Last news in Fakti
01 Декември, 2019 7017

Защо уволниха Бисер Петков?


  • Министерски съвет Правителствена пресслужба Министър-председателят Бойко Борисов поиска и прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Кадровото решение на премиера е въз основа на натрупани във времето основания. Министър-председателят Борисов счита, че темповете, с които Министерството на труда и социалната политика работи, не отговарят на обществено-политическите очаквания.
  • Вера Иванова Прeдceдaтeл нa ИК "Cиcтeмaтa ни убивa" Тoвa e удaр върху дeцaтa и хoрaтa c уврeждaния. Тoй e eдинcтвeният миниcтър, кoйтo зaпoчнa рeфoрмaтa и тoй трябвa дa я дoвърши. Бeз дoвършвaнeтo ѝ, cтoтици живoти нa хoрa и дeцa c уврeждaния ca зacтрaшeни, зa кoeтo cчитaмe, чe eдинcтвeнo oтгoвoрнocт щe нocи прeмиeрът. Нacтoявaмe нeзaбaвнo зa връщaнe нa пocтa нa миниcтър Пeткoв,тъй кaтo тoй e eкcпeрт и първият ocмeлил се миниcтър дa зaпoчнe зaкъcнялaтa c дeceтилeтия рeфoрмa.

    65 гласа
    10%
    90%
    542 гласа

Коментари

  • 1 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    120 11 Отговор
    За толкова години,Борисов не разбрали ,че в края на краищата самия той за нищо не става,или може би за коментатор в някой телевизия.
  • 2 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    72 11 Отговор
    За толкова години,Борисов не разбрали ,че в края на краищата самия той за нищо не става,или може би за коментатор в някой телевизия.
  • 3 Дмокрация+Тлрнтност=Геноцид

    55 8 Отговор
    Пълзящата ДИКТАТУРА и всевиждащото око на МГабриел -Саурон се борят за БЛАГОТО НА ХОРАТА и отстраняват слугите на злото като Бисер Петков
  • 4 Гнида

    36 13 Отговор
    Това правителство даде много косвени жертви ! Октопода си къса пипалата , за да живее .... Е , какво да мислим , освен , че господата са там само за да мародерстват ? Поправете ме , ако греша !
  • 5 Стефан

    51 12 Отговор
    Как ли му е олекнало на човека след като си тръгна от правителството, знаете ли колко е безсмислено и психическо натоварване да работиш за прост човек който нито познава материята нито слуша аргументите на подчинените си, най вероятно Бисер Петков е отстранен за да се отклони вниманието от Борисов който не постигна НИЩО в САЩ или където и да отиде, вече никой не се вързва на простотиите му и хвалбите.
  • 6 НЕ НЕ

    23 13 Отговор
    Не съм съгласен майките на деца с увреждания да решават съдбата на страната.Това,че са облагодетелствани от неговата решение,не означава,че проблемите на другите групи,ощетени от социалната политика,са удовлетворени!

  • 7 ИЗМАМНИКА

    32 5 Отговор
    УТРЕ ЩЕ ГО ВЬРНЕ, ИГРА С ПУБЛИКАТА, ВДИГАТ ДАНАЦИТЕ, ОТВЛИЧАТ ПУБЛИКАТА, СЛЕД ТОВА ГО ВРЬЩАТ И ПУБЛИКАТА Е ОГРАБЕНА И УДОВЛЕТВОРЕНА ОТ ИЗМАМНИКА = ВИНЕТУ

    Коментиран от #10

  • 8 Борис

    17 4 Отговор
    Малко му е на тоя хрантутник. То не бяха скандали, не бяха грешки. Не направи нищо в това министерство. За инвалидите половинчати мерки. За децата скандални предложения. За пенсионерите направо секира. Поне административна реформа да бе направил. Всички разбрахме, че в една агенция на това министерство има 3000 работника с мизерни заплати и 1700 хрантутника. Кой знае колко е цялата администрация в това министерство? И накрая, ако е играл заедно с пенсионните фондове в ущърб на хората, и той и шефа на НОИ са за затвора.
  • 9 Оплетена кокошка

    15 6 Отговор
    В цял свят е измислен начин за участие в управлението на държавите.ИЗБОРИ.Явете се,спечелете мнозинство и след това си избирайте екип и харесвайте или не харесвайте някой от този екип и го уволнявайте,назначавайте и т.н.Гражданското общество не е равно на уличен диктат от съмнително финансирани и недоучили лелки,чукнати от съдбата и озлобени поради това...
  • 10 Даскал

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "ИЗМАМНИКА":

    Неграмотен,но с мнение е опасна комбинация.Купи си букварче.
  • 11 мое мнение

    17 2 Отговор
    защото министърът е уведомил ББ, че социалните системи повече няма да издържат източването чрез фалшиви телкове, детски за чавета, помощи за хора с ланци и др. подобни. А пък точно това са електорат.
  • 12 dimitrov

    6 6 Отговор
    ne e normalno KRESLATA da opredelia dnevnia red i koi da bade ministar.
  • 13 От амвона

    3 0 Отговор
    Тези майки наистина са изстрадали и заслужават съчувствие и милосърдие. За съжаление децата, които отглеждат са физическата проява на греха, който са наследили от прародителите си, заедно с материалното наследство. Заслужават както материална подкрепа, така и духовна и затова е добре да се обърнат към вечните истини в Библията и да преминат през покаянието, което носи свобода от греха. В това Църквата им дължи духовно просветление и подкрепа. Непокорството също е грях...
  • 14 The Guest

    6 2 Отговор
    Абе все реват за децата с увреждания, а за нормалните деца никой нищо не каза. В случая те /нормалните/ са доста по-унеправдани, защото голям рев беше в последно време от страна на горепосочената лелка колко били онеправдани. Ами да ме извиняват, но в държавата има други хора, на които ни писна всеки луд да ни занимава с проблемите си, а ние сме длъжни да ги слушаме. Интересно ми, след като в този момент за техните деца се грижим ние, работещите хора, като си плащаме всеки месец осигуровките, после като остареем, техните деца ли ще се грижат за нас или да си търсим здрав клон и въже, с които да се бесим.
  • 15 един от многото

    2 1 Отговор
    хайде стига вече с тия кресли, омръзнаха вече, а , къде е байрактарчето с плакатче против валери симеонов

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта