Last news in Fakti

22 Април, 2024 10:51 2 766 63

Ваня Григорова влиза в битката за парламента. Призова: Да прекратим мандата на този "елит"

  • ваня григорова-
  • битка-
  • парламентарни избори-
  • елит-
  • мандат

Тя сподели във Фейсбук профила си, че я е мотивирал резултатът, който е получила на местните избори, и писмата, които е получила от свои симпатизанти

Ваня Григорова влиза в битката за парламента. Призова: Да прекратим мандата на този "елит" - 1
Снимка: БГНЕС

Ваня Григорова обяви, че влиза в битката за парламентарния вот. Тя сподели във Фейсбук профила си, че я е мотивирал резултатът, който е получила на местните избори, и писмата, които е получила от свои симпатизанти, съобщават от novini.bg.

Григорова не уточни дали и към коя листа на партия ще е част.

"Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори.

На местния вот получих огромно доверие. То ми дава увереност, че всичко, което предлагах в кампанията в София, е възможно да се случи на национално ниво. Не само е възможно, задължително е, ако искаме хората да не търсят по-спокоен и достоен живот в чужбина, а да се реализират в родината си. Допълнително ме мотивират хилядите писма, съобщения и обаждания от цялата страна, с призиви да се обединим със съмишленици, да предложим политики и да направим всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и независима в отстояването на националните ни интереси.
Това, което става у нас през последните години (а напоследък и всеки ден) ме разгневява и тласка към действие. Надявам се и вас! Страната ни наподобява Италия от края на 80-те години с правителства-еднодневки и политически хаос, в който непоклатими са само интересите на мафията. Фасадна демокрация в съчетание с пазарна диктатура от латиноамерикански тип. Евтаназираха парламентаризма, разпарчетосаха дори Конституцията заради конюнктурни интереси и сглобки. В тази вакханалия се чуват всякакви гласове, само не и гласът на истинското конституционно мнозинство – работещите хора, които на всичкото отгоре плащат сметката. Ново възпроизвеждане на сглобката отново ще ги остави на последно място в приоритетите на управляващите.

„Мандатът“ на този „елит“ трябва да прекратим незабавно! Време е за социална справедливост, за справедливо разпределяне на изработеното, така че да се подобри животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение.

В кампанията за местните избори усетих силата на хората, а за няколко месеца в Столичния общински съвет се оказа, че гласът им може да бъде чут. Протягам ръка на работещите и на техните представители - нека пренесем тази сила заедно в цялата страна! С надежда за една Солидарна България, в която има нужда от всеки и никой не е изхвърлен зад борда!

Борбата за социална справедливост не е спринт, а маратон. Това е, което правя и ще продължа да правя, независимо в каква позиция се намирам", написа тя в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сглобкаджия

    26 35 Отговор
    И тази е от нашите, но е под прикритие.
    Ще направим още 20 партии, че ни е страх от Възраждане.

    Коментиран от #11, #19

  • 2 Герен

    22 7 Отговор
    Който и да подкрепи нинчето се и набиват
    Як шут. А не ми се вижда простакейшън. А ти и ти си у киреча. Само разделяте бсп и
    Тормозите баби и дедовци .ГОРКИТЕ ТЕ.
  • 3 много си повярва

    45 16 Отговор
    Много си повярва Ванчето.. интелесно от кои ще се пусне, щото като независим кандидат е обречена
  • 4 Трол

    21 40 Отговор
    Ваня е готина.

    Коментиран от #58

  • 5 Софиянец

    45 8 Отговор
    Поредната, която бърка колко е популярна и харесвана (Мая Манолова 2.0). Ванчето не разбира, че резултатът ѝ на балотажа не е защото всички виждаме в нея следващият спасител, а защото беше най-близката възможност ПП-ДБ и ГЕРБ да не спечелят. Същото като на балотажа между Фъндъчката и Мая Манолова. Докато всеки си мисли, че е достатъчно популярен за да води партия, винаги ще имаме фрагментиран опозиционен вот, който е безсилен срещу мобилизираната, организирана и платена сглобка, която ни управлява 15 години.
  • 6 Няма бира

    38 9 Отговор
    Айде и тя си повярва. Всеки иска да ни оправя. За съжаление ни оправят, но не по начина, по който ни се иска.
  • 7 ЧАКАЙ...ЧАААКАЙ МАЛКО☝

    14 9 Отговор
    АМИ АКО СЪДА РЕШИ ЧЕ Е
    СПЕЧЕЛИЛА КМЕТСТВОТО НА...СОФИЯ
    КО ШЕ ПРАИМ,А......🤔..
    СИЦИЛИАНСКА МУ РАБОТА......🗣
  • 8 нннн

    19 20 Отговор
    Успех!
  • 9 Мнение

    31 9 Отговор
    И как точно мъри Ваньо ще прекратиш мандата на тоя "елит"???
    Като се коалираш с тях ли (както направи в СОС)???

    Такива проекти на статуквото, като Ванчиту (синдикалната принцеса), са ясни още от зародиш!
  • 10 00001

    17 5 Отговор
    Ще ви спаси от бремето на имане и носене на пари в джоба, за да не носите пари в джобовете си, това си е тежка работа не е за всеки Българин.Тя със спринт ще дойде да ви помогне, и с маратон ще ви носи сама парите, няма нужда вие да се потите.
  • 11 Време е за Възраждане

    11 26 Отговор

    До коментар #1 от "Сглобкаджия":

    Прав си. ГЕРБ-ДПС-ДБ коалицията спешно се нуждае от нови партньори ИНАЧЕ ХОРАТА ЩЕ СЕ УСЕТЯТ И.... ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 12 Киселяка

    19 20 Отговор
    Трябва да избираме от лошо и по лошо.По добре сглобка отколкото копейко чалгарски нагаждачи които ни тласкат извън Европа.
  • 13 Иван Вазов

    16 36 Отговор
    Давай, Ваня! С теб сме, всички честни българи!

    Коментиран от #29

  • 14 Ваня е

    30 16 Отговор
    По злобна от Нинова и Чалгаря и ще бъде поредната пушилка която ще се нареди на трапезата избутвайки Копейкин на заден план.
  • 15 мхаа

    16 5 Отговор
    То и ти си един джуклест елит...
  • 16 инж. Ганчо Илков

    21 6 Отговор
    Като Намерение Добре. Но като Изпълнение? В най-добрият Случай, влизане в Парламента. След това, поредното Празнословие. Бойко и Пеевски са се Окопали толкова Дълбоко във Власта, че ако не се направят Промени в Конституцията и Регулаторите, няма кой да ги Мръдне.
  • 17 Българка

    18 12 Отговор
    Ужас! Не само ОПГ ГЕРБ-ДПС са се активизирали, но и вся прокремълска копейка
  • 18 Внимавайте

    4 0 Отговор
    Рендетата пишат !

    Коментиран от #20

  • 19 Хакер

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сглобкаджия":

    Сега ще видиш, как сглобйаджийските хакери ще ти нацвъкат минусите, задето издаваш тайните.
  • 20 хмм

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Внимавайте":

    Какво значи "рендета"?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Панаирът

    15 1 Отговор
    е пълен !
  • 23 1122

    23 5 Отговор
    Ваня е поредната, която иска да отцепи гласове от БСП на парламентарните избори. Да не забравяме обаче, че без подкрепата на ГЕРБ, нямаше да направи този резултат на втори тур.

    Коментиран от #33

  • 24 Иво

    19 5 Отговор
    Ванчето да си спретне ромска партия. Ще събере доста гласове от Филиповци и Факултето ако си плаща добре.
  • 25 ГЕРБ=ДПС=БСП

    17 5 Отговор
    Със стари "червени" кО...рви, т.е. комунисти, нова социална партия/бардак/ не се прави.

    Ако "солидарните" искате да вземете гласове, изхвърлете всички стари "червено-сини" политици опитни в досегашните далавери и в листите вкарайте само 35-45 годишни млади хора, които досега не са участвали в политиката. И не са били в матрицата на тодорживковото "образование". Не са били нито висши чиновници, нито висши общинари, нито бесепари, нито гербаджии, нито продажни СДСари, нито царе дворци на Симеон 2 Бългодушманин.

    Очакваме дела, а не думи. Солидарно - означава необлагаем минимум и пропорционален данък доход. Означава социална пенсия за старост, а не по даслужи/трудов стаж/. Солидарно означава разлика от 50% между минимална и максимална пенсия, а не 7 пъти/700%/ както е сега.
  • 26 Що си

    15 7 Отговор
    пъха носа дето не ѝ е работа ?
  • 27 ПосолствоТо

    8 6 Отговор
    Това тук е нашия пореден проект,
    понеже Ганьо Лапнишарански кълве и на гола кука.
  • 28 Зевзек

    11 7 Отговор
    Тошко Йорданов и ген. Атанасов Атанасов са карикатури на лидери. Каквито "лидерите", такива и "партиите"/ИТН и ДСБ/ им - карикатури.
  • 29 666

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Иван Вазов":

    А циганите къде ги забрави.
  • 30 Зивзек

    9 5 Отговор
    Какво ли не пробваме да ни управлява, то не бяха бивши комунисти, царедворци на Симеон 2, мутри, бизнесмени... Все един и същ плачевен резултат.

    Защо пък да не пробваме с някоя тъмна зелена да ни управлява. Хубавото на това да си много зле е, че не може стане по-зле отколкото е.
  • 31 Къде е тръгнала?

    14 4 Отговор
    И тази ли с Таковите заедно ще цепи БСП. Намерила с кого. След изборите губи все по вече симпатизанти с непремерения си и даже злобен понякога тон. Усмивката не върши вече работа.
  • 32 доц. Стефан Терзиев

    17 7 Отговор
    Тази посредствена селянка, но напориста профсъюзна деятелка, се взема много насериозно. Това, че я издигна БСП и я подкрепи на местните избори, не значи че на парламентарни има някакъв шанс! Тя е и с много евтина-популистка реториката, говори глупости и левичарски простотии. На терена ще трябва да се бори с поне още 10-12 такива измислени политици като нея!

    Коментиран от #34, #51

  • 33 Зевзек

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "1122":

    "...иска да отцепи гласове от БСП"

    При БСП не остана нищо за отцепване. При БСП нема избиратели. Там избирателите са само червени кметове, мервени депутати и техните съпрузи, деца и родители пенсионери.

    Венчето не се цели в прозноглавите избирателите на БСП. Венчето се цели в разочарование бивши избиратели на БСП, и на СДС, и на ГЕРБ, и на ДПС, и на ИТН. В България има 2,5 млн гласуващи и 3,5 млн разочаровани негласуващи. Който има акъл ще се цели в 3,5 члн негласуващи избиратели. А в дървените твърди кратуни на досегашните партии.

    Коментиран от #39

  • 34 Някой

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "доц. Стефан Терзиев":

    То и за Волен Сидеров, и за Костадин Костадинов и за Тошко Йорданов така говореха, пък то друго стана.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Инж1

    12 2 Отговор
    Е за какво се кандидатира тогава за общ.съветник??? Това си е чиста проба подвеждане на избирателите...
  • 37 Това ...

    7 0 Отговор
    Това ... Беззаконие и Анархия! Трябва да спре! Има ли закони в тази държава? Или Няма! Не може със средствата на Държавата да се Мачка Българския Народ! Всички Мръсници Вън от Народното събрание и Властта! Какво е това Хем лекарите да ти признават Уврежданията! Хем Държавата да не ги признава! И да ни ти осигурява регламентираното подпомагане по Закон! И при това елементарни неща! - Помощните средства от които се нуждаеш. Регламентирано в Кодекса за социално то осигуряване. Пишман Държаева! Пишман Разбойници и Крадци!
  • 38 Абсурдистан

    4 2 Отговор
    И кой "елит" ще дойде? Старият, познат до болка.
  • 39 пфф

    1 4 Отговор

    До коментар #33 от "Зевзек":

    Много подценяваш негласуващите, а и не само ти! Те знаят кой издигна кандидатурата и за кмет и това никак няма да ги мотивира.
  • 40 Ваня Григорова?? НЕ РАЗБРАХМЕ САМО

    7 3 Отговор
    Като кандидат на коя Партия или коалиция ще се явиш на Изборите?? Може би като Мажоритарен кандидат?? Другото са Общи Приказки!!

    Коментиран от #44

  • 41 Наа

    7 2 Отговор
    Моето куче като му покажа кокала и веднага скача да го захапе,значе става за кандидат
  • 42 Областно мешере

    4 2 Отговор
    Областното мешере одобрихме трансферната сума и разрешаваме на нашето момиче да работи за този клиент.
  • 43 Духът на Димитър Благоев

    7 2 Отговор
    Кой ли циганин не се пробва в това лявото?
  • 44 от сенките

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Ваня Григорова?? НЕ РАЗБРАХМЕ САМО":

    Ще и нарисуваме една партия. Парите са осигурени. Има си хора за всичко.
  • 45 Мюре!

    11 1 Отговор
    Ванчето има само голяма уста и здрав апетит. Добре ще послужи и обслужи статуквото.
  • 46 Хахаха

    7 0 Отговор
    Аййй батееее, цялото рим ще гласувам
  • 47 ох, завалията

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    Само те не са те шлифондрили.
  • 48 охрана

    5 3 Отговор
    Ваня,Бившата ДС е изградила СХЕМИ за ТОТАЛЕН КОНТРОЛ на ДЪРЖАВАТА
    чрез ПОЛИТИЧЕСКИ назначения и МУТРЕНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ .На практика Държавата се управлява от Организирана Престъпна Група/ ГЕРБ и ДПС/ Тези престъпници, пропити в Общинските администрации, Министерствата, Висшата администрация ,МВР , Прокуратурата, Правосъдието и Медиите, затънали в ЗАВИСИМОСТИ и ПРИНУДА , са спящите клетки , които се активират при заповед от ДС за действие. В случая това е страх от ПРОМЕНИ и ИЗПЛЪЗВАНЕ НА ТОТАЛНИЯ КОНТРОЛ. СТРАХ ОТ СПИРАНЕ НА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И РАЗРУШАВАНЕ НА ИЗГРАДЕНИТЕ СХЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА.
  • 49 Ей скъперник

    7 0 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    После се сърдиш че ти викаме 🤡. На коя партия досега не си приставал? Е затова персонала ти се смее, и мрази задето ги крадеш от оборота.
  • 50 БРАВО

    3 10 Отговор
    БРАВО ВАНЯ! СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ СГЛОБКАТА НА ТРИМАТА ПРЕ...СТЪПНИ...ЦИ!

    Коментиран от #57

  • 51 На местните

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "доц. Стефан Терзиев":

    я подкрепиха гербаджиите по нареждане на Борисов.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Промяна

    9 2 Отговор
    Колко много си е повярвала поредната нищоправеща отвратена съм от такива
  • 54 Поредното

    2 3 Отговор
    Не съм расист и етносът и не ми пречи. Пречи ми, че е продукт на Сорос и поради това няма как да е ценностно фундаментално различна от пепедебетата и шокошкото крило в ГЕРБ. Поредното мюре на либералниците.
  • 55 ППДБ

    2 4 Отговор
    Никога не гласувам за обратни,котила на червената диктатура и патологични лъжци.ПРОМЯНАТА ПРОМЕНИ СЪДЪРЖАНИЕТО НА БАНКОВИТЕ ИМ СМЕТКИ.АМА НА ТЕХНИТЕ.
  • 56 ГЕРБ=ДПС=БСП

    2 2 Отговор
    Видя се колко и е морала на Ваня. Много се изложи, като не прие загубата достойно, а тръгна по медии да назначава напрежение с лъжи и да води дела, които загуби.

    Действа мръсно и подло.
    Трябваше да си признае грешките и да се извини на Василев за неоснователните обвинения. То е ясно тези, които купуват гласове да партии, си имат имена и е ясно, че го правят за лични облаги, а не за партия.
  • 57 Някой

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "БРАВО":

    Само питам, а синдикатит не са ли и те престъпници?
    Синдикатите, не са ли същите като политиците?

    Заплатите на синдикалистите и политиците, не са ли сравними и в пъти по-големи от заплатите на работници, чистачки, портиер...?
  • 58 Зевзек

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    Преди 20 години е ставала за едно преспиване на пияна глава. Но днес, не мога да изпия чак толкова много алкохол, че да ми хареса тази баба синдикалистка.

    Баба Мика Зайкова 2.0
  • 59 българка

    3 2 Отговор
    На приказки - добре, но нещо полезно ??? - нищо! Така започна и Копейкин - приказки, приказки, а какво излезе - нищо полезно! Това са вредители, които искат да откъснат България от успешния цивилизован свят и да я хвърлят в краката на башибозука в Кремъл!
  • 60 Демократ

    4 1 Отговор
    Тя от кой елит се счита, от съветския ли? Няма такъв, там има крадци и самозванци, които направиха срамно думата елит. В демократичния нормален свят ЕЛИТ е най-просветената, порядъка и достойна част от общество с традиции. Това приключи в България преди 80 години, когато БКП изби и ликвидира интелигенцията и традициите.
  • 61 Горски

    5 1 Отговор
    В България няма елити г-жо Григорова, но мутри и шарлатани бол! Намерете начин да разговаряте с всички партии с позиции срещу войната, имате много общи идеи, принципи и добри лидери. Вижте Величие, Пряка демокрация, Меч, Възраждане, ИТН - има избор. Съединението прави силата, иначе корпоративния вот ще ни закопае.
  • 62 понякога е смешно

    4 0 Отговор
    Има хора, за които спокойно можеш да кажеш, че изобщо не знаят къде се намират.
  • 63 Аня

    0 0 Отговор
    🍓 Г­о­­­р­­е­щ­и­ ­м­о­м­­и­­­ч­­­е­­­т­а­­­ ­­­в­­и ­о­­­ч­а­к­­в­­а­­т 👉 ­­­𝗡­­𝗨­­𝟮­­­𝟭­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол