Last news in Fakti

25 Април, 2024 10:08 2 732 99

Бойко Борисов като оракул видя още 5-6 служебни правителства

  • бойко борисов-
  • оставка-
  • росен желязков

Позиция на лидера на ГЕРБ

Бойко Борисов като оракул видя още 5-6 служебни правителства - 1
Снимка: БГНЕС

Мисля, че поне 5-6 служебни правителства ще се изредят още. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той заяви, че ще запознае евроатлантическите партньори защо ползваме само руски газ и петрол.

И представи мотивите на ПП–ДБ за искането за предсрочно освобождаване на председателя на Народното събрание Росен Желязков. „Г-н Петков атакува Росен Желязков, че е нарушил правилника по чл. 48 ал. 5 – Проект на решение относно необходимостта от предоставяне на нова сграда на Конституционния съд, Проект на решение за изменение и допълнение за дейността на НС, Закон за съдебната власт“, подчерта Борисов.

„Точка 4 е Законопроект за изменение и допълнение на закон за контрол по прилагане на ограничителни мерки по повод действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна. Затова Росен Желязков го приеха на крака в украинския парламент - срам за колегите от ПП–ДБ“, категоричен бе той.

Искам да поздравя "Възраждане", ПП-ДБ и БСП за новата коалиция с ИТН. Това ни улеснява много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне още 5-6 служебни правителства ще се изредят още". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

"Ще запозная всички евроатлантически партньори днес, за да стане ясно защо България ползваме само руски газ, само руски петрол. Защо, защо, защо, каза още той.

"Ето мотивите на г-н Петков за свалянето на Росен Желязков. Той атакува, че е нарушил правилника по чл. 48, ал. 5. Вижте какво има в него.", посочи Борисов и изчете какво гласи този закон.

"Тези лицемери, аз няма да ги наричам по друг начин", ядоса се Борисов. Той избори и другите мотиви за отстраняването на шефа на НС.

"Росен Желязков го приеха на крака в парламента в Украйна. Срам за колегите от ПП. Срам, още повече, че те вчера не подкрепиха на комисия пенсиите на репресираните, избити по лагерите. Вече си обяснявам и Терзиев на ДС, и Модев", продължи Борисов.

"Росен Желязков ще пада, защото има проект за предлагане на нова помощ за Украйна, закона за Съдебната власт, за сграда на Конституционния съд, за домашното насилие. Росен Желязков е виновен, че ги е вкарал да се гледат бързо тези точки.

Росен Желязко е виновен, че е вкарал тези този закон за домашното насилие да се гледа по-бързо", даде още за пример Борисов.

"Така, че честито на новата коалиция, за която искам повече да спрете да ме питате. Честито на "Възраждане", честито на колегите от ИТН, всичките им приказки срещу ПП в зала ги видяхме. Ние се отървахме от ПП. Честито и на ПП-ДБ, че си намериха нови партньори. Ние ще бъдем една достойна опозиция, надяваме се народът да види в сенките какво прави и да ни подреди така, че подобно нещо повече да не се случва", каза още лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    44 26 Отговор
    Честта да закрие държавата се пада на Баце.

    Коментиран от #4, #10

  • 2 Наивник на средна възраст

    79 7 Отговор
    Мечтата на милиционерът - доживот във власта,изпран и ненаказан.Вечният Хелуин - властта на Тиквата...
  • 3 да де

    83 9 Отговор
    Докато тоя не влезе на топло или дявола не го прибере в казана нищо добро не очаква територията.

    Коментиран от #89

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    45 3 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    По-скоро "да заТрие държавата" ‼️
  • 5 Софиянски

    75 6 Отговор
    Няма отърване от двете пиявици пеееевски и тиквата, жалко за страната. Новия девети иде другари!!!
  • 6 За момент си

    62 4 Отговор
    Викам си "А, дават интервю от затвора с еднокнижника", а той още се разхожда в парламента.
  • 7 ИСТИНА Е

    66 3 Отговор
    Докато този е на свобода, тази територия никога няма да стане бяла страна.
  • 8 Гръч

    48 7 Отговор
    Какво го бърка тулупа,колко служебни ще има,след като промениха конституцията да останат навеки в парламента.На практика служебните остават под контрола на лгбт сглобката
  • 9 Петкан

    42 8 Отговор
    Този е такъв маниполатор че като нищо ще убеди западните партньори че нещата стоят така

    Коментиран от #21

  • 10 Хаирсъзина

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ще я закрие ако има изгода или му заповедат.

    Коментиран от #34

  • 11 Сталин

    32 18 Отговор
    Тулуп даваме ви право да си изберете как да бъдете екзекутирани -с брадва,с въже или куршума.Туй дпс-мпс,пепета,дебета и гърбави направо за храна на прасетата,народа е готов за въстание,чакаме само малко помощ от Вагнер
  • 12 Свобода

    45 4 Отговор
    Този до като е на свобода, няма бъдеще за България
  • 13 Сталин

    19 24 Отговор
    Българина е пълен глупак ако си мисли че еднодневни политически прос титутки назначени на власт от главния сводник в България - американското посолство че ще работят за интереса на българите много се лъжат . Тъй като българина по природа е шмекер той гласува за себеподобни и си мисли че колониалната администрация ще свърши цялата работа вместо него а той ще си стои на ракията и салатката.Единствените почтени хора в политиката бяха Жан Виденов и Волен Сидеров които влязоха във властта с по един апартамент и така и излязоха от политиката ,но много са малко почтените хора в България за да гласуват за такива политици,така че надежда всякаква вие оставете

    Коментиран от #22, #28

  • 14 Право на мнение!

    47 2 Отговор
    Това му е целта на тази мутра - да управлява чрез "Служебното" правителство на Главчев, докато пристигат милиардите по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС!!!!!! Алчен, подъл интригант и изнудвач е Боко! Схемаджия! ПП-ДБ още не са наясно с кого си имат работа!!!!!
  • 15 Имам мечта

    43 3 Отговор
    Българската политика без Бойко Борисов.
  • 16 Чума

    4 24 Отговор
    Браво! Главчев - завинаги!
  • 17 Ще стане

    37 3 Отговор
    Все някога ще видим Борисов с белезници на ръцете и вериги на краката. Ние сме търпеливи.

    Коментиран от #25

  • 18 Така така

    32 2 Отговор
    демек, не отивайте да гласувате, че да не ни объркате сметките на мафията дпс-гроб.
  • 19 докато будистките миряни го

    20 1 Отговор
    преизбират оракула ще има още 5-6 служебни правителства и винаги в класациите според статистиките най бедните, най болнави, най нещастни и измиращи. Просто факти и излиза че едни бутат другите в блатото със себе си
  • 20 Мнение

    38 0 Отговор
    Който гласува за Борисов и Пеевски да си прегледа главата!
  • 21 БраТ ПиТ

    3 22 Отговор

    До коментар #9 от "Петкан":

    Петканеееее, а как стоят нещата, Петкане! Да не би "харвардските умници" да са нещо повече от еднокнижника или кака Корни, или от Копейкин... а да не споменаваме и "шоумените" от ИТН.... 🤣

    Коментиран от #64

  • 22 Да де

    21 4 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    Жан Виденов да, но Волен Сидеров си е мекере и измекяр отвсякъде. С народни пари си купи телевизия и булка.

    Коментиран от #29

  • 23 Червената шапчица

    4 3 Отговор
    Катастрофа... Паднаха червените перки на прочутото кабаре Мулен Руж в Париж. Мулен Руж се намира в подножието на хълма Монмартър и е една от най-посещаваните забележителности в Париж. То отваря врати през 1889 години и е известно като родното място на модерния тогава танц кан-кан.

    Коментиран от #30

  • 24 Синоптик

    10 3 Отговор
    И що оракул?Всеки средно интелигентен българин може да предвиди,че политическата криза ще е много дълга.5-6 служебни са оптимистичния ватиант.
  • 25 Чума

    20 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ще стане":

    Те едни други го арестуваха и сега всеки ден дават показания! Налягайте си пърцалите! С тази мафия не можете да спорите! Някак без ентусиазъм медиите отразяват, по скоро не отразяват, че заради поведението на коалицията ДПС - Герб, парите по плана за възстановяване са спрени! Дадоха снощи Денков един път и - край! Ако вината бе на ПП, емисиите на половин час щяха да започват и завършват с тях, а тук вече щеше да има 4 теми по въпроса!
  • 26 Всички срещу ГЕРБ ДПС

    22 2 Отговор
    По принцип коалиция ппдб възраждане бсп и итн и пълна изолация на герб и дпс е изхода в момента от мафията!
  • 27 българка

    19 0 Отговор
    Лъготии и глупотевини, нищо ново! Махай се Бойко, върви на някой остров да си харчиш милионите, които открадна от нас, халал да са ти, махни се, не се траеш!
  • 28 Монте

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    Добре го каза, но върху Жан Виденов и Волен Сидеров се изля всичката помия.
  • 29 Сталин

    8 5 Отговор

    До коментар #22 от "Да де":

    Волен Сидеров е единственият който направи нещо за България,направи мораториум за чужденци да купуват земя в България и отхвърли Истанбулската конвенция,не открадна и една стотинка,но българина не харесва такива хора и затова гласува за себе подобни като Тиквата,като всички други правителства продаваха България за едно шише ракия
  • 30 Доротея

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Червената шапчица":

    Мулен руж е интересно, мадам Мистангет, но не забелязахте ли колко демократично са потушавани днес про палестинските протести в университетите в САЩ! Обвинени за анти семетизъм! Влачат ги като чакал овча кожа по калдаръма и нашите студенти доста леко се отърваха зад колоните на МС!

    Коментиран от #47

  • 31 00001

    12 0 Отговор
    Докато не се научите че сте избрани да работите за държвата и народа а не за себе си и вашите олигарси. Ще сте така, същто така се научете да уважавате и другите учасници в НС.Никой няма да има едностранно превъзходство над другите, за това да се научат да бъдат по цивилизовани, и да се научат че парите им се дават за работа на държавата, и че те не притежават държавата. Когато всички граждани са добре и богати то и всички политици са богати.В България има бедни граждани и Богати политици.

    Коментиран от #39

  • 32 За пандиза има ли видимост?

    13 1 Отговор
    Като оракула от зайчарника.
  • 33 Бацо

    7 9 Отговор
    Благодарим на Ристю за служебните правителства
  • 34 честен ционист

    8 11 Отговор

    До коментар #10 от "Хаирсъзина":

    Ще я закрие като му свирнат само, както и останалите из Европата ще направят.

    Коментиран от #43

  • 35 Червената шапчица

    2 6 Отговор
    “ Росен Желязков от ГЕРБ беше избран за председател на 49-ото Народното събрание. За кандидатурата му гласуваха 136 народни представители (от ГЕРБ, "Продължаваме промяната - Демократична България" и "Има такъв народ"), нямаше "против", а 94-ма (от "Възраждане", ДПС и БСП ) гласуваха "въздържал се".”
    Нали разбирате всъщност какъв евтин цирк разиграват “борците за нормална държава”?
  • 36 Хасковски каунь

    7 9 Отговор
    Какви пратньори бре Боко! Това са кърлежи.
  • 37 Коиловци брадърс

    13 0 Отговор
    През решетките да ги гледа дано!
  • 38 Маринов

    12 0 Отговор
    Като четеш/слушаш бб оставаш с впечатление, че никога нищо общо не е имал с управлението на Държавата.
    От няколко години слушаме само как "много ясно" ни се обяснява, че трябва да се носи отговорност, ама нещо не чух ЕДИН да излезе и каже - АЗ /МОЯТ ЕКИП/ взехме това решение и ние носим отговорност ако е лошо за страната и хората.
    Всички сте абсолютно непригодни за каквато и да било работа, камо ли да управлявате Държава!
  • 39 честен ционист

    4 13 Отговор

    До коментар #31 от "00001":

    Нито са избирани, нито пък работят за вас. Ганчо живее в някаква паралелна реалност, където си мисли, че нещо зависи персонално от него.

    Коментиран от #45

  • 40 Браво Бойко

    7 14 Отговор
    Бой до дупка на всички с пудели и пачки.

    Коментиран от #51

  • 41 Станчев

    11 0 Отговор
    Недей така да развяваш бялото знаме, може пък ти и Шиши феномена да съберете 120 депутата с любезното съдействие на Калин Стоянов.
  • 42 наско

    11 1 Отговор
    Много правилно е видял! Защото така хем си управлява ДпС, хем са в опозиция! На никой не му трябва редовно правителство, след като има цялата власт и така, без да носи каквато и да е отговорност!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ганчо

    11 1 Отговор

    До коментар #39 от "честен ционист":

    Къде си ма рожбо?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Червената шапчица

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Доротея":

    Жанна-Флорентина Буржуа няма никаква вина, че днес демокрацията в уса е трагична комедия. Сглобката у нас е бледо копие на краварите...
  • 48 Направи на путин тръбата

    14 1 Отговор
    с наши пари, сега пита защо ползваме руски газ.

    Коментиран от #65

  • 49 ИНЖ1

    14 1 Отговор
    ББ и ДП са марионетки на Москва. Затова интересите на Бг не ги интересуват. Просто е - не гласувайте за тях.
  • 50 Светослав

    13 2 Отговор
    Всички обединени срещу Герб и ДПС, това е спасението! Пълна изолация за тях!-----И преди 9-10 месеца така говорехте, пък после изведнъж се отметнахте и променихте Конституцията заедно с Диди и Биби.
  • 51 Възмутен

    14 2 Отговор

    До коментар #40 от "Браво Бойко":

    Бой до дупка срещу всички с чекмеджета с кюлчета злато и пачки с евро и срещу корупционерите-олигарси санкционирани по Магнитски!

    Коментиран от #57

  • 52 Червената шапчица

    8 6 Отговор
    Аз ще гласувам за Възраждане, просто ей така, за разнообразие и на инат, защото ми омръзнаха всякакви пребоядисани евро-атлантици да провалят държавата. Може нищо да не е, ама ще образувам нерви и ще правя скомина на Козяк и на моя Спиридон. Той като чуе за Възраждане и полудява…

    Коментиран от #58

  • 53 Кой му вярва

    11 1 Отговор
    Има ли българин, който да не се е отвратил от безотговорното говорене на този деградирал политик. Отива към по зле поведението на българският Шут, лъжец и половина, все едно слушаме украинският шут. Този идиот си вярва, че е политик. Политик не, комик ,Да.
  • 54 Край

    7 1 Отговор
    Да бе то трябва да си много умен, че да разбереш, че при една и съща избирателна система и през 5-6 месеца изборите ще са с един и същи резултат с малки изменения.
    Изхода е един - мажоритарни избори в 2 тура НО те променят коренно играта и тази пасмина няма да ви ги разреши без бой. А пък народа ... нито вдява нито има жевец за някаква борба ...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Мнение

    8 5 Отговор
    Няма една партия, която да не плюе по ПП-ДБ, прави впечатление вече колко са обединени герп-дпс, итн, въZраждане, бсп, на мен това ми говори, че ПП-ДБ са единствената алтернатива срещу мафията!

    Коментиран от #60

  • 57 чадърбабаити с пудели с пачки

    2 10 Отговор

    До коментар #51 от "Възмутен":

    пици с кристали и хора обратно сексоално ориентирани ще ни управляват ужас.
  • 58 Чума

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "Червената шапчица":

    Имаше моменти преди 15 години, когато се гласуваше масово за Атака и не и даваха /да/ повече от 10 %! След това това гласуване спадна поне наполовина, но % останаха подобни, с 1-2 депутата разлика! Целта на такива формации е да оберат едни анти Герб гласове и след изборите да ги сервират точно на Буки Тиквата безапелационно, ако се нуждае и малко потайно, ако има други, легитимиращи го като управление коалиционни прислужници! Вместо тези гласове да отидат за партии невлизащи в парламента или откровената спрямо Герб Корнелия!
  • 59 Аз съм от СССР

    10 5 Отговор
    Този крадлив боклук повече не трябва да помирише власт.Пак за Украйна помощи и после милярди за оръжие от САЩ,пак заеми и ще пълним гушите на господаря за да няма Магнитски.А руска газ иска целият български народ защото е на половин от цената на втечнен американски газ,а и цяла Европа още купува от Русия.
  • 60 ПП ДБ партията на

    4 10 Отговор

    До коментар #56 от "Мнение":

    трафикантите и комисионите с газа които забогатяха на гърба на народа.
  • 61 Тома

    11 1 Отговор
    Докато бати Бойко още шава ще е така казал снайпера
  • 62 Призив!

    17 0 Отговор
    Всички хора трябва да се обединят срещу Герб и ДПС, това е спасението! Пълна изолация за тях! Това е една мръсна клоака от корупционери, лъжци и интриганти, които ограбват държавата ни!!!
  • 63 12345

    6 1 Отговор
    Какво ме е еня за украинския парламент.Това ли е критерий за това колко е велик.А как го посрещнаха на Шипка забрави ли този.
  • 64 Ако трябва да сме честни

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "БраТ ПиТ":

    Кръгла нула сте!
  • 65 мдаа

    9 0 Отговор

    До коментар #48 от "Направи на путин тръбата":

    Дори щял да обясни на партньорите. Те пък ще му повярват...😏
  • 66 ГЕРБ

    12 1 Отговор
    Канят ме мамо на мазен кючек!!
  • 67 Сталин

    7 4 Отговор
    Това е лицето на ционизма - геноцид над гоите ,чакайте само да видите нашите ционисти Крум Зарков и Даниел Митов като ви пратят в окопите да мрете за ционизма и Израел

    Коментиран от #70

  • 68 Бай Асан

    1 5 Отговор
    Аз без да съм оракул виждам поне 9-10.....!
  • 69 Хаирсъзина

    11 0 Отговор
    Боко е заобиколен от мижитурки, затова е толкова еркек. Иначе отдавна да са му скроили кюляф.
  • 70 хе хе

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "Сталин":

    Професоре, кажи някой виц за Сталин! Иначе този е от вашите, няма какво да ни плашиш с него.
  • 71 ХаХа

    6 0 Отговор
    Ляляляляля бинко с чекмедже, ходил много често при кмет да го ляле
  • 72 Майко мила,

    4 5 Отговор
    Пред
    вратите на сградата напират миньори и енергетици,а вътре в сградата се оказва най-важното свалянето на Росен Желязков.
  • 73 Истината!!!

    9 1 Отговор
    Този нагъл тюююфлек Боко иска да ни каже, че ще харчим още милиони за безкрайна спирала от избори, а тай през това време ще си управлява чрез Главчев и ще си "усвоява" милиардите, които ще пристигат от ЕС! Това е пагубно за България! Този интригант, крадец и лъжец се радва на безнаказаност и недосегаемост. Той забрави как народа яростно протестираше срещу неговата деспотична власт, как пребиваха протестиращите зад колоните! Той има респект единствено от тези, които го крепят - ЕНП!
  • 74 Коци Георгиев

    4 2 Отговор
    Започва се старата песен на нов глас. Пепетата и дебетата са виновни , агерб сачиставода ненапита. Итака до изборите, и след това пак зглобката. Този път ПП ,ДБ, ГЕРБ , ще хванат бога за рога. Мръсни долни корумпирани ,и какво ли не още. Напред с ВЕЛИЧИЕ за бъдещето на България.
  • 75 инж. Ганчо Илков

    7 0 Отговор
    Борисов винаги си е бил Оракул. Той държи Олигарси, Сивата Икономика Медиите и Прокуратурата. Всички му Припяват и никой не му задава (не се публикуват) въпроси свързани с Комерсиалните му Гафове. С ограниченият си Интелект каза "СГЛОБКА" и Експерти - Социолози, Политолози, псевдо Икономисти и Медии в Тон Припяват: "СГЛОБКА", "СГЛОБКА", "СГЛОБКА"....
    Всеки докоснал се до Проекта му знаят, че изпитва Панически Страх от Реално, Неполитизирано Правосъдие. Това е и главната Причина ГЕРБ да не е в Състояние да участва в Коалиция, а в СГЛОБКА. При тези Условия, е очевидно, че в Съществуващата анти Партийна Политическа Среда Правителство не може да бъде Съставено. Така, че за Борисов не е трудно да бъде Оракул. При една Коалиция на Опозицията, с Професионално Експертна Програма на Принципни Основи и Дисциплина, Бойковият Проект ще Падне. Единственият му Верен Съюзник е Пеевски, който е от същото като на Борисов тесто.
  • 76 Смената на правителства и НС го

    7 0 Отговор
    УСТРОЙВА Борисов, няма да могат да се Занимават с неговите Золуми, докато Управляваше! Мътна Вода, това го Устройва!!
  • 77 Георги Илиев Митев

    9 0 Отговор
    Типично изказване на комунист . Използва лозунга от началото на миналия век в Русия - " Вся власт советом ! " . За другаря Бойко Борисов - вся власт гербером .
  • 78 Бала на Вампирите

    3 3 Отговор
    Дано всички атлантически бкци изчезнат от България тая истрадала държава
  • 79 Костинбродския печатар е АУТ

    10 1 Отговор
    Наближават изобори, да отива в Костинбродската си печатница да печата бюлетини, защото Калин Стоянов може и да не успее да осигури 121 депутатски места за ГЕРБ-ДПС на следващите избори.
  • 80 мдаа

    5 2 Отговор
    Не се прави на оракул просто така са му казали от посолството
  • 81 Иво

    5 3 Отговор
    Трябва да се приеме закон който да забранява на фашистките проруски партии да участват в избори за евродепутати. Значи са за Путин и Русия против НАТО и ЕС а искат да папат тлъсти заплати в евро не в рубли. Това е чиста шизофрения.

    Коментиран от #84

  • 82 Бамбука

    7 1 Отговор
    А Магнитски дебне зад ъгъла, така че споко другаря бански.
  • 83 666

    4 4 Отговор
    Червената мафия се обедини. Вече действат като едно цяло. Розовите комсомолци се прегърнаха с БКП. Пудела с пачките в краката на др. Курнела. Жалки червени отрепки и бандити.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пламен

    7 2 Отговор
    ГЕРБ и ДПС като свалиха Минчев като председател на парламента с гласовете на Възраждане, ИТН и БСП, това коалиция на пудела ли беше тогава и взривиха ли всички възможности за диалог?
  • 86 Иво

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "мммм":

    Точно така казваме руски фашисти. Или си с тия или с ония. Само джендърите стоят разкрачени.
  • 87 Хахаха

    2 0 Отговор
    Хахахаха боко боко до вчера бяхте във едно легло със ПП а останалите партии не бяха и сега не са те просто видяха възможност за премахване на човека от герб от този пост сигурен съм че ако вие предложите нещо подобно за човек от пп те ще ви подкрепят все пак няма нищо лошо да се махнат предишната коалиция от всички постове във властта със подкрепата на осталаите ще можете да махнете всички от пп както те могат да премахнат всички от герб със тяхните гласове хахахаха ядеш каквото си посееш
  • 88 Казуар

    4 0 Отговор
    Бойко, когато станеш много нагъл и преминеш червената линия, трябва да ти се подложи крак.
  • 89 Промяна

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    ТИ ПЪК КОЙ СИ ЧЕ ЩЕ РАЗДАВАШ ПРИСЪДИ ПО САЙТОВЕТЕ СОЛЕНА ГЛОБА Е НЕОБХОДИМА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Нагъзи

    3 0 Отговор
    ПРОСТТА ГАНЬОВСКА УМРЯЛА КРАДЛИВА ИДИОТСКА ДЪРЖАВА МЕНТЕ
  • 92 Деси флашката

    4 0 Отговор
    Този е световен шампион по лъжене и мазане. Този ще говори за лицемерие, за пачки с евро, руска газ, Лукойл на Златев, за крадци и мошеници. Ужас. Как ни се подиграват в ЕС за това недоразумение. Даже сестра му вече се срамува да дава интервюта за "великия политик" Боко от Банкя. Пълен отврат. Никой няма да се върне в България при тази олигархична политическа ситуация. Бог да ни е на помощ!!!!
  • 93 Боко

    3 0 Отговор
    не си дава сметка как Дебелият Магнитски ще му го набие с 200. Тая битка е към своя край и Боко ще го отнесе както през 2013 г.
    Двата клана на мафията са в люта битка, за сметка държавата и народа.
  • 94 Банкярски

    2 0 Отговор
    Боцко когато те изхвърлят от политиката няма да има никакъв проблем от нормализирането на политическата конюктура в държавата . Проклятието на държавата си ти и твоята слугинска партия ГЕРБ и Феномена Шишко от ДСП наложен по ченгесарската процедура от агент Сава ,
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове