго време.

    Коментиран от #46

  • 2 Българин

    138 9 Отговор
    След като са в оставка,всички вън.
    Защо получават заплати.
  • 3 Боруна Лом

    125 45 Отговор
    А ТАГАРЕВ, КОГА ЩЕ ГО ЗАБРАНЯТ И ЗАТВОРЯТ ДА НЕ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА?
  • 4 ХАХАХА

    128 8 Отговор
    Значи продължават да си съставят комисии ,за да получават допълнително пари . Как не се наядоха ?

    Коментиран от #70

  • 5 Фен

    86 22 Отговор
    Тоя е по-нагъл и безцеремонен и от Остап Бендер!
  • 6 втнвв

    97 28 Отговор
    Няма ли да му пусните една ревизия на тоя крадлив мишок

    Коментиран от #78

  • 7 Търновец

    116 10 Отговор
    Аз още веднъж споменавам да си направим наша си Алтернатива за България подобни на Немската - не само Турски поток но и F 16 u Stryker и Лукойл и концесиите за злато и медни руди да се разследват - това сега е Ненародно събрание в което има чужди интереси и мафиотски действия водят до геноцид срещу България

    Коментиран от #9

  • 8 Доротея

    74 28 Отговор
    Тоест, да престане да бъде министър! Толкова ли не могат да изтраят още няколко дни? Друг да не може да раздава като гербераст когато се зададат избори! Само те!
  • 9 Доротея

    71 12 Отговор

    До коментар #7 от "Търновец":

    Нищо няма да се разследва! Прах в очите на кьоравите, вятър и мъгла в главите на безумните! Те го връщат на бял кон, ти ще го разследваш! Може да натиснат някоя у т а й к а, като тази митничарка вчера, че много се е разработила, точно по направления, подобни на посочените от теб и какво - вместо ДАНС да и помага, взе че я арестува!

    Коментиран от #14

  • 10 Правилно

    77 4 Отговор
    Да спрат и заплатите в парламента тогава, те са "бюджетна организация" и освен това, в момента си правят безплатна предизборна кампания с изказвания излъчвани като "новини путиливизора".
  • 11 примчицата се затяга

    74 23 Отговор
    Празноглавите мишлета от ПП/ДБ все още не могат да проумеят (много са самонадеяни и нагли ,а част от тях са и напълно луди) , че капанчето (което сами си построиха) е със захлопната вратичка и сега , единственото което трябва да решат , "колегите" им (които със задоволства гледат капанчето отвън) е как да им "видят сметката" - ще ги давят ли , ще ги хвърлят в печката ли , ще ги тровят ли или ще ги трепат едно по едно (с права лопата) ... ще видим .
  • 12 бай герги

    73 26 Отговор
    кокорестия е най големият крадец

    Коментиран от #57

  • 13 Хахаха

    69 33 Отговор
    Асен Василев отива към затвора
    Първо в България, а после и в САЩ за измама
  • 14 Търновец

    35 13 Отговор

    До коментар #9 от "Доротея":

    Другарке, разследването зависи от това кой го прави и как, аз винаги съм бил затова хората да си избираме прокурори и съдии и така е в други страни но не и в Русия а ако имаше горна камара избираема от нас Българите щеше да има постоянен контрол върху сегашното ненародно събрание.
  • 15 Момо

    76 6 Отговор
    Вечният депутат Цонев не се ли наяде няма ли да се пенсионира да отстъпи място на младите но той друго не може да работи.
  • 16 Гпст

    19 9 Отговор
    А да напуска държавата?
  • 17 дядото

    47 11 Отговор
    чудя се как тази сглобка изкара 9 месеца,без да направи поне 2 аборта.сегашната омраза и открита война в нея,е показател какво ни очаква утре.млади хора,който може- бягайте от тази гангстерска територия.тук нормален живот няма да има
  • 18 Мафията

    53 22 Отговор
    ГЕРБ И ДПС активизира актива си в лицето на Възраждане (винаги се сещам за Джокера) и ИТН. Корнито чака първо да я захлебят с обещания, за овладяване на следващите избори. Няма такива нищожества като Теменужка, мандрила Сачева, Райчето и тям подобна плевел.

    Коментиран от #20

  • 19 Теменужка Петкова

    64 22 Отговор
    вместо да е в затвора заедно с Борисов и Делян Добрев, тръгнала да спира коректни плащания, които са заложени в бюджета, а прави с онази вещица Сачева предложения за великденски добавки само за минимални пенсии, откъде накъде. Те не са се осигурявали или имат нисък стаж.

    Коментиран от #22, #24

  • 20 Тия изброените

    53 4 Отговор

    До коментар #18 от "Мафията":

    За пари всичко продават! Майка си и баща си, децата итн. Грам достойнство нямат останало!

    Коментиран от #49

  • 21 Пенсионер

    40 30 Отговор
    Да сдава поста и да се махне завинаги. Не става за финансов министър

    Коментиран от #25

  • 22 Как в затвора бе?

    35 9 Отговор

    До коментар #19 от "Теменужка Петкова":

    Че тя Теменужка мило и драго дава всеки ден вожда да я …. Погалва по гушката и тя да се увърта около него. Онзи ден му вика не ушенце. Боке, не ме оправи … с пост, ама ако те вкарат и аз с тебе влизам да знаеш! Моята, любов не гасне!
  • 23 Демократ

    43 5 Отговор
    Така е трябва да има за крадене пенсиите могат да почакат

    Коментиран от #26

  • 24 .....

    55 2 Отговор

    До коментар #19 от "Теменужка Петкова":

    В Гърция дават по 250 евро Великденска добавка на всички пенсионери. Там не ги делят на бедни и богати..
  • 25 Пенсионер

    38 9 Отговор

    До коментар #21 от "Пенсионер":

    Кой става постната пица Дянков или корумпирания и санкциониран Горанов .

    Коментиран от #28

  • 26 .....

    35 5 Отговор

    До коментар #23 от "Демократ":

    260 милиона лева са заделени в Бюджета, които сега ще бъдат раздадени като Великденска добавка към заплатите, както следва: МО, МВР, НСО, ДАНС, БНТ, БНР, АГЕНЦИИ, МИНИСТЕРСТВА, НОИ, НСИ, СЪД, ПРОКУРАТУРА, НСлС и т.н
  • 27 Тези

    39 31 Отговор
    Идиоти от ИТН всичките с параноята на вожда си и фиксацията върху Асен Василев и Кирил Петков не са нормални за Карлуково са.Толкова са освирепели за власт , че маймуната Африкански се държи като примат.Нещастници!

    Коментиран от #32

  • 28 Пенсионер

    32 27 Отговор

    До коментар #25 от "Пенсионер":

    И двамата са малко по добри от Васирев. Тоя не става. Той мрази пенсионерите.

    Коментиран от #29

  • 29 Пенсионер

    40 32 Отговор

    До коментар #28 от "Пенсионер":

    Повтарям: Асен Василев не става за финансов министър. Той мрази пенсионерите!
  • 30 Виждайки

    33 6 Отговор
    падението и края си тия съвсем избръмчаха ! А зад забраната е Главчев да граби като за последно , техния Главчев !
  • 31 Чочо

    26 9 Отговор
    Той и без това не искаше.
    Държеше да не плащат великденски добавки.
    Забранили му това дето той пожела.
    Тъп парламент,локумджии.
  • 32 Това

    27 3 Отговор

    До коментар #27 от "Тези":

    е краят им на безродниците , използвайки и мърсящи името на България и българския народ , за да играят гнусни постановки в Парламента за свои лични облаги !
  • 33 ОБЕКТИВНО

    19 5 Отговор
    Имаме вече митничари от САЩ на Капитан Андреево и в Бургас. Очакваме и митничари от Англия на „Капитан Андреево“. Това заяви финансовият министър в оставка Асен Василев. Той не уточни какво правят чуждите митничари на нашите митници, но защити работата на директора на агенцията Петя Банкова.
    По-рано днес ДАНС и Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) проведеха акция и извършха обиски в дома и офиса на Банкова и заместника й Людмил Маринов. Василев съобщи, че премиерът Николай Денков не е бил информиран от председателя на ДАНС за акцията. Тя е била „по неотложност“. Затова и прокуратурата няма информация за действията на ДАНС и КОНПИ.
    „Трябва да изчакаме да видим какви доказателства ДАНС и КОНПИ ще извадят. Ако има какъвто и да е проблем с корупция или нещо такова, разбира се, ще вземем съответните мерки. Това, което излезе като информация, неофициално, е, че, когато са влезли, са иззели от нейното бюро разработки за пресичане на допълнителни канали. Тя има пълна свобода да си определя екипите. Това, което съм изискал, е да се координира с нашите международни партньори, за да защитим нашата граница по най-добрия начин, да може да се събират приходите и да се пресекат каналите“, заяви Асен Василев.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Какво

    26 11 Отговор
    Правят партньорските служби на САЩ,Великобритания и в деня на ареста шефката на митници има среща с Австрийски партньори.Толкова е близко до ума те ще ни защитават границите от контрабандата на мафията,която виждате скочи да си отмъщава на Василев,че им спира кранчетата.Контрабандата е корупция,няма такси и приходи за бюджета.И вие замаени българи мафията ли защитавате или Василев,който иска да събира повече бюджет,за да ви вдигне стандарта на живот.Явно мизерници не го заслужавате ,Тази вечер гледайте в 20.00часа поTV1 Денят с Веселин Дремджиев .Гост ще бъде депутата Бачийски от Бургас той ще говори за овладяните ни митници от мафията Таки,Ами,бокичи,прасета.Дано главите ви отврат за каква силна мафия във всички институции в България става на въпрос.Дано се осъзнаете в каква държава живеете и излезете да гласувате,за да промените нещо.

    Коментиран от #55

  • 36 Русофилчо Путлеров

    23 14 Отговор
    Сега видяхте ли коя е новата коалиция-ГЕРБ,ДПС,ИТН с подкрепата на Костя.
  • 37 Шарлатаните

    26 23 Отговор
    Кокорчо много краде еййй, все заеми тегли.
    Най- лъжливия финансов министър
  • 38 Герен

    23 5 Отговор
    ТЕМЕНУЖКА ХУБАВО ЦВЕТЕ АМА ТАЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. ДО ВЧЕРА ИСКАХА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ. ДНЕС НИЩО ДА НЕ СЕ ПИПА. ТОЛКОВА БЕЗДАРНИ ПРОСТИ НЕ КОМПЕТЕНТНИ ХОРА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.
    КОЙ ГИ Е УЧИЛ ТОЙ ТУПИСА ДНЕС КАЖЕ ЕДНО УТРЕ ГО СМЕНЯ И НАКРАЯ ПРАВИ НАЙ НЕ ПРАВИЛНОТО. И ТАКА ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ. ПОЗОР И ЗАТВОР. ПОНЕ ЕДИН ДВАМА. ПО ТАКА КРЪГЛИЧКИ. НЕ КЬОВЕШИ ДА МИ РАЗСЛЕДВА БАЙ ОВЧАР. МЪКА МЪКА.
  • 39 Братчетата на Гаврош

    27 11 Отговор
    Значи тия дето окрадоха парите на народа сега атакуват този който вдигна пенсиите. Не народ а мърша!

    Коментиран от #56

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Сократ

    17 17 Отговор
    Той Асенчо обра всичко, какво му забраняват, не разбирам.
  • 42 И него

    22 16 Отговор
    изядохте.Но всички пенсионери пак ще гласуват за ПП,защото са доволни
  • 43 Оракула от Делфи

    21 9 Отговор
    Истинска Държавна Трагедия!
    "Толупа" и "Шиши" се уплашиха ,че мяма да има , какво да се краде от бюджета ,ако дойдат на власт,
    затова забраниха ,
    разплащанията към пенсионерите и държавните служители!

    Коментиран от #51

  • 44 Баба

    13 3 Отговор
    Без министерства и министри Няма правосъдие няма здравеопазване Не се съди деянието а личността прикриват се обективни проверки и събраните материали и сега искат втора Иванчев Трудещите българи минимални заплати а депутати и министри месечните им заплати по големи от целогодишни те на работещите и държавни коли Техните заплати да станат работнически и да видят как се живее с този дохот Затова няма да гласувам
  • 45 Доротея

    19 7 Отговор
    Накратко - Не пипай парите, утре Главчев ще ги раздаде от наше име! А можеха просто да гласуват и задължат Асен Василев да натовари бюджета на джипката, Бацун да я подкара на старта на кампанията, а Главчев да хвърля пари през задната врата! Внесено в 23.57 в деловодството! Внесено за гласуване в 00,20 часа! Впротивовес на Правилника на НС, който изисква преди да стигне до гласуване, проекто закона да бъде разгледан в Правна комисия! Среднощен експрес!
  • 46 Полицай

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Прблема не е в министъра на финансите, мафията си пази бюджетните средства ,
    за да има какво да се краде!
    Когато бяха на власт , ги прибараха директно ,още от НАП,
    заминаваха директно за офшорките при Таки!!
  • 47 Цирка Започва!

    13 1 Отговор
    Цирка Започва!
  • 48 Докара Мизерията

    18 17 Отговор
    в България. Не мога да не се съглася с ГЕРБ "Надуваш инфлацията, обезценяваш спестяванията, събираш номинално повече средства в бюджета, въпреки че пада събираемостта, увеличаваш номинално харчовете и се хвалиш на избори, че си увеличил доходите. Това е измамническата бюджетна политика на Асен Василев.".
  • 49 Лъжите

    8 9 Отговор

    До коментар #20 от "Тия изброените":

    Само отвращават от автора им ПП и ДБ.
  • 50 Отвратен

    13 10 Отговор
    Мафията срещу ПП-ДБ в действие!!!!!!
  • 51 По просто е от лъжите на ПП и ДБ

    19 14 Отговор

    До коментар #43 от "Оракула от Делфи":

    Просто асен василев е доказан крадец и източи 1 милиард от енергийните дружества.

    Коментиран от #54

  • 52 Възмутен

    16 12 Отговор
    Мафията на ГЕРБ и ДПС спира парите към българите, за да има да краде като дойде тахната марионетка на власт!!!!
  • 53 Баба

    18 2 Отговор
    Заплатите са материална помощ за тези които не умеят да крадат Пенсиите са наказанието дето не са крали
  • 54 Хахаха

    12 14 Отговор

    До коментар #51 от "По просто е от лъжите на ПП и ДБ":

    Мафията на ГЕРБ -ДПС явно си е наела хора, за да разпространяват фейк лъжи по медиите, за да оклеветят АСЕН. Браво! Много добре се справяш със задачата!

    Коментиран от #58

  • 55 Лудия касапин

    15 8 Отговор

    До коментар #35 от "Какво":

    Много правилно казано,само,че да им оврат главите, първо трябва да има нещо в тях. Тези хора не искат,да живеят добре,те обичат,да ги крадат,да ги мачкат и вечерта,като си сипят ракията и пуснат телевизора,да псуват Кирил Петков и Асен Василев,че са виновни за нещастието им. Половината им рода е на Запад,ама Шенген и Еврото ще ни съсипят,като държава. Като дойдат избори си седим вкъщи,защото то " И да ида нищо няма да се промени", ама после Петков и Василев са им виновни.

    Коментиран от #71

  • 56 Коментар

    15 9 Отговор

    До коментар #39 от "Братчетата на Гаврош":

    Моля,не съди по себе си за целия народ!Ако ти си такъв това не означава,че всички са като теб!
    Асенчо мигранта бил вдигнал малко пенсиите ама цените на всичко друго колко се вдигнаха?!Сега заради тях и тока се очаква да стане на космически цени.Ти за балами ни имаш и отгоре на всичкото обиждаш всички!!!

    Коментиран от #80

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Мафията зад ГЕРБ и ДПС

    12 11 Отговор

    До коментар #54 от "Хахаха":

    Че си има лъжци факт. Но с лъжците на мафията зад ПП и ДБ, не могат да се мерят. Истината много дразни мафията че асен василев е крадец и е източил един милиард от енергийните дружества. Този е вреден за България и българският народ.
  • 59 Бай герги

    9 6 Отговор

    До коментар #57 от "Българин 🇧🇬":

    Тя си беше добре пенцията, ми тоя докара инфлацията та ми я изеде.
  • 60 Простото Киро

    12 5 Отговор
    За пенсии и заплати му забранили, но всичко останало - не.
    Браво бе!!!!
  • 61 Ха ха

    16 5 Отговор
    Асен Василев е платил авансово на 100 процента по договори на стойност 2 милиарда лв.Направил го е за да се вземат уговорените комисионни
  • 62 Истината

    9 7 Отговор

    До коментар #57 от "Българин 🇧🇬":

    Грешиш!
    Презчислението на пенсиите стана по предложение и натиск от страна на БСП в коалиционното правителство с ПП и ИТН.
  • 63 Ред бул

    4 1 Отговор
    Късно!

    Коментиран от #76

  • 64 гражданин

    9 3 Отговор
    Финансовия Престъпник трябва да бъде наблюдаван отблизо за да не продължи с престъпленията. Също така не трябва да се допуска да напуска страната както направи Васил Божков.
  • 65 Камъните падат ...

    9 4 Отговор
    Трябва да се режат пипалата на октопода. Василев да не може да харчи до изборите. И да се прекъсне корупционния поток от митниците.
    Трябва да окуражим прокуратурата да действа. Които бездейства трябва да даде обяснение защо.
    Прокуратурата трябва да се прочисти от агенти на ДС и след това да се преразгледа акви решения вземат съдиите по делата за финансови престъпления в особено големи размери.
  • 66 КИРЧО КОКОРЧО И ТОЛУ,ПА

    4 5 Отговор
    В ЕДНА КИЛИЯ ДА СИ ЯДАТ НАЙЛАТА И ДА СИ ПИЯТ ВОДАТА !
  • 67 Горски

    9 4 Отговор
    Да се запорира цялото имущество на Ася Васкова и да бъде пратен в сливенския затвор.
  • 68 Това не е закон

    6 3 Отговор
    и е незаконно. Парламента няма подобни правомощия
  • 69 Абе оууууу

    7 0 Отговор
    Колко временни комисии вече има ? Останали депутат който поне в 4 да не е
  • 70 Ами

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХАХАХА":

    Мънички са им заплатките.
  • 71 Така е

    6 0 Отговор

    До коментар #55 от "Лудия касапин":

    Всичката тая измет: Петков, Василев, Борисов, Пеевски, Нинова ..................е вредна за нас.
  • 72 3982

    4 3 Отговор
    Не комисия за Турски поток, съд трябва там. На съд!
  • 73 ТАКА ЛИ

    9 1 Отговор
    А НЯМА ЛИ ДА ГО ЗАТВОРЯТ ЗА НАНЕСЕНИ КОЛОСАНИ ЩЕТИ НА ЕНЕРГЕТИКАТА НИ И ОТКЛОНЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ И ПРЕНАСОЧВАНЕ НЕЗНАЙНО И НАНАСЯНЕ ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН И БИЗНЕС С ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА!!! КЪДЕ СА ДАНС ПАК НЕ СА РАЗБРАЛИ ЗА ТАЯ ДАЛАВЕРА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ СПРЯГА ДВА ДЕНА???
  • 74 Ергенът

    2 0 Отговор
    Румбата,не го сайдисал!Цел месец.
  • 75 Хайде стига

    7 0 Отговор
    Нещата от фактическа гледна точка са изяснени. Няма да има Великденска добавка за пенсионерите и толкоз. Много е просто всичко това. Ами проверете по Коледатата 2023 година кои получиха КОЛЕДНА ДОБАВКА към заплатите. Абсолютно всички с изключение на пенсиите. И сега ще се процедира по същият начин. Гледйте поведението на мисирките от БНТ и БНР и ще разберете какъв "трибун" са на обществото.. Сега ще им начислят към заплатите огромни ВЕЛИКДЕНСКИ БОНУСИ. Всички мисирки сякаш като по команда няма да смеят да си отворят устата по тази тема. Пазят си стола милите.Така със всички. Нооо всички един ден остаряват и стават пенсионери. Ще видят колко е хубаво младите лъвчета да се гъбаркат с достойнството на пенсионера.
  • 76 ощетен

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Ред бул":

    По-добре късно отколкото никога!
  • 77 00001

    0 1 Отговор
    Как стана така че Народно Събрание забранява на Министър на Финансите да прави плащания. Нали на книга в България Законодателна -НС, Изпълнителна-Правителство, и Съдебна власт са независими една от друга.Защо законодателната власт не си стои в НС, а се е разпрострала като октопод из цяла България, и смучи кръвта на страната и хората.
  • 78 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "втнвв":

    И поради каква причина да бъде на ГМДимитров, моля?
  • 79 Гошо

    1 0 Отговор
    Ментата и Теменужка?
  • 80 Муто

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Коментар":

    Д@ го дух@ш @ш мух@р
  • 81 Справедливостта

    0 0 Отговор
    Как може такова нещо?
    Как не ви е срам?
    Какво говорихте?
    Какво обещахте?
    Защо всичко се увеличава, а пенсиите не?
    Най-потърпевши са те.
  • 82 Лудия и баницата

    0 0 Отговор
    Луд с картецница, но с нашите пари!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове