Last news in Fakti
25 Юни, 2019 6615

Корупционна ли е тишината около ЧЕЗ?


  • Йордан Цонев зам.-председател на ПГ на ДПС Ние смятаме, че тази сделка /б.р. продажбата на активите на ЧЕЗ в България/ се осъществява в тежка корупционна тишина. Всичко по тази сделка трябва да бъде прозрачно и тя да се осъществи в интерес на българските граждани и националната ни сигурност. Затова ние настояваме правителството да дойде в парламента и да запознае народните представители с подробностите по сделката и становището на органите.
  • Асен Христов председател на надзорния съвет на Еврохолд Много моля политиците, г-н Цонев и жълтите медии да се въздържат от подобни коментари. Не трябва да се търсят политически мотиви в тази сделка. Това е бизнес сделка. За мен политиците са подведени. Това е пазарна манипулация. Няма нищо вярно в твърденията, че зад нас стои политически гръб. Никога не сме се забърквали в политиката и бягаме от тази работа.

    537 гласа
    85%
    15%
    94 гласа

Коментари

  • 1 плевен

    71 4 Отговор
    Нагледах се на кражбите и политическите назначения на сови хора, от страна на ДПС , когато бяха на власт и рекетираха останалите партии. Не им ща нито меда, нито жилото нито акъла. Те не защитаваха интересите дори на бедните турци.
  • 2 Бай Хой

    67 9 Отговор
    Данчо ментата се явява като морален стожер, пази Боже сляпо да прогледа! Абе Данчо я кажи нещо за ТЕЦ Варна и собственика му! май ти е трудно а? Скрий се че ставаш смешен, вярват ти само тъпите русопитеци.
  • 3 Никито

    41 3 Отговор
    На Данчо ибрика, му е мъчно че всичко става без тяхното пряко участие. Друго беше предишната продажба...
  • 4 1100

    23 12 Отговор
    Да си каже плешивото момче (бивш автомобилен състезател и т.н.), кой стои зад него ....... мирише на червени парички

    Коментиран от #5

  • 5 Господин Никой

    19 8 Отговор

    До коментар #4 от "1100":

    От коментара ти мирише на простотия, а колкото до парите - миризмата им е всекидневната - ГЕРБЕРАСТКА

    Коментиран от #7

  • 6 ЧОВЕК ОТ НАРОДА

    43 1 Отговор
    ТОЗИ ДАНЧО МЕНТАТА ГО С ОТВРАЩЕНИЕ ПРИЗНАВАМ , ПОЗНАВАМ ГО ЛИЧНО- ТОЙ Е АБСОЛЮТЕН, ПЪЛЕН МОШЕНИК ,ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТО СЪЖАЛЯВА Е - ЧЕ ТОЙ НЕ Е В ТАЗИ ДАЛАВЕРА ....

  • 7 Ха Ха

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "Господин Никой":

    И твоето дупе и то мирише...
  • 8 Знаещ

    6 16 Отговор
    Рашките купиха и ЧЕЗ.България е под руско робство!

    Коментиран от #13

  • 9 справедливост

    13 0 Отговор
    Не само, че сте вътре в политическата далавера, ами със сигурност сте оцапани до уши....
  • 10 ева

    14 4 Отговор
    казват ,че цвъки се е обзавел с нашто чез
  • 11 Фактолог

    13 0 Отговор
    То наистина си е бягане... от ляво на дясно, дойде ли лявата политика – хукват обратно. Интересът клати маратонките...
  • 12 БАЙ ГАН4О

    19 3 Отговор
    В случая търската подлога е прав,на защо мълчи за тец Варна и амет доган
  • 13 Незнайко

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Знаещ":

    Каква тъпотия си написал само
  • 14 Moй

    18 0 Отговор
    Чуствам се ужасно зле, че трябва да лайкна коментар на тази гад Цонев, но в случая е прав.
  • 15 кирил

    4 0 Отговор
    Типични български шарлопи
  • 16 Trump

    6 0 Отговор
    то правителството ще дойде в парламента, АМААА като каква страна ще дава обяснение ?.. нито са продавач НИ купувач??.......
    Енергийната сигурност на системата е гарантирана със нормативни актове и закони , останалото е търговска работа !
  • 17 1234

    9 0 Отговор
    Данчо ментата да говори за корупция
  • 18 332дед

    12 1 Отговор
    Тези ВИФАДЖИИТЕ, много умни бре.. ти да видиш, заедно бягали със Цветанов.. ако тези вземат ЧЕЗ, хващаме ли се на бас, че Цвъци ще цъфне там като някой я експерт, я директор?!
  • 19 Служител

    12 9 Отговор
    Приверт,
    Работя в "ЕВРОХОЛД" от 12 години и не мисля, че зад него стоят някакви политици или мафия. Асен е много добър бизнесмен в истинският смисъл на думата! За тези 12 години съм видял как се купуват бизнеси, като на какво ниво са били преди това и сега къде са. Ама на Ганьо, винаги някой му е виновен и чуждият успех го убива... тоя паразит на негативизъм ще ни затриe. Спрете го, той просто е прелял чашата вече - във всяко нещо се търси проблема. Спрете моля .. то да го е срам накрая човек да успее в тази държава.
    Знаете ли, боли ме и за това пиша тоя пост.. боли ме, защото заради тоя паразит, когато аз успявам, губя приятели .. когато някой от заблудените ми приятели които също много обичам и не успяват, сочат с пръсти други хора - а знаят че сами са си виновни за неуспеха. Паразит е и ще ни погуби...
    Моля ви, бъдете малко по-добри .. изтъквайте хубавите страни, търсете хубавото а не проблема - радвайте се когато някой успява. Бъдете част от успеха на другите, ако не можете да го постигнете сами - никой няма да ви се разсърди. Обичайте жените си, глезете ги, галете ги.. Същото е .. Ще е много по яко всичко ако започнете да го правите, самите вие ще се почувствате по-добре и ще бъдете част от успеха, защото ще предавате това чувство и на други. В атмосверата в България се усеща завист, огледайте се само как си говорите един друг .. не тук, ами навсякъде .. ужасно е! .. Спирам до тук защото дългите постове и аз не ги чета .. :) .. Но се радвам че на
  • 20 БАХТИ

    11 0 Отговор
    ТО В БЪЛГАРИЯ ЗА НИЩО НЯМА КОРУПЦИЯ ПЪК ДЕПУТАТИ, КМЕТОВЕ,ПОЛИТИЦИ, МВР ,СЪД И Т.Н. СА С БИЗНЕСИ И ПАЛАТИ С ЕДНИ ЗАПЛАТИ.

  • 21 Elena

    6 2 Отговор
    Ами много ясно. Предишната сделка, нямаше политическа подкрепа и се развали, и то с основна помощ от държавата и БСП!!! Явно не им се понрави факта, че не е тяхна фирмичка! Сега пълна тишина, вече сме наредили наши хора да вземат ЧЕЗ и няма за какво да се дърпаме. Къде са сега БСП???? Къде е Нинова, която така скачаше, че трябва държавата да е собственик, и никой друг! Или вече ЧЕЗ не е стратегически обект, свързан с държавната безопасност? Пълни глупости, сега и те ще се нагушат, за това си мълчат. Сигурна съм, че тази фирма си е тяхна!
  • 22 Дядо поп

    5 1 Отговор
    Поредната гербаджийска супер далавера.
  • 23 животновъд

    5 0 Отговор
    Аз искам само да попитам дали този Еврохолд и Асен Христов са метастаза на ВИС-овете както днес пишеше в публикация на БЛИЦ?
  • 24 Гнида

    5 0 Отговор
    Данчо ментата радетел за справедливост ? Ами не , просто не успяха да лапнат тоз' комат , затуй риве !
  • 25 Николай

    4 0 Отговор
    Какво е корупция - далавера в която аз не участвам. Когато Доган прибра 1,5млн за консултантски услуги и купи ТЕЦ Варна няма корупция.
  • 26 Бате СЕР ГЕЙ

    5 0 Отговор
    Йорданчо, що не кажеш каква е тишината по сделката за ТЕЦ Варна брато ,сезирай някоя служба, или там всичко е ОК а .
  • 27 крада си редовно ток

    1 0 Отговор
    Не.
  • 28 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    А бе Данчо,к,во се приш на интересен.На Доган сделката защо не коментираш? Защо не коментираш как взема 200 декара по Черноморието със свидетелски показания на три баби.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта