Last news in Fakti
25 Ноември, 2019 4711

Лети ли надолу българският волейбол?


  • Владимир Николов президент на волейболен клуб "Левски" Крайно време е да имаме федерация, която да спре безконтролното спускане надолу. Мен лично това, което ме притеснява, е, че федерацията реално е във фалит, а човекът, който разписва всички плащания, е Данчо Лазаров. Очевидното е, че федерацията в лицето на Данчо Лазаров не се справя с управлението на финансите. Дължат се пари не само на треньори, на състезатели. Дължат се пари на клубове, на хотели, доставчици. И оправданието постоянно е: "Няма пари, няма пари“.
  • Красен Кралев министър на спорта Това, че има проблеми в някои федерации на ниво ръководство - винаги има, във всички федерации. Има едни хора, които искат да вземат властта - смятат, че могат да управляват по-адекватно. Има хора, които са недоволни от управлението - това е демокрацията. Изборът на президенти и ръководства се извършва от клубовете. Трябва да бъдем толерантни и да им дадем възможност да си проведат изборите. Нашата работа е да внимаваме да няма натиск от федерациите върху клубовете.

    578 гласа
    97%
    3%
    14 гласа

Коментари

  • 1 владо

    60 0 Отговор
    Аз ще стигна още по-далеч и ще кажа, че е крайно време да имаме нормални политици, които да са наясно, че са избрани за да служат на хората и да правят живота им по-добър. Не като политиците ни от последните 30г, за които единственото важно нещо е личната облага и усвояването. За да престанем да бъдем бардак и най-накрая да станем истинска държава трябва да се изгонят старите к....и и да им се отнеме всичко, за което не могат да докажат произход на средствата, с които са придобили имуществата. Така следващите ще знаят какво ги чака, ако карат по пътя на старите к...и.

    Коментиран от #12

  • 2 6836

    60 0 Отговор
    Кралев,
    ти или си адски безочлив и алчен или си безнадежно тъп и сляп! И в давата случая трябва да си ходиш! Кой спорт у нас се развива в нормални условия? Футбол, волейбол, бойни спортове........ кой?
  • 3 Тиквата съм от Банкя

    15 7 Отговор
    Всичко в Булгаристан лети надолу.Ще ви ПОТУРЧА. Поел съм ангажимент към Ероган до 2025 -2030 година всичко да е Турско.
  • 4 Николов

    34 0 Отговор
    Таз свиня, защо не покаже колко бързо може да бега? Да се махат подобни сикаджийски мивки от спорта-барабар с другите мутропрезиденгти на отбори и федерации, дето търгуват всичко.
  • 5 Лъжи за кинти

    24 0 Отговор
    Мафията която управлява съсипа спорта в България ! Интересува ги само парата и кражбите !
  • 6 Стефан

    27 0 Отговор
    Г-н министър на спорта самото управление на партия ГЕРБ е , не знам ЗАЩО си затваряте очите за тези федерации с ПОЖИЗНЕНИ президенти, а колкото до Данчо Лазаров и кликата му, с ония дебелак дето се ослушва кой какво казал е отвратителен и повсеместен, имаме две три федерации по щанги, гребането ни закъса, баскетбол сме на чужденци, футбола ни е от минали век, но ПРЕЗИДЕНТИ дал Господ, и както си му е реда с креслива клика от авантаджии и подлоги , така че ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ Е ПРОБЛЕМА НА СПОРТА.

  • 7 един шофьор

    17 0 Отговор
    Всичко лети на долу и футбола, и волейбола, и здравеопазването, и образованието и т. н. отново ще пиша прав е президента Радев каквато е държавата такъв ние и спорта нагоре летят само данъци ,такси, гражданска отговорност на Бокича му трябват пари.
  • 8 Матей

    17 0 Отговор
    Това престъпно ръководство трябваше да го натирят още когато изгониха най - добрия играч в света - Матей Казийски и най -добрия треньор - Радо Стойчев.
  • 9 гларус

    8 0 Отговор
    Като видя този човекоподобен се сещам и за Каракачанов.Не могат да клекнат , а са министри на ведомства за които е срам това да ти е министър
  • 10 безпартиен

    4 0 Отговор
    Прав е Николов,но защо повтаря думите на Стойчев и Казийски,казани няколко години по-рано?Тогава и той си затрая,а и всички като него "революционери"!!!Отношението към двамата -треньор и състезател е това което определя позицията на всеки заинтересован от успехите на българския волейбол!!!Иначе ще са си все същите като инженера!

    Коментиран от #11

  • 11 Atom

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "безпартиен":

    По-добре късно отколкото никога.
    Надявам се Владо да е искрен в намеренията и изказванията си,а да не е поредната патерица на “инженер”Лазаров
  • 12 Тракия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "владо":

    Изгони ги, то на приказки и съчинение е лесно...Нали ги виждам 50 човека протест , застават 6 полицая пред тях, отчитат някаква дейност, сиреч охраняват и 50те човека протест започват да викат, псуват, кикотат се помежду си, накрая една 'благословия' от протестиращите към управляват и довиждане. Айде изгонете ги..
    Това ако е народ с традиции, чест, достойнство, самоуважениее скочи на тези 10 полицая, давам пример влизат вътре с боксовете , бухалките, кои каквото хване и почиства тинята, не казвам че няма да има жертви , пострадали и т.н., но това е решението с писане по форумите с четене,с обиди на клавиатурата и закани си оставаме същите него***ници , задоволяващи се с 2 филии хляб , парче салам
  • 13 Иван Петков

    0 0 Отговор
    Целия вой идва от това леке В.Николов,целта е да пецака Ганев и той да оглави федерацията,който не вярва хващам бас.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта