Last news in Fakti
28 Ноември, 2019 7275

Той ли е обществен враг номер 1?


  • Системата ни убива Национална гражданска инициатива Ние майките на деца с увреждания от НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ не приемаме договорения „УЖ“ избор на Валери Симеонов за зам. председател на върховната институция на Република България – Народното Събрание! Абсурдно е лицето на омразата, олицетворението на циничната политическа арогантност и самозабравяне да представлява българският парламент. Недопустимо е управлението, съдбата и имиджа на страната отново да зависят от нестабилните настроения и интереси на този коалиционен партньор с нищожна електорална подкрепа. Настояваме за неговата незабавна оставка или оставката на Народното Събрание, което с този си нелеп „избор“, демонстрира пълна липса на морал и елементарно зачитане на достойнството на суверена! Ние майките на деца с увреждания от НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ отново ще опитаме да събудим гражданската съвест, като организираме серия от протести до постигане на гореспоменатото искане.
  • Валери Симеонов зам.-председател на НС, лидер на НФСБ Не желая да коментирам протеста на майките на деца с увреждания. Смятам, че първата фаза на протестите им беше успешна – подадох си оставката. По-важното е, че исканите от тях три законопроекта бяха приети. Наясно съм с болката на тези майки, защото моят живот е свързан с хората с увреждания. Обидно ми е, когато ме изкарват като звяр, който няма сетива. Дядо ми 15 години страдаше от Паркинсон, от които 6 години беше на легло. Баба ми се грижеше сама за него. Майка ми е с инсулт, на легло от 6 години. За това и не приемам покани за интервюта през уикенда – трябва да я извеждам, това е единственият шанс да види бял свят. Не съжалявам, че съм изгубил вицепремиерския пост. Но сега постът е решен от колегите ми. Нямам нужда от постове, аз съм и успешен бизнесмен, доказала съм се. За мен постовете не са въпрос на чест. Не съм този “Сатана”, за който ме описват. Чувах обиди “убиец”, слушах и реплики за майка ми. Не е справедливо да ме изкарват обществен враг номер 1. До момента и преди политиката съм помогнал на много хора. Със собствени средства. Спасих българи в гръцки затвор, обвинени несправедливо. Платих на мъж от Ямбол ставите. Спасих слуха на малко дете, за да може да учи.

    715 гласа
    71%
    29%
    284 гласа

Коментари

  • 1 Fate

    50 74 Отговор
    Това е театър. Разиграват някакви измислени конфликти по сценарий. А тези майки предизвикват най вече отвращение

    Коментиран от #11, #12

  • 2 7289

    1 3 Отговор
    https://fakti.bg/bulgaria/322581-kakaoviat-plaj-s-himn-valerkata-haide-idvai-da-napravime-proverkata-video
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    42 5 Отговор
    Те от работоспособните хора искат да се оттърват, какво да говорим за тези които искат да вземат от помощите на истинските гласоподаватели.

    Коментиран от #17

  • 4 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    83 28 Отговор
    Тоя,е срам и позор за българската политика.
    Лукав,мазен и долен човек,със Сидеров бяха първи приятели ,после смъртни врагове после пак приятели,като беше опозиция на борисов го плюеше за щяло и нещяло /не ,че не си го е заслужавал/общо взето си е пълен престъпник както и цялата пасмина в парламента-ЗА НИЩО НЕ МУ ВЯРВАМ ---ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЧАС ПО СКОРО.

    Коментиран от #8, #27

  • 5 той

    20 45 Отговор
    Валери Симеонов президент
  • 6 ЧИЧО

    57 12 Отговор
    Хаааааа хахахаха. Ти го гониш през вратата, то влиза през прозореца.

  • 7 Психо Доктор

    41 8 Отговор
    Симеонов е ален и безкруполен лобист. Вчера го чух случайно да коментира как всички трябвало да плащат данъци. Съгласен съм но искам да знам кой ще се отчете как се разходват нароните пеари. Вече нагло се пазарят пред очите ни как да си делят "баницата" без да ги интересува, че може да има възмездие. Чувство за безнаказаност свойствено за престъпници който е покровителствани от властта на която си плащат. Имам предвид задкулисната власт която разпределя реално постовете и бюджета.
  • 8 Jack Bauer

    50 6 Отговор

    До коментар #4 от "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":

    Аз не мога да се сетя дори за един български политик в момента който не е срам и позор за целия народ.

    Коментиран от #19, #20

  • 9 Марто

    36 10 Отговор
    Всички го знаем колко е НАГЪЛ !!! Тези приказки от хиляда и една нощ, колко е благороден, да ходи да ги разказва в някоя друга държава !!!
  • 10 Грую

    23 4 Отговор
    Ама той човекът много точно си го рече: "Толкоз и толкоз са гласували за мен и ето ме на работното място" . И сега какво ами по свой образ и подобие мнозинство българи издигнали един човек и като видели какво са сторили сега започват да го плюят него. Кой ви би по главата да гласувате за него? Сега като сте я свършили вече тази работа ще си го траете. В случая той е прав, макар аз лично да съм се старал никога да не гласувам за хора, като него, но след като повече от мен гласоподаватели са го сторили аз нямам какво повече да добавя!
  • 11 Мустафа

    34 8 Отговор

    До коментар #1 от "Fate":

    Тези майки предизвикват у теб отвращение ?
    Моли се на Господ да не ти дава техните страдания !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 САМО ЗАБРАВИХ ДА ДОПЪЛНЯ

    22 5 Отговор
    ......Платих на мъж от Ямбол ставите. Спасих слуха на малко дете, за да може да учи..... и ритах стари бабички на границата .
  • 14 Бай Шиле

    15 22 Отговор
    Съчувствам на на болните деца.Не са "уж" болни и майките им са в тежко положение.Но това не значи тези майки да съставят правителството и да се държат като политическа партия.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Комбина

    22 3 Отговор
    Българина го убива МЪРЗЕЛА и ПРОСТОТИЯТА!

    Коментиран от #25

  • 17 konservator

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Кои са тези "ТЕ" ?
  • 18 ТЪпо

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Шиле":

    И какво като им съчувстваш, това помага ли им!
  • 19 Комбина

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Jack Bauer":

    Ти ще си единствения велик, честен, почтен, морален, образован, знаещ и работоспособен и качествен, но не не искаш да се занимаваш с политика...
  • 20 audi a8

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "Jack Bauer":

    няма уви тая паплач дето ни управлява начело с мутрата бб нямат равни най-долните и глупави лица са там в герб
  • 21 Провинциалист

    15 4 Отговор
    Той и цялата пасмина в сегашния парламент.
  • 22 1122

    15 3 Отговор
    Не е само той!Цялото правителство,че най добре ще е ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ,защото нито един не става от тях,МНОГО СЕ ОЯДОХА ОТ ВЛАСТ И НИКОЙ НЕ ГЛЕДА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА,А САМО СЕБЕ СИ !!!!!!
  • 23 иво

    11 13 Отговор
    Едни и същи майки са на протеста .Кой им гледа децата по това време.Дните в който не си гледат децата да им се удържа от полагащите им възнаграждения.Не може да се оплакваш а в същото време да не си гледаш детето.Имам чуството че някой им плаща.
  • 24 Зловещо

    15 2 Отговор
    Майките го отвращавали А коя е твоята майка която те е родила
  • 25 Mоше лихваря

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Комбина":

    Мързела понякога,все пак и мен ме мързи от време на време.Но простотията е повсъместна.Единствено по голяма простотия всред цивилизованите народи съм видял в Сащ и съм чувал за тази в Русия.Ние сме малко след тях,но те са велики държави и компенсират,а ние сме девета дупка на кавала.Единственото лечение е образование,образование и пак образование.

  • 26 Бай Х

    18 0 Отговор
    Тоя е срам само като се покаже. Без да е депутат или какъвто и да е.
  • 27 гого

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":

    Многоооооо точен коментар.
    Поздравления,напълно споделям.Лично го познавам този човек,и освен ,че е адски лукав, е и много алчен за власт и пари.Борисов,си го знае що за стока е тоя,но се боеше да го разкара от вицепремиерския пост за да не падне правителството му,което и без това се крепи на кибритени клечки.Със сигурност при следващите парламентарни избори,лица като тоя,като наркомана СиДерОв,и цялата паплач от вмро няма да са в парламента.Тогава Бойко,ако е спечелил изборите въобще ще му се наложи да прави коалиция или със Слави или с ортаците си от ДПС само не ми е ясно какво ще обяснява на изперкалите си избиратели --не,че са много.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 Plovdiv

    16 0 Отговор
    Валери Симеонов без никакво съмнение е човек за съжаление, за когото няма място във властта. Но истината е, че злото идва основно от онези над него, които заслужават много повече от това просто да ги няма във властта!
  • 30 Аман от червени боклуци

    3 10 Отговор
    Валерката пръв от политиците се застъпа за малкия бизнес.Гледам и чета коментарите на простия народ и вече не ви съжалявам дами и господа,не чакайте някой да ви помогне, помогнете си сами.защо като се молите на бог си мислите че ще ви помогне.ходих на божи гроб,бях вярващ,видях и усетих фекалиите по улиците в този мангалскоеврейски град не вярвам вече ,ако си мислите че нашите са сигани не сте виждали еврейските.
  • 31 фактор

    13 1 Отговор
    Този да си прибира порно-САТелийката и бегом от където е дошъл!! На всички им писна от необразовани селяни да обикалят по телевизиите!!
  • 32 Монката

    13 1 Отговор
    Тея Обединени патрЕоти са изглючителна гротеска!!!
  • 33 Виктор

    7 1 Отговор
    Защо хем казвате , че системата ни убива (за което съм съгласен ) , хем сте се съсредоточили само към едно единствено нейно гнило звено?За да спре да ни убива тази система трябва да се изрине цялата , от най-дълбоките и корени и после старателно да се поддържа , за да не бъде заменена с нова подобна.А това как става?Ами става с бунт , да не кажа война.С приказки нищо не става , както става ясно от последните 30 години!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта