Last news in Fakti
29 Ноември, 2019 4802

Кой създава напрежение в БФС?


  • Венцислав Стефанов член на Изпълкома на БФС Лечков създава напрежение, а сега, на този етап, не е уместно хората да си мислят, че сме против държавата. Ако хората преценят и изберат Лечков, добре дошли. Ако ще се кандидатира, със сигурност ще подкрепя Емил Костадинов. 94-а година този човек донесе най-голямата радост на България и мисля, че ще му отива.
  • Йордан Лечков бивш вицепрезидент на БФС Според мен днешното решение /б.р. отстраняването на Лечков от поста вицепрезидент на БФС/ е нелегитимно. Предният път обезглавихме Балъков, днес Лечков, а после - Костадинов. Смятам, че колегите правят грешка след грешка. Само съдът ще реши кой крив и кой прав. След Световното в Щатите се чувствах в такава враждебна обстановка.

    379 гласа
    86%
    14%
    61 гласа

Коментари

  • 1 1111

    73 7 Отговор
    Лечков, мишкар такъв, престани да живееш като паразит! Не ставаш за кмет, не ставаш за футболен ръководител, явно не ставаш и за човек, защото явно нямаш чест и достойнство!
  • 2 бедняка милионер

    60 1 Отговор
    Бе Лечков че не става не става, ама Венци пък да не е стока? Всички трябва да изхвърчат от там. От 20 години са там на хранилка и кокала трудно ще го пуснат.
  • 3 3ба4а

    28 1 Отговор
    венци ли бе, другарчето на борисов, повече няма какво да кажем
  • 4 тото

    32 6 Отговор
    СЪД За ЛЕЧКОВ и КОНФИСКАЦИЯ......
  • 5 футболния съюз явно е хубава баница

    24 1 Отговор
    Не е като ,,циганската баница,, на Горанов.
    Тия и двамата да си ходят от БФС.
  • 6 Plovdiv

    10 0 Отговор
    Откакто в края на 1995 г. Христо Данов беше насила свален от поста Президент на БФС, българският футбол константно лети към дъното, а отскоро го копае...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Карандилчо

    7 0 Отговор
    Тоя усвоил Боковите маниери-припомня световното в Щатите,сега ще се върне и ще каже а ние бяхме четвърти в света.Но каква я свърши оттогава като имаше всичката власт?!
  • 9 minchominchewtosistefanowenikoi

    2 0 Отговор
    stefanow-e-nikoi-a-gowori--mnogo-ne-e-bil-futbolist-njama-otbor--wsichko-e-na-mago-isjade-darwoto-i-pak-sche-go-jade
  • 10 цЕсКи лЕсЕкА

    10 0 Отговор
    Лечков в момента в който спря да играе футбол стана най вредният човек за БГ футболът! Той обиди и прогони Бербатов,Мартин Петров И Стилиан! След тях и други се отказаха от националният заради него! Работил съм години с сливналии,такива са те! Те са най великите и от всичко разбират! А са просто едни селяндури с самочуствие без покритие! Лечков е комедиант и паразит за футболът ни!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта