Last news in Fakti

15 Април, 2024 05:32 2 243 25

Слави Ангелов за случая "Живко Коцев": Снимките доказват единствено неморалното поведение на главния секретар

  • слави ангелов-
  • живко коцев

Всичко е, за да се позволят машинации с хартиените бюлетини, смята разследващият журналист

Слави Ангелов за случая "Живко Коцев": Снимките доказват единствено неморалното поведение на главния секретар - 1
Снимка: bTV

Всичко това се прави, за да се позволят машинации с хартиените бюлетини, като на едно място се притискат схемите на едните, а на други място оставяме да работят нашите схеми. Целият скандал беше използван чисто политически, за да бъде отстранен главният секретар. Това каза разследващият журналист Слави Ангелов в bTV, цитиран от ФОКУС.

Коментарът му е по повод скандала около главния секретар на МВР, чието име бе свързано с задържани за контрабанда лица, след като се появиха снимки, на които той е с тях.

"Тези снимки не са доказателство за нищо и няма да докажат нищо. Те са доказателство за неморалното поведение на главния секретар. Тук единствено можем да търсим липса на морал и липса на професионализъм. Този човек не може да получава такива подаръци от такива хора, не бива да общува и да пътува по скъпи дестинации с тях“, допълни журналистът.

"Страхувам се, че има и някаква фактология срещу него, за да склонява той да става защитен свидетел", каза още Слави Ангелов.

По думите на Ангелов вътрешният министър Калин Стоянов също трябва да подаде оставка.

"Излязоха информации, че той също познава много добре това гостоприемно семейство от Хасково. Освен това, опозицията от дълги месеци говори за негови сериозни икономически и политически обвързаности. При тази ситуация беше нормално той да подаде оставка и в МВР да влязат професионалисти, които не са обременени политически, които да гарантират, че изборният процес ще бъде без машинации“, посочи разследващият журналист.

"Той е много по-умен и предпазлив, отколкото беше, например, Доктора. Паскал не обича да се появява, живее повече в Гърция, отколкото в България. Много по-внимателен е, не обича да се набива на очи. Тези канали генерират чудовищно големи приходи и те влизат в държавната администрация. Той има твърде много хора, които го пазят и това е причина името му да остане в сянка твърде дълго време. Причината сега всичко това да се случва може да е някакъв икономически интерес, който той не е изпълнил“, каза Слави Ангелов.

Според журналиста е малка вероятността случаят да приключи с ефективни присъди.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 2 Отговор
    " Изборите с наше МВР!" 🤔
    Има ли още НЕразбрали🤔
  • 2 ХАХАХА

    26 0 Отговор
    Че то в България кога делата са приключвали с ефективни присъди ? Дори се чудя как затворите са пълни ,всъщност това не е сигурно никой не дава такава справка.
  • 3 Напредък

    23 1 Отговор
    34 години всичко е ПУНТА МАРА !

    Коментиран от #21

  • 4 Възмездието е близо и никак хубаво

    29 0 Отговор
    А бре какво се правите на ущипани, сякаш такова нещо, за пръв път се случва в България. Всички служби са пробити, а политиците са достигнали до крайно ниво на деградация.
  • 5 Чума

    15 3 Отговор
    Стига лозунги! Представяйте ни следвашия политически проект, като офце да го подкрепим! Не ме интересуват никави снимки! И без тях се вижда, че това са едни пухльовци, поставени от мафията! Хора като Паскал са нужни в управлението, а не да стоят като хъшове в тежка чужбина! Способни - Паскал, Брендо, Ружа! Божков, също бе хъш известно време...! Коце Маца къде е!? Тоя Коцев никой не го познаваше до преди 7 дни! Бат Борисов бе много по известен секретар на МВР и за него излязоха снимки, но рейтинга му е стабилен!
  • 6 Фен

    12 5 Отговор
    Неморално поведение. Малко ли е? Гешев го махнаха, щото се бил уплашил от атентата, и щото беше казал, какво мисли за политиците. Или поне така казаха умните и красивите.

    Коментиран от #7

  • 7 БайБоцимир

    17 5 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    Гешев го махнаха двете дебели момчета. А иначе за снимките от спалнята на пухкавият от Банки сигурно не си се възпалявал така, там си беше нормално, нали?

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Фен

    7 11 Отговор

    До коментар #7 от "БайБоцимир":

    Ми не, от кво да се възпаля? От завист за каката, дето му е свирнала, и после си е направила инсценировката ли?
  • 9 Чума

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "БайБоцимир":

    Гешев му спретнаха ,,атентат", за да го уплашат и да се махне! Сарафов отначало загрижено му оказваше ,,морална" подкрепа и съвет да се оттегли и почине! Но, когато Гешев се осефери и тръгна с рогата напред, само за 2 дни намериха процедура по която да го махнат, която процедура с години ни убеждаваха за невъзможна! Имаше екзотични прадложения, как ще бъде сменен в далечното бъдеще ВСС, че той щял да слага друг Гешев и т.н. глупости! Когато решиха и го уволниха от раз! Както натириха тези дни Промяната и пишман секретарката Коцев! А кой стои зад ,,атентата" срещу Гешев, никой и не пита! Както никой не пита Светилото Борисов, коя е тази Мата, която е направила постановка в Спалнята Му, с цел да дестабилизира държавата на Мутрата!?
  • 10 Жан Клод ( с двата ножа)

    3 2 Отговор
    Гулю- гулю!
  • 11 Той Ж К

    5 1 Отговор
    Се е излижил достатъчно, и в случая Лясковец и сега също. Та няма право и ден да остава на поста.
  • 12 Този тип го мислех за по-умен!

    17 2 Отговор
    Приемането на скъпи подаръци,не е ли корупция?

    Коментиран от #17

  • 13 Е малко ли е

    12 1 Отговор
    За такъв пост липсата на морал и професионализъм??? Просто поредното партийно назначение, направено без оглед на каквито и да е качества.Самия факт да подадеш оставка и на другия ден да те уговорят да я оттеглиш е нелеп до немай къде!

    Коментиран от #16

  • 14 Да питам

    10 0 Отговор
    Ангелкова какво прави на снимките? Защо Трифонов още не е написал песничка?
  • 15 ПИСНА НИ !!!

    13 2 Отговор
    Еххх , сега и Слави Ангелов го изтъпаниха , та да (се пробва) ни убеди , че всемането на подкуп от 25 000 Евра е ... липса на морал ???!!! Не било престъпление ???!!! Ами , ако подкупа е 250 милиона Евра - пак ли не е престъпление ?! Ами , ако е 2.5 милиарда ?! Няма престъпление , а ???!!! Хептен ни взеха за канарчета !!! Не ме гледай какво правя - слушай ме КАКВО ТИ ГОВОРЯ и вЕрвай , а ???!!! Този девиз на българските политици го слушаме вече 35 години , писна ни !!! Много ни писна !!!
  • 16 Борисов

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "Е малко ли е":

    го е назначавал, сам си призна. А Цветанов каза само хубави слова за човека. Това е активно мероприятие от страна на Калин Стоянов - сиреч Пеевски. Вече се задействаха циганските барони за купуване на гласове.
  • 17 А дали са

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Този тип го мислех за по-умен!":

    скъпи?
  • 18 Буквоядец

    5 0 Отговор
    Този винаги е бил клакьор на шефовете на МВР.От Б.Б.,през Цв.Цв.,та до този залитания с пудела
  • 19 един

    1 2 Отговор
    Струва ми се от цялата тая ченгеджийска история ще се получи обратен ефект за комунята,просто защото хората им писна да ги правят на малоумни!
  • 20 между другото

    0 0 Отговор
    Снимките са менте и нищо не доказват. Поне на две от тях ясно се вижда, че са обработвани.
  • 21 1221

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Напредък":

    Пунта Мара е, щото ходите за гъби, вместо да гласувате. Нищо не се променя от само себе си.
  • 22 Старшината

    0 0 Отговор
    Промяна ли? На мен не ми трябва. За какво ми е? Ще ми увеличат заплатата ли? Сега поне с началниците си докарваме добри пари от "поръчки".

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Служителка в Община София

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Старшината":

    Промяна!!! Какво ще променят? Всичко си е ОК. Хидим си на почивки два пъти в годината. Ай ....

    Коментиран от #25

  • 25 ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Служителка в Община София":

    Бабо Бойке, ти вече може да си позволиш почивка целогодишно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове