Last news in Fakti

4 Април, 2024 10:29 1 628 55

Борисов: Ако Петков и Пеевски направят правителство, ние ще бъдем една нелоша опозиция

  • бойко борисов-
  • герб-
  • пп-дб-
  • ротация

Аз съм предлагал 9 месеца това, което предлага Христо Иванов, разкри лидерът на ГЕРБ

Борисов: Ако Петков и Пеевски направят правителство, ние ще бъдем една нелоша опозиция - 1
Снимка: БГНЕС

Ако Петков и Пеевски решат да направят правителство, ние ще бъдем една нелоша опозиция. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му заради несъгласието за един министерски пост се е стигнало до избори.

"Аз съм предлагал 9 месеца това, което предлага Христо Иванов", допълни Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    14 9 Отговор
    Пеевски премиер.
    Така каза оня със сараите на Росенец
    /Отманли/
  • 2 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    7 13 Отговор
    Уаууу докъде я докараха демократите шарлатани. Дори и крадливите комуняци, не са си позволявали действащ премиер като от Шарлатанската бандата на Кире и Кокрчо, да агитира в полза на шарлатанията в ефира на Нова Прокопиева ТВ. от сутрин до вечер. Ало СЕМ всички ефирни скапани, БТВ-Бошков (Череп) ТВ, Нова (Прокоба) ТВ и Кушлук Прокопиевта БНТ-1. За Евроком Череп на Дикоф, както и Сачма ТВ, на Сидирастов и Шкебе войвода, бълват лъжи в полза на Шарлатанията от сутрин до вечер...
  • 3 Сваляйте Данък сграда

    14 5 Отговор
    Общо увеличение данък сграда и смет 210 процента. И то избирателно от местни кмества. Това безумие трябва да спре. А идва нова тесла дънък смет! Подготвя ли се колективни искове срещу това решение на СОС, един апартамент може да е непродаваем с години, каква пазарна цена. Как мръсното, презастроено гето в центъра става с по-високи местни данъци от имоти до паркове, с изгледи и чист въздух. Като на всеки 2 години цените ще се повишават. Още една измама на ПП-тата.

    Коментиран от #9

  • 4 Сглобясаните

    12 4 Отговор
    "Мъжко" с "мъжко" нищо не се роди, кви 9 месеца 😅

    Коментиран от #5

  • 5 Българин

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "Сглобясаните":

    Опаааааа
    А Лена парапета

    Коментиран от #18

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Василев

    8 8 Отговор
    докара мизерията в България. Безобразно увеличение на местни данъци и такси стигащи до 230%, само данък сграда СОС, като на всеки 2 г. ще повишават местни дънъци. Увеличение на преки и косвени данъци. Ифлация при определени стоки стигна до СТО ПРОЦЕНТА търговски вериги. Започната с ифлация след прием ERMII с 30% при ГЕРБ. Продължена от Василев с още 60%. Не мога да не се съглася с ГЕРБ "Надуваш инфлацията, обезценяваш спестяванията, събираш номинално повече средства в бюджета, въпреки че пада събираемостта, увеличаваш номинално харчовете и се хвалиш на избори, че си увеличил доходите. Това е измамническата бюджетна политика на Асен Василев.". С борса ток на Василев, борса газ на Петкова, еврорубла, тази сглобка ни унищожава.
  • 9 Ханку брат

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Сваляйте Данък сграда":

    Защо да не се вдигат на всеки две години? Като ти увеличават доходите с по 10% всяка година, какъв е проблема? Пък и данъка е за година, а не за всеки месец. Иначе откъде ще има приходи в държавата?
  • 10 Дядо Славейков

    15 1 Отговор
    Кукуригу , куткудяк - самохвалко е глупак !
  • 11 нннн

    9 10 Отговор
    Всичките от Сглобката - ППДБГЕРБДПС -. трябва да бъдете опозиция задълго. Нещастна опозиция. Възможно е при масово гласуване - като комшиите в Турция и Гърция.

    Коментиран от #21

  • 12 Аман

    14 2 Отговор
    от глупавото герберско театро.
  • 13 Защо ме

    14 2 Отговор
    Изтрихте Всеки ден ли ще ни занимавате служите на тартора на мафията и спирачката за нормален живот е България Бойко Методиев Борисов.Отврат и той и жалките МИСИРКи един интересен въпрос нямат и по нищо компетенция нямат да го апострофират Голямо плащане им плащат пиар да правят на идиот....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 опозиция

    12 2 Отговор
    Всички политици крадат, но този е изградил мрежи от крадци.
  • 16 Стига

    13 5 Отговор
    Лъга,бе добитък.Нали ти ги прати женките при президента,дигна ги твоя пиар Никола от преговорите и без съгласуван списък ги пратихте при президента.Още имаме памет за разлика от тебе .Ти взриви преговорите с Шиши,защото не искате да подпишете споразумение и срокове.Спри да лъжеш,истината е една.
  • 17 Ментиш Боче

    11 3 Отговор
    Хайде хайде Боче, не ни вземай за лебеди.Ти и Делян сте едно цяло на две разделено.Имате си шефове и те каквото ви кажат това вършите. Не сте това, за което се представяте!
  • 18 инфлуЛенца

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Това е трудова злополука!
  • 19 Емигрант

    6 3 Отговор
    Трудното мислене на суверена доведе точно до това очаквано предизборно говорене на ГЕРБ+ДПС и двете "орташки" ОПГ-та като в хор заговориха за "съюз" между ДПС и ПП, първо онзи престъпник със забраната да влиза в САЩ, но с "мерак" приет в българското НС /Пеевски/ заговори за това "разбирателство" и днес ортакът му и вожд на ГЕРБ продължава тази предизборна агитация чрез която от явно по-явно си личи идеята им да разцепят симпатизантите на ПП/ДБ на националистическа основа ! Добре е обмислена тази им "стъпка" разчитайки единствено както казах вече на трудното мислене на населението, хитреците Пеевски и Тиквун дали ще успеят ще покаже времето, аз предполагам, че ще успеят както пък е показало миналото ! "Разделиха ви и ви овладяха" !
  • 20 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    9 2 Отговор
    ВСИЧКО СТЕ УГОВОРИЛИ БЕ АРТИСТИ.
    ЧАКАТЕ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ И ОТНОВО ЩЕ СЕ ГУШНЕТЕ В БРАТСКА ПРЕГРЪДКА.
    НО ТОЗИ ПЪТ И ДПС ЩЕ ПРЕГРЪЩАТЕ.
    ЖАЛКИ СТЕ БЕ ТЕАТРАЛНИЦИ.
    МИСЛИТЕ КАК ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТЕ КАТО ДЕПУТАТИ ЧЕ ДА ГУШКАТЕ ГОЛЕМИТЕ ПЕНСИИ, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ.
    ЖАЛКИ СТЕ.
  • 21 А кога ще ти дойде

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "нннн":

    акъла на теб като на "комшиите в Турция и Гърция" да заговориш за обединение на суверена, какво ми "бръмчиш" тук за масово гласуване, ти виждал ли си резултата какъв е когато "риба, рак и щука дърпат една каруца" ? А ако никой не гласува можеш ли да ми кажеш как тези престъпници ще управляват България ?

    Коментиран от #26, #27

  • 22 българка

    6 5 Отговор
    Вече ББ и ДП са измислили какъв капан да заложат на ППДБ - Бойко атакува като опозиция, Делян атакува като уж партньор и постепенно успяват да "оглозгат" ППДБ и надебеляват до пръсване. Ама вижте ги колко са умнички - делянчо уж подхвърли тази идейка, а бочето взе да приглася, уж сега му е минала през ума! Отвратителните се мислят за най-умни! Да им дадем да разберат, не гласувайте за тях, да ги пратим най-после там, където им е мястото!

    Коментиран от #39

  • 23 пери

    5 2 Отговор
    Все се туря, ей! Управляващи, опозиция, няма значение, само да е в парламента и с имунитет.
  • 24 Оракула от Делфи

    5 4 Отговор
    Борисов , започна с схемите!
    Целта е да се покаже, че ППи ДБ ,са "омесени" с "Шиши" ,понеже този има най- долен рейтинг,
    та белким , ГЕРБ приберат някой глас на изборите "от горе"!
    И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОМЕРЗИ ДО ДЪНО ПП и ДБ!
    Плюенето срещу ПП и ДБ, ПРОДЪЛЖАВА , сега Борисов в "ролята "на "Шиши",
    това също е начин, да заблудиш изберателите , че ДПС и ГЕРБ са различни с интереси !
    А единственно , ПП и ДБ са лошите!
  • 25 Абе Волен

    3 0 Отговор
    Жив,ли е!
  • 26 Не съм сигурен

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "А кога ще ти дойде":

    Че ако масово не гласуваме,ще им накривим шапката.Отдавна са заложили мина- капан в изборния кодекс/ закон ,който точно в това ги устройва идеално.Ще ти посоча един пример,колко е абсурден закона.Да предположим,че от 4,5 милиона души, имащи право на глас, гласуват само сто човека.Само сто,и някой друг не е пуснал и един глас.И всички са гласували за герберите.Знаеш ли какво следва: герберите ще имат абсолютно мнозинство -240 депутатски места,постигнато с 100 гласа.И това ще бъде абсолютно законно.При масово гласуване ( независимо за коя партия) купеният или контролиран вот, буквално се размива,като процент.Заради общия брой хора- гласували.

    Коментиран от #41

  • 27 нннн

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "А кога ще ти дойде":

    Агнето: Като чуя за обединение с вълците, ми настръхва козината... А никой не гласува няма да стане. Поне главатарите ще гласуват и някой ще спечели с 0,01% всичко - изпълнителна, законодателна и всякаква власт.

    Коментиран от #31

  • 28 Кънев

    4 1 Отговор
    С този плач,Борисов инжектира електората си,особено феодалите в структурите по места,които лапат тлъстите обществени поръчки,че ако се олабят,ги чака глад.
  • 29 Позната

    1 3 Отговор
    Тоя крадец ползва тарикатлъците на Путин, който уж предпочита Байдън пред Тръмп .
  • 30 Суверенът

    3 0 Отговор
    Най ще ви прилича да се саморазпуснете.
  • 31 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "нннн":

    От кога промениха Конституцията, беше 50 + 1 % за гласуването за да бъдат легитимни изборите ? Това 0.01 % е диктатура на малцинството и не е нито демократично, нито справедливо ? Кой и кога извърши променята, ако е верно то тогава преди изборите трябва да има революция за защита на свободата и правото ! Сега разбирам това, мислех, че живея в свободна и демократична държава, а то излиза, че един човек може да се самоизбере сам и да управлява с диктат ?

    Коментиран от #37

  • 32 Тодов Славков - Циганин Яшарски

    3 1 Отговор
    Тази физиономия като я видя ми иде да му лепна един шамар по циганска бугарска муцуна.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Герен

    2 1 Отговор
    САМО СЕ ПЕНЯВИ МАНИПУЛИРА. ТОЙ
    И ШИШИ ЩЕ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО.
    СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИ САМО МЕНТЯТ ЗА ДА ИЗОЛИРАТ ДРУГИТЕ И НАПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ. СЕГА ТУЛУПЧО ВКАРА ШИШИ ПРИ ППДБ УТРЕ ШИШИ ША ВКАРА ТУПИ ПРИ ППДЕМОН.
  • 36 Стоян Денчев - Пигито от Библиотекарския

    3 1 Отговор
    Малка балканската мутричка пак яла шамари от гелосания си олигарх.
  • 37 нннн

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "Анонимен":

    Ами така е. Колегата 26 също го е обяснил. А пък демокрацията е власт на демократите, по точно диктатура на демократите - неолиберали.
  • 38 На следващите избори

    3 1 Отговор
    Борисов вън от политиката и да се натика в панделата!
  • 39 Василев

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "българка":

    Меко казано пишеш пълни глупасти! Кои сте вие та да казвате за кой да се гласува? И защо мислиш че твоята позиция за кого да се гласува е по добра от моята ?Твоята ПРАВДА не е по добра от моята ! И на още 600000 българи на последните избори.Вие колко сте? Или е срамна тайна.
  • 40 Хохоо

    2 0 Отговор
    Обрача се затяга боки котиййй
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ало Ваньо

    3 1 Отговор
    АЛО ВАНЬО ТАНОВ ЛИ Е .. ВИЖ ТАМ ОБЕЩАЛ СЪМ НАМИШО БИРАТА ДА НЕ ГО ЗАКАЧАМ КАТО ОБЕЩАЯ НЕ СЪМ КАТО ПЪРВАНОВ..АЛО КОЙ Е ...АААА З СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ.. ааааа ХАХАХА аааааа ааахаха
  • 43 Кмета

    2 0 Отговор
    Бай х.й,скрий се малко,че вече не можем да те гледаме.
  • 44 ВЕНСЕРЕМОС

    1 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДА ЗНАЕЕЕ НАРОДА, А НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ РАЗБОЙНИЦИ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ
  • 45 ЧИЧИ

    1 0 Отговор
    КУКУРИГУУУ АБЕ БОЙКО АБЕ ВИЕ ТОЯ НАРОД ЗА ОТКАЧЕН ЛИ ГО ИМАТЕ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове