Last news in Fakti
29 Юли, 2019 1334

Кой е отговорен за чумата?


  • Томислав Дончев вицепремиер Много подходящ сезон за разпространение на заразата. Вземат се мерки. След обществеността няма пълно съдействие, има опити за извеждане на животни. МВР и сили на Българската армия са мобилизирани. Трябва да бъдат взети всички мерки, за да се ограничи разпространението на заразата. В свинекомплексите се вземат най-високите мерки за защита.
  • Бюрхан Абазов бивш зам.-министър на земеделието, депутат от ДПС Ако има едно отговорно лице за разпространяването на тази болест, това е ръководителят на националния епизодичен щаб – вицепремиера Дончев. Тази зараза не ни е дошла изневиделица. Миналата година се придвижи до Румъния, така че нашите власти много добре знаеха, че тази болест я има в Европа, знаеха до къде ще дойде и от къде ще влезе –Румъния!

    14 гласа
    10%
    90%
    120 гласа

Коментари

  • 1 ванката

    23 3 Отговор
    цялото ни правителство без изключение е виновно за тая измислена чума аз съм от русе и познавам близки до тия дето изгоряха със 17000 прасета хората казаха че са правили изследвания и са ги показали на убииците на прасета че прасетата им са напълно здрави но нареждането да се умъртвят било от много високо ниво и неможело нищо да се направи!!!
  • 2 СССРкаскет

    9 14 Отговор
    Комунягите са виновни. Получили са опорна точка от джуджака от кочината да всяват паника в България. Вън всички руски подлизурковци от БЪЛГАРИЯ
  • 3 Фактолог

    15 1 Отговор
    "...МВР и сили на Българската армия са мобилизирани..." – за борба със свинете... Нов ли Ивайло трябва, за да ни освободи от заразата??? ... Ще се преборим с чумата по животните, но тази по нас не ще изгорим скоро...
  • 4 Господин Никой

    17 3 Отговор
    Боко продажника е виновен за всичко, което се случва през последните 10 години. Съсипва и последните издихания на някакво производство в тази страна, цехчета и складове нарича заводи, упадъка определя като просперитет, мизерията като богатство ... Само дебили могат да го слушат, но скоро и те ще спрат да му вярват. И един ден ще бъде съден от този народ за национално предателство!

    Коментиран от #5

  • 5 Илияна Стаматска

    2 10 Отговор

    До коментар #4 от "Господин Никой":

    Бесепарско-ченгеджийските тролове се издадоха. МНого искаха да припишат колаборация на ГЕРБ с ДПС , само ,че сега с това бясно гласуване за депесарчето още веднъж показаха генезиса на БСП-ДПС връзката . Ай да ви е честито дрогари! / идва от дрога/

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Bulba

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Илияна Стаматска":

    За това ,,бясно гласуване" си има прична ! По време на 10 годишното гербаджийско,,господство" в колко области животновъдството бе ЗАЛИЧЕНО ? Чрез шап, син език, чума по дребните преживни ,АЧС! И по- важния въпрос Е ЗАЩО????
  • 7 Прасето

    0 0 Отговор
    До оградата намери няколко умрели от смях прасета.
  • 8 Нищо подобно

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Илияна Стаматска":

    При всяка една анкета с участник от ГРОБ, събирате не повече от 15% гласове. Това са основно държавни и общиски хрантутници и близките им. Е това ви е „мнозинството”, с което печелите. Другите 85-90 и повече процента не ви удобряват. Работата е че умишлено отвращавате хората от изборите и политиката с непрестанните си скандали, и при 50% избирателна активност плюс куен цигански вот, удвоявате тези приценти. После продължавате обичайната коалиция с ДПС за да управлявате, които също са в схемата и са доволни от удвояването и ниската избирателна активност.
  • 9 ИВАН

    1 0 Отговор
    Замърсихме си прекрасната земя, разградихме си градинката, навсякъде автокъщи и обезумели келеши, ненаучени на труд, а само да лъжат и да мамят ... искахме демокрация и щастливи и доволни хора, а сега само разединени и всеки е звяр за всеки, омраза и безчестие навред

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта