Last news in Fakti

8 Април, 2024 06:29 2 546 44

Радомир Чолаков: ПП-тата нали твърдят, че са учили на Запад?

  • радомир чолаков-
  • депутат-
  • герб

Те знаят ли какво се случва там на високопоставен полицай, получил като подарък часовник, колкото годишната му заплата, попита депутатът

Радомир Чолаков: ПП-тата нали твърдят, че са учили на Запад? - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ - СДС Радомир Чолаков коментира в мрежата казуса с главния секретар на МВР Живко Коцев - връзките му с престъпния свят и скъпите подаръци.

Ето какво написа той, цитиран от ФОКУС:

"ПП-тата нали твърдят, че са учили на Запад? Те знаят ли какво се случва там на високопоставен полицай, получил като подарък часовник, който струва годишната му заплата? Знаят ли, или не знаят?

Понеже цялата им легенда е изградена върху това, че били учили на Запад, към тях трябва да се прилагат безкомпромисно западните стандарти".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    25 19 Отговор
    ГерП-СДС уайкита в парламента ;)
  • 2 Доротея

    37 4 Отговор
    Ба ти политизираното МВР!? Този мой, оня твой, моралните безценности не важат само за кадрите на Герб! Закривай! Цецов и Борисов обърнаха мвр не само в партийна, но и в лична сопственост! Ето и сега при съставянето на ротационна сглобка - на всичко кандисват, щом посолството заповядва, само мвр не дават! Ония келемета няма какво да коментирам! Упадъка им не е, че арестували Борисов и имали часовник, а, че заедно с президента размахаха крайници срещу корупцията на Греб и след това, какво - гушнаха се шайка с шерлатани и нападнаха Кремъл, а за корупцията съвсем забравиха! Напротив - упражняват си я най модерно всичките!
  • 3 Анонимен

    19 13 Отговор
    Тоя очиларко ако го изгонят ще стане клошар
  • 4 Полит.коректен расист

    23 0 Отговор
    А защо в БГ.реклами има негри
  • 5 00001

    14 2 Отговор
    Колкото автора на статията е обучен на запад толкова са и тези които твърдят това. Ако си живял и си обучен в първите 15-20 години в Българско училище и живял сред Българи, а след това бил живял 3,4-6 години в общежитието на Западен Университет. където имаш възможност само да контактуваш със състуденти, и са кратък стаж в чужда фирма не те прави западняк. Но ето какво ще стане със всеки един депутат или управляваш Българин ако направи това което прави в България в западна страна Законодатели, държавни служители и други държавни общественни служители могат да бъдат изправени пред тежки последици за нарушаване на общественото доверие. Диапазонът от наказания включва порицание, отстраняване от длъжност, трайна дисквалификация от заемане на каквато и да е държавна длъжност, реституция, десетилетия затвор и глоби стигащи до стотици хиляди .
  • 6 Пушилка

    41 8 Отговор
    А какво стана с Барселонагейт, със златните кюлчета, пачките евро в чекмеджето? За рожден ден на един толуп му са подарявали направо кюлчета злато? Защо се покриват афери и далавери за милиарди с пушилки?

    Коментиран от #26

  • 7 бай герги

    19 11 Отговор
    учили за кравари Шарлатани крадливи и корунпирани
  • 8 Чумомир Чумаков

    14 2 Отговор
    Не е важно къде си учил, а какво.

    Коментиран от #17

  • 9 запад

    8 6 Отговор
    западане, западналост, разлагане, унищожение, раздробяване, разгул, разяждане,
    разнобой, развала, една голяма ЗАБЛУДА !
  • 10 плюс минус

    14 5 Отговор
    Ние, соц децата, сме по-грамотни от днешните, защото учихме в добрите български училища и добрите ни висши учебни заведения.
    То обучението беше безплатно, на високо ниво .
    Не вземали и частни уроци, защото учителите и преподавателите бяха много добри.
    Та гледам сега по тв главния секретар, та се чудя на характера му....

    Коментиран от #16, #28, #30, #37

  • 11 Феодализма се изучава навсякаде!

    11 1 Отговор
    Феодализма се изучава навсякаде! И на Изток и на Запад! А парадокса е на лице Феодализъм вместо Демокрация! Дали от Изток или от Запад! - Чист Местен Български Феодализъм! 34 Години Вече!
  • 12 един

    15 2 Отговор
    Е, на Запад не учат как да крадат милиарди левове и да ги внасят в арабски и швейцарски банки,не учат как да си пълнят чекмеджетата с кюлчета злато,не учат как с държавните пари да строиш газопровод от който държавата ти няма полза,а същевременно да спреш газопровод от който има полза за икономиката,а бе чудя им се на тия долни лъжци и крадци от Герб,как пък малко не ги досрамя да си отварят устата на тема крадене и корупция,след като си знаят какви золуми са вършели!Оня Тома Шайков няма ли да вземе думата и той,зер наглеците са малко!

    Коментиран от #40

  • 13 среднощен

    8 4 Отговор
    "...Понеже цялата им легенда е изградена върху това, че били учили на Запад, към тях трябва да се прилагат безкомпромисно западните стандарти...";

    Точно казано! "Учиш на запад" - "крадеш у дома"... Това е тенденция в политическия ни живот...

    Коментиран от #19

  • 14 Проскубан

    9 2 Отговор
    лисугер и мазник , интригант и с нулева компетентност ! На Запад щеше да рови в кофите !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Младеж

    8 7 Отговор

    До коментар #10 от "плюс минус":

    То се вижда, колко сте интелигентни вие соц децата, по държавата, която ни оставихте. Като ви гледам и за какви политици продължавате да гласувате... Много сте "умни", няма що. Партията ви е лъгала за всичко, включително образованието, колко било прекрасно и по-добро от това в гнилия Запад. Истината, обаче, е точно наобратно. Вие отказвате да я приемете, защото така ще признаете колко сте били глупави. Човешкото его по-скоро ще умре, отколкото да признае собствената си глупост. А образованието днес е на съвсем различно ниво, само да имаш желание да учиш. Всякакви курсове има, а можеш и сам да се учиш от интернет. Кой ни даде интернет и ни направи свободни - демокрацията, Америка. Соцът никога нямаше да направи подобно нещо. Той ви е направил послушни роби с промити мозъци.

    Коментиран от #27

  • 17 Истината!!!

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Чумомир Чумаков":

    Много е важно къде си учил, особено ако е в университет номер 1 в световната ранглиста - Харвард! Тъпаци като Боко, Шиши и Чалгаря там нямат никакъв шанс с нисщото си ниво на интелект!!!
  • 18 Нафталинка

    3 7 Отговор
    По повод пптата такива като тях учили и живели на запад веднага да бъдат върнати по местата им макар и с държавни пари без право да влизат в д ржавата дори и при смърт на родителите им също работещи в чужбина за повече пари да бъдат лишени от право да ползват медицински услуги в държавата
  • 19 един

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "среднощен":

    Малко си се пообъркал,първото е крадеш у дома за да харчиш/учиш и т.н./ откраднатото на Запад!Да давам ли примери как една вдовица си развява фустите на Запад, че и до /покойния вече/ Берлускони стигна с откраднатите от народа пари,синчето на Нинова с какви пари живее от дъго време в САЩ,след като е учил на Запад защо не се върна,или мама депутат прави разни далавери,тати в Лукойл лесни пари печели и синчето върти синджира в Америка!Ами щерката на Цветан Цветанов тя къде е?
  • 20 Право на мнение!

    12 2 Отговор
    У нас ако спазвахме морала на Запад, Баце и Шишко отдавна щяха да са в затвора, вулгарните сексистки глупости, които Чалгаря пее щеше също да е осъден. Освен това Никъде на Запад една социалдемократична партия като БСП не въвежда плосък данък от 10%, защото е в полза на богагите, а нали социалдемократичните партии трябва да защитават бедните! На Запад няма такова нисщо ниво и просташко говорене като слугата на Чалгаря - Тошко. На Запад уважават титлите Професор и високата степен на образование в елитни университети! У нас е друго - Балкансщи манталитет, простащшната и арогантността са на пиедестал. Ние имаме сбъркани ценности!
  • 21 инж. Ганчо Илков

    5 5 Отговор
    Колкото и да е изненадващо, ПП - ДБ проявиха определена Коалиционна Култура и чрез Компромис, направиха Опит за създаване на Коалиционно Правителство. Допуснаха Грешка. Не се съобразиха, че Конституцията на България не предвижда Коалиция. Не е възможно, след като с Бюджетни Средства се Издържат Политическите Проекти, "Сивата Икономика" и Корупцията, а Парламентарното Мнозинство ползва Обществените Поръчки като Форма на Разплащане с Дарителите Олигарси, Коалиционното Правителство да бъде с Устойчив Характер. Бойко, директно въведе Определението "СГЛОБКА", което бе Възприето от останалите незначителни Проекти. Та Чолаков, в Харвард не се Учи "Основи на Комунизма". Тази Наука се е Изучавала в СССР и нейните Сателити - Болшевизираните Комунистически Партии и най-вече в Българската Комунистическа Действителност.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този е

    3 0 Отговор
    лизачите с клошарско мислене в политиката!
  • 24 Този е

    1 0 Отговор
    лизачите с клошарско мислене в политиката!
  • 25 Гатьо Гатев

    3 1 Отговор
    Инфантилен тъпанар,подобие на главата.......
  • 26 Чёрен дим

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пушилка":

    Ами Борисов каза на Путин да нападне Украина Даде разрешение на Израиль да бомбандират Газа Нареди чре САЩпосолство «шарлатаните и отрочетата на Радев «да станат министри Сега като смъмри новия австрийский канцлер ще влезем в Еврозоната

    Коментиран от #34, #38

  • 27 Механик

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Младеж":

    Абе, аз не знам кой кого направи послушни роби, ама като ви гледам как посред лято, 3 години след "ковид-шашмата", все още ходите по цял ден с маските на устата, май няма да са комунистите виновни??
    А ако мислиш, че гледайки клипчета в Ю-тюб и ще се научиш на нещо, много сериозно се лъжеш.
    И изобщо, това, което си написал е много далеко от истината.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ха ха ха

    2 2 Отговор
    Преди настойчиво ги канехте да дойдат при вас да ги научите на ишерети, сега пък много добре се били научили! И вие не знаете какво искате!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 вкк

    1 2 Отговор
    Учили и недоучили!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българче

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "Чёрен дим":

    Марш в Украйна и там си пиши глупостите!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Чёрен дим":

    Така е, Тиквата е прост🍊🍊🍊
  • 39 Може да се приложат

    1 0 Отговор
    и крумските стандарти. Да му отрежат главата и ръцете на ПП-ДБто.
  • 40 Двама

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "един":

    Ти какви хапчета пиеш? МастиятаУрсула я уличиха в измама с милиарди покрай ваксините и си е на поста, даже иска втори.
  • 41 Хахахах

    1 1 Отговор
    ПродажнатаКозякМастияГанеФ се появи от нафталина. Още ли диша?
  • 42 правилно

    1 0 Отговор
    на запад на запад учили ама искат министри да са в бг и тато да ги води за газа и за носа
  • 43 тези нашите на Запад

    2 0 Отговор
    Тези нашите на Запад вече са се издънили. Знаят ги колко струват и могат да се наредят само в някоя мошеническа фирма. Затова идват тук да се изперат за наша сметка. Ама мошеникът винаги си е мошеник.
  • 44 Казуар

    0 0 Отговор
    Другарю Чолаков, ти май си възпитаван в Радомир.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове