Last news in Fakti

7 Април, 2024 12:12 3 277 28

Мъж на 26 години загина, затиснат от колата си, докато я ремонтира

  • мъж-
  • кола-
  • ремонт-
  • смърт-
  • затискане

Инцидентът е станал на 6 април около 13 часа

Мъж на 26 години загина, затиснат от колата си, докато я ремонтира  - 1
Снимка: БГНЕС

Млад мъж загина, затиснат от автомобила си, докато го ремонтира в дома си, съобщиха от полицията в Разград, цитирани от Dariknews.bg.

Инцидентът е станал на 6 април около 13 часа. 26-годишният мъж от лознишкото село Крояч извършвал ремонтни дейности на колата си в двора на собствения си дом. Докато бил под колата, е затиснат и починал на място.

Смъртта е установена от екип на ЦСМП-Разград. Тялото е откарано за аутопсия в Търговище. По случая се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    57 3 Отговор
    Никой не е застрахован от такова събитие. Човек внимава, премисля, подсигурява се, а накрая се оказва, че не е имал дни повече и всичко свършва.
    Нищо лошо не е правило момчето.
    Жалко за младия живот!
  • 2 българин

    37 5 Отговор
    понеже сме бедни и прости все гледаме да ни излезе евтено а то добре че има разни гаражи щото сервизите дерът кожи
  • 3 Тъпак

    16 56 Отговор
    Българина не се научи. Всеки се бара специалист по всичко, и по коли и по ел инсталации и по водопроводи. Тук на запад хората за всяко нещо си викат специалист, и всичко работи на 6. А в БГ всеки се бие по гърдите как от всичко разбира. Сега един "разбирач" по-малко

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 никола гешев

    18 20 Отговор
    Така беше през социализЪма. Всяка неделя българите си ремонтираха на улицата скапаните съветски, полски, ГДР, чехословашки трошки, вдигайки шум и нарушавайки спокойствието на съседите.Ама, хайде тогава имаше един държавен сервиз в града и трябваха връзки и рушвети. Ани сега, бе?! Платете си на майстор в сервиз, бе! Но нЕма братче, все гледаме да сме тарикати и затова страдаме.

    Коментиран от #16

  • 10 Само

    29 4 Отговор
    Да вметна, че и на запад доста народ си поправя колите на улицата. Който може..

    Коментиран от #25

  • 11 БеГемот

    22 2 Отговор
    Трябвало е да я подпре с камък ...китайският крик е издъхнал...
  • 12 Бай Радой

    25 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ми не":

    Защо пишеш в български форуми.Стой си на запад и си пиши в техните.
  • 13 Ицо

    37 5 Отговор
    Съболезнования на близките. Всички си работим по колите, защото изпитваме удоволствие да поправим нещо със собствените си ръце без помощ, а не защото сме бедни и не ни се дават 50лв на час. И на запад е така, всеки с двор и гараж прави по нещичко сам. Единствено разни меки китки дет не могат да сменят една лампа и не им съават ишките се правят на снобари, нищо че бабите и майките им са пасли овцете до скоро...голяма гордост е да си емигрант...пфу бе козар.
  • 14 Чума

    8 0 Отговор
    Возилото е било подпряно с пън, но не достатъчно стабилно! Минало е някое животно и ли жена му по невнимание се е подпряла на автомобила подпората се е катурнала, наблизо е нямало 4 пиянки да раздават белот!Малко грубо е описанието, но трагедиите винаги са с неприятно излъчване! Грозна нелепост, но нищо не се връща назад! Внимавайте! Внимавайте! Нищо не може да се върне назад и не всичко да се предвиди, но Внимавайте много!
  • 15 СПОРЕД МЕН

    23 0 Отговор
    Първо, колата трябва да се обездвижи стабилно с клинове под колелата. Крикът служи само за да се повдигне колата. След това тя трябва да се подпре надеждно с широко дървено трупче или друго стабилно нещо. Не разчитайте на крика.
  • 16 Естествен Подбор

    24 0 Отговор

    До коментар #9 от "никола гешев":

    Само , че в онези времена , моят баща ме е научил , как се вдига автомобил на крик , и как се подпира автомобила . Дори и само да се смени една гума . Виждал съм как крик се изхецва на страни , а под автомобила моят комшия . Втори живот живее , добре че бях там . Трябва да си малоумен , да се навреш под колата без да си я подпрял , поне в две опорни точки , като крика ти служи само за вдигане , и спускане , но никога за подпиране.
  • 17 Чума

    15 0 Отговор
    Най малко свалените гуми задължително трябва да служат за допълнителна подпора - широки, стабилни, обемисти подпори!

    Коментиран от #21

  • 18 Бат Боко Мутрата

    3 5 Отговор
    Полицаите да напишат, че е паднал в банята.
  • 19 Шопо

    5 4 Отговор
    Любовник на жена му е ритнал крика, случват се такива неща.
  • 20 Катаджия

    1 4 Отговор
    А, бил ли е с колан?
  • 21 някой

    16 1 Отговор

    До коментар #17 от "Чума":

    Точно така . Когато си на път , и не разполагаш с друго под ръка . Първо резервната гума от долу , после сменената гума . Краката и ръцете , на безопасно разстояние , погледа в правилната позиция на крика , да не се кандилка и трепти , значи ще пада . Ръчната спирачка дръпната . И по възможност гумата която е стъпила здраво на пътя да се подпре от двете страни с камък , тухла , баща ми имаше в багажника две изрязани по размер дървени трупчета . Особено внимание , ако автомобила е по някое неравно място , мека почва , надолнище , в момента в който гумата отлепи , крика се опитва да се изметне . Казваме ги тези неща , за младото поколение , старите си ги знаем.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Шамара

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ми не":

    Коментар 22 беше мой, изтриха го! Ама ти си умно чаве и ще се досетиш какво е пишело там!
  • 25 Навсякъде не знам,

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Само":

    ама в Италия даже и в собствения си дом не можеш да пипнеш нищо по колата си. Другият вариант е да се уважавате с комшиите, за да не ви издадат.
  • 26 Самият ти отговор

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Предложение":

    е демонстрация на ниско ниво на мислене ! Вероятно и момчето е загинало защото е мислило като теб ? Не може щом имаш пари за автомобил да нямаш пари за сервиз, за какво ти е тогава тази кола като не можеш да я поддържаш както подобава ! А колкото до "чиниите" те ми осигуряват ремонт на автомобилът ми в сервиз, а и в цивилизацията в която живея е забранено дори да си измия колата на улицата с една кофа вода....а пък на онзи бай Радой ще кажа, че той е с толкова зависим "мозък", че все още живее в пещера и не е разбрал , че "навън" всеки е свободен и никой не м8же да му казва например къде да стои и къде да пише, с такива комунистически разбирания се вижда до къде сте стигнали - БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ !

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гледна точка

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "Самият ти отговор":

    Някои хора , които ти пишат са евро-милионери с имоти в България . Ти колко собствени имота придоби в Германия ? Утре ако ти набият шута от квартирата , къде ще виеш , като монголско сираче . само най-големите некадърници се изнесоха от България , защото средата оттатък позволява и на некадърниците да съществуват сносно. В България може да е джунгла , но има тръпка да живееш , и изпитваш някакво удоволствие на базата на собствените си качества .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол