Last news in Fakti

3 Май, 2014 10:02 26 993 3

Фалстарт на секссезона в Слънчев бряг

Преглед на печата

Фалстарт на секссезона в Слънчев бряг, информира "Труд"
Фалстарт на новия секссезон край морето претърпяха най-нетърпеливите жрици на любовта в Слънчев бряг, показа проверка на “Труд”. Щом научиха, че в курорта са пристигнали първите туристи, компаньонки от вътрешността на страната веднага заеха позиции в комплекса. През април и май обаче на почивка у нас обаче идват предимно по-възрастни хора, които не се вълнуват особено от женските ласки. В конкретния случай - първата организирана група е от 700 австрийски пенсионери, повечето от които са пристигнали семейно. Затова и жриците не получили радушен прием от туристите. “Явно проститутките са неопитни. Старите пушки си знаят, че преди юни няма смисъл да бият път до морето. Виж във Варна сега е по-оживено покрай международната регата (“Тол шипс” - б.р.). Там проститутките може и да изкарат някой лев”, коментираха бармани от Слънчев бряг. Действително, мургави жрици на любовта се оферираха още от първия ден на регатата във Варна. Най-активни са били около борда на пакистанския ветроход “Рах навар”. 70% от участващите кораби са руски. Техните екипажи търсят предимно алкохол и не смеят да се забъркват с жени, защото са представители на военния флот на Русия и могат да бъдат наказани жестоко, ако ги хванат в “нежна” компания. Според хотелиери и туроператори не само сервитьори, бармани и пикола, но и голяма част от опитните компаньонки тази година са се изнесли към чужбина, където цените са по-високи, което веднага се отразило и на качеството на сексуслугите. В Слънчев бряг м.г. ценоразписът падна от 100 на 50 евро и накрая на 50 лв. за секс на плажа. Фелациото струва 20 лв. Причините за поевтиняването бяха две - дъмпинг на циганки от Сливен и липсата на интерес от страна на туристите, дошли у нас заради евтиния алкохол.
 
Взеха детето на глухонеми родители, пише "24 часа"
Социалните в Смолян отнеха за втори път детето на глухонеми родители и го дадоха в приемно семейство. Даниела, дъщеря на Милка Ванчова и Даниел Милков, е родена в края на януари 2012 г. Двамата са безработни и с 80 процента инвалидност. Формалната причина са синини по ръчичките, за които в детските ясли решили, че са от побой, но не попитали за това майката. Социалните признават, че битовите условия са добри и родителите полагат нужните грижи. Но се притеснявали, че след като са глухонеми, можело да не чуват, когато детето плаче. Друг аргумент бил, че доходите им са ниски. “Издадената заповед може да бъде обжалвана”, казва шефката на социалната служба София Сиракова.

 

Надзирателите на тест за лоялност, съобщава "Стандарт"
Атестиране за лоялност и обучение за работа на бързи обороти. Това са мерките, които ще бъдат взети заради бегълците от Централния софийски затвор, заяви новият директор на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" Росен Желязков след вчерашното спешно съвещание с министър Зинаида Златанова. В сряда от пандиза успяха да избягат Николай Николов-Шатката и гватемалецът Хосе Мартинес от Софийския затвор. На съвещанието е дискутирано да се закрият някои неефективни места за лишаване от свобода. Освободените бройки пък ще бъдат пренасочени към затворите. Продължава издирването на избягалите в сряда затворници. Вътрешна проверка трябва да установи дали те са имали помагачи, заяви зам.-министърът на правосъдието Илия Ангелов. Доказателства за това засега нямалo.

 

Тапи на „Цариградско шосе” и след първия учебен ден, прогнозира "Новинар"
Тапите на различни места из столицата може да опъват нервите на шофьорите поне до късната есен. Проливните дъждове от последните 10 дни ще доведат до известно забавяне на част от обектите, по които работим, заяви зам.-кметът по транспорта Любомир Христов. Той даде пример с бул. „Никола Мушанов” в жк „Овча купел”, който вече трябваше да е пуснат в експлоатация. По указание на надзора преустановихме полагането на асфалта до нормализиране на времето, обясни той. Все пак Христов увери, че забавянията могат да бъдат наваксани. В петък той и кметът Йорданка Фандъкова провериха ремонта на моста на 4-и километър на бул. „Цариградско шосе”. Очаквам ремонтът тук да приключи до 15 септември, тъй като това е срокът, възложен на изпълнителите, обяви Фандъкова. Тапите по най-натоварения булевард обаче може да продължат и след първия учебен ден, ако прогнозата на синоптиците се сбъдне и май се окаже по-дъждовен от обикновеното.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    1 4 Отговор
    Статията за секс-сезона в Слънчевбряг е написана много красноречиво и датайлизирано, дава много ясна представа за положението. Журналистката Мария Атанасова може да направи рубрика, в която да коментира за всички точки на страната -ежемесечно да коментира ръстове и спадове, цени и др. особенности на "занаята"
  • 2 Симеон Тасев

    1 3 Отговор
  • 3 Vasil Stoev

    0 0 Отговор
    Не берете дерт за тях.Нито са вложили в производство на плодовете си които предлагат, нито ще им са развалят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове