Last news in Fakti

24 Април, 2024 09:38 1 402 57

Атанас Атанасов: Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Цели се дискредитирането на ПП-ДБ преди изборите

  • атанас атанасов-
  • афера в митниците-
  • пп-дб

Ген. Атанасов оставя вратата отворена към работа с ГЕРБ след вота, но подчерта, че ПП-ДБ ще се борят да спечелят изборите, а не да са опозиция

Атанас Атанасов: Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Цели се дискредитирането на ПП-ДБ преди изборите  - 1
Снимка: БГНЕС

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно мероприятие, което отклонява вниманието от Нотариуса, защото там има тежки зависимости. Втората цел е да се дискредитира ПП-ДБ предизборно. Това заяви пред БНТ депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов, цитиран от news.bg.

Той подчерта, че по информация на ДАНС разработката е започнала преди година. По думите му обаче се задържани бившият главен секретар на МВР и шефката на Агенция "Митници", които не са заемали тези постове тогава.

Атанасов критикува и министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Според него силовият министър си е позволил нещо недопустимо, като е отказал да даде информация за агентурното минало на Мартин Божанов - Нотариуса пред ресорната парламентарна комисия. Депутатът от ПП-ДБ е категоричен, че трябва да стане ясно кой е осигурявал чадър на Нотариуса.

По отношение на предстоящите избори Атанасов заяви, че ПП-ДБ ще се регистрират днес в ЦИК. По думите му са събрани 10 000 подписа. Той отбеляза, че гражданите трябва да решат дали искат да се върнат към статуквото или да продължат реформите. Според него лекарството срещу изборните манипулации е високата избирателна активност.

Атанасов оставя вратата отворена към работа с ГЕРБ след вота, но подчерта, че ПП-ДБ ще се борят да спечелят изборите, а не да са опозиция.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕЙК

    64 10 Отговор
    Представете си "генерала" в униформа: Фуражка, шинел, гащи с лампази, чепички, препасан с колан с пищоф и кортик! И си направете заключение за интелектуалния му потенциал.

    Коментиран от #12, #32

  • 2 Майора

    71 10 Отговор
    Ало ген. Гном , нищо не е измислено , само в глвите на хора като вас се чува това! А когато фактите говорят и Боговете мълчат , публична тайна е че вие се провалихте с искането за овладяване на службите и цялата власт в страната!

    Коментиран от #20

  • 3 Тези

    65 9 Отговор
    още ли си вярват, че ще получат повече от 10% ?
  • 4 Опа

    70 10 Отговор
    Наглоста на тоя гном нещастен е бвзкрайна. Вън от политиката.
  • 5 Последния Софиянец

    50 6 Отговор
    И това ли е измислено?

  • 6 Хаха

    51 6 Отговор
    И какво излезе сега, Кирчо не употребява забранени субстанции, а Наско Сираков не е хазартно зависим, така ли?! Еми може би сега е седмицата на откровенията и е редно Дайнов да обяви, че не близва, Благо Джийзъса, че е моногамен, а Настимир, че си пада по възрастни мъже и жени и никога, ама никога не се е разхождал само по шлифер в парка.
    Айде не възрастни, но поне пълнолетни.

    Всички са набедени. И нурофени.😁😁😁
  • 7 ТаУмВзе

    46 6 Отговор
    Генералчето джудже пак се изрезва клекнало де!
  • 8 Доротея

    42 6 Отговор
    Народа е казал, че една работа като не ви е работа - не я захващайте! Като не сте потентни да тричете, ще бъдете изтричени! Всеки вижда, че прокурорите не се интересуват он Магнитски и купен вот, а вас ви уличиха в тежка корупция! Рашков - следователя, хе-хе-хе-хе! И каква коалиция се готвиш да правиш пак с тези от Герб и ДПС, които ви спретнаха този компромат! Ясно - спазвате директивата на Брюксел и Пентагона, като си мислите, че ще отървете затвора! Не! Те вече са ви изоставили и са заложили на по продуктивния слугинаж в лицето на истински евроатлантици като ДПС и Герб!
  • 9 Краварска медия

    26 5 Отговор
    Аааааааахахаххахахаахх
  • 10 ЩО ЗА ГЕНЕРАЛ

    41 7 Отговор
    Г НОМА ГЬОН СУРАТ БЕЗ КАПКА МОРАЛ
  • 11 Зрител

    13 33 Отговор
    Отвсякъде изглежда, че всичко е за да бъдат смачкани ППДБ, за да може ГЕРБ и ДПС да си въртят далаверите на спокойствие и да няма съдебна реформа. Да не говорим че това кученце е пълен пунтаж, все едно някой постоянно го вкарва в кадър, за да свърже хора, които иначе нямат нищо общо помежду си. Ченгесарска работа.
  • 12 един

    34 15 Отговор

    До коментар #1 от "ФЕЙК":

    То има и един друг "генерал",дето мафията го произведе в чин генерал от пожарникар и доказан крадец на коли в Чехия,и дето униформата му подхожда но пък лъже от сутрин до вечер,дето хариза милиарди наши пари на путин и също толкова изнесе в Саудитска Арабия,а относно интелектуалния му капацитет,акъла му не струва и пет стотинки!Изводът оставям за тебе!

    Коментиран от #43

  • 13 аааахахахааа

    42 3 Отговор
    "Генерале", и снимките и те ли са измислени?Затова ли вашият "стожер" на законността (другаря Бойкйо Рашков) и борбата с престъпността е толкова изнервен и напада репортери?
  • 14 татко петко

    27 3 Отговор
    е гледал сигурността с петров . сглобката . тайния ДС канал не . Има хванат пълен камьон с контрабандни стоки . Нямали платен акциз . Има и задържани 380 000 евро . Явно има търгаши . гсм казват всичко . разпеатки . камерите също показват . те тея хора 5-6 години са изкарвали . Водили са дела с който им пречи . конкуренти , ружа, къро , баретата , мутресите . какво да се прави . янев с флашките и тайните записи нищо непомогна . трактора умре . това е . атанасов атакува някакви индивиди чисто политически с компромати . защо . няма да работи с тях . ще ги следи . ще ги накисне . мръсни игри . Да .
  • 15 Да,да

    32 5 Отговор
    Знаем, знаем! И ти си измислен генерал!
  • 16 хихи

    30 3 Отговор
    На Калпав демократ Вълната Му пречи!
  • 17 Тома

    29 3 Отговор
    Да бе всичко е измислино.Даже и снимките каза пудела
  • 18 замислен

    30 2 Отговор
    Нещо от как го няма бизнесмена и стожер на застраховането Трактора нещата на ПП-ДБ започнаха да оттичат...
  • 19 За протокола

    23 1 Отговор
    Време е за смяна на персонала в бардака.
    Има планове да бъде превърнат в нормално заведение и сегашният персонал е непригоден.
  • 20 Дааа

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Майора":

    Организаторът на контрабандните канали, се чуди, как да се изсули!
  • 21 ИЗМИСЛЕН СЮЖЕТ

    22 2 Отговор
    АМА ПАЧКИТЕ ДЕТО НОСИ ПУДЕЛА , СА ОТ МИТНИЦИТЕ !
  • 22 европустиняк

    27 2 Отговор
    Даже Живко Коцев не отрича, че снимките са автентични, ама генералчето казва, че било измислен сюжет. Алооу!
  • 23 8474

    17 2 Отговор
    Да бе, да верваме ти, ха ха ха .
  • 24 зрител

    19 2 Отговор
    те след изборите сами ще се дискредитират !
  • 25 ШАРЛАТАНИ !!!

    15 3 Отговор
    Ндаа , абе щом "ген." ГномТанасов е казал , че черното е снежно бяло - вЕваме му , как да не !!! Изобщо - девизът на ПП/ДБ винаги е бил : Щом НИЕ ви лъжем , значи е ИСТИНА !!! , НАШИТЕ лъжи са НАЙ ВЕРНИТЕ лъжи !!! , а основният девиз е : НЕ НИ ГЛЕДАЙТЕ/СЛУШАЙТЕ/ЧЕТЕТЕ КАКВО ПРАВИМ , СЛУШАЙТЕ НИ КАКВО (ви) ГОВОРИМ и ВеРВАЙТЕ /БЕЗ ДА МИСЛИТЕ , нали/ !!!
  • 26 Съвсем точно

    14 3 Отговор
    по комунистически - това, което се видя и чу, не е истина.
  • 27 Директора

    14 3 Отговор
    И снимките не са истински, нали? Те не се познават, не са се виждали никога.
    МАРШ!!!
  • 28 ЗА СВДЕНИЕ НА СУВЕРЕНА

    15 3 Отговор
    КОЛКО НИзКО ВЗЕХА ДА ПАДАТ ТЕЗИ "ЛИДЕРИ"..........
  • 29 Хорейшио

    15 3 Отговор
    Гнoмe не натрупа ли вече стаж за пенсия бе? Айде стига толкова ,видя се че не ставаш
  • 30 Земноводно

    9 2 Отговор
    Нищо не е измислено! Всичко е вярно! Ти си измислен генерал. Всички сте от едно котило. Само преминавате от едно в друго! Последен пример е безличната, безцветна Европатка != БКП/ БСП= ДПС! Рашков е същата помия!
  • 31 ЧЕСТНО

    15 1 Отговор
    ДОНОСНИК, ПРЕСТАНИ ДА БЪЛВАШ ГЛУПОСТИ! ТОВА ТИ Е НАВИК ОТ МИНАЛОТО, ДА ПОВТАРЯШ МАНТРИ, КАКВИТО ТИ ИЗНАСЯТ. В МИТНИЦИТЕ И В СДВР ИМА ПРОБЛЕМ И ТО ГОЛЯМ, ХОРАТА ГО ДОКАЗВАТ С ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ, ТИ ЗАЩО МУ КАЗВАШ НА ТОВА ИЗМИСЛЕН СЮЖЕТ? ДОКУМЕНТИТЕ СА ФАКТИ, А НЕ ИЗМИСЛЕН СЮЖЕТ! ТИ СИ ИЗМИСЛЕН, ЗАЩОТО КАТО АГЕНТ НА ДС НЯМАШ ПРАВО ДА СИ В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!
  • 32 един

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "ФЕЙК":

    Щях да забравя,и още един "наперен" генерал имаме,дето прави коремно възлизане след като чужд патриарх му наби обръчите и той мълча като ...,и дето няма нищо под фуражката,и понеже няма нищо под фуражката,аз ти и всички българи сега плащаме по 1млн.лв. на ден за тоя дето духа!Хайде продължавай да избираш по-униформи,лампази и т.н.!Аз не искам да плащам заради твоя необмислен избор,надявам се че ме разбра!

    Коментиран от #36

  • 33 Иван

    2 10 Отговор
    ПП беше една глътка въздух за "изстрадалите" българи, аз такова злобно отношение от страна на ГЕРБ не съм виждал, тези хора са садисти - "Гербаджиите", непрекъснато измислят някакви работи.

    Трябва да се отървем - те могат и "фашисти" да станат, като едното нищо - Хитлер е взел властта с избори.

    Има и глупост - държава като нашата - приятна природа - на последно място в Европа.

    Как се постига такъв резултат и - в крайна сметка - с каква наглост се "изтъпанваш" - да се правиш на българин - като ти си обратното на българин.
  • 34 Атанасов

    15 1 Отговор
    да каже как купи завода за стъкло в Разград и за колко го продаде на омразните турци от Шише джам.
    Да каже д колко ги спонсорира Прокопиев чийто баща, майка и брат да служители на 5 управление на ДС
  • 35 Ден

    12 1 Отговор
    И нагъл и тъп!Срам за пагона веднага да се разжалва!
  • 36 Глупак

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "един":

    110%

    Коментиран от #40

  • 37 Буха ха

    10 3 Отговор
    Дребно, жалко и безсрамно човече, лъже като ромлянче, никой вече не ви вярва
  • 38 Име

    3 3 Отговор
    Измислена е за прехвърляне на каналите на ДПС към ППДБ. Логично персоналът на каналите са агенти и нарушители!
  • 39 Шарлатани ООД

    9 2 Отговор
    Няма нужда някой да фърга кал по вас. Вие сами се омазахте достатъчно. Айде сега, беж към скута на Шиши за едно ободряващо мазно турско кайве
  • 40 един

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "Глупак":

    Такива като тебе изглежда май замезват на държавната софра и смучат като пиявици от общите пари,а?
  • 41 Стефан

    7 2 Отговор
    Оправдания много, а истината е че и тези дето уж бяха новото и различното са участвали в контрабандните канали
  • 42 Само завършени

    9 4 Отговор
    идиоти ще гласуват за ПП ДБ.
    Не са малко дебилите
  • 43 друг гост

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "един":

    Като си казал "А", кажи и"Б". Къде забрави "Ф" - ките?
  • 44 Боко няма спирачка

    4 1 Отговор
    Тулупа на ГЕРБ и ДПС, нямат спирачки в мръсотиите!

    Коментиран от #50

  • 45 ПП ДБ са истината

    1 6 Отговор
    Истинските политици са в ПП ДБ!!!!
  • 46 Мишената

    0 0 Отговор
    Дребено пръдле.
  • 47 само питам

    1 0 Отговор
    гоя през 1986 година колко ли дошеци е изгорил като комунистичедси прокурор при възродителния
  • 48 тогава

    0 1 Отговор
    Отговорете им подобаващо!
  • 49 Дългия

    2 0 Отговор
    И до теб ще стигнат! Махнахте специализираната прокуратура , главния прокурор ,изменихте конституцията , орязахте правата на брезидента, назначихте свои хора на всякъде ама пак не помага......!!!
  • 50 добре

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Боко няма спирачка":

    " Който пачки вади от пачки умира" - българска мъдрост.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол