Last news in Fakti

12 Април, 2024 17:11 866 33

На изборите 2 в 1 ДПС ще се яви самостоятелно

  • дпс-
  • избори-
  • парламентарни избори-
  • европейски избори-
  • българия

Движението на Сокола ще издигне млади и подготвени кадри

На изборите 2 в 1 ДПС ще се яви самостоятелно - 1
Снимка: ДПС

ДПС ще се яви самостоятелно на предстоящите избори, реши Централният съвет на партията, който прие критериите и процедурите за номиниране на кандидати за народни представители и за членове на Европейския парламент, съобщават от пресцентъра на партията.

Според партийния орган кандидатите трябва да бъдат млади и подготвени хора, защото целта на ДПС е да разшири представителството си в Европейския и в националния парламент.

По време на заседанието беше направен анализ на актуалната политическа обстановка по области.

Бъдещите кандидати и евродепутати трябва да бъдат млади и подготвени хора, защото целта на ДПС е да разшири представителството си в ЕП и националния парламент, за да може да работи за хората и едно ново начало на европейска България.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    17 0 Отговор
    Тва за пред хората. Иначе са с ГЕПИ.
  • 2 Хахо-хихи

    3 21 Отговор
    ДПС е единствената национално отговорна партия в България. Факт

    Коментиран от #18

  • 3 СТАРИТЕ

    18 0 Отговор
    КАДРИ СЕ ОЯДОХА ДОБРЕ СЕГА ДА ИДВАТ ДРУГИТЕ. И ВИЕ КОГА СТЕ ПРАВИЛИ ИЗБОРИ ЗАЕДНО С ДРУГИ.
    УВАЖАВАМ БГ. ТУРЦИТЕ МОХАМЕДАНИ, НО ЗАЩО СЕ ПРОДАВАТЕ НА ТЕЗИ ВАШИ
    МИЛИАРДЕРИ. ВИЕ БЕДНИЧКИ РАБОТЛИВИ А ТЕ МЪРЗЕЛИВИ И БОГАТИ.
    ПРОТЕСТЕН ВОТ КАКТО НАПРАВИХА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ЗА ТУЛУПА И ДРУГИТЕ МЕНТЕТА.

    Коментиран от #9

  • 4 Хахо-хихи

    7 4 Отговор
    Дори и Бойко Тиквата не еднократно е заявявал, че лидера Ахмед Доган е най добрия български политик. И се учи от него.
  • 5 Шекер байрам

    9 0 Отговор
    Изборите в Истанбул не минаха ли вече?
  • 6 Иванов

    4 0 Отговор
    Служебното правителство трябва да подготви изборите, а не да чисти неудобните. Затова е излишно. Да остане правителството в оставка, докато не бъде избрано ново. Какво ни баламосвате?
  • 7 Кабамилионеров

    7 0 Отговор
    Магнитски...премиер и....да приключваме с държа...вата.
  • 8 Ефектът

    8 1 Отговор
    Ако бяхме в Китай.....масата от снимката....къде щеше да бъде.....каква нагл.ост.
  • 9 Хахо-хихи

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "СТАРИТЕ":

    ДПС няма да дават гласове на други партии. Това казват. ГЕРБ същата работа. Възраждане да се оправят сами.
  • 10 бандит методиев борисов

    5 0 Отговор
    дпс-гроб е една партия, както и да се гласува
  • 11 Математик

    6 1 Отговор
    Че нг едж ий ни ца та работи с пълна пара. Социолозите са на линия, тp o ло вет е са в коментарите. Математическата формула на чен ге са р ница та: ГЕРБ + ДПС + БСП + ИТН + Възраждане = Делян Пеевски.

    Коментиран от #19

  • 12 Маринов

    5 0 Отговор
    Много опопрки в подкрепа на ГЕРБ чета тука, а фактите са си факти, най-корумпираната, най-бедната и най бързо изчезваща нация в света. Всичко това благодарение на корупцията и на ГЕРБ, който нищо не направиха по въпроса за дългото си управление. Не мога да повярвам, че народа пак ще ги сложи първи.
  • 13 Емигрант

    4 2 Отговор
    На изборите 2 в 1 ДПС щяла да се яви самостоятелно ??? До сега на кои избори тези престъпници от гара Буново са се явявали с други шайки коалирани ? Този електорат на ДПС толкова ли е тъп, че не разбира как ги правят все по-бедни все едни и същи техни шмекери ? Българинът поне избира от десетки шайки надежда, но тези нямат избор, тъпи фанатици без разум !

    Коментиран от #17

  • 14 Здрастии копейкиИИ 🤪🤡

    4 2 Отговор
    Само бойко-разбойко и шиши-доганов !
    Гласувай за оригинала, не за патериците им !
  • 15 Кажи честно ...

    3 2 Отговор
    Не вярвам да не подкрепят чалгарина. На предните избори му наляха поне 2% в последния час на гласуването.

    Коментиран от #20

  • 16 Турчин

    7 0 Отговор
    Снимката е добра. Ако там не беше Данчо Ментата...
    Защо жо държите все още този негодник не ми е известно...
  • 17 Турчин

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Емигрант":

    Не съм фен на партията ДПС. Но те нямат нищо общо с Буново. Извършили на това деяние е Комитета по Държавна сигурност на пъдаря от Правец.
    Но все хак извършителите на Буново бяха заловени, съдени,осъдени и екзекутирани. България кога ще залови и тикне в затвора убийците на деца, мирни жени и мъже? А за прокудените и ограбени имущество през 1968-1989 години? Кога ще ги съдите и осъдите тези палачи и изверги?

    Коментиран от #23

  • 18 Толкова е отговорна

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахо-хихи":

    Че доган лапа милиарди на твой гръб!

    Коментиран от #24

  • 19 Да се лъже

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Математик":

    е дъно в едно общество, също като спонсорите на тези евтини лъжи и нискоинтелигентни пропагандаи ПП и ДБ!
  • 20 Верно ли

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Кажи честно ...":

    И ПП и ДБ казаха ли ти в кои секции, че лъжата ти е супер евтина, като погледне човек резултатите по турските секции!
  • 21 нннн

    4 1 Отговор
    Най- честно е ДПС да се яви в коалиция с ППДБ и ГЕРБ. Бяха в Сглобката и след изборите пак смятат да правят Сглобка. Ако им позволим, де.
  • 22 ефедрил

    3 1 Отговор
    Турското посолство ли така нареди?
  • 23 ДПС е наследник на

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Турчин":

    престъпниците от Буново и на всички терористи извършвали акции в България ! Кой е Меди Доганов, не е ли представител на ДС, сам го каза ! И до сега ДПС с кого друг се е явявала на избори ? Не си ли разчистваше пътя Доган с убийства които днешната "ДС" не иска да разкрие ? Няма прокудени и ограбени, аз лично съм си купувал от изселващите се продукция на цени каквито ми искат, България тогава имаше закон какъвто те не приемаха и не искаха да спазят и си тръгнаха свободно, след време сами се връщаха, айде направи ги "икони" и къде е имало убити, дори в Делиорманът нямаше убийства, кой те научи така да манипулираш, Доган или Пеевски ? Едно ще ти кажа като факт, където има мюсюлмани винаги има терор и войни, същото е и с комунизмът, светът винаги е под напрежение където ги има ! А Буново винаги ще го има като пример, защото никой не е взривявал по света вагон за МАЙКИ С ДЕЦА !

    Коментиран от #29, #30, #31

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Колко

    1 0 Отговор
    Е смешен тоя Торбалан,повярвал си,че е голямата работа.Скоро и на тоя и оня от Зайчарника ще им свърши филма.Мидлят си,че ще е все на тяхната.След изборите ще има революция....
  • 28 Мале

    3 0 Отговор
    ДПС да работи за хората.Магнитската Торба и Доган работят само за собственитеси чекмеджета като бандита от Зайчарника.Всичко друго е Шменти Капели.Който им вярва е без грам мозък.Ако не излезем да гласуваме всички тия мафиоти ще ни побъркат след изборите.По-добре сега да ги изритаме на изборите.И никога повече ПП-ДБ удурми с мафията.Оказаха се най-големите бухалки срещу Вас .Да си правят паравани с когото си искат двете корумпета на републиката.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 охрана

    0 0 Отговор
    Хора Българи, Бившата ДС е изградила СХЕМИ за ТОТАЛЕН КОНТРОЛ на ДЪРЖАВАТА
    чрез ПОЛИТИЧЕСКИ назначения и МУТРЕНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ .На практика Държавата се управлява от Организирана Престъпна Група/ ГЕРБ и ДПС/ Тези престъпници, пропити в Общинските администрации, Министерствата, Висшата администрация ,МВР , Прокуратурата, Правосъдието и Медиите, затънали в ЗАВИСИМОСТИ и ПРИНУДА , са спящите клетки , които се активират при заповед от ДС за действие. В случая това е страх от ПРОМЕНИ и ИЗПЛЪЗВАНЕ НА ТОТАЛНИЯ КОНТРОЛ. СТРАХ ОТ СПИРАНЕ НА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И РАЗРУШАВАНЕ НА ИЗГРАДЕНИТЕ СХЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА.
  • 33 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Данчо Ментата има в момента 360 декара по морето от къде бе пацоранко как стават тия гимнастики на гърба на бедния и ограбен българин и Вие ми пишете че,ДПС е оговорна партия по какво по разпределяне на порцийте ли до като ги има тия две мутренски партий Герб и ДПС България няма да я бъде!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове