Last news in Fakti

5 Април, 2024 14:53 2 633 76

Даниел Смилов: Това е правителство, правено срещу ПП и ДБ, и в полза на други партии

  • даниел смилов-
  • правителство-
  • пп-дб-
  • партии-
  • полза

Съставът на правителството е шамар за ПП-ДБ. Всички, които влязоха на консултациите, се опитват да подадат ръка на следващото управление, коментира и проф. Антоанета Христова

Даниел Смилов: Това е правителство, правено срещу ПП и ДБ, и в полза на други партии - 1
Колаж: БГНЕС

Правителството е изключително интересно. То има много ясно послание – и от гледна точка на състав, и на очаквания от него.
Това заяви пред БНР политическият психолог проф. Антоанета Христова след като служебният премиер Димитър Главчев представи състава на кабинета на консултации в президентството.
Ефектите от гледна точка на състава според нея са следните:

"Имаме отдавна работещи вътре в системата представители на различните министерства и агенции, които имат сериозен опит и не навлизат тепърва в това, което ще управляват за относително кратък период от време. Тези хора са предимно експерти, работят много отдавна и се свързват с периода на управление на ГЕРБ. Няма ярки представители на ГЕРБ. Имаме трима, които са директно министри на ПП-ДБ и с това се изчерпва политическият оттенък. Тези представители на ПП-ДБ са сложени като че ли много нарочно и много целенасочено. Това са хора, готови да се откажат от ПП-ДБ."

Съставът на правителството е шамар, особено насочен срещу ПП-ДБ, смята проф. Христова.
Това е правителство срещу ПП-ДБ. Това е правителство доминирано от ГЕРБ, със силно представителство на ДПС, коментира политологът доц. Даниел Смилов в предаването "Хоризонт до обед".

"Това е правителство, правено срещу ПП и ДБ и в полза на други партии. Очаквам да видя и промяна на парламентарното мнозинство – около ГЕРБ и ДПС ще се сформира ново и може би официализирано мнозинство, с помощта било то на хора от ИТН, "Възраждане" инцидентно, дори БСП може по някои гласувания да се включва. В парламента ще имаме нова конфигурация."

Основният сблъсък ще бъде между ГЕРБ и ДПС от една страна, и ПП-ДБ от друга. Другите партии ще трябва да се позиционират по тази ос. ИТН и "Възраждане" повече гравитират към ГЕРБ и ДПС в този сблъсък, отчита той.

Относно предложените за служебни министри на вътрешните работи и на електронното управление - Калин Стоянов и Валентин Мундров, политологът уточни, че "ПП и ДБ имат основания да повдигат възражения", защото това са били по думите му "ключови лица от заверата", с която според него е било осуетено машинното гласуване на първия тур на местните избори през есента на 2023 г.

Не се стигна до конституционна криза, каза доц. Даниел Смилов. Той е на мнение, че е бил постигнат основният ефект – служебните правителства да не са под контрола на президента.

Президентът избра решението, при което той има минимална роля. С тази своя политика той иска да минимизира политическата си отговорност, заяви Смилов.
Необходим е одит на досегашното управление и в това не се съмнява абсолютно никой, подчерта проф. Антоанета Христова.

Още с отказа си да влезе на консултациите БСП се позиционира като твърда опозиция. Останалите бяха в много интересна постановка. Предвид това, че на първо място според социологията е ГЕРБ, в момента всеки прави преоценка и планиране как би могъл да влезе в някаква форма на общо управление след изборите – официално или неофициално. Всички, които влязоха на консултациите, включително ПП-ДБ, са формации, които се опитват да подадат ръка на следващото управление, гласи прочитът на политическия психолог.
Излизането на ПП и ДБ е пиар ход и израз на слабост, категорична е Христова, която определи това излизане "неадекватно".

"Най-смехотворно е човекът, който говори за ала-бала, да говори за честни избори. Изборите и честността на изборите се приписват като проблем на ПП-ДБ."

Не знаем наказателният вот накъде ще отиде, посочи още проф. Антоанета Христова.

"Тези промени в Конституцията са най-безумните и глупави, които можеха да бъдат измислени. Всеки ще се отрича от това правителство и ще казва – не е моето", настоя тя. Обективната оценка за това правителство е, че то е израз на парламентарната конюнктура, която обаче не е в състояние да управлява – така "слабостта на парламента се изразява в слабостта на правителството" и то "не е разположено в относително по-чиста среда", изтъкна политическият психолог.

"Промените в Конституцията са безобразни. Те са предателство на националния и обществен интерес. Всичко това трябва да се промени спешно при следващ състав на парламента. Това може да се случи с висока избирателна активност и с активиране на наказателен вот. Много е важно дали ще има достатъчно алтернативи, които да поемат този наказателен вот. Тази група, която не гласува и се е оттеглила и от ГЕРБ, и от ПП-ДБ, търси такъв наказателен вот. Има готовност за подобен удар срещу управляващите до този момент, но няма субект, чрез който да се реализира този удар, а това е проблем."


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    33 26 Отговор
    Това е правителството на ГЕРБ и Мария Габриел.Тиквата ще прави избори.
  • 2 Гост

    65 20 Отговор
    Това е. След всичко което показаха ПП ДБ трябва да си ходят. Сега да отидат да се жалват в посолството.
  • 3 Слушател

    32 20 Отговор
    Щом библиотекарските ченгета като псевдопрофесор Христова подскачат от радост за бъдещата завера ГЕРБ и ДПС, значи се пече правителство на Мафията.
  • 4 Смил off

    42 11 Отговор
    И този експерт по всичко на се произнесе от космоса. Това е пич-не ставате вашата дружинка, колкото и да пишете, говорите, плюете, осмивате, проклинате и правите заклинания.За нищо не ви бива, нищо не направихте и сега заслужено ще си го получите от всички страни. Лъжците изкарват един-два сезона и си отиват. Айде, чао.
  • 5 Майорс

    34 12 Отговор
    Жалко Смилов , личи си че защитават интересите на провалилата се коалиция на подмяната! жалкото е ако не си разбрал че те нищо не направиха псвен безобразни изменения в Конституцията , от която сами се оплакват! А машинното глсуване се провали от техния зам. Министър който изнесе кодовете! И защо сре оплакват следкато на предните избори при същия министър нямаха проблеми ! страх ги трае променкаджиите!
  • 6 Иван

    20 23 Отговор
    Единственото, което искат нормалните хора, е правителство, което да унищожи пипидебилите! За това Бойко и Пеевски ще получат огромна подкрепа на изборите, и заедно с Възраждане определят съдбата на България!

    Коментиран от #24, #27

  • 7 УРА, УРА

    20 12 Отговор
    Да им е честит на избирателите на ГЕРБ дебелия полубългарин! И сега и след изборите! Мнението на тиквата вече не върви! И сега и скед изборите. Гласувайте драги дрОгарЕ от ГЕРБ!
  • 8 Който

    24 2 Отговор
    гроб копае , сам пада в него !
  • 9 Ний ша Ва упрайм

    13 7 Отговор
    ората на Костоф пак умреа ма прави!
  • 10 име

    20 9 Отговор
    Даниел смилов да се ориентира към нов политически гостоприемник. Той има опит с мигрирането, а и не е като да няма къде.
  • 11 бай герги

    24 9 Отговор
    край с Шарлатаните и тяхната Шарлатания ама че се кефя
  • 12 Браво

    23 10 Отговор
    Защото е дело на ПП и ДБ. Каквото надробиха, това ще сърбат.
  • 13 Карлсон от покрива

    14 11 Отговор
    Ако от Борисов зависи, ППДБ ще влязат в следващия парламент, понеже Бойко им угажда на всички простотии, но ако правителството на Главчев направи честни избори, по-точно казано - законни, носителите на либералната демокрация в България, по определението на Георги Лозанов, отиват под опашката на Коня! БМБ, старото лице на мафията, е техният човек!
  • 14 Бойкот на О.Л.Х.

    15 14 Отговор
    Важно е ППодмяната да бъде иZритана в ъгъла...
  • 15 хммм

    8 6 Отговор
    Подбрани комунисти и б0клуци.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 така така

    11 10 Отговор
    Долу на това фашистко правителство! Долу фашизмът от България!
  • 18 ние от ДБ

    13 9 Отговор
    ние ДБ нещем да ни викат шарлатани и за това няма да гласува ме за пп защото са Пълен- провал така ни каза Христо Иванов
  • 19 Сатана Z

    12 8 Отговор
    ПП —палавите пдрасти ,откраднаха каквото докопат .Сега е време да им се потърси сметка за злините,които Кироидиотите причиниха на България
  • 20 Ристю

    10 6 Отговор
    Кога са наведеш пред баце сабо малко, па та мине с 200
  • 21 Преброй Парите Прибери Парите

    9 3 Отговор
    Двойно Богати
    Двойно Бедни
  • 22 Не знам за вас

    12 7 Отговор
    но аз само като видя мутрите на бойко и пеевски и почвам да драйфам.
  • 23 Хаха

    5 4 Отговор
    Шеф на Нравствената полиция - Поли Паунов
    Шеф на доносите - Джасимката
    Министър на Недокоснатите и озлобените” - на Смилов жена му…
    Можеше да прояви малко фантазия Главчев със служебния кабинет за да бъде приет по-добре от умнокрасивите, можеше.🤭🤭🤭
  • 24 Новичок

    17 13 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Гласувалите за Герб ,нормални ли наричаш ???Пфу... Бойко ви краде,обижда и вие гласувате пак за него.Мазохисти ли сте???
  • 25 Стилян

    10 18 Отговор
    Да се обединим всички срещу ППДБ.
    На изборите да гласуваме всички за
    ГЕРБ.
    Искаме си БОЙКО БОРИСОВ.

    Коментиран от #29, #35

  • 26 ха ха

    11 6 Отговор
    Гласуващите това правителство гласуват фалита на България. Само ги гледайте в НС - народните изедници. Искаме поименен състав на гласуването, защото само след 2-3 месеца ще ни трябва.
  • 27 И сега кво?

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    От такива умници като теб сме последни!! И пий си хапчетата по редовно! Особено на изборите!
  • 28 ....,„ОТ МЕН ТОЛКОЗ”...

    3 2 Отговор
    ...ефтим.м.трябваше да е слж.премиер...😂
  • 29 Не не искаме

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "Стилян":

    нито шарлатани, нито измамници. Време е да спрете да мечтаете да ви лъжат и крадат
  • 30 Дедо ви...

    11 5 Отговор
    Бля, бля!!!
    ШЕФКАТА НА МИТНИЦАТА РЪКОВОДИЛА ПЕРСОНАЛНО ОПГ ЗА КОНТРАБАНДА! ШОКИРАЩИ ДЕТАЙЛИ ОТ ДЕЙНОСТТА НА ПРЕСТЪПНАТА ГРУПА! Първата засечка идва, когато от Турция през България в посока Германия влиза камион. Специално, за да го посрещне, на платното с кантара е поставен определен човек, който не е случаен, а приятелката от детинство и бивша интимна приятелка на лицето Георги Калпакчиев. Става дума за митническата служителка Диманова. Нейната основна задача е да осигури безпрепятствено преминаване на въпросния камион през границата. За да се случи това, тя предварително насочва оперативния митнически служител, работещ към наркоотдела, по фалшив сигнал. Така, освободила се от него, Диманова осигурява свободен коридор на камиона, но за нейно нещастие тогава друг редови митничар спира камиона, настоявайки той да мине през задължителната проверка. Между Диманова и въпросния съвестен митничар настъпва скандал, който за щастие обаче все пак завършва с проверка на въпросното превозно средство. След като камионът най-накрая е отворен, в него са открити 32 000 единици фалшиви парфюми на скъпи марки, както и 37 000 единици ментета на маркови стоки. Задържането на подобен тип фалшиви стоки е рекордно за наша граница, като общата им стойност е над 4 млн. евро.
  • 31 Айде

    12 4 Отговор
    Това недоразумение Христова пак изплува от тинята. А ППДБ бяха отсвирени заслужено, защото са политически глупаци! България се връща 20 години назад!
  • 32 Хе хе

    13 7 Отговор
    Гласуваш за Възраждане и ИТН и получаваш ГЕРБ и ДПС

    Коментиран от #36

  • 33 мдаа

    12 6 Отговор
    Правителството е милиционер до милиционера. Цялото ДС в държавата се е вдигнало срещу ПП-ДБ. Гледам - и тролчетата им в коментарите заработват. Защо ли е тази истерия? Защо ли е тази паника? Милиционерчета и тролчета, до две-три години ще разберете.
  • 34 Дедо ви...

    6 4 Отговор
    ГЕЙ АФЕРА? Скандални есемеси, видеонаблюдение и имейли разобличават Петя Банкова и Паскал - снимали бившия главсек на МВР Живко Коцев и Стефан Димитров голи в спа центъррано сутринта в хотел “Маринела” беше задържан Марин Димитров, смятан за доверен изпълнител на Николай Николов-Паскал, сочен като наследник на боса на цигарената контрабанда в България Иван Димитров-Доктора, показно разстрелян през февруари 2006 година. По същото време в софийското му жилище беше задържан и Стефан Маринов Димитров.
    ОЧАКВА СЕ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ ДА ПРЕДАДАТ КОНТРАБАНДИСТА ПАСКАЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ! МИТНИЦИТЕ И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПАСКАЛ!
  • 35 Айде

    11 5 Отговор

    До коментар #25 от "Стилян":

    В цялата българска история няма по голям престъпник от Борисов!

    Коментиран от #41

  • 36 Да се лъже

    7 7 Отговор

    До коментар #32 от "Хе хе":

    е дъно в едно общество, също като спонсорите на тези лъжи ПП и ДБ.

    Коментиран от #37

  • 37 Хе хе

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Да се лъже":

    Тогава недей да лъжеш

    Коментиран от #38

  • 38 Недей

    8 7 Отговор

    До коментар #37 от "Хе хе":

    Ама човек без ценности и морал, лъже и се продава на шарлатаните и измамниците ПП и ДБ, ударили дъното да лъжат, крадат и продават България!

    Коментиран от #47

  • 39 Aлфа Bълкът

    8 2 Отговор
    Снимката на Евтим Милошев какво прави горе?
    И той ли ще е министър? Ами Любо Нейков, що пък да не и Краси Радков, и Зуека, и Рачков и още някой друг 🤡 от цирка да вземат?
    И на партийния дом, ще пише "Клоунада"!

    Коментиран от #43

  • 40 Радев

    9 5 Отговор
    Със огромна роля в това правителство.
    Той си го избра. Льотчика страхливец не пое отговорност за свободата на народа. Спотайва се като пръдня в гащи.

    Коментиран от #45

  • 41 Все пак

    13 2 Отговор

    До коментар #35 от "Айде":

    Пеевски е по-големият престъпник и от Бойко, а всички които гласуват за тях са също престъпници и продажни душици.
  • 42 Вече има по улиците тайни цивилни

    2 2 Отговор
    Полицаи от Европа щото никой в Европа няма да купи ненужни левЧета и да изпусне територията
  • 43 Реално погледнато

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Aлфа Bълкът":

    За управленец не е важна професията, а да е честен и почтен човек.
  • 44 Горно Уйно

    5 5 Отговор
    Тази шушумига Смилов се отрака като вратата на общински нужник. Кротък, мазен и много прозрачен.
  • 45 Правителството

    3 6 Отговор

    До коментар #40 от "Радев":

    си го избраха шарлатаните. Не лъжи с ниско интелигентните лъжи на ПП и ДБ.

    Коментиран от #56

  • 46 Тома

    6 7 Отговор
    Тези от пп дб си изпяха песента бе батко.Чака ги агент иван да играят белот
  • 47 Хе хе

    8 4 Отговор

    До коментар #38 от "Недей":

    Това го правят всички. Вижда се, че ти плащат да хейтиш срещу ПП-ДБ. Та незнам кой се е продал хе хе.

    Коментиран от #48

  • 48 Да се лъже и краде

    4 8 Отговор

    До коментар #47 от "Хе хе":

    е дъно в обществото и го правят само хора без ценности и морал, като ПП и ДБ!

    Коментиран от #50

  • 49 Ти да видиш

    10 4 Отговор
    Щом правителството е "правено срещу ПП и ДБ", значи СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е ДОБРЕ ЗА ДЪРЖАВАТА!
    БРАВО!!!
  • 50 Хе хе

    7 1 Отговор

    До коментар #48 от "Да се лъже и краде":

    Те ли лъжат и крадат над 20 години хе хе

    Коментиран от #51, #64

  • 51 Откакто

    6 8 Отговор

    До коментар #50 от "Хе хе":

    ги създаде олигархичният кръг капитал ПП и ДБ, от сбирщина от лъжци, крадци и национални предатели, се занимават само с лъжи, кражби и унищожаване на България!

    Коментиран от #53

  • 52 Тц,тц

    5 5 Отговор
    Смилов,хвърли една шепа смилянски боб! Може пък и да помогне на твоите любимци от ПП..
  • 53 Хе хе

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Откакто":

    Яд те е, че твоите не крадат нали.

    Коментиран от #55

  • 54 Анонимен

    5 0 Отговор
    Дреме му на баце вече за народа. Кво можа постигна в живота, от 27 годишен е в политиката и тази година ще навърши 65,ще започне 66 та. Навън едно бебе българско и то на ченге от дс, синчето ченге, другото ченге на по висок пист с две деца. Живи и здрави да сте. Никой не го еня за никой, те вече са с имоти в Гърция българите. И що да работят децата им, като мама купи предприятието. ДСигурност, а всичко от младите хора под беседката, живеят с пенсиите на родители и баби българите. Където падне огъня там гори. Те убиват хора, убиваха по живково с колите си диви зайци и във волгата, а днес убиват изчезващи костенурки, което за мен е грях. Заобиколи ги бре шофьор, защо я уби. Имайте милост поне, ако не към хората, към костенурките
  • 55 Само човек

    4 5 Отговор

    До коментар #53 от "Хе хе":

    без ценности и морал, може да го е яд от нещо толкова долно като лъжи и кражби. Такива хора се излагат по форумите да драскат ниско интелигентни лъжи на ПП и ДБ.

    Коментиран от #57

  • 56 Но сега

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "Правителството":

    Ще имаме пак тия от които исках да се отървем. Защото тази празна глава главчова ще лобира за герп и дпса.
    И пак от същото. Да и шарлатаните са глупави гадняри.

    Коментиран от #58

  • 57 Хе хе

    0 2 Отговор

    До коментар #55 от "Само човек":

    Е тогава теб защо те е яд?

    Коментиран от #59

  • 58 Всичко което имаш

    3 5 Отговор

    До коментар #56 от "Но сега":

    е благодарение на интелекта на българският народ, да гласува за шарлатани и измамници! Гласувайки за такива, това са резултатите и няма нужда да се сърдиш на никой друг.

    Коментиран от #67

  • 59 Защото човек

    2 5 Отговор

    До коментар #57 от "Хе хе":

    с ценности и морал, се гнуси от лъжци и крадци ударили дъното като ПП, ДБ и продалите се тролеи.

    Коментиран от #60, #62

  • 60 Хе хе

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Защото човек":

    Я прочети 55, после 59 и ми кажи уредо ли си хе хе.

    Коментиран от #65

  • 61 От избирателите зависи кой-къде

    2 4 Отговор
    Абе Смилов, що се не гръмнеш, всички виждат, че пепетата дойдоха на власт, заради едни заблудени и вярващи в някаква миражна промяна! И какво направиха тези некадърници?Увеличиха държавния дълг, изпокрадоха де що можаха, раздадоха си тлъсти бонуси и сега вият на умряло, че кранчето секна и Никито и министрите му не могат да пътуват на държавни разноски,😂 Сега е важно всички мадуровки да отидат за скрап и масово хората да осъзнаят, че когато не гласуват, позволяват на подобни шарлатани да си веят байрака и да се черпят с кристални пици!😂
  • 62 Ти за хората

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Защото човек":

    Не се кахъри. Глей си твойта раса.

    Коментиран от #66

  • 63 фбр

    4 4 Отговор
    Смилов , плачи неутешимо , както те съветва и леля ти ! Ти и твоите любимци от Пари и Подмяна заедно с Десни Бесни жълтопаветници сте само за едно място - НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ БОКЛУК ! КРАДЛИВИ НЕЩАСТНИЦИ !
  • 64 ХАХАХА

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "Хе хе":

    Тези наглеци, които защитаваш, за 3 години смъкнаха в пъти повече от онези, които го правят 20 години преди тях.
    Кирчовци и Кокорчовци просто нямат мярка на "присвояването". Алчни, нагли и безпардонни лъжци.
  • 65 Ами чети

    2 4 Отговор

    До коментар #60 от "Хе хе":

    55 е отговор на 53, където има глупавият въпрос, че някой го е яд, че неговите не крадяли! За да го е яд някой, трябва да е ударил дъното, като ПП, ДБ и тролеите им!
  • 66 Аз за хората не се кахъря

    3 5 Отговор

    До коментар #62 от "Ти за хората":

    Кахър са ми тролеите на ударилите дъно ПП и ДБ, които гнусят с лъжите си и вредят на страната ми!
  • 67 Как да не се

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Всичко което имаш":

    Сърдя на тези които крадът мамят убиват българският народ. Що за хора са..кой ги е възпитавал що за учители родители баби дядо са имали. Аз съм си малко.. идеалист оптимис за доброто и ми е трудно да го разбера. И такъв ще си отида. Да и много от гласуващите са като тия за които гласуват или за пари.

    Коментиран от #70

  • 68 1020

    3 3 Отговор
    Надробиха попарата с промените в конституцията. Сега да си сърбат попарата. Ама така било, онака било - да сте мислили навреме (за който има с какво да мисли, разбира се).
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Да мамят, крадат, лъжат

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "Как да не се":

    го правят хора без ценности и морал! А ценностната система, се изгражда в първите 7 години от родителите! Такива хора, са продукт на своите родители, които са ги съсипали, поради простата причина, че и родителите в 95% от случаите, са същите!

    Не може обаче да виниш избирателите на партии които лъжат и крадат, като ПП, ДБ, ГЕРБ, БСП, ДПС, че са такива всичките! Да, между тях има такива, но има и наивници, които са ги излъгали, има и глупаци, които не проумяват какви са тия, има и продажници! Болшинството обаче са хора, водени като стадо с лъжи!
  • 71 бай Даньо

    3 2 Отговор
    Изпращаме Промяната ! Аре чао !
    Напроменяха се включително на конституцията ....
  • 72 Субекта

    2 1 Отговор
    Срещу когото трябва да е насочен наказателния вот е Мафиота от БАНКЯ,който има интерес от хаос,театри само да не се занимават с него.Наказателен вот трябва и срещу ДПС,които само крадат и създават напрежение.Какво не си е откраднал от държавата Ахмед Доган,дали Дарси,дали ТЕЦ,волтаици ,а простия му електорат го крепи.Крепят беззаконието.За тях няма закони.Кога селянина от Дръндар ще си плати 40 млн.,които дължи на Булгаргаз?
  • 73 Трябваше

    1 2 Отговор
    Изобщо да се премахне служебното правителство.ПП-ДБ трябваше това да постигне да няма служебно правителство,такова безотговорно животно.Но учете се от грешките си.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Субекта

    2 1 Отговор
    Срещу когото трябва да е насочен наказателния вот е Мафиота от БАНКЯ,който има интерес от хаос,театри само да не се занимават с него.Наказателен вот трябва и срещу ДПС,които само крадат и създават напрежение.Какво не си е откраднал от държавата Ахмед Доган,дали Дарси,дали ТЕЦ,волтаици ,а простия му електорат го крепи.Крепят беззаконието.За тях няма закони.Кога селянина от Дръндар ще си плати 40 млн.,които дължи на Булгаргаз?
  • 76 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    ДАНИ СМИСЛОВ Е ОТ ................. ПАРТИЯТА НА "ШАРЛАТАНИТЕ" ПО ДУМИТЕ НА .............. ПРЕZИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ .................. ФАКТ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол