Last news in Fakti
02 Декември, 2019 5321

Плащат ли за палежите в Амазония?


  • Жаир Болсонаро президент на Бразилия Ди Каприо е класен момък, нали? Плаща пари за палежи на горите в Амазония. Правят снимка, изпращат я в неправителствена организация, тя я разпространява, свързва се с Леонардо ди Каприо, който плаща на тази НПО половин милиона долара. Леонардо ди Каприо, ти участваш в палежите на Амазония!
  • Леонардо ди Каприо носител на "Оскар" Макар че заслужават подкрепа, ние не сме финансирали атакуваните организации. Бъдещето на тези незаменими екосистеми е подложено на риск и аз съм горд, че стоя рамо до рамо с групите, които ги защитават. Изразявам подкрепата си към онези хора от Бразилия, които се опитват да спасят националното и културното си наследство.

    93 гласа
    22%
    78%
    329 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 бай Иван

    25 10 Отговор
    Значи Ди Каприо веднъж ще плаща за палежи, после пък ще плаща и на НПО-та !!! Алоууу Жаир ли си Жираф ли си , вземи се прегледай нещо ти хлопа май дъската или те хапе щъркела !

    Коментиран от #3

  • 3 Koko

    16 10 Отговор

    До коментар #2 от "бай Иван":

    Байо, плащането е веднъж, при снимката-доказателство, а смисъла на всичко е да се докаже, че не могат да се грижат за природата си и после им правят една революция, за да се погрижат те... Панимаеш?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Явно на Дикаприо са му омръзнали жените и наркотиците и решил да се забавлявя с палежи............смешно , глупаво и много тъжно.Явно политиците навсякъде са еднакво тъпи ,нагли и арогантни.
  • 6 Не разбрал

    2 0 Отговор
    Абе някъде другаде по света може и нарочно да ги палят, но тук при нас - не. Нашите гори се палят сами. От захвърлена бутилка, например. А дърварската мафия обикалят да гледат някъде да не би да гори.
  • 7 кеф

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Позеленял":

    Кафяв си,защото си излязъл от грешния отвор на майка ти

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта