Last news in Fakti

6 Април, 2024 14:38 2 176 41

Контрера за ПП-ДБ: Ненормалници, разбойници и пирати. Вдигнаха високо летвата на политическата идиотия

  • карлос контрера-
  • пп-дб-
  • ненормалници-
  • летва-
  • лудост

"Кирил Петков се държа абсолютно неадекватно на консултациите при Президента до степен да се съмняваме, че е нужно да бъде поставен под запрещение. В тая връзка не е лошо да се помисли все пак в Парламента да се правят тестове за наркотици", коментира още Контрера

Контрера за ПП-ДБ: Ненормалници, разбойници и пирати. Вдигнаха високо летвата на политическата идиотия - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Цирковата трупа ППДБ вдига високо летвата на политическата идиотия!
Протежираният от тях Главен секретар на МВР хвърля оставка, после я оттегля, докато е обект на разследване по скандала с контрабандните канали в "Митниците"...
В служебния кабинет има поне трима министри на ПП, от които те се отричат..."

Това написа на страницата си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Той продължава с разсъжденията си така:

"Кирил Петков се държа абсолютно неадекватно на консултациите при Президента до степен да се съмняваме, че е нужно да бъде поставен под запрещение. В тая връзка не е лошо да се помисли все пак в Парламента да се правят тестове за наркотици.
Общински съветник в София от ПП е ударил друг автомобил, избягал е от произшествието и е отказал тест за алкохол и наркотици.
Бюджетът на Асен Василев е продънен и приходите от ДДС изостават с над 2%. Очаква се в края на годината само от там дупка в хазната в размер на 2.5 млрд. лв. Българската енергетика е пред фалит, храните започват да поскъпват отново, горивата също, а в държавата пари няма дори за великденски добавки за всички пенсионери...
Това е т.нар. промяна, това е резултатът от сглобката!
След няколко седмици същите ще излязат да ви убеждават пак да гласувате за тях, за да направят след изборите пак някаква сглобка.
Айде, стига вече! Един път стомна за вода, втори път - колко пъти трябва да съсипят България, за да ги заличим от политическата сцена тия ненормалници, разбойници и пирати?"


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пресцентър

    12 36 Отговор
    Скъпи евроатлантически другари, ние от ППДБ открито заявяваме, че за да изпълним нашите задължения към Вас понякога е нужен неизбежен съюз с дявола. Не забравяйте, ние никога няма да изневерим както на Вас, така и на нашите светли демократични принципи. Разчитаме на вашата бъдеща подкрепа и доверие в нас! Само заедно ще победим в тази изключително трудна битка със злото! Благодарим Ви!

    Коментиран от #5

  • 2 шарлатани

    20 29 Отговор
    президента го разбра веднага
  • 3 Руска рулетка

    1 46 Отговор
    ПП са политически проект на Кремъл, който имаше за цел да СИМУЛИРА "европейци", точно както Шнорхела трябваше да е такъв (но беше смешно и го замениха).

    ЗАТОВА и ТОЧНО руския чорап Радев ги доведе и "гарантира лично" за тях.

    Всичко след това е ЦИРК.

    НЕСЛУЧАЙНО в различни етапи от съществуването си, трите руски клона преструващи се на "европейци":

    ГЕРБ, ПП и Радев така добре си партнират.

    Първо ПП и Радев.

    После ГЕРБ и ПП.

    Сега Радев и ГЕРБ.

    ОЧЕВИДНО Е!

    Коментиран от #15

  • 4 Българка

    35 13 Отговор
    Каква благост и неидиотизъм струи от погледа на това Нещо от снимката. Според мен воЕводата трябва епитетите разбойници и пирати да ги адресира срещу тази ОПГ ГЕРБ-ДПС, която с патерицире си разкости през последните повече от 15 години България и попиля българите. Става все по-интересно. Защо не критикува ГЕРБ-ДПС, които хвърлят за пореден път страната в изборна спирала само и само да не се състои правосъдната реформа, да не се разгради техния мафиотски модел. Ако почти всички са срещу ПП-ДБ, то значи, че точно ПП-ДБ искат да направят нужните за хората реформи и да се изметат мутрите от институции, структури.

    Коментиран от #9, #41

  • 5 00014

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пресцентър":

    А от секса ви какво ще родите след 2 месеца?
  • 6 Билд

    20 4 Отговор
    Още един полуграмотен и ти сидемоде.
  • 7 Ха Ха

    29 6 Отговор
    Тоя никой не му чете фейсбука, че го публикуват и тука ли? Я да каже и за Джамбазки как шофира, нещо мълча за него лицемерчето! Ся модерно всички да плюят по ППДБ, че белким спечелят някой друг техен избирател, ама няма как да стане, вече са изпята песен!

    Коментиран от #13

  • 8 БГ светлина

    30 5 Отговор
    Какво звучно българско име! Каква патриотичност! Немам думи. Значи контрата иска стабилно да си избираме мафията, стабилно да сме най-мизерстващи, най-мачкани, най-болни.
    Борисов, Пеевски и КО в затвора след присъди от български съд! Само така може България да се оправи
  • 9 Мда

    10 9 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Нали се прегръщаха в коалиция с бойко, как да ги плюят сега!
  • 10 ТаУмВзе

    11 5 Отговор
    Само аз не разбрах, кво се изрезва тва момченце по телевистан и на кой му дреме Отдавна! Не че другите плавници по телевистан ги разбирам де. То и те не се разбират, просто си Крадът Дружно!
  • 11 Не е новина

    25 6 Отговор
    че измекяри като контрера мразят когато някой като ппдб разтури 15-годишните врътки на сос-ната мафия.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сила

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ха Ха":

    Да каже и как спяха в едно легло на квартира в Овча купел...... Да се топлят зимата, ама им хареса и продължиха целогодишно......
  • 14 КОНТРЕРЧОООО , ТОЙ ЛИ ТЕ СКЪСВА ИЛИ

    8 5 Отговор
    И ДВАМАТА СЕ СКЪСВАТЕ ВЗАИМНО С БОНЕВ ?
  • 15 Хм Хм

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Руска рулетка":

    Добър опит, г-н Руснак.
  • 16 ДЖАМБАЗА ВЕДНАГА СЕ НАВЕДЕ НА КАТ

    10 2 Отговор
    КАТО ГО ФАНАХА ТОЯ БОКЛУК ОТ БОКЛУЦИТЕ НА СПАСИ СОФИЯ СЕГА ЩЕ СЕ НАВЕДЕ НА БОНЕВ И ПАК ЩЕ ДАДЕ ПРОБА ЗА ДРОГА !
  • 17 Макс

    19 8 Отговор
    Предстоящите избори ще бъдат интересни. Някой беше казал , че ще се играе всички срещу ПП-ДБ . Така е . Все пак българите едва ли ще забравят , че точно те и фин.министър Асен Василев вдигнаха доходи и пенсии , без да вдигат данъците. Ще искат ли пак постна пица българите ? Предстои да видим .

    Коментиран от #20, #25

  • 18 Червения пират

    12 2 Отговор
    Испанския пират обижда на разбойници?
  • 19 Казуар

    21 2 Отговор
    Контрера, голяма контра си, при борисовото статукво беше добре, сега плюеш.
  • 20 БГ светлина

    19 2 Отговор

    До коментар #17 от "Макс":

    Подкрепям. Очаквам да се обединят всички с гръбнак, които са против модела КОЙ на ГЕРБ-ДПС. Очаквам от Ние идваме, БОЕЦ, Антикорупционния фонд, граждани с гръбнак, които протестираха 2020 г. да дадат дружен отпор срещу настъпващото ОГРОМНО ЗЛО!
  • 21 Ушатко

    12 1 Отговор
    злобее и беснее !
  • 22 Коце

    13 2 Отговор
    какво е това кръвосмешение на снимката? От кога на чужди шпиони им се позволява да са в управлението?
  • 23 Фактъ

    15 2 Отговор
    Този никарагуанец какво CV има ? Като е със средно образование , защо не работи в чистотата ?
  • 24 Контрера, ние не сме прости

    16 2 Отговор
    ГоворИ си за Борисов. Той вдигна летвата. То с 200 .. то Кофи кюлчета Мати, чували и други. Той вдигна летвата на простотията!
    Никой в България не понася образовани интелигентни можещи хора!
  • 25 Постната пица

    5 8 Отговор

    До коментар #17 от "Макс":

    българите не я искаха, когато Симеон Дянков им я предлагаше като решение на финансовата криза преди 15-тина години, и стигнаха до този хал. Той беше най-добрият избор на ГЕРБ, но умните като него са заплаха за далавераджиите и тарикатите, затова стана неудобен и беше отсвирен. Впрочем, ББ не е спирал да се консултира с него за по-особени финансови проблеми.
  • 26 българка

    20 1 Отговор
    Още един от клакьорите на мафията! Той знае какво ще получи и бърза да се намести на подходящо място пред очите на "господарите"!

    Коментиран от #27

  • 27 Турчин

    11 2 Отговор

    До коментар #26 от "българка":

    И тоя е от "Изплюскай София"!
  • 28 Факт

    7 7 Отговор
    Кики е вечно дрогиран.
  • 29 Важното е,

    7 1 Отговор
    че няма инфлация, според политици и общинари, и субсидирани по ЕС. Месечните ми разходи са се увеличили с 1190 лева, не включвам частна медицинска, застраховки, кола, бензин, почивки, театър, спорт, книги, отделен бюджет за непредвидени ремонти и лекари, които здравната каса не покрива. Кило читави домати, ставащи за ядене 7.50, дезодорант преди 2 г. 4.75 с намален гражаж 20% десет лева. Има стоки и услуги стигащи СТО ПРОЦЕНТА ИНФЛАЦИЯ. А идва борса ток за потребители. Теслата за нас, за тях СОС и депутати тройно увеличени заплати. След Освобождението общинарите за работели без пари, "за полза роду", само периодични заседания. Не се оядаха "балгаретата" и преди БКП и сега. Тази алчност ще ни погуби като народ.
  • 30 Дани

    12 4 Отговор
    ЛЕЛЕ ЛЕ
    ЛЕЛЕ КАКВА ЖЛЪЖ КАКВА ЗЛОБА КАКВА ПРОСТОТИЯ от гербавия гробар !!!Контре конте по полека и по спокйно !!!!
  • 31 Сравни

    15 7 Отговор
    Управлява се с ум и разум. За 9 месеца Денков постигна много повечее отколкото борисов за 12 години. Затова е тази жлъч.
  • 32 Сравни

    16 5 Отговор
    Управлява се с ум и разум. За 9 месеца Денков постигна много повечее отколкото борисов за 12 години. Затова е тази жлъч.
  • 33 До Софиянец

    2 4 Отговор
    прав сте! Но на българина пипнеш ли земята, последни промени. Имот, спестявания, защото си е чиста национализация и отнемане на правото да оперираш със собствените си финанси и собственост, става лошо! Исторически ретроспекции. Като се има предвид, че глобалният свят е едно "село" и островите няма да ги спасят. Чудя им се на акъла. Да си негативен към избори и Референдуми? Изтрещяха тези хора, дори не разбират какво правят.
  • 34 За цифровият концлагер

    0 2 Отговор
    чрез цифровото евро, повярвайте ми, Българският народ ще се вдигне, това са ваксини, следене, кога, къде и колко харчиш, отнемане на право къде да пазаруваш, колко на ден лимит, за какъв период, умни градове, в реално време. Чист Тоталитаризъм и Диктатура, и детски ваксини измислиха.. В сравнение със сегашните Дянков е един от най-способните финансови министри. Щом почвам да броя на домочадието разходките до коафьорите, не е на добре работата. А че СЗО и два реграмента за здраве ЕС4 ни готвят безобразен геноцид е ясно. Без клинични изпитания лекарства. Държавата да площо обезщетения. Да нямаш право да изследваш ваксините. Пощуряха. Махане на касови бележки, електронни глоби, отнемащи правото да обжалваш. Забраняване и Отмяна на Референдуми. Гавра с Конституция. Мигранти. Двойни гражданства. 480 депутата. Чист когнитивен дисонанс. Да си ходят.

    Коментиран от #36

  • 35 Идиотията

    7 1 Отговор
    Е на снимката.
  • 36 Последния от Софето

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "За цифровият концлагер":

    Оди да сееш пиперя!
  • 37 Бамбука

    3 0 Отговор
    Др. Контеса, нещо се е развълнувал. Споко, и на нашата страна ще изгрее слънце без тебе.
  • 38 666666666

    2 1 Отговор
    Тихо бе резан полуидиот.
  • 39 Прав е

    3 1 Отговор
    Соросоидите тръгнаха против обикновените хора, които искат по- малко атлантизъм, джендър пропаганда и русофобия, а тия коьируват на Брюксел за щяло и нещяло
  • 40 зъл пес

    1 0 Отговор
    Браво Контрера,да ги смажем и заличим от политическата карта на България.Никога повече ППДБ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол