Last news in Fakti

8 Април, 2024 18:05 2 394 91

Тошко Йорданов изригна: Христо Иванов е виновен за този хаос със служебния кабинет на Главчев

  • тошко йорданов-
  • итн-
  • христо иванов-
  • промени в конституцията-
  • димитър главчев-
  • живко коцев

Този кабинет е на ГЕРБ и ДПС, потвърди депутатът от ИТН

Тошко Йорданов изригна: Христо Иванов е виновен за този хаос със служебния кабинет на Главчев - 1
Снимка: бТВ

Повече от ясно е, че този кабинет е на ГЕРБ и ДПС, но също така повече от ясно е, че за да имаме такъв кабинет, отговорността е на Христо Иванов и „Продължаваме промяната“ (ПП). Това заяви пред bTV председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов.

Според него това е станало възможно с прокараните конституционни промени.

„Ако не бяха пипали конституцията по толкова глупав и комплексарски начин, защото аз съм убеден, че Христо Иванов избиваше комплекси, правейки се на човек, който разбираше от конституция“, изтъкна той.

„Добри или лоши, служебните кабинети на президента, който и да е той, са някакси по закон по-отдалечени от политическите партии. Това, което направиха, дадоха на едни политически партии да си направят служебен кабинет", заяви Йорданов.

„Сега ПП и ДБ реват като оплаквачки на погребение срещу вътрешния министър.

В същото време Кирил Петков, един от двамата лидери на ПП, в качеството си на какъв не знам, се обажда на същия този Калин Стоянов, изисквайки с избори да се занимава неговият заместник, който няма лошо, ако е професионалист, но е бивша негова охрана, приятел на баща му“, каза той по адрес на Кирил Ценкин.

По думите му, Петков е „инсталирал“ Ценкин като заместник-министър на вътрешните работи, а сега „има наглостта“ да го предлага той да се занимава с изборите.

„Подобен въпрос за Калин Стоянов може да зададе някой, който не е от ПП-ДБ. Аз нямам по принцип доверие на изборите“, подчерта Йорданов. Според него машините са били манипулирани от ПП-ДБ.

„Началникът на митниците е назначен от Асен Василев лично. Това са вериги, които не могат да съществуват без протекции на всички по веригата“, каза Йорданов, който беше избран за председател на комисията за разследване на корупционни практики в Агенция "Митници" и ролята на Асен Василев.

„Имаме основания да смятаме, че има тежка корупция, защото съдът, след като гледа в събота мярката за неотклонение на тримата (ОПГ с директора на митниците – бел. ред.) прие достатъчно доказателства, за да им наложи най-тежката мярка за неотклонение“, изтъкна той.

Депутатът показа част от снимките, изтекли в публичното пространство: „Това не е фотомонтаж. Това е главният секретар и единият от контрабандистите“.

Той показа снимка и на Живко Коцев с арестуваните баща и син Марин-Димитров-Иарата и Стефан Димитров, както и кадъра с „прословутия часовник за 50 хил. лв.“

„Това са Живко Коцев – един от контрабандистите Стефан Димитров, и бившият шеф на дирекция „Вътрешна сигурност, който беше отстранен“. Това са връзки на хора“, обясни той за трети кадър.

Четвъртият фотос беше този от дома на Бойко Рашков: „Къщата прилича на художествена галерия – на държавен служител. И той е вътре с приятелите си и те му подаряват картина. А той беше шеф на МВР. Тоя канал не се е пръкнал преди 2 месеца. Възниква въпросът какъв е в цялата верига. Той не е ли знаел, че тези се занимават с контрабанда? Къде е бил Паскал? Къде е бил той по това време?“.

Депутатът от ИТН не пропусна да покаже и снимката на Кирил Петков с един от арестуваните. По думите му, комисията ще се върне колкото може по-назад във времето.

Той посочи, че ще се търсят отговори на въпросите дали шефката на митниците е декларирала познанствата си тези хора, както е по закон, дали са декларирали подаръците си, дали е имало разработка на Живко Коцев като шеф на ОДМВР-Велико Търново за контрабанда.

Друг важен въпрос е дали ще бъде ограничен достъпът до класифицирана информация на Живко Коцев и Петя Банкова.

„Ще попитаме и какво му е казал Денков, за да може той да излезе и да си оттегли оставката. Защото той като свидетел с адвокат е показания срещу шефката на митниците и двамата контрабандисти. След това напълно логично е да помислят, че има натиск от премиера Денков и Кирил Петков, които са навързани по тази верига, заедно с Асен Василев, даже има снимчици. Дали са оказвали натиск да си оттегли оставката?“, заяви Йорданов.

Той постави въпрос и към Николай Денков: „Какво означава репликата – ДАНС прикриват контрабандни канали за наркотици. Ако е така защо не е сезирал който трябва? Какви са му доказателствата или лъже и наклеветява?“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    65 30 Отговор
    Христо Иванов направи тази каша в конституцията.

    Коментиран от #12, #17, #42

  • 2 цвитанкъ оризува

    21 30 Отговор
    ох тоя тошко,... асан генуф по ма устройва...... същия козяшки слуга като мен
  • 3 А тоя

    45 49 Отговор
    подскачащи в в Парламента като шебек и ползвайки Парламентарната зала за плювалник , направо "ангел" ! Безсрамно човече !
  • 4 Един

    43 54 Отговор
    Тошко, малък си за да коментираш големите хора, не само като ръст, а и като акъл!

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Факти

    40 38 Отговор
    Мафията тръби, че ПП-ДБ са виновни за всичко.
  • 7 реру

    36 26 Отговор
    "Тошко Йорданов изригна:..."


    Задължителният репертоар на Тошко е всеизвестен...

  • 8 дамм

    28 26 Отговор
    Този гейзер ли е та изригва? Как е синчето изкара ли стажа при Пръмовица
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ха Ха

    36 34 Отговор
    Туй джудже ще се пръсне от злоба! Щеше да чегърта герб, ама сега една дума не казва за тях.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кво стана, бе?

    38 30 Отговор
    Нали ГЕРБ щяхте да чегъртате? Май демокрацията искате да чегъртата, мултигрупски чалгари.

    Коментиран от #22, #23

  • 14 Браво Тоше

    36 36 Отговор
    Добре, че ви има, да вадите кирливите ризи на тези шарлатани и измамници, навързали се като свински черва в държавата и най нагло говорят, че борят корупция и мафия, която са те самите! Дано успеете да ги разнищите и ако не избягат по островите, както ги чухме в записите, да си понесат последствията! Лошото е, че народа спи, докато такива го лъжат и крадат!
  • 15 Хе хе

    27 26 Отговор
    Тоше погледи се ти с кого дружиш.

    „Слави Трифонов ли? Той е наше момче. Всъщност дори е наш продукт. Беше ни удобен, а и ние на него. Селянче с провинциално мислене, което го дават по телевизията, с огромен хъс и малко талант. Който искаше, освен да стане известен, и да бъде богат. Перфектна комбинация, за да се възползват Васил и Жоро от него. Трифонов се заблуждаваше, че те са му приятели, но истината беше, че той просто им беше удобен”. Това твърдят и до днес хора от бившата мафиотската структура ВИС, близки до създателите на престъпния конгломерат - братята Васил и Георги Илиеви.
  • 16 вЕрващ

    29 13 Отговор
    Тоя Тошко много лош човек бил , бе !!! Да каже , че юридическият корифей , върховният жрец на Темида , адвокатът който не е загубил НИТО ЕДНО ДЕЛО (ЗАЩОТО НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛ В СЪДЕБНА ЗАЛА) бил виновен за нещо о?????!!!!!! Не е вярно , не е вярно !!! Христо Иванов е светец , непогрешим юрист , освен това няма абсолютно нищо общо нито с БКП , нито с КОМИНТЕРНА , а що става дума за невинност - той е също толкова невинен , колкото и главното МВР секретарче /с гъвкавите китки/ , което НЕ Е ВЗЕЛО никакво часовниче и НЕ Е полягвало /с голо дупенце/ до НИКАКВИ крими герои , вЕрвайте !!!
  • 17 Къс Тадин

    24 23 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ПП-ДБ предлагаха вместо Служебно правителство, до изборите да управлява правителството в оставка, както е в Германия и повечето европейски държави! Но хитрите ГЕРБ и ДПС пак окепазиха всяко добро предложение на ПП-ДБ! Така се принудиха да приемат Гръцкия модел, при който президента избира от три фигури, докато в България избора е по-голям - 10!
  • 18 име

    26 22 Отговор
    Ами, прав е Тошко, брагодарение на ПП-ДБ сега имаме служебен гербаджийски кабинет. Те гласуваха промените в конституцията, те гласуваха на 8 от 10 избираеми поста да са гербаджии.
  • 19 Тошко

    22 23 Отговор
    кабинетът е на Радев, Борисов у Пеевски. Просто е избран един от моделите за служебно правителство. ПП и ДБ са предложили модела, редовното да стане служебно. Но Герб и ДПС са го отхвърлили. Много добре, че Радев не подпира министрите, той узурпира цялата власт и направи доста поразия, за да спъне евроатлантическото ни бъдеще. А Итн и Тошко Злобарев са негови рожби. Подава им от ДАНС информация и тия почват да плюят.
  • 20 Така, така....

    14 22 Отговор
    Без ППДБ няма как да има правителство поради две причини. Външна: ППДБ дават легитимност на правитеслтвото пред външните партньори. Вътрешна: Без ППДБ няма как да стнат реформите с които да се рзвиваме по-добре. Без ППДБ сме зациклили на едно място от 15 години. Трябваше хората да го проумеят за последните 3-4 години. Лъжи, манипулации и клевети могат да вдъхнат самочувствие на хора, които изпитват интелектуални предизвикателства, но няма да помогнат.

    Коментиран от #25, #27

  • 21 Я па тоА

    10 15 Отговор
    АЛО ТЪ ПИРИТЕ , НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА ПП и ДБ то , ТАМ НА ДЪНОТО ЩЕ СТЪПЯТ ВЪРХУ ВАС , ИТН . ЗА ДА ВИ П И КА ЯТ ПО ЛЕСНО , НА МАЗНИТЕ ВИ ГЛАВИ ...
  • 22 чегъртачите

    16 14 Отговор

    До коментар #13 от "Кво стана, бе?":

    Какво да чегъртат, те се бяха самоизчегъртали, добре че феномена Шиши ги набута от 18:00 до 20:00ч в парламента защото му трябваха.
  • 23 В киреча до шия

    18 14 Отговор

    До коментар #13 от "Кво стана, бе?":

    Че тия пепедебета по-миризливи и крадливи от ГЕРБ бе! Снимките са цяло тесте - мушмороко главен секретар ,Бойко Рашков, КирЕ Канадиеро и цялата шайка контабандисти, а Гнома и Химикалиста зорлем се набутаха в киреча.

    Коментиран от #31

  • 24 Фактъ

    15 15 Отговор
    Слушайте глашатайте на герб - ДПС мафията и разбирайте обратното . Тези са активирани да храчат за са ги вкарат в парламента . Иначе са напълно безполезни чалгарите .
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Така, така....

    13 13 Отговор

    До коментар #25 от "Не те ли е срам":

    Я,стига се напъва !ЧервенШибанЧервей!!!!Гледай сега, по тази логика, трябваше цялото БСП да арестуват, заради криминалния преход, създаден от тях и за фалитите на България и банковата система срината от тях, а да не говорим за създадените олигарси и икономически и мутренски групировки от БСП!!!

    Коментиран от #28

  • 27 Чума

    6 14 Отговор

    До коментар #20 от "Така, така....":

    Абе, така е, ама поне малко да ставаха, бе! Айде, аджамийството е разбираемо, но много слушат тези партньори и се надяват на тях да кажат на Герб да се подчиняват, без самите те да показват характер! На всичко отгоре тръгнаха да губят рейтинг с ненужни събаряния на паметници и отношението им към СВО! Денков единствен показва как един умен и образован мъж, без да притежава въоръжени мутренски сили, чисто институционално, ползвайки това, което демокрацията дава като възможност, се изправя срещу клана ДПС - Греб! Галвният секретар е трепнал под натиск - Денков не! Подбра ги по Устав - като сте констатирали нередности - раследвайте, а не изнудвайте набедения с мрачни мафиотски приоми и цели!

    Коментиран от #75

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 мхаа

    9 10 Отговор

    До коментар #25 от "Не те ли е срам":

    Я изброи три неща, които са ти откраднали лично на теб или сямо така си чул и си плещиш копейковски опорки.

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 По снимка

    11 12 Отговор

    До коментар #23 от "В киреча до шия":

    в БГ не обвиняват. Снимките с кюлчетата и пачките кво им беше та не повдигнаха обвинение по тях? На рапоните дето се снимаха с Лавров къде е обвинението? А на Резидента с Гергов? Снимки да искаш...ама само тия на ПП хващат декиш.....Що ли?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Какви три неща бе

    13 10 Отговор

    До коментар #29 от "мхаа":

    Съсипаха енергетика! Оня крадец асан, източи парите на енергийните дружества! Прехвърлиха 400 милиона от европейски субсидии за соларни паркове на техни фирми! Оня схемаджията лорер в схеми с имоти! Оная минават винетките през нея! Снимки и подаръци от трафиканти и лъжи от сутрин до вечер! Аз виждал много жалки човечета, но боклук като ПП и ДБ, не е имало!

    Коментиран от #40

  • 35 А мен

    11 8 Отговор

    До коментар #33 от "Така, така....":

    на дете с продадено бъдеще на тези крадливи и лъжливи национални предатели ПП и ДБ! Детската простотия, само потвърждава дъното ПП и ДБ, да плащат на деца за лъжи и простотия и отвращават от дъното което са ударили!

    Коментиран от #36

  • 36 Данчо

    3 4 Отговор

    До коментар #35 от "А мен":

    Ах, момченце, учи и се труди и пак учи много, сега и да искаш да мачкаш няма как-неук си!!

    Коментиран от #39

  • 37 тошко ли

    10 9 Отговор
    Тошко не е изригнал,той пак се е оригнал.Това може това прави.Отвратителен е!
  • 38 брр

    8 8 Отговор
    Тази незаконна рожба на купения и контролиран вот с учудената си по рождение мутра пак се е разджафкал.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 а сега

    10 8 Отговор

    До коментар #34 от "Какви три неща бе":

    Нещо за мрежите от крадци на банкянската мутра да кажеш.

    Коментиран от #44

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 На всички е ясно

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Клоунът Тошко африкански е говорител на наркомана Слави Учиндолски.

    Коментиран от #61

  • 43 Не бе Данчо

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Правилно":

    ти не ме разбра,ти трябва да учиш сега и да искаш да мачкаш няма как - неук си!

    Коментиран от #45

  • 44 Банкянската мутра

    6 8 Отговор

    До коментар #40 от "а сега":

    гради схеми и лъжи 15 години! А тази из мет ПП и ДБ за две години съсипаха всичко от лъжи и кражби! За капак, плащат и на тъпанари да се излагат по форумите с детска простотия и лъжи! Не сте ли българи бре? Не ви ли е гнус да лъжете за тези нещастници ПП и ДБ? Не ви ли пука, че цял живот, ще сте бедни и нещастни лъжци, а такива ще ви ползват за глупаци?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Данчо

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Не се излагай повече данке":

    ти пак не ме разбра,ти трябва да учиш сега и да искаш да мачкаш няма как - неук си!

    Коментиран от #47

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Казвайте ги тия неща

    6 7 Отговор
    Ако Тошко е изригнал, да слагаме дъждобраните и да вадим тоалетната хартия.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Брее страховито заглавие везувий изригна

    8 6 Отговор
    А то пуделчето на чалгаря тошка изджавкало,
    разбах, разбрах какво да лая.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Не се излагай повече да драскаш

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Не се излагай повече данке":

    А си продължавай със старата занимавка, клекове пред руските дюкяни за промоционално мляко.

    Коментиран от #54

  • 53 Копойке

    1 4 Отговор

    До коментар #51 от "Пробвай с марсиански пале":

    Пак ли се появи, циба, безпалавите.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 наско

    3 7 Отговор
    Всички видяха, че българския народ е с ГЕРБ.и ДПС, за това и тоя юнак гледа да се присламчи!
  • 57 Абе циба бе

    2 4 Отговор

    До коментар #55 от "Е циба де":

    Хората те гонят през вратата, културно а ти влизаш през през прозореца.
    Е това са копойките.

    Коментиран от #59

  • 58 Гост

    6 1 Отговор
    Найовчета отекоха ви стотинките, разтуриха канала ...
  • 59 Така е

    4 6 Отговор

    До коментар #57 от "Абе циба бе":

    какво да птравят опростачени деца от тези нещастници ПП и ДБ! Ако имаха малко мозък, нямаше да се излагат! нямаше и да са зарзават!

    Коментиран от #67

  • 60 Извинявай марийче

    4 3 Отговор
    че ти съсипваме простотията на троловете на боклука ПП и ДБ и трябва да ни триеш, че да пазиш опростачените деца! Пу не ни е срам!
  • 61 Обратното

    9 6 Отговор

    До коментар #42 от "На всички е ясно":

    Тошко е сценарист на простотиите в Шоуто на Слави!

    Коментиран от #63

  • 62 Бамбука

    3 5 Отговор
    Обличаш го в костюм, а той в съзнанието си е потник. Бих се учудел , ако след 30 години прозре, колко използван е бил от оня чалгар.

    Коментиран от #64

  • 63 реру

    9 6 Отговор

    До коментар #61 от "Обратното":

    "Тошко е сценарист на простотиите в Шоуто на Слави!"


    Слави без сценаристи не може нищо да направи или напише...

    Коментиран от #68

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Коко

    4 7 Отговор
    А ти на кой си човек на ББ кой ти писа въпросите и колко ти плати
  • 66 Глофърци

    6 6 Отговор
    У наше село на шматки като ПепеДебетата им викаме глофърци, гъски крякащи срещу мъглата, ма нефелни та нефелни откъдето и да ги погледнеш - ни принципи,ни морал,ни капацитет.
  • 67 Абе циба бе

    1 3 Отговор

    До коментар #59 от "Така е":

    Мисли за себе си ако имаше малко мозък, нямаше да се излагаш! нямаше да са зарзаваш.
    Лош пример си за подрастващите.

    Коментиран от #69

  • 68 В скута на ДПС

    7 8 Отговор

    До коментар #63 от "реру":

    видяхме лъжеца простокиро, крадеца кокора и лодкаря ристето иванов! Да се лъже, е дъно в едно общество, също като ПП и ДБ!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Добре, че изтри и 64

    5 3 Отговор
    Така каза истината на трола на ПП и ДБ! Не го е срам! Само бъди по бърза, че виж как развалят простотията на троловете на ПП и ДБ!
  • 72 Много си елементарен

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "Така е":

    Безпаловите, как си в нощите на полавост?

    Коментиран от #76, #82, #84, #85

  • 73 Много извинявай марче

    4 3 Отговор
    че те караме да триеш и разваляме простотията на сайта на пропадналите тролове на боклука ПП и ДБ!
  • 74 Българин 🇧🇬

    8 4 Отговор
    Тошко Йорданов (Африкански) отново не пропусна да плюе срещу ПП ДБ . След него в студиото на Лице в Лице политологът Асен Генов каза следното: Ако промяната слязът от политическата сцена Тошко ще онемее.....

    Коментиран от #83

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ПИНОКИО

    4 7 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ Е ДУШМАНИНА НА РОДИНАТА НИ!
    ДАНО ТОВА, КОЕТО ПРАВИ, МУ СЕ ВЪРНЕ ПО ТРИ!
    А ПРО1ОО КИРО Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. С ТИЯ КРИСТАЛИ........
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Истината не се нарича плюене

    1 3 Отговор

    До коментар #74 от "Българин 🇧🇬":

    Плюене са твоите лъжи и неумности, спонсорирани от мафията ПП и ДБ!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Така е

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "Много си елементарен":

    Освен, че е елементарно опростачено дете, е и глупаво да се продаде като зарзават на едни жалки шарлатани като ПП и ДБ!

    Много извинявай марче, че пречим на трола на ПП и ДБ в това тролско поле "факти" и ти разваляме простотията и лъжите които пазиш в темата! Как може да не ние срам?
  • 86 Кирил

    0 1 Отговор
    Леке, хем за нищо не става, хем се бърка навсякъде. Добре че му казаха да иде на Росковец инак щеше да бъде забравен
  • 87 Гошо

    0 0 Отговор
    Наистина Ристю е виновен
  • 88 Стефан

    2 0 Отговор
    Абсолютно вярно, че Христо Иванов избиваше комплекси, правейки се на човек, който разбираше от конституция
  • 89 Коко

    1 0 Отговор
    Ти си едно недоразумение, народа те ненавижда.
  • 90 Дидо

    0 0 Отговор
    Той Иванов направи потресаващ хаос с промените в конституцията заради пустото си его
  • 91 Цицерон

    1 0 Отговор
    Циркове!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове