Last news in Fakti

9 Май, 2024 18:40 1 040 36

Фандъкова: Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря

  • йорданка фандъкова-
  • избори-
  • велоалеи

Относно реорганизацията на движение на бул. "Патриарх Евтимий", Фандъкова коментира: "Този проект ми беше представен преди 4 години от Борис Бонев. Аз го подкрепих, но започнахме обществени обсъждания

Фандъкова: Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря - 1

София е моя грижа и така ще бъде. Моето притеснение, че повече от половин година не виждам нещо ново, някаква промяна. През всички тези години заедно, с бизнеса, с гражданите, променяхме София. Градът има нужда от постоянно развитие – по отношение на градския транспорт, направихме най-мащабната промяна. Оставихме нови 10 км за изграждане на метрото. Това беше една огромна промяна. Метрото променя не само градския транспорт, но и кварталите.

Това заяви бившият кмет на София и кандидат за депутат от ГЕРБ - СДС Йорданка Фандъкова в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Относно реорганизацията на движение на бул. "Патриарх Евтимий", Фандъкова коментира: "Този проект ми беше представен преди 4 години от Борис Бонев. Аз го подкрепих, но започнахме обществени обсъждания. Гражданите се включиха и се оказа, че има много детайли, които трябва да се изчистят. Това е конфликтна точка. Двупосочно преминават велосипеди и тротинетки с висока скорост, пешеходецът трябва да се придвижва на прибежки. Започна да се работи, без да се води диалог с гражданите. В диалог могат да се изчистят много неща преди да започне да се работи".

По думите ѝ близо 50 паркоместата са премахнати. "Изграждането на велоалеи е нещо важно, но трябва да се обмисли. Аз се отказах от този проект, защото гражданите имат бележки, които трябва да се вземат предвид", каза още тя.

Постигнахме резултати за София, но искам да започнем да работим за страната. Знам как работих в ситуация, в която липсва държава. Говореше се само за постове и позиции. Когато липсва стабилност се пропускат възможности. Листата на ГЕРБ - СДС включва млади хора, опитни хора. Ние успяхме да направим симбиоза между опита и младите компетентни хора. Надявам се да има диалог в новия парламент. Да се сложи край на популизма. Скандалите и разправиите отвращават хората. Надявам се да излязат и да гласуват, добави още бившият кмет.

Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря. Има формула за коалиционно управление, за коалиционна култура. Това е непрестанен процес на диалог, в който ти се съобразяваш с партньора. На мен това ми липсваше през тази близо година. Чувах само борбата за власт от страна на ПП, посочи Фандъкова.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    36 3 Отговор
    София била нейна грижа. Ама под диктовката на Орлин Алексиев нали?
  • 2 Българин

    20 6 Отговор
    "Фандъкова: Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря." САЩ ще преценят дали трябва да се повтаря или не. От тях зависи.
  • 3 Град Козлодуй

    23 0 Отговор
    Кога Бг ще Станем Бяла Държава

    Коментиран от #14

  • 4 Фани как се е барнала само

    30 3 Отговор
    На малка България са й много депутатите май ще трябва да ги направим 160!
  • 5 Сила

    35 7 Отговор
    АМА ПА СИ ГНУСНА.... НЕМА ТАКАВА КРАДЛИВА ДОЛНА ГАД
  • 6 Така е

    31 3 Отговор
    Верно е, че намаляха ремонтите на ремонтите на ремонтите.
    Вече няма безумни ремонти по никое в време с "Бизнеса"-фирмите касичка на Буци и Гуци
  • 7 нннн

    23 7 Отговор
    Сглобката бе невероятно успешна в обслужването на чужди интереси. Успешно изпра, изглади и върна на бял кон Борисов и Пеевски. ППДБ бяха използвани като необходимите и....ти.

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 зевзек

    1 25 Отговор
    Данче, само ти можеш да ни спасиш и поведеш, направи за държавата това, което направи за столицата, ние сме с теб и те поддържаме
  • 10 Копейкин е бастун на Бойко

    21 4 Отговор
    Тая изтривалка кога ли ще я изхвърли Бойко, като koнgoм за многократно ползване.
  • 11 Град Симитли

    24 1 Отговор
    Пу на теб!
    Пу на мръсното ти Тлъсто Баце!
  • 12 Учуден

    10 7 Отговор

    До коментар #7 от "нннн":

    Как точно ги изпра ? Или как трябваше да постъпят за да не ги "изперат" ?
  • 13 Крадла

    22 2 Отговор
    Без срам.
  • 14 Боярышник

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Град Козлодуй":

    Като излезем да гласуваме масово, тогава.

    Коментиран от #34

  • 15 ДАНО МА

    10 0 Отговор
    НЕЖНАТА УСМИВКА НА КОРУПЦИЯТА ,ДЪРЖАНКАТА НА БАНКЯТА ЗА ИСЛЕТИСЕ ЗАЩО Я ОПИСАХ КАТО ДЪРЖАНКА ЗА ДОМАШНО.
  • 16 ФандъкА

    9 0 Отговор
    Сглобката, в която Много Активно участва нашият Лидер, Републиканският Крадец,
    и Престъпник,
    като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря!
  • 17 Демократ

    10 0 Отговор
    Докато не заработи политическото бунище ще бъдем тормозени от дълготрайно провалени ,но нагли и цинични политици. Липсата на всякакъв морал е ужасяваща.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Не е фъни, а трагедия

    14 1 Отговор
    Много неприятна жена, фъфлеща елементарни мисли и опорки. Знаем, че е подставено лице на тиквата, натрапват ни я, а ни е гнус от нея. Американската телевизия си лансира пуделите.
  • 20 наглост:София е моя грижа и така ще бъде

    8 0 Отговор
    демек успиването на наивни вярващи при положение че не е преизбрана от миряните си за кметица
  • 21 един

    11 1 Отговор
    А сглобката на Герб с ДПС май е повече от успешна,щом като Пеевски ви стана неофициален лидер!
  • 22 гнусна мисирка

    12 2 Отговор
    -не наядена фъндъка....
  • 23 Марко Кралевичи

    9 0 Отговор
    София е точно копи е на....тоалетна...както ни беше изтипосал един чешки журналист. Ония ден минах през подлеза на ЕНДКа . ужасна разруха. Плочките все едно някой ги е изсипал с чувал всички отлепени. Стълбите с риск да оцелееш докато минаваш по тях. Мирише натрапчиво на урина. Центъра на София. Всичко друго сме но не и цивилизован народ. Бели роми с претенции. Гласуваха си десет бона заплати. Ми дайте ги за ремонти тези заплати. Без това сте ги окрали. Не може да си гласуваш сам заплата. И ние искаме да си определяме колко да вземем. Как става ? Ориент експрес баце...?...
  • 24 тиририрам

    7 1 Отговор
    Фънди също трябва да помисли за пенсия като политик.
  • 25 Казуар

    7 1 Отговор
    Бабо Данче, друго си е бойковизма нали.
  • 26 Много

    10 1 Отговор
    Пачаврата на тиквата.
  • 27 Бре бре

    9 1 Отговор
    И тази подлога се обади! Че и за Сглобка говори. А за комисионни за Графа и жълтите павета мълчи кат пукел.
  • 28 Оракул

    9 0 Отговор
    Явно Баце я гласи за Премиер! И опипва нагласите на раята. Щот по-голяма послушница от нея няма къде да намери. А сякаш е сляп, че тя разруши центъра на София с измислените ремонти, с които столицата ни заприлича на кенеф.
  • 29 ГЕРБ СА УСПЕШНИ КРАДЦИ И ЗАСЛУЖАВАТ

    8 0 Отговор
    ПАК ДА ОПРАВЛЯВАТ В ЗАТВОРА В СОФИЯ И СЛИВЕН ДОЖИВОТ !
  • 30 ПРОФ. ЮЛИЯН ВУЧКОВ НАРИЧАШЕ

    10 1 Отговор
    КАРТОФЕНАТА ЦАРИЦА - ФАНДЪШКА ..........И ВСЕКИ ДЕН Я ОПРЕДЕЛЯШЕ КАТО НЕКАДЪРНА КРАДЛА !
  • 31 Стара снимка

    4 0 Отговор
    Голяма шегаджийка е госпожата.
  • 32 Джоко

    2 0 Отговор
    Тази руско езична дамочка е в листите да събере русофилския вот. Тулупио е хитро магаре, хитро защото вече отказва да носи скъпи самари. Иска да си играе главен и първи. Както Тато го е учил. Те, двамцата са природни ентЕлегенти расли на чист въздух в курортни селища.
  • 33 Истината

    2 1 Отговор
    Много фалшива,коварен поглед,грешна.Никой не ти вярва.
  • 34 Абе

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Боярышник":

    Хора вие не разбрахте ли че не е важно кой и как гласува важно е кой брои гласовете.Май е по важно никой да не гласува.
  • 35 Дани

    1 1 Отговор
    Пенсионерката фънда отново иска да краде ей няма срамна работа за комуниста стига да е ръководна!!! Та ти фъндо ни срам ни очи !!!
  • 36 Динев

    1 0 Отговор
    ГЕРБ за малко да откраднат ое 120 млн от най-бедните (пенсионерите), но не им се получи номера. Браво на Асен Василев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове